Vi är två dagar in i veckan, och so far so good. Gårdagen blev en hel del skrivande i skolan, med kinamat till lunch, en rätt självsäker Nelly tack vare en outfit som jag kände mig väldigt bekväm i, och, det bästa, dans på kvällen. Jag hade alltså lite träningsvärk idag, men som tur var inte mer än jag trodde att jag skulle ha.
Denna dag var inte sämre den; som tur var inte lika mycket skrivande, och en väldigt rolig retoriklektion. Resten av dagen, fram till att jag gick mot bussen, fick gå åt till att plugga inför ett kemiprov.
Snart är det i alla fall stepp, är väldigt taggad!

Likes

Comments

Första helgdagen är nästan över, och jag hade väl önskat att jag hade hunnit göra lite mer saker. Det viktigaste är avklarat i alla fall: terminens första danslektion. Det var helt klart det bästa med dagen, även om jag försökte ta det lite lugnare med min förkylning och så. Det är verkligen så otroligt skönt att komma dit, och framförallt att få röra på sig igen! Det har jag verkligen saknat.

Det fick även komma in lite plugg under dagen, såklart språk, men även läsande ur naturkunskapsboken. Eftersom jag missade senaste lektionen så vill jag gärna komma ikapp lite, även om jag inte har en aning om vad som är väsentligt att läsa ur kapitlet, utöver det vi redan har läst. Man hade ju gärna velat att ens skrivbord hade sett ut lite mer som dessa bilder, men allt ser ju mycket bättre ut på WeHeartIt, så det känns lite svårt att få till.

Ha en skön kväll, kramar!

Likes

Comments

Ett armband som fick följa med hem från Thailand, som också är förvånansvärt vasst över kanterna. Jag köpte även en silvrig choker i förrgår.

Nu efter första veckan tillbaka i skolan känns det väldigt skönt med helg, precis som det gör varje vecka. Men det blir lite extra härligt när man har lite svårt att komma in i sina vanor igen, och med en förkylning som gör allt tre gånger så jobbigt. De senaste dagarna har alltså varit lite mer påfrestande än vanligt. Vi har dessutom redan fått starta flera arbeten, totalt minst 40 glosor i diverse språk, och börjat lägga in prov och liknande i kalendern. Samtidigt som stressen börjar smyga sig fram har jag fått väldigt mycket inspiration från olika podcasts, tidningar och hemsidor, och vill verkligen ta tag i saker. Men, just nu, medan jag har läget under kontroll, vill jag gärna köra på med skolan.

Nåväl, nu är det dags att få lite sömn. Kram!

Likes

Comments

Då var det igång igen. Jag hoppas att ni som också haft er första skoldag har haft en bra dag. Ja, så bra som den kan ha blivit i alla fall. Min dag började lite tidigare än jag hade velat, då jag vaknade klockan 5. Efter ett antal misslyckade försök att somna om gick jag upp, åt frukost och gjorde mig i ordning. Även om det inte är så kul att gå tillbaka till skolan efter lovet, så blev dagen lite bättre med lite eyeliner, haha :)

Likes

Comments

Scones och stekta ägg får bli min lunch idag
Hej, jag hoppas ni har haft en bra jul och nyår! Själv har jag spenderat den i Thailand, med min familj. Det kändes lite konstigt att inte vara hemma över jul, jag är en sådan som tycker väldigt mycket om traditioner. Det var trots allt en väldigt bra resa.
Tiden hemma igen har jag spenderat med att försöka ställa om till svensk tid, vänja mig vid kylan, och komma ikapp med lite serier. Det är lite synd att skolan måste börja imorgon igen, men men.
Ha en bra dag, kram!

Likes

Comments

Det var det. Ytterligare ett år över. Och ska jag vara ärlig så är jag rätt så glad att 2016 är över. Det har hänt för många dåliga saker, även om det såklart hänt en hel del bra saker med. Vi kan bara hoppas att vi lär oss av det här året, och inte upprepar samma misstag igen. Hoppas att vi tar bättre beslut, bryr oss mer om varandra, och försöker förstå andra, även om de går igenom saker som man inte kan föreställa sig.

Jag är ändå väldigt tacksam för det här året, om man bortser från en del av de dåliga aspekterna. En del saker som har gjort att jag utvecklats som person. Hade inte de sakerna hänt hade jag inte varit den jag är idag, även om det låter väldigt cheesy. De bra sakerna har såklart gjort samma sak, och gett mig flera härliga minnen. Mysiga sommarkvällar, några stora födelsedagar, två underbara dansterminer, nya utmaningar och härliga människor har gjort året väldigt bra. Det är så det ska vara. 

Tack 2016, för det bra och det dåliga. 2017, det är din tur nu. Vi litar på dig.

Likes

Comments