Den här dagen blev inte mer produktiv än förmiddagen blev. Så fort jag var klar med det viktigaste skolarbetet, så gjorde jag något som kändes som ingenting resten av dagen. Tog en promenad, sminkade mig lite, och var lite för mycket på Buzzfeed.
Snart är det dags för dans i alla fall, bra avslutning på dagen! Jag får se hur det går med alla snurrar med en fläta...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna dag har börjat väldigt bra. Först, så är det studiedag (vilket vi nästan aldrig har), vilket gjorde att jag kunde sova en timme extra. Jag fick gjort en uppgift i naturkunskap, som har gett mig lite för mycket ångest under de senaste dagarna, det var en sån stor lättnad att lämna in det dokumentet!
Så nu, efter att ha läst några sidor i min latinbok, så har jag gjort en kopp te och ska försöka komma en bit på min bokrapport av Medea. En bra morgon :)

Likes

Comments

Åh herregud, kan skolan ta det lite lugnt? Nu börjar i alla fall perioden av prov på prov på prov gå mor sitt slut, men det verkar ändå inte finnas ett slut på alla uppgifter man måste göra klart! Hela förmiddagen innan skolan och eftermiddagen spenderades med att skriva anteckningar inför provet imorgon, skrivkrampen var inte det bästa som hänt under dagen kan man säga. Nu när jag tänker på det, så har den inte riktigt släppt på hela dagen. Nu försöker jag i alla fall koppla av lite, läsa Veckorevyn och återhämta mig lite. Man måste ju orka med provet, oavsett om du vill det eller ej

Likes

Comments

​Tystnad. Allt på grund av skolan, den eviga anledningen, haha. Hela veckan har i princip gått åt till att plugga inför diverse läxförhör och ett historiaprov, vilket nu är väldigt skönt att ha ur vägen. Det har helt enkelt varit väldigt stressigt, och runt omkring har allt inte varit på topp heller. Allmän trötthet, nedstämdhet, ja, ni förstår nog. 

Idag, åh alltså, dagen började väl inte helt som jag hade tänkt mig. Jag åkte till skolan, i vanlig ordning, och visste om att min andra lektion var inställd, så jag var beredd på en håltimme. Men, när jag sedan kommer fram till skolan så får jag reda på att första lektionen är inställd den med. Detta betydde alltså att jag skulle ha håltimme i ca tre timmar, innan min första (tredje) lektion skulle börja... Inte optimalt.

Så, istället satte jag och några kompisar i källaren och, skulle börja plugga, men började spela Card Against Humanity och åt choklad. Det gjorde i alla fall förmiddagen lite mer uthärdlig ;) Resten av dagen flöt på ganska fort, och så var man hemma, och hade helg! Nu ska man sova, såklart ;)

Likes

Comments

•Mysiga strumpor, te, mjukisbyxor och YouTube efter en väldigt uttröttande danslektion. Mysigt är det minsta man kan säga att det var.
•Jag och pappa åkte till farmor under dagen, vilket var väldigt skönt och trevligt. Vi åt lunch ute, jag fick pluggat lite, och fikade några gånger, som man ju gör ;)
•Pizza nu på kvällen :)

Likes

Comments

Åh vilken dag alltså! Sovmorgon och skolfoto tog upp förmiddagen. Skolfoto ja, inte direkt det bästa jag vet. Jag blev inte helt nöjd med bilderna heller, men nåväl.
Efter lunch blev allt så, ja, skumt är nog det bästa ordet för att beskriva det, skulle jag tro. Hela latinlektionen var bara flummig, man var så trött att allt är roligt. Det behöver ju inte ens vara något som faktiskt är roligt, det bara blir så! Det gick inte över för mig och mina vänner på ett tag efter lektionen heller, men men, man mådde bra ändå ;)
Sedan på vägen hem träffade jag lite fler vänner som jag inte träffat på ett tag. Fick pratat en hel del, i kylan och blåsten. Det var kanske inte optimalt att ha kjol och tunna tights just då, hehe.
Resten av dagen försökte jag egentligen bara slappa, och verkligen känna att det är fredag :)

Likes

Comments

Åh, den här dagen har varit speciell. Dagen började väldigt bra, eftersom den första lektionen var inställd så blev sovmorgonen ännu längre. Förutom det rätt uppenbara faktum att jag kunde sova, så började jag dagen med att sitta och läsa Harry Potter i en timme. Jag måste säga, "the Cursed Child" är riktigt bra, jag vill bara fortsätta läsa :)

Men sedan gick det utför. Mer exakt efter att jag ätit lunch. Jag vet inte varför, men mitt humör bara djupdök, all energi försvann, huvudvärken anlände och min motivation inför franskalektionen flög iväg. Lektionen gick inte direkt snabbare tack vare det. Det var först när jag satt på bussen hem, efter att ha gått omkring lite på stan, som det började bli bättre, dock inte tillräckligt. Dessa "down-days" borde inte komma så här ofta. Som tur är kunde ett avsnitt av Dance Moms hjälpa till lite på traven ;)

Likes

Comments

Vecka 40... Fy vad jag inte vill gå igenom denna vecka. Den bjuder på tre prov, varav det första var idag, och jag kan bara säga att det inte kändes sådär jättebra när jag var klar med det. Även om jag hade pluggat större delen av helgen så kändes det inte som att så värst mycket hade fastnat. Jag var mest bara glad att det var ur vägen. Jag måste ladda om inför nästa prov imorgon, klockan åtta, franska. Ugh, låt mig slippa!
Dagen var i övrigt väldigt skiftande. Morgonen var iskall (det höll i sig mer eller mindre under hela dagen), provet drog ner humöret, lunchen var väl mittemellan, håltimmar gick åt till att hitta någonstans att sitta och plugga, och italienskan var totalt flum. Jag kunde verkligen inte fokusera ordentligt, det gick i kanske en kvart år gången, men sen började man bara skratta och läsa konstiga saker som man skrivit ner i sitt häfte. Sista lektionen känns nästan alltid lite sådär på måndagar, men det är ju som sagt måndag.
Dansen då? Åh herregud, det var jättehärligt. Även där var en del lite flummigt, men bara till det positiva ;) Mycket skratt, några smällar här och där, vilket dock ledde till ännu mer skratt, och ja, allt vara bara väldigt kul kan man väl säga :)

Likes

Comments

Hur sjutton är det redan oktober? Var tog september vägen? Det har redan gått strax över en månad sedan skolan började igen, jösses. Är det bara jag, eller går tiden lite för fort?

Denna helg har tyvärr inte varit den bästa. Igår vaknade jag verkligen på fel sida, inget bra humör eller någon energi, vilket förstörde dansen under förmiddagen. Att inte ha någon energi eller balans är inte bra när man ska dansa, trust me. Och, eftersom jag är den perfektionist som jag är, så blev det väldigt frustrerande när inget ville gå som jag ville. nej, Det passade såklart inte så bra med att behöva plugga resten av dagen sedan, av förklarliga själ.

Idag var i alla fall lite bättre, jag fick pluggat en del, jag läste äntligen ut min engelska-bok, och det har känts som en i allmänhet bra söndag. Jag hade inte direkt suttit och pluggat större delen av dagen om jag fick välja, men när man behöver ha tre prov den kommande veckan har man väl inte så mycket val :/

Lite inspiration för att göra slutet på denna söndag lite bättre. Som vanligt är alla bilder från WeHeartIt.com

Likes

Comments