... jag opererade bort mina halsmandlar.

Det har hänt mycket på ett år om man säger så. Innan operation kunde man inte räkna antal pencillinkurer på ett år på två händer, inte heller fyra (då snackar vi bara för halsfluss/liknande). Nu efter operationen har jag fått 1 penicillinkur... skillnaden utan mandlar är att jag kan andas lättare, när jag blir förkyld så sätter det sig lite längre ner dvs. lite mer hosta och heshet istället. Mitt mål var inte en enda penicillinkur på ett år men det sprack för cirka en månad sen, men man får ju ändå säga bra jobbat till min kropp & immunförsvar.

Igår var en riktig skitdag. Ni vet när en dålig sak händer, sen är hela dagen bara ren dominoeffekt. Jag tillhör de som säger till när jag tycker något är rent fel. Den här gången rörde det feedback på skolarbete, där alla inte fick samma möjligheter till feedback. Samtidigt som det störde mig så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Att försöka skriva hemtenta med den irritationen i bakhuvudet är sisådär lyckat. Kvällen avslutades med ett och annat hjärnspöke - tur jolobae finns!!! Ett varmt bad lugnade i alla fall sinnena.

Idag vaknade jag åtminstone på bättre humör och motiverad att plugga. Mitt mål är att göra klart min hemtenta idag. Det är lite mindre än fyra sidor kvar att skriva, men håller jag fokus så borde det inte var omöjligt. Ska iväg en sväng sen och träffa en av mina närmsta vänner. Ska bli så skönt, men först lite plugg. Älskar när pappa jobbar hemma, tyvärr är han krasslig, men hans hörlurar har bästa ljudet i stan. Stänger ute alla "stör-ljud" - bara musik. Perfekt för mitt fokus.

Love,
/N.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gokväll gott folk!

Måste ta en avstickare här på kvällningen och verkligen hylla världens bästa program Så mycket bättre. Vilket jäkla bra program. Första avsnittet för säsongen visades ju i lördags. Jag hade riktigt höga förväntningar på en viss Danny Saucedo... men herregud - Danny du är en gud, en musikgud.

Programkonceptet är helt klockrent. Svenska artister som får tolka varandras låtar. Att dessutom få höra artisternas historia och musikkarriär är något som för mig är extremt intressant. Är du uppväxt i en miljö där musik spelas morgon till kväll, är detta ett klockrent program.

Förutom Dannys tolkning Snacket på stan så går även Jill Jonssons låt på repeat. Ska bli spännande att se de kommande helgerna. 

Ska smita tillbaka till plugget med mina två nya favvo-låtar på repeat. För jag tillhör de som verkligen lyssnar sönder låtar, men tröttnar aldrig helt. 

Love, 
/N. 

Likes

Comments

​Hej på er!

Herregud vilken start på veckan jag fått. Fyra glädjebesked på fyra timmar, underbart! 
Först och främst fick jag och en av mina bästa vänner imorse prata ut, rensa luften och så. Ni vet när man inte pratat med sin bästavän på fyra veckor, så känner mig sig ganska tom och saknaden har varit enorm. 

För det andra så fick jag hem min halloweendräkt jag ska ha på lördag. Alltid lite risky att beställa - men den satt som en smäck. Bild kommer efter lördag.

För det tredje så fick jag veta att min älskade nagelfixare kommer fortsätta fixa mina naglar, trots höggraviditet men även efter födseln. Jag har ju gått runt med lite ångesttankar för vem jag nu ska behöva gå till istället. Jag vill ju ha min favorit haha.

För det fjärde fick jag veta att min bästa jolobae ska med på halloweenfesten på lördag!!! Dance all day, and party all night med den bruden helt enkelt!

Ska försöka koncentrera mig på plugget nu och använda alla bra nyheter till energi till att klara av plugget. 

Love,
/N. 

Likes

Comments

Hej på er!

Sitter i detta nu i soffan, i väntan på mat, och andas lite. Har jobbat hela dagen, men det har gått jäkligt bra faktiskt. Trots det var en lite seg dag, var kunderna trevliga och jag & mina kollegor höll ändå humöret uppe. Det är tur man har varandra måste jag säga. Världens bästa kollegor! <3 

På grund av alldeles för mycket i skolan för tillfället och andning som inte varit hundra på sistone, fick jag idag tacka nej till skojigheter. Tråkigt, men just nu måste hälsan går före..

Ska äta lite musslor nu, innan plugg och så mycket bättre väntar. Imorgon blir det jobb igen och sedan träffa älskade Selse som är nere i helgen. 

Love,
/N. 

Likes

Comments

Hej på er!

Haft en dag hemma för att plugga. Mariam var här en sväng för vi hade ett par saker att fixa inför kommande år. Jag lovade henne riktig bamsefrulle, sagt och gjort. Pannkakor, smoothie, proviva shot och frukt. Mätta och belåtna satte plugget igång.

När hon åkte hem i eftermiddags tog jag en lång promenad innan städ och fix väntade. Nu sitter jag här igen nergrottad i plugget & en jädra massa uppgifter som ska skrivas om vartannat. Bara att kämpa på, det är inte många månader kvar till examen!

Love,
/N.

​Amen asså, hur gott?

Likes

Comments

​Ja... googlar man klantighet eller klumpighet så kommer mitt namn upp med stora bokstäver. Jag vet inte om det är något man föds med eller om det är en egenskap eller vad det nu är frågan om. Någonting är det i alla fall.

Jag tillhör de som kan spilla ut vin när jag fortfarande är spiknykter, jag kan gå in i stolpar när jag går på stan och pratar med en vän, jag kan springa in i bord, jag kan ta fel på personer och låtsas som att jag känner dem och jag kan snubbla utan anledning. 

Det mesta som händer kan man ju bara skratta åt men idag... hände något som inte fick hända... Jag och Mariam har skämtat om detta tidigare - tänk om det händer. Jag tog fel på två personer. Bombsäker på att jag kände personen men shi fick jag... herregud. Ni vet... jag var inte sådär diskret heller.. jag liksom körde all in, knuffa till personen på skoj och sa "Varför hälsar du inte för pajas?" var på personen kolla på mig som att jag kom från yttre rymden (förståeligt). De är släkt.. nära släkt... tvillingar... enäggstvillingar.. men för fan Nelson Nellsan Johansson... pinsamt i en helt ny bemärkelse. 

Asså haha. Jag finner inga ord för hur jobbigt spontan och klumpig jag är ibland. M & E fick i alla fall ett gott skratt när de fick veta haha. Skämskudde på mig. Ska slänga mig framför tv:n nu en sväng innan jag ska somna, för imorgon väntar en fylld pluggdag med min älskade kompanjon. Kände jag behövde skriva av mig om min pinsamhet.

Love,
/N. 

Likes

Comments

Avslutar kvällen med ett varmt bad med liite för mycket skum, men det är någon extra mysfaktor i badskum... kombinerat med tända ljus och akustisk musik... det är kvalitetstid för mig att ligga där i badet och sjunga med... fint eller fult haha. 

Senaste månaderna har varit väldigt mycket familjerelaterat som påverkat ens vardag...bara förra veckan var det dags för person nummer tre från den tredje generationen att vårdas på sjukhus. Lyckligtvis har det ändå löst sig bra, men det påverkar en som tusan. Det i kombination med mycket skola, stress och jobb har inte varit optimalt. Därför kan jag inte mer än rekommendera att hitta det som får dig att slappna av och gör det minst en gång i veckan. För mig är det att bada badkar eller ta en lång promenad. 

Love,
/N. 

Likes

Comments

... ja, idag har det verkligen varit en måndag i sin rätta bemärkelse. Vad är det med måndag och otur/klantighet?

Först stannar tåget på ett annat ställe än det brukar, vilket blev stress till skolan. Spillde varm choklad över min nya halsduk & min kofta... hur man nu lyckas med det? Som grädde på moset började mitt hjärta slå i hundranittio, började skaka och det bara täpptes igen så jag inte fick någon luft. Men efter ett samtal med min astmaläkare så ökades min dosering på medicinen för att jag ska slippa uppleva detta igen... skönt!

Stressen är även ett faktum... sjuttioelva saker ska göras samtidigt. Tre stora arbeten ska skrivas parallellt och de alla är ganska oklara. Men hoppas på bra feedback så man kan komplettera innan inlämningen... det är najs, feedback är bannemig underskattat!!!

Helgen bjöd på festligheter i mängder, riktig rolig och lyckad helg - så tack för det alla inblandade. Idag blev en snabb avstickare för att fixa lite nya CV-bilder. Blev riktigt nöjd faktiskt! Ska nu fortsätta plugga.

Love,
/N.

Likes

Comments

Hej!!

Dagen idag har verkligen varit fullspäckad. Först läkarbesök, sedan fika med C innan lunch med syrran och mami. Efter lunchen satte jag mig på ett café för att plugga men med tanke på att de inte hade wi-fi och eluttag så blev det inte så långvarigt. Tog mitt pick och pack och satte mig på pappas jobb för att få framförallt el! Efter många timmars flitigt pluggande körde vi hemåt.

Precis vinkat godnatt till S efter både promenad och te. Alltid skönt att träffa henne. Så hela dagen har varit fika, mat och plugg mer eller mindre. Ska förbereda lite länkar osv som jag kan läsa i bilen imorgon. Det är flyttdags för farmor till hennes nya lägenhet så får plugga så gott det går fram och tillbaka i bilen. Skriver mer om flytten imorgon.

Love,
/N.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag haft en ledig dag.. men det blev en väldigt aktiv dag. I förmiddags åkte hela familjen till badhuset för att simma några längder. Jag och simma går inte hand i hand. Jag kan simma, men jag tycker det finns roligare träningssätt. Kan även vara därför jag fick så bra tid i rutschkanan sen.

I eftermiddags åkte jag och pappa ut till bokskogen. Jag kände verkligen att vi behövde kvalitetstid efter de senaste veckorna. Superskön promenad kombinerat med fotografering. Själen kändes lugn efter promenaden.
Slänger upp lite bilder från promenaden.

Love,
/N.

Likes

Comments