Ja ni ser ju själv, världens sjukaste uträkning för ett enda tal. Hade nationella idag om detta och ja jag kan varken säga att det gick åt helvete eller att det gick bra.. Hmm det var verkligen jättesvårt.. Får se på fredag vad som händer helt enkelt. Nu ska jag ta ett skönt mysigt bad med Amanda och njuta tills nästa nationella imorgon som är i svenska om hur man skriver, i tal. Snart är det slut, kämpa!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För några månader sedan var jag här med min bästa vän bea, då tyckte jag att det var så himla fint, men idag, när jag var här med Sebbe, asså åh!! Så himla grönt och vackert! Jag älskar verkligen att åka iväg på en mysig plats och bara njuta och kolla, som tur är så är Sebbe precis likadan. Skäralid är så sjukt fint och jag längtar verkligen till det blir sommar så kommer det vara ännu finare dessutom! Vi avslutade med att rista in våra bokstäver med ett hjärta på ett träd, romantiskt va? Åh så bra han är, livet är och... Nä just det... I övermorgon har jag nationella så nu försvann lyckan.. Tur jag kan njuta av bilderna iallafall.

❤️

Likes

Comments

Igår var jag med Sebbe hos Oskar och Ellen och grillade. Det var rena parkalaset! Även Linsi och Jonas, Josefin och David med singlarna Dennis och Natalie. Fyfan va roligt vi hade, vi spelade kubb och åt jävligt gott!! Det måste vi göras om och vädret var underbart igår. Just nu sitter jag med matten, därför jag sällan gör inlägg nu då jag har nationella på tisdag i matte 2 så jag har pressen i halsen. Tur man kan gynna sig med underbara människor ibland!

Likes

Comments

Nu sitter jag med Amanda och Rebecca och käkar lite mellis, dem äter riskakor och jag har börjar mitt sunda liv med lite laktosfri Yoggi, bär, banan, havregryn och solrosfrön. Så jäkla gott, mums :-)

Likes

Comments

Idag har vi haft en examination i Revinge på MSB, fyfan va kul det kvar men man var nervös! Min grupp presterade grymt som vanligt med ett riktigt gott samarbete!! Så nöjd är jag och alla i klassen var klart över godkänt. Rökdyknimgen gjorde jag med Ellen då vi vann fystestet som riktigt brand(kvinnor) för ett par månader sen! Sen var vi uppdelade i våra basgrupper och min grupp fick 45 av 48 poäng så nöjda som satan är vi!!!

Med min underbaring till olycksledare som fick extra poäng, bäst är hon!!

Likes

Comments

Just nu väntar jag på Ellen för att dra till gymmet och träna lite rumpa och ben, vill verkligen komma igång igen. Sist när jag blev sjuk tappade jag motivationen direkt sen nu får Ellen peppa mig och vi tränar jävligt bra tillsammans. Älskar peppandet, det enda jag behöver är Ellen nu och ett gym!! 👊🏽💪🏽

Likes

Comments

Detta är min stora lycka i livet, min souly, min glädjekälla, min älskade bästa pojkvän. Att gynna honom är något jag borde göra oftare, även fast jag brukar berätta för honom hur underbar han är och hur mycket jag verkligen uppskattar honom.

Vi har känt varandra i ungefär ett år, varit tillsammans i över åtta månader. Under dessa månader har jag lärt känna en människa med det finaste hjärtat jag vet. Han stöttar mig i vårt och torrt, han uppvaktar mig som en prinsessa varenda dag som går. Jag mår alltid bra med honom, vad vi än hittar på eller var vi än åker så är det alltid något, litet som stort som alltid får mig att le det bredaste leendet som bara går. Bara jag har han med mig så kan inget bli bättre, för det är det absolut bästa jag vet.

Vi har kommit så långt under denna tid. Vi kollar lägenheter o köpt lite inredning, jag längtar så tills vi bor tillsammans i en egen lägenhet. Jag kan knappt hålla mig, det är då våra liv börjar på riktigt, men i höst är vi där. Världens är stor och skrämmande men med dig är jag trygg så jag vill börja det med dig.

Jag älskar dig till månen och tillbaka tio tusen gånger om
❤️

Likes

Comments

Det var längesen jag tog mig tid för att skriva. I tisdags var jag påväg till skolan med Ellen och Amanda. Jag körde. En sak hände och det jag ser är att vi är ute från vägen. Vi kör av vägen. Kör in i en trafikstolpe och ner i gropar och hoppar cirka tre hundra meter från 100 km/h. Jag skriker, är rädd och det enda jag tänker är att jag kommer döda Ellen och Amanda, jag kommer döda dem nu. Jag blundar och släpper allt samtidigt som jag försöker hålla ratten i styr.

När vi väl stannar börjar jag skratta, sen brista i gråt. Chocken uppstod men vi alla var okej. Ont lite här och där men chocken var värst. Inte en enda människa stannar, frågar hur vi mår eller något. Jag har inte ord för hur ledsen jag är att jag utsatte mina älsklingar för det.

Vi var 1 meter från en hög kulle och en meter från en stor trafikskylt. Man kan verkligen säga, att idag, hade vi änglavakt.

Likes

Comments

Sitter och väntar på att kunna köra till min älskling som kommer hem från Tyskland idag, men båten är såklart försenad. 8 månader och jag får väll fira den med en ben and jerry och en love movie...

Likes

Comments

Asså tycker att det är grymt snyggt med ett bandana på huvudet, riktigt snyggt och gulligt. Men ser det ut som om jag vore en bonde som ska ut sju på morgonen för att mjölka kossan? Min snygga pojkvän tolkar allt så fel. Jag diggar det som fan!!

Jag och middle sis ska kolla scary movie 2 just nu och få ett gott skratt innan vi somnar, hon ska följa med mig imorgon för att hjälpa mig med mitt gymnasiearbete, ska nog gå bra, jag är ju en grym förebild för henne, hehe eller?

Likes

Comments