Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I onsdags var det 100 dagar tills jag och alla andra på platen äntligen tar studenten, vilket firades med en fest och förkrök med mina tjejer. Kvällen var riktigt bra, dock var morgonen efter mindre bra haha, längesen jag hade en sån grov bakfylla, känns som den antigen håller sig i eller så blir jag sjuk.. inte förvånade i detta kalla väder??:)
Imorrn ska jag fortsätta med att jobba på mello, är så trött just nu, så blir att krypa ner i sängen och sova som en bebis.
KRAMIS

Likes

Comments

Underbart fina blommor som får mig att vilja ha vår nu. Dock känns våren väldigt långt bort då det ligger snö på marken, nä fy vill ju bara att snön ska försvinna och det gröna gräset ska komma fram igen. Tiden kan gärna gå snabbare.

Likes

Comments

Postad i: Mode & skönhet

Asså wow vad snyggt allt dessa är, haha vill ju ha allt på bilderna. På senaste tiden har jag börjat få upp ögonen mer och mer för rosa och nu vill jag typ äga knallrosa tröjor och klänningar, vill så gärna köpa den knallrosa klänningen och den ljusrosa kjolen, de är ju ursnygga.

Likes

Comments

Likes

Comments

Mitt beroende för nyx fortsätter. Om jag var rik så skulle jag ju köpa alla nyx som fanns haha. Jag älskar dessa produkter så innerligt för de är så grymt bra, håller sig hela dagen och framförallt ursnygga färger finns det!

Likes

Comments

Första dagen i Rom är avklarad och vi har gått 12 km haha!! Är så trött och vill bara ha en stor fet fotmassage just nu.
Idag har vi besökt massa olika kyrkor, platser och bara njutit allmänt av Rom. Imorrn är det ännu en fullspäckad dag. Häääärligt.
Men nu ska vi kolla på mello på Fannys iPad och mysa bara
KRAMIS

Likes

Comments

imorgon flyger jag och min klass mot Rom! Ska bli så härligt att äntligen åka, kändes så långt bort men imorrn är det äntligen dags. Är lite nervös över flygresan men jag får hoppas det går bra. Hoppas ni får en bra helg!!
KRAMIS

Likes

Comments