Header

​Hej hjärtan! 

Nu var det ungefär tre månader sedan jag uppdaterade här (se varför i förra inlägget), jag kommer börja uppdatera här igen, dock kanske inte varje dag men så ofta jag kan. 

Det har varit så sjukt mycket i skolan på sistone och nu börjar det även närma sig terminsslut och vi kommer få betyg. Det har då lett till dålig update. Nu under jullovet lär de absolut bli bättre update så det ser vi fram emot! Ellerhur?

För att jag ska bli motiverad till detta vill jag såklart ha läsare som är intresserade, vilket alltid är kul. :)

N vet ni lite hur det ligger till så ses vi snart, kraaam <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen finisar! Nu har jag hållit på med detta i ca 1 månad, och känner att jag inte hinner med etta. Har bestämt mig att la en paus. Kanske en vecka eller inte år, ingen vet. Tack för tiden hittills kram<3

Likes

Comments

Hej sötisar! Hoppas ni har haft en bra vecka hittills och ätit någon kanelbulle idag, det har faktiskt inte jag gjort. Ni vet att jag skrev i mitt schema att det skulle komma upp ett skolinlägg? Det har jag verkligen inte hunnit med! Jag var tvungen att stanna i skolan till 15.30 för att sedan åka hem och äta, byta om och ta bussen till träningen som började 17.00. Ni ser ju att det var mycket idag, men jag LOVAR att inlägget kommer upp imorgon. Jag slutar 14.15 imorgon och då åker jag hem direkt.

Imorgon har jag tyskaprov klockan 9.45 sedan har jag matte. Eftermiddan blir tillägnad till idrotten då vi inte har idrott i skolan och behöver gå en bit. Så det blir ändå en rätt chill dag imorgon.

Jo! Som ni ser i rubriken så har jag fått hem ett par skor jag beställde, Adidas Superstar är det och jag äääälskar dem! Min mamma gillade dock inte lika mycket att jag köpte dem då dem är vita och inte är så bra höstskor hihi, men har länge velat ha dem så varför inte?!

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka så ses vi imorgon igen, kram<3

Likes

Comments

En supersnabb och oplanerad fråga! Hur lägger man i bilder från datorn? Alltså när jag ska redigera ett inlägg så markerar jag de bilder jag vill ha men när man läser inlägget när de lagts upp är de borta? Förstår du vad jag menar? Jag kan bara ladda upp bilder från mobilen. Kommentera gärna hur ni gör! Kram<3

Likes

Comments

Go' kväll finisar! Imorgon är det skola igen efter en alldeles för kort helg. Imorgon har jag skola från halv 9 till 2 och sen ska jag åka träningen. Tänkte att varje söndag skriver jag mitt schema inför veckan och även lite planer på inlägg.

Idag vaknade jag 9.15 och då åt jag frukost sedan var jag och kolla på jacka och skor, men köpta inget utan min bror skaffade sig ett par nya dojor. Sedan var jag på släktkalas:) Iallafall nu sitter jag i soffan och tittar på tv, snart ska jag göra i ordning mig för kvällen. Förlåt för kort inlägg men har inget att skriva idag haha.

Min outfit idag var:

T-shirt från Newyorker

Jeans från H&M

Skor från Turkiet haha


Schema för veckan:

Måndag: Skola och Träning

Tisdag: Skola och plugg inför prov, inlägg om skolan + tips

Onsdag: Skola och träning

Torsdag: Skola och inlägg (Tips tack haha)

Fredag: Skola och träning, Åka till pappa
Likes

Comments

Hösten är häär!

Jag gillar hösten väldigt mycket, alla fina färger och löv, fina outfits och mysiga doftljus! Så snart kommer jag nog komma med lite höstoutfits och sånt. Skriv gärna några tips på inlägg! Idag var jag i skolan och där var de ändå rätt chill, men imorgon har vi skoljoggen (snark). Haha nämen det ska väl bli kul? Eller nae det ska det inte haha. Iallafall det är fredag imorgon och jag ska kanske till frisören med en kompis för lite toppning sedan åker jag till mamma. Ni vet ju att jag bor varannan vecka hos mamma och pappa.

Går de bra för er i skolan? Jag går i 7an och trodde det skulle va så jäkla jobbigt, men faktiskt inte. Oavsätt hur de går för er så finns jag alltid för er<3. Nästa vecka har jag prov i fysik, vilket jag inte är stressad över, som känns bra,

Vi hörs i helgen, kram<3

Likes

Comments

Hej finisar! Idag har jag orienterat halva dagen och är heeelt slut nu! Var även en trip på stan haha. (Bilden är tagen därifrån)
Men jag undrar om jag ska börja uppdatera ca 3 gånger i veckan och istället lägga ner mer tid på inläggen? Känner att alla inlägg är lite snabbgjorda och slarviga. Hur tycker ni?

Kommentera gärna hör nere vad ni tycker och även tips på inlägg. Kram<3

Likes

Comments

AAAH! Idag ska jag orientera i skogen för andra gången! Kan verkligen inte orientering haha och är så himla rädd. Tänk om jag dör eller nåt. Aja ska göra mitt bästa!🗺🏃🏾‍♀️
Kram<3

Likes

Comments

Oj vad helgen tog slut fort! i morn ska jag till skolan imorn som många andra, men har faltiskt ingen söndagsångest vilket är helt fantastiskt! Efterskolan ska jag åka till min farfmor och sedan träna handboll. Idag har jag inte gjort mycket allt. Vi skulle åkt till min farfar för han fyllde år med de blev inställt. Hoppas ni får det bra i skolan och på jobbet. Vi kommer alltid kämpa oavsett och jag finns alltid för er. Ni får jättegärna skriva på DM instagram om ni vill prata, heter nellsan2004 där!

Ha de superbra kram<3

Likes

Comments

Hej på er! Får ursäkta men glömde ta bilder under dagen så var tvungen att ta de i mörker, med tanke på ljuset o den dåliga kvalitén! Men hoppas ni haft en bra Lördag, jag gick upp ovanligt tidigt redan vid 8 haha. Ha en bra kväll med dem du älskar. Kram<3

Likes

Comments