Lite fler bilder från efter kyrkan och ifrån minglet. Vi gifte oss ute på vårt landstället i Norrtälje (lite utanför Stockholm).

Vi hade vigseln i en liten kyrka precis vid vattnet och sen hade vi festen utomhus på vårt landställe. 

Det var ju verkligen en chansning att ha festen utomhus, nen wow vilken tur vi hade med vädret, tackar gudarna för det! 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag handlat och varit vid tvättomaten och tvättat hela morgonen. Är äntligen hemma nu och har gjort en riktig lyx frukost/lunch!
Älskar att handla här i Lissabon, allt är så billigt, speciellt avokadon! Mmmm mums!

Likes

Comments

God förmiddag!

Jag har äntligen blivit frisk efter fem dagar i feber!
Såååå skönt!

Ikväll ska vi ut och äta pizza, jag har varit så sugen på pizza hela veckan, så ikväll ska vi fira att jag har blivit frisk och att vi har en ny lägenhet!

Likes

Comments

Har varit sjuk i två dagar nu utan att bli bättre... det är så fruktansvärt tråkigt att ligga hemma i sängen och kolla ut genom fönstret och se hur solen skiner. Så jag roar mig med att kolla på scandal och våra bröllopsbilder.

Det här va den absolut bästa dagen i mitt liv! Att vara omringad av så mycket lycka och kärlek, att bara ha dom människor som man tycker allra bäst om runt omkring sig, wow! vilken känsla!

Likes

Comments

Eftersom att Anton jobbar hela veckorna så har vi inte jättemycket tid tillsammans att se oss runt, så söndagar har blivit våran dag, vi tar långa promenader och och äter lunch på olika mysiga små restauranger. Trodde aldrig att jag skulle säga att jag älskar söndagar, men numera är det min favoritdag!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag ser det tyvärr lite molnigt ut och det känns som att det ligger regn i luften. Så vad hittat man då på? Tvätta?

Likes

Comments