View tracker

Varför? Varför valde jag att läsa latin? Det tänker jag nu när jag sitter här och försöker ta ut satsdelar. Missförstå mig inte, det är väldigt intressant, men det vänder ut-och-in på mitt huvud. Nej tack.
Dagen annars då, innan jag fick huvudvärk? Jag hade två redovisningar, så nervositeten ville aldrig riktigt lämna mig om man säger så. Dessutom hade jag glömt några talkort hemma också, tack och lov för mobiler, haha! Jag kunde inte ens äta upp min lunch, så nervös var jag. Men det är i alla fall äntligen gjort, och jag kände verkligen att en stor tyngd föll från mina axlar när jag hade avslutat min andra. Äntligen kan jag släppa dem, haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det har varit en jobbig vecka, med mycket att tänka på, stress och panik. Jag förstår inte helt hur jag tagit mig igenom den om jag är helt ärlig. Jag tror att allt fikande kan ha bidragit lite, haha! Fika tre dagar i rad, hur bra är det? Nåväl, det är gott i alla fall, och får mig att må lite bättre, särskilt med bra sällskap ;)
Efter dansen i förmiddags skyndade jag mig in till stan och träffade Becca och Kattis. Vi irrade runt ett tag på jakt efter ett café som inte var superfullt, vilket visade sig vara jättesvårt, då ungefär 2/3 av alla göteborgare hade bestämt sig för att göra samma sak som vi. Men tillslut hamnade vi på Wayne's Coffee, och kunde dricka våra lattes och varma choklad. Göteborg är ändå rätt mysigt såhär innan jul och allt slask, med alla ljus och dekorationer överallt. Vi gick runt lite i några affärer innan vi skildes åt och åkte hemåt.
Nu försöker jag få in något ur min kemibok, eftersom det är en sådan jobbig period med prov varje vecka nu... :(

Likes

Comments

View tracker

Igår eftermiddag/kväll åkte jag och familjen till mormor, efter en mycket kort skoldag med bara en Shakespeare-föreläsning. Hela släkten är här under ett och samma tak, så det känns lite som jul, haha!
Vi firar två födelsedagar, så det har blivit dubbelt så mycket mat som vanligt. Vi åt lunch ute, jättegod buffé, och väldigt fin lokal. Jag blev väldigt mätt, och då åt jag ändå inte mer än vanligt. Lite skumt, men det var gott i alla fall.
Efter den matkoman så åkte vi hem och åt hela tre sorters tårta. Det var jättegott, men matkoman blev ju i princip fördubblad efteråt. Så då tog jag mig ner i källaren i någon timme, för att vila lite.
Senare på kvällen tog jag, mamma och pappa en skön långpromenad. Väldigt kallt, men samtidigt mysigt med alla fina ljus i nästan alla fönster och runt balkongräcken. Sedan vi kom hem har man bara strövat omkring, ätit lite till, och sett på tv. Snart ska jag sova, för att kunna smälta all mat. Kram!

Likes

Comments

Det har varit en lite seg helg, med plugg och ont i halsen. Ingen dans heller på grund av det, vilket känns ganska synd. Det gav mig i alla fall en möjlighet att plugga franska, och göra några tafatta försök att översätta en latintext.
Idag så träffade jag lite över halva släkten inne i stan, för att fira mammas födelsedag i förskott. Vi åt väldigt god indisk mat, och en hel del av det. Man kan gott säga att man hamnade i hamnade i matkoma, haha! Det var väldigt trevligt, och efteråt kändes det som att jag inte skulle behöva äta någonting mer på hela dagen.
Nu ska jag lägga mig, och hoppas att stormen inte blir mycket värre där ute.

Likes

Comments

De här tre dagarna i veckan har varit väldigt blandade. Måndagen var, ja, en måndag. Gårdagen var helt okej, med en kort skoldag och ganska lugn eftermiddag. Idag har varit påfrestande måste jag säga. Varför är onsdagar alltid den längsta skoldagen? Dessutom hade vi fått en håltimma p.g.a. inställd latinlektion. Det gav mig visserligen tid att göra klart några uppgifter och plugga franska.
Det enda gemensamt med dessa dagar är att eftermiddagarna och kvällarna spenderats på dansen. Tack och lov för det! Tre dagar i sträck (om jag inte räknar yogan i söndags), i en och samma lokal. Det känns nästan som mitt andra hem. Även om jag inte hade en danslektion idag, så var jag ändå där med några kompisar. Man tar ju chansen att dansa ändå ;)

Likes

Comments

Den här helgen har varit väldigt bra, jag måste säga att jag är förvånad, haha! Dagen började med att vi firade pappa (Fars Dag) på morgonen med lite presenter, och en god frukost. Sedan satte jag mig med min uppsats i svenska, och för en gångs skull så kom jag en bit på den. Jag vet inte vad det är, men min studiemotivation sjunker väldigt när jag gör en uppgift hemma...
Runt lunch åkte jag och pappa in till stan, fixade lite ärenden och åt lunch. Sedan var det dags att skynda sig hem och byta om, innan ett yogapass med några vänner från dansen. Vi hade "fått" ett pass av vår lärare, så att vi kan bli lite vigare, hehe. Jag hade aldrig provat yoga innan, men det var ändå lite jobbigare än jag trodde. Men jag tyckte verkligen om det! Väldigt avslappnande, och även om jag efteråt var ganska trött, så var jag samtidigt pigg, haha!
Dagen fick avslutas med en skön dusch, god middag och en lite cheesy film. Kramar!

Likes

Comments