Hej fina!

Glad påsk antar jag, min påsk har varit rörig och inte som jag tänkt mig. Hoppas ni haft en bättre påsk.

Nu är jag iallafall påväg in till stan (igen) och ska träffa moster som får sitt tredje barn nu i Maj! Åh jag längtar.
Så ha en fin söndag nu så hörs vi sen.
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 119 readers

Likes

Comments

Hej sötnosar!

Har ni också hakat på trenden med smoothie bowls? Man ser den överallt och en av våra största youtubers äter det frekvent (Therese Lindgren) men jag har aldrig riktigt fastnat för det. Dom är otroligt fina och så men jag gillar de inte för:

1: tar lång tid att göra smoothie bowls för mig och det blir massa disk

2: det är massa fruktsocker i smoothie bowls och lite protein (beror på vad man använder för bas)

Så jag kom och tänka på min favorit-frukost. Gröt. Närmare bestämt havregrynsgröt. Bästa bästa frukosten om du frågar mig. Men jag har ätit min havregrynsgröt på samma sätt i alla år och man blir lite less. Så vad gör man då?

Jo, en Proats bowl. Proats är ett begrepp jag hittade hos Linn Strömberg som bloggar på goforfit.se där hon blandar ner äggvita i sin havregrynsgröt för ökad proteinmängd. Äggvita har låg fetthalt, hög proteinhalt och smakar inte så mycket i gröten. Särskilt inte med alla toppings!

Så vill ni göra min proats-bowl? Gör då er vanliga havregrynsgröt, blanda i 2 äggvitor och toppa med era favoritfrukter/bär.

Här är min:


Likes

Comments

Hej finisar!

Sitter uppe och har redigerat lite bilder med en strulig photoshop och lyssnar på fina låtar.
Jag har klippt mig! Ni som följer min Instagram vet redan, men för er andra så är detta nog en nyhet! Jag är så himla nöjd (och pank). Jag klippte mig hos Qlip4You i Vännäsby och det är verkligen världsklass på dom.

Har ni hört Zara Larssons nya album? Är det någon som är precis som jag och lyssnar sönder det? Och kan vi prata om hennes låtar "I can't fall in love without you" och "TG4AM"? Texterna beskriver mitt liv och båda är så otroligt bra. Gråter ofta till I can't fall in love without you bara för att den är så vacker. #hopplöstkär

Men, en annan nyhet. Jag ska förmodligen gå om 1:an och börja ett praktiskt program. Det står mellan Frisör och Stylist och Spa. Är kluven i mitten. Så om någon har några råd så får ni gärna meddela mig!

I onsdags var det så otroligt fint ute så jag och Ella sprang ut och fotade klockan 19 mitt i Golden Hour. Så här får ni lite bilder!Ser ni mitt hår?!? Det är superkort och mörkrött. I love.
Om ni undrar vart mina kläder är ifrån så har ni det här:

/Byxor-Monki/Skor-Din sko/Linne-H&M/Kavaj-Vila/Halsband-SNÖ/

Ha en jättefin fredag imorgon hörni så ses vi!
Kram <3

Likes

Comments