Godmorgon på er! Har ni haft en bra midsommar? Det har jag verkligen haft!
Igår på morgonen åkte jag, pappa, Teo, Stina och Jennie ut till min farmor och farfar i Hindås och fikade, min farbror och hans familj var också där så det var riktigt mysigt!
För ca 12år sedan så firade vi midsommar hos min farmor & farfar och då tog pappa ett foto på mig och min kusin på en stenbänk som finns där så vi försökte återskapa bilden men det gick inte så bra eftersom vi hade inte den gamla bilden med oss haha men det var riktigt roligt!
Efter vi fikade hos farmor och farfar drog vi rotundan och dansade runt midsommarstången. Runt 15:00 tiden åkte vi till en familjen kompis och badade , kollade film och bara umgicks. Senare på kvällen så byggde jag och två barn en egen midsommar stång av två plankor , 3 gröna filtat som vi virade runt plankorna sedan satte vi fast några blommor med hjälp av silver tejp Hahaha men resultat blev faktiskt riktigt bra! När vi byggde klart midsommarstången så dansade alla runt den, efter allt dansade så blev vi riktigt trött så vi gick ut och satte oss i en soffgrupp under en markis och kollade på film.

Hoppas ni har en fortsatt bra helg så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er!
I lördags så var jag och min kompis Ida inne i stan och kollade på Avenyn block party och det var så kul!
För er som inte vet vad Avenyn block party är så är det ett evenemang där det spelas massa musik , finns massa mat och konst utställning, det är vid hela avenyn ända ner till Kungsportsplatsen.
Jag och Ida åkte in runt 15:00 och gick hela avenyn upp till Poseidon. När vi gick på Avenyn var det så mycket coola tavlor och vid ett ställe så fanns det ett ställa där man kunde bli fotad av en paraloid kamera och självklart tog jag och Ida massa bilder med den!
När vi kom längst upp på Avenyn vid Poseidon så spelades det jätte mycket musik, det var massa fina blommor och olika företag delade ut saker. Det fanns även en husvagn som man kunde gå in i och där fanns det en fotomaskin som man kunde ta bilder med.
I husvagnen fanns det otroligt mycket saker som man kunde klä ut sig med och som ni ser på bilden nedan tog jag en neon rosa afroperuk (så fin haha). Runt 17:00 så gick vi in mot Vasaplatsen och då började det regna riktigt mycket så vi fick gå längs en vägg så vi inte skulle bli genom blöta när vi kom fram till spårvagnen.

Om någon av er som läser detta bor i Göteborg och inte har gott på Avenyn block party tipsar jag verkligen er om det för det var en så himla mysig dag! Jag hade själv inte gott på det förens en av mina kompisar tipsade det till mig.

Ni får ha det super bra så hörs vi! :*

Likes

Comments

Hej hej!

Mitt namn är Nelly Wallenberg och är en 15 årig tjej som bor i Göteborg!
Jag tänkte starta om denna bloggen på nytt.
Jag har bloggat en gång tidigare men tröttnade lite efter ett tag eftersom jag inte hade någon idé om vad jag skulle blogga om. Men nu när våren och sommaren börjar att komma har fått inspiration om att börja blogga igen. Nu innan skolan börjar kommer det troligtvis inte komma jätte mycket blogginlägg men under sommaren kommer det komma blogginlägg dagligen då jag ska bl.a. Hitta på roligt roliga grejer med vänner och åka på språkresa!

På min fritid så älskar jag att dansa, jag dansar fyra gånger per vecka och då dansar jag hiphop, disco, disco par och lyrical. Utöver dansen så umgås så mycket som jag kan med mina vänner och familj, hänger i stan eller är bara hemma hos någon och chillar. Jag är en person som gillar att bjuda på sig själv och att stå i centrum men jag är även ganska blyg med folk som jag inte känner så bra.

Nu får ni ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments