Nu när det är sommar så har jag tänkt att börja blogga igen men att jag ska fortsätta efter sommaren eftersom att förra sommaren bloggade jag bara under sommaren.
Men jag har saknat bloggandet så mycket har längtat efter att ta massa bilder från sommaren och dela med mig med er så nu kommer jag börja igen.

Nu så sitter jag i bilden på väg från vårt sommar ställe. Det ligger i en liten by som heter Börtnan och vi var där i en vecka. Min ena farbror var där med sin familj samtidigt som oss och några dagar efter vi hade kommit dit så kom min kusin Pontus upp och det var väldigt kul för jag hade inte träffat han på några år.
Vi kom upp på söndagen och dom första dagarna tog vi det lugnt och träffade våra sysslingar som bor där. På onsdagen åkte vi till ett ställe som hette Jamtli. Det var så mysigt där för dom har byggt upp små byar där det var olika årtal så man gick runt och tittade hur folk hade det och i varje by var det skådespelare som spelade att dom bodde där.
Igår alltså lördag var jag, min farbror , pappa, Pontus och farfar med i en tävling som hette Cypakutsi och det är att man först cyklar 7km det gjorde pappa, sedan paddlade min farbror och farfar 1 km efter det sprang jag 2,4 km och till slut simmade Pontus 300 m.
Mina två små syskon och en av mina kusin tävlade i barn laget men det är mycket kortare men det bra för dom!
Efter vi tävlade gick man upp till prisutdelningen och då lottade dom ut priser och jag fick en bio biljett haha!
När alla hade fått sina priser så lottade dom ut en cykel och jag var jätte nervös att jag skulle vinna även att jag inte skulle vinna så min farbror och pappa började hålla på och skoja att jag skulle vinna men den som van var faktiskt min pappa och det var så himla roligt! Vi tittade upp sedan på nätet hur mycket den kostade och det var 4000kr så det var väldigt bra!
Men nu ska jag sova lite för är så trött men jag kommer skriva mer sedan när jag har åkt några timmar och skriva hur sommaren ser ut framför mig.

Likes

Comments