Header

Kvällen spenderades på Pincho tillsammans med dessa babesen. Det var gott med mat efter en lång pendeltåg tur haha. 1 timme kändes som en evighet! Men det var ganska gott hehe. Nu sitter vi i Rebeckas lägenhet i Linköping och dricker vin och äter chips. Vi får sedan se vad som händer kanske gå ut någonstans eller bara chill dricka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Men hallå kan vi prata om hur bra dessa är? Jag vet att alla hypar över Rihannas Fenty Beauty och tro mig jag vill ha allt! Men tycker ändå Kylie lyckas riktigt bra med hennes läppstift. De är så jädra snygga, de håller hela dagen och de är så lätta att applicera. Hade väldigt stora förväntningar för dessa och wow vad bra dem är. Det enda negativa är att jag fick betala en tullavgift på 252 kronor.. Sedan fick jag även betala ca 250 kronor per läppstift. Dock så var det 30 % på alla! Och jag använder ej lipliner alls.

.

Likes

Comments

Men hej på er finisar!!! Idag va det så fint och härligt ute! Löven var så himla höstliga och fina och så var det så skönt väder ute. Kunde endast gå med en tjocktröja och int frysa, älskart!
På dessa bilderna var jag och min lillebror påväg till maxi för att hämta ut två paket till mig. Det ena från bikbok och det andra med lite gottigotti hehe. Vi som trodde att vi skulle klara av att bära det.. slutade med att jag fick dra två cyklar med en arm och andra ett stort paket. Inte så smidigt men vi kom hem iallafall 😉

.

Likes

Comments

Har sett att flertal brukar fråga tillexempel de större instagram profilerna hur de redigerar sina bilder. Tillexempel hur de får den ”gammaldagsa” effekten och färgladda effekten! Men även hur man ljusnar upp väldigt mörka bilder.

Den första appen är vsco! Som väldigt många i min närhet använder och väldigt många andra också. Många av de större instagram profilerna använder sig av denna appen då den är väldigt enkel att använda. Det finns några fåtal effekter att använda sig av men den som heter C1 använder jag mig av hela tiden när jag skall redigera bilder. Just för att den gör att färgerna på bilderna blir så mycket klarare och snyggare! Dock kan jag tycka att färgerna ibland blir för mörka och därför använder jag mig av en app som heter snaapseed.

Här har jag använt effekten bright på snapseed för att ljusna upp min hårbotten som var helt svart!

Här har jag använt mig av först vsco C1 sen har jag använt mig av effekten bright på snapseed! Bilden blev verkligen helt annorlunda och väldigt ljus!

Sedan använder jag mig även av appen afterlight. Denna appen kostar 19 kr ( tror jag) men det tycker jag är värt! Det finns flertal fina effekter att använda sig av. Där uppe ser ni två av flertal som finns!!

En enkel bild på par snygga naglar kan bli väldigt coola och instavänliga med lite effekt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Men dessa jackorna är så snygga men också så varma och sköna! Vad bra att äntligen en varm jacka blir populär haha. Minns när jag var mindre och alla de där små tygjackorna var så populära. Man frös ihjäl för att hänga med i de senaste trenderna. Jag kommer nog köra på en orange eller rosa.. VI FÅR SE. Men det lär bli en sånhär som vinterjacka iallafall. Om ni också vill beställa en puffy jacka som de kallas så bra, så klicka bara på bilderna!! Det är även rabatt på jackorna just nu på Bikbok, så värt.

​Dessa två är mina favoriter! Älskar verkligen båda färgerna. Har en hel del rosa kläder så roligare med något orange i garderoben.

.

Likes

Comments

Bilder ifrån promenaden i Varamon i morse med hundarna. Så mysigt var det! Första gången jag hängde med såhär tidigt på en hundppmenad. Haha jag va så trött! Men blev snabbt pigg av att se dem springa runt där så lyckliga.

Men hur söt? Lilla Lily. På de andra bilderna är det Saga. Så söta båda två!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu är Andrea Hedenstedt kollektion för NAKD ute och jag tycker verkligen att dessa tre saker här uppe är väldigt snygga! Älskar verkligen meshtoppen med stjärnor den är verkligen en sån perfekt partytopp!! Och klänningen är verkligen så fin att ha nu på hösten och vinten!

Tycker också att alla de här tre grejerna är så fina. Men älskar verkligen örhängena mest!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Men så fina löven va idag ute? Bara lite brunare färg på löven som kanske saknades..
Förutom att det va jävligt kallt ute så var det väldigt kul att fotografera lite med Fanny! Älskar verkligen att ta bilder men det jobbiga är att när man bor i en liten stad måste man LETA efter platser som är fina att fotografera på!
Jag bar en kjol från bikbok(slutsåld), tröja från chiquelle( här) och par overknees från Nelly(här)

Likes

Comments

Men nu har några av mina paket ifrån wish kommit däribland dessa fina örhängen! Jag älskar dem. De är verkligen fancy men ändå vardagliga. Lär användas en hel del. Kommer senare lägga upp alla mina köp från wish och även ta med bild vs verklighet. hur kul? Älskar såna! Hoppas att några grejer är riktigt fina så ni också kan köpa!

Likes

Comments