Idag har det vart en lååååång dag med min ögonsten. Vi har vart i Södertälje, tumba, jakobsberg och nu hem. Vad vi har gjort ja för mycket, hälsat på släkt och så. Min lilla prins är helt slut och vill bara hem och sova, han är så trött att ögonen går i kors. Hihihi imorgon hoppas jag på att min kusin kommer och hälsar på, min wife hahaha sen på måndag blir det Disney on Ice nått min bebis ser fram emot och jag med. Årets tema där är Frost vi var där förra året och det var faktis jätte roligt speciellt för barnen. Ja nu resan hem till mamma som blir en bit innan vi är framme plus att vi måste hämta en telefon hos min moster sen blir det bara film gonatt alla fina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ush sånt väder får mig verkligen inte vilja gå ut, så blåser det 20/km.h ganska mycket. Det ända possetiva är att det är 6 plus grader, snart upp å hoppa känns konstigt i halsen forftfarande.

Likes

Comments

firar i en bil weeeeeiiiii gott nytt år gott folk.. inget vart som man tänkt sig muuuuuackLikes

Comments

Älskade vän, idag för 12 år sen föddes du, hip hip hurra. Du har följt mig på gott och ont sen jag va 16 år. det har växt ett band som aldrig går att bryta isär, du är storebror till min son. Älskade baloo hoppas vi får många år kvar. Du och jag, jag och du plus theo. du är min allra finaste vän! älskar dig mitt 💜

Likes

Comments

Vaknade precis vid 11 och kände att jag behövde sova ut, jag äe förskyld och kännt det i 2-3 dagar och nu pooom så är jag det. Har tagit alvedon och hoppas det går övee snabbt, har ganska mycket saker jag ska göra.

igår köpte jag ost kaka var det ända man inte ätit år 2014 så jag och min son valde att köpa den och helt ok.

Verkligen inte så nyttigt men om man äter det en liten portion sen en gång om året så är det bra:)

ja jag ser fram emot 2015 jag ska göra massa nya saker. faktis är det skönt med nytt år, nya löften och nya mål.

Nått jag ska verkligen göra är att ta körkortet, och börja min utbildning, sen får vi se vad jag mer har på min lista.Likes

Comments

Provar nu nya pringles xtra cheesy och xtra spicy..

Blir att kolla på film och äta chips, theo sitter brevid med sin ipad och spelar.

Filmen jag ska se heter after earth verkar ok, med will smith vi får se vad den får för betyg, sen chipsen med vad den får i betyg eftersom det är nån ny smak som finns ute i chips hyllan.


Likes

Comments

Har köpt lite gott som jag ska dricka imorrn, ja då bryr jag mig inte om förskylningen.

Rött vin
Cube-cider
Peach melba
Fresita-mousserat vin
champange

Så det blir en trevlig dag imorrn.

Likes

Comments

kom precis in, har vart ute och ätit med min älskling, vi åt på sibylla typ snabbmat, brukar inte äta på sibylla då jag tänker mycket på hygen å blablabla men idag fick min son välja .
Ja nu är jag hos mormor igen och ska vidare senare, jag ska åka om en stund och dels för jag har blivit sjuk och jag kan inte vara kvar och smitta min mormor.

jag ska bara bli frisk och sova idag hip hip hip.

Likes

Comments