Header
View tracker

Kolla hur snygg peruk jag fick hem från Eva Hair 😍 kommer använda denna på halloween då den passar perfekt till min utklädnad ❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

​Hej på er! 
Nu var det ett tag sen igen, vad har jag att berätta nudå tänker ni?
Jo, det är så att jag har köpt mig ett gymkort(äntligen). Jag har lagt om min kost, tagit bort så mycket socker och mjöl jag kan för att må så bra som möjligt. 
Tror detta kommer vara väldigt bra i min läkningsprocess. 

Annars så har jag nyligen klivit på tåget till min fjärde medicin, medicin nummer 2 och 3 funkade inte alls för mig. Det gjorde mitt mående så mycket värre, men nu känns det som jag hittat rätt äntligen! 
Jag ser livet mer positivt och som att jag faktiskt kommer ta mig ur det här mörkret som lagt sig över mitt liv senaste månaderna. 

Nu äntligen ska jag komma tillbaka till mitt liv! :) 
Likes

Comments

Alltså åh! Idag fick jag hem mina läppstift från Jeffree Star Cosmetics 💜💜💜
Blev helt kär i båda läppstiften, upptäckte dock att Scorpio passade bättre till peruken och Unicorn Blood bättre till mitt svarta hår ☺️ kul att kunna ändra utseende iaf!

Likes

Comments

Godmorgon på er! 

Idag klev jag upp runt 7 för att ta hand om min hund Freja. Hon opererades för livmodersinflammation igår och är helt slut nu stackarn. Hon har så ont. 
Hoppas på att hon återhämtar sig bra och mår bättre snart. 

Idag ska jag försöka ta vara på dagen så bra som möjligt, det är ju så himla fint väder? Och har varit det senaste veckorna! Nog för att jag älskar hösten så måste man ju passa på att njuta av denna värmen. 
Tycker dock att värmen kan bytas ut mot höstkylan snart, vill kunna använda halsdukar igen. Så himla mysigt! Likes

Comments

Alltså vänner! Ännu ett nytt samarbete som jag är SÅ glad över!
Om ni kikar in på Instagram.com/donalovehair så ser ni ett ihopaplock av så många fina peruker samt hårförlängningar, jag har deras black to grey straight synthetic wig! Är helt kär i denna, sjukt bra kvalité samt att den ser så naturlig ut 😍

Likes

Comments

Ett av dom nya samarbetena jag har är med Coffin Girls! Passar mig som handen i handsken ⚰❤️

Likes

Comments

​Jag fortsätter att komma med ursäkter, jag ursäktar mig själv, ber om ursäkt för mitt mående och får dåligt samvete. 
Snälla döm mig inte för min sjukdom. 

Jag kämpar så mycket, dag ut och dag in. Jag tar tag i min sjukdom och jobbar så mycket för att bli frisk. Psykolog, arbetsterapeut, avslappningsövningar, mediciner. 
Det är några av mina hjälpmedel som ska få mig att må bättre. Hjälper det? Troligen. Märks det? Inte jättemycket. 

Jag har aldrig förstått varför människor tar livet av sig, förrän nu. Man orkar inte, man har testat allt och ser ingen annan utväg från sina problem.
Tro inte att jag är självmordsbenägen för det är jag inte, jag har bara förståelse för varför människor valt att ta den vägen. 
Det vore så mycket lättare ifall jag kunde ha brutit benet eller armen. Då hade folk sett på mig att jag var sjuk. Nu ser ingen, ingen vet om jag inte berättar hur jag mår. Jag väljer att berätta, inte för att folk ska tycka synd om mig, utan för att folk ska förstå lite mer varför jag är som jag är. Likes

Comments

​Inom kort kommer det komma upp hela två stycken nya samarbeten här, på instagram och youtube! Det är ett företag jag tidigare samarbetat med samt ett nytt som jag är SÅ taggad på! 
Hoppas ni vill stanna kvar här och se vad som väntar ❤

Likes

Comments