Något jag brinner för är inredning. Tycker det är så kul att fixa och göra det fint och hemtrevligt. Nästa vecka så flyttar ju jag ´´hemifrån´´ för första gången med min kille. Eftersom vi båda är studenter och inte har råd med massa dyr inredning så har jag börjat kolla runt efter billig men fin inredning. Alla produkter ovanför kommer ifrån Ica och jag tycker de har fina inredningsdetaljer till ett bra pris! Min favorit av produkterna är nog handduken med marmor-mönstret. Och just nu har de massor med produkter med just marmor-mönster!


Likes

Comments

Hejhej!

Igår var det full rulle hela dagen så därför kom det inte upp något inlägg. Började dagen med att åka för att köpa dammsugare. Nu är typ allt till lägenheten färdig fixat och imorgon får vi nycklarna men flytten sker inte fören runt helgen nästa vecka. Fick även med mig lite andra småsaker hem men inget som är intressant. Och på kvällen var vi på kalas och när vi kom hem så var jag trött så somnade tidigt.

Idag ska jag försöka plugga lite och sen är det bio som gäller. Vi ska se The Revenant så vi får hoppas att den är bra!


Likes

Comments

Hej!
Mitt namn är Linnea och jag är en 19 snart 20 årig tjej. Flyttade från Skåne till Stockholm för ett halvår sedan för att plugga och flyttade då även ihop med min kille. Pluggar till att bli fritidslärare och bildlärare och jobbar som lärarvikarie då och då. I min blogg kommer ni få läsa om mina intressen som bland annat är inredning, fotografering och kläder.
Vi hörs!

Likes

Comments