Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Det var ett tag sen jag tog mig tid att skriva här, det har varit ganska fullt och jag har inte haft tid eller något att skriva för den delen. Nu gick jag igenom lite gamla inlägg och tänker vad fan tänkte jag med när jag skrev detta.. Jag tänkte att jag skulle radera några av min gamla inlägg och skapa en ny struktur på denna bloggen men hejdade mig ganska snabbt. Varför ska jag ta bort delar av mig själv? det jag skrev då kändes bra att skriva då. Att ändra struktur på bloggen samtidigt som man låter det gamla vara kvar kan vara en kul grej att se över sedan hur man har ändrats emellan åt. 

Hoppas på att hitta motiveringen att blogga oftare nu!

Likes

Comments

Nedräkningen är igång och julen närmar sig! 20 dagar kvar.. Här ovan har jag samlat lite intressanta julklappar som jag tror kommer vara väldigt uppskattade!

En Chanel tavla kan aldrig bli fel för modeintresserade! 

Sedan har vi Doftljus i snygg förpackning som luktar äpple!

 Genier är en underbar pepp bok fylld med kreativitet, skapande och framsteg för kvinnor! 

I swear on my Chanel bricka, snygg med lite svart/vita ljus på!

Mysigt guldpläd, snyggt och varmt för kalla kvällar!

Smyckeskrin kan aldrig bli fel med tanken på så mycket smycken vi har! Hehe

Och till sist har vi två snygga prydnader man kan ha hemma i form av läppstift och nagel lack! 


Hoppas det var till någon hjälp!

Likes

Comments

​Lite torsdags inspiration, vitt, vinter och Michael bubles jul låtar! Har inte hänt så mycket dessa dagar mer än att jag funderat på vad nästa steg i livet är.. Ju närmare jul och nyår kommer, desto mer närmar sig 2016.. ännu ett år har snart gått... jag kanske borde börjar redan nu att grubbla på nyårslöften... för att vara beredd... 

Denna månaden bestämde jag mig även för att skämma bort mig själv med en glossybox! Hoppas på lite fina grejer!

Likes

Comments

Lite fika nu innan det är dags att röra sig till jobbet.. Fortfarande inte så duktig med kameran men jag lär mig förhoppningsvis! Att jobba en helg är inte rätt...  en vardag känns inte som en helg och om en helg börjar kännas som en vardag då tappar vi helgen!! Jag vet att jag inte låter det minsta vettig men det är vad en arbetshelg gör med mig!  Hoppas ni har en kul lördag! 


Kram 

N

Likes

Comments

​Väldigt besviken på mig själv just nu.. enda jag kom hem med är två ynka små påsar! 4  timmar i stan med full rea och jag kunde inte hitta något jag gilla! Jag visste inte ens vad jag skulle kolla på! Gott var det dock att avsluta kvällen med en drink och go mat och sedan komma hem och vila min trötta fötter! hehe, hoppas ni har haft en bättre fredag och kanske även hittat något! nu ska jag kika runt lite till på nätet sedan läggdags! imorgon blir det kul och plocka upp lite paket som har kommit!! ha en fortsatt trevlig kväll!


kram

N

Likes

Comments

Hallå allihop! Dagens agenda går som beräknat, vaknat och nu sitter jag på jobbet, inväntar slutet här! varför går tiden så långsamt... klockan 16.00 drar jag äntligen härifrån mot shopping!! Hoppas det finns några bra grejer kvar när man kommer dit! 

Kram

N

Likes

Comments