Hej finisar!

Torsdag idag och snart helg (och idolfinal!?).
Tänkte bara checka in lite snabbt och uppdatera er om mitt nya hår. Jag är ju numera blondin med min egna mörka färg i botten.
Vet inte riktigt ifall jag gillar det eller inte.

Är sjukt sugen på att både klippa kort eller att färga mörkbrunt eller både och. Jag som gillar förändring haha!

Nu ska jag iallafall ha prov i permanentrullning. Hoppas det kommer gå bra!

Jag är iallafall på jakt efter en ny mobil (vilket sidospår haha!) men det står mellan iPhone 8+ och iPhone X.. Vill helst ha X men den är så himla dyr. Vet inte om det är värt det..

Aja, återkommer om vilken det blir. Ha en fin torsdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 41 Readers

Likes

Comments

Hej från ett regnigt Vancouver!

Sista dagen för oss här idag. Känns sorgligt men ändå skönt på samma gång. Längtar faktiskt hem.

Men alltså vilken semester vi haft! Har haft en väldigt bekväm känsla hela resan. Är stolt över min egen resa jag behövt genomgå. Lite cred till mig själv där.

Vi har tränat mycket. Fått se så fina delar av Kanada, jag är så sugen på att flytta hit. Vi har ätit så mycket god mat, och så mycket internationellt. Ikväll blir det kinesiskt.

Häromdan blev det flatbread pizza med ruccola och en äggsallad med kalkon. Såå himla gott! Älskar verkligen hur mycket grönsaker vi har ätit här. Mycket sallad osv. Hyn mår super här. Känns surt att åka hem.

Likes

Comments

God lördag!

Blev en löptur för mig i morse. Har börjat mitt nya liv (ta med en nypa salt) att gå isäng kring 10 och upp kring 8. Min kropp älskar det. Men blev iallafall en löptur efter en pannkaksfrukost. Var på håret att jag sprang vilse men åh så skönt det var att löpa!

Nu sitter vi i bilen påväg in till Granville island för att agera äkta turister! Se alla byggnader, affärer osv. Lär bli mycket bilder och förhoppnings mycket mat.

Igår var vi iallafall en snabbis in på ett kafé som var så mysigt! De var tydligen känt för deras kaffe och deras munkar. Honey Café hette det, och blev ”känt” efter Kate Winslet var där och åt och sa att de var de bästa munkarna hon ätit. Ett varmt tips iallafall!

Ha en bra dag (kväll för er hemma i Sverige)!

  • 390 Readers

Likes

Comments