Märks väl iofs på mina extremt många inlägg jag gör. Har haft fullt upp i jul med att transportera mig överallt i Sverige, var hos svärmor i Jönköping tills julafton och sedan Riga med mor 25-27.de 

Igår var Ronny och Ellie här, vi åt lite mat spelade Buzz och sällskapsspel. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Spenderade 300:- på läkarbesök idag, trodde jag skulle få besked om att jag kommer få en kontaktperson som vi diskuterade förra gången men icke. 

Jag kom 3 minuter försent så han står och väntar på mig, när vi går in frågar han hur jag mår och jag svarar att jag mår bättre men inte helt okej än faktiskt. Ja men då höjer vi dosen till först 100mg sen 150mg. Ah va bra men kan man inte höja Mirtazapinen med? Jo men då får du inte höja Seroquelen.. Ah okej men då höjer vi enbart Seroquel då.. Okej men då skriver jag det, något mer du undrar över? Eh ja samtalskontakt? Ah men jag tar upp det på mötet den 22.a så får vi se OM någon vill ta hand om dig.. eh va? Ja vi har möte den 22.a och då tar jag upp att du vill ha en kontakt så får vi se om någon ställer upp.. aha okej? men tack då.. 

Nu är det inte längre så att man ber om hjälp och får den, de som ska hjälpa dig måste vilja också..? Fuck att jag återvänder till Capio 

Likes

Comments

Natten rullar på i sin vanliga takt. Jag ligger och kollar upp i taket och känner mig helt jävla vilse. Ända sen jag fick reda på att jag är bipolär har jag mer och mer tappat uppfattningen om vem jag är nu för tiden. Jag vet vem jag varit men vem fan är jag nu? 

Har jag blivit det jag alltid hatat? Någon som gömmer sig bakom sin sjukdom och vägrar leva? Har jag formats om av något så litet som en psykisk sjukdom? 

Ligger och kollar upp i taket. Natten rullar på och världen fortsätter att somna och vakna, men min värld står still. Det är varken mörkt eller ljust, tiden går som den vill. När förlorade jag uppfattningen? Jag önskar att jag kunde gråta, bli förbannad eller bara få en känsla. Men det är lika färglöst som min omvärld. Hur kan alla andra få jorden att snurra?

 

Likes

Comments

Har börjat känna att det börjar bli lättare nu igen, fick ett tillbaka slag när jag började hallucinera inatt, alla andra tyckte det var skitkul men jag satt där och viftade bort fladdermöss mitt i natten, var ju tvungen att ringa psyk med som konstaterade att efter allt medicinbyte så har min hjärna kortslutits. Den fungerade alltså från början?? 

 

Nu har Bjura och Helena precis åkt hem och jag ska väl lägga mig och sova, eller? Vet inte om jag är redo för det än =/ 

Får hoppas att morgondagen blir underbar för då blir det fest hos Julia :) 

Likes

Comments

Fick stans jävla utslag och hela ryggen av Lamictalen, ringde min läkare vid 10, som ringde tillbaka vid halv ett. Berättade om detta och han skrev då ut ny medicin. Den var "lite" dyrare. Skrev till pojken och sa att jag tar 500:- från sparkontot för att ha lite marginal utifall att.. Kommer fram till kassörskan på apoteket och säger att jag har nya mediciner liggandes. Jo men visst tar fram den, skriver ut receptlappen och säger det blir 1059:-..... Min tolkning av lite dyrare stämde då inte alltså. Och när jag kom hem kollade jag på kartongen och ser pris 1298:- Tack och lov för högkostnadsskydd 

 

Jag tror det finns patent på mina piller.. 

Likes

Comments

Ska gå ut och ta min godnatt cigg, det gick inte så bra kan jag väl säga. Efter ca 3 bloss hör man:

"NU JÄVLAR ÅKER DU NER!" Jag fort som fan in och hämtade telefonen för att ringa 112 och pojken frågar vad jag gör. "Häng med ut på balkongen", "Nej jag hörde" så ut på balkongen igen. Tystnad ah va härligt. Röker ett par bloss till och går in. 2 minuter senare "FÖR I HELVETE UT MED DIG" denna gången kom det från trapphuset.. Nej nu jävlar 112 here we come. "112 vad har inträffat" "Grannarna bråkar som fan" "Kopplar dig till polisen" "Polisen vad har inträffat?" "Mina grannar bråkar som fan" "Okej vet du vilka grannar?" "Inte en jävla aning" "Vi skickar en patrull portkod?" "Vi har ingen, man måste ha nyckel" "Kan du kasta ut den till polisen när de kommer?" "Ja självklart, nej nu låter det som om att de river hela lägenheten" "Okej men patrullen är på väg så håll koll" Lägger på och tänkte att polisen hittade ju inte hit sist så varför skulle de göra det nu? Tar på mig skorna och springer ner till gården. Efter ca 2 minuter kommer första polisbilen som självklart inte ser mig. Så fick springa och jaga bilen. När vi väl lyckas få kontakt med varandra så ber de mig visa mig till lägenheten. Upp en trappa och så pekade jag på dörren och sa där. "Kan du gå ut och vänta tror du?" "Ja självklart".. 3 minuter senare kommer båda ut och säger att jag måste tagit fel granne.. wops my bad. Testa längst ner då.. BINGO! 

 

Tror jag måste gå och be min granne om ursäkt i morgon. 

Likes

Comments

Har precis fått ökad dos av Lamictalen, ska ta allt annat som vanligt och nu har jag även fått 2 veckors bruk av narkotika klassade sömnpiller.. Får hoppas att det hjälper mig att få en normal sömnrytm. Annars vet jag fan inte vad jag tar mig till.

 

I natt runt 2-3 började det klia som in i helvete överallt på kroppen, hårbotten, armbågarna, fotsulorna, ansiktet.. Gick in till toan för att se om jag fått utslag också men det hade jag inte. Kan fortfarande en Lamictal biverkning. Lergiganen ska dock förhindra att jag får klåda. Bullshit medicin säger jag. 

 

Var och fixade internet till Julia förut idag. Förstår mig inte på detta nya sätt att få internet, bara plugga in och välja och vips internet.. Yea right. 

 

Har bakat snickers och ska strax sätta igång med mina cupcakes. Jag hatar den här perioden då jag är hungrig 24/7. Och pojkvännens jävla regler. Jag måste tydligen ha en macka till skinkan.. -.-' 

Likes

Comments

Började dagen med att jag var på topp och kunde göra allt :) Men fem minuter senare var jag totalt depp igen. Jag hatar det, vill avsluta min dag som jag började den. Hade tvättstuga idag men jag känner knappt för att gå ut ur lägenheten idag. 

 

Piercade mig igår iaf. Lyckades komma hemmifrån en liten stund, alltid ett steg åt rätt riktning. Ska till skolan i morgon och lämna sjukintyg och sedan hem igen och lägga mig i sängen och sova om jag lyckas. Sov ganska bra inatt men man vet aldrig hur länge det håller i sig. Inatt kan det vara så att jag inte sover alls. 

 

Dags att börja laga mat tror jag. Sambon borde komma hem vilken minut som helst om han inte jobbar över. 

Likes

Comments

Har en sådan dålig dag. Inte händesle mässigt utan psykiskt. Är totalt slut i huvudet och allt går bara fel känns det som. Julia hängde med till sjukhuset idag iaf, där läkaren stack mig inte bara en gång utan två. Mosade Julias hand en aning devil men det gjorde ju så förbannat ont. Kändes öven som om hon var och skrapade mot skelettet en stund också. 

 

Pojkvännen gjorde pasta med kräftsjärtar idag. Har dock inte så mycket aptit kvar längre. 

 

På fredag ringer de från psyk för att se hur behandlingen går, har fått utslag över hela underarmen. De kliade som fan igår och sen försvann det och så kom det tillbaks och nu är de borta igen, jag sover fortfarande inte ordentligt på nätterna om jag nu inte sover borta vilket jag fått börja göra varannan dag nu typ.

Likes

Comments

Efter mycket om och men fick jag tummen ur röven och gjorde om bloggen lite. Fick sova ca 2 timmar inatt vilket jag inte bölar för men hade nog hellre velat sova i några timmar till. 

 

I morgon blir det sjukhuset för att ta stickprov i armen så man kanske blir av med det problemet med. Tror jag även råkade säga till Julia att hon skulle möta mig idag istället för i morgon, men vi är inte säkra på vem som vimsade till det, så hon stod och väntade på mig vid US och undra vart jag var. 

 

Börjar känna en sådan ångest över alla tabletter jag behöver ta. Jag är så fruktansvärt lättirriterad och ständigt grinig, och minnet är inte heller på topp. Skulle skriva in ett lösenord igår och blev så förbannad över att jag inte förstod vad pojkvännen sa åt mig att skriva in. Fick ta om det 5 gånger innan jag slängde över plattan på honom och gick ut och rökte. När fan ringer de och kollar upp hur det går för mig?? Detta funkar ju fan inte. 

Likes

Comments