Första "riktiga" lovdagen blev det en väldigt oplanerad dag tillsammans med Becca och Kattis. Vi tre, och ordet "oplanerad" går inte ihop, så allt var väldigt annorlunda. Vi lyckades i alla fall planera dagen i väldigt stora drag, tillräckligt mycket för att lyckas ta oss till Trädgårdsföreningen, till Ahlströms och sedan hem till Becca. Vi behövde dock en dag för att bara göra vad som helst och inte behöva stressa fram saker. Dessutom passade vi på att måla naglarna hos Becca, eftersom hon har en löjligt stor samling. Så, ja, en väldigt mysig dag.

I tisdags åkte jag in till stan ytterligare en gång, denna gång tillsammans med Sanna. Jag hade inte en tanke på att köpa något särskilt, möjligtvis fika (såklart), men fick trots det med mig två böcker.... Science fiction-bokhandeln gör något med mig, jag vet inte vad.

I övrigt denna veckan har jag inte gjort något speciellt. Två långpromenader, lite tid i solen, fick övningskört lite (vilket inte är min favorithobby), lyckades få tag i en ny bikini, tittat på lite gamla dansvideor, tittat på Beccas fotbollsmatch och bara gjort det jag känt för faktiskt. Jag kan inte säga att det har varit särskilt händelserikt, det vore att ljuga. Men det har varit det jag har behövt, och det är det enda som är viktigt just nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag kan inte greppa tanken att jag har sommarlov nu. Vårterminen gick så otroligt fort, men samtidigt så gjorde man så otroligt mycket. Alla gånger man hört att tvåan ska vara det värsta året av gymnasiet, och inte anat just hur jobbigt det skulle bli. Just av den anledningen är jag så glad att tvåan är över, för det har varit riktigt jobbigt, på flera olika sätt. Men samtidigt är jag inte redo för tanken och att säga: "Jag går i trean på gymnasiet". Det är ganska skrämmande på något vis, jag vet inte varför.

Efter avslutningen i aulan (med den obligatoriska "Den blomstertid..."), en kort stund i klassrummet och några kramar så gick jag, Kattis och Becca till Ahlströms. Där blev det några bitar gräddtårta med jordgubbar, kaffe och riktigt mycket prat - helt enkelt en bra början på sommarlovet. Vi begav oss sedan ut på shorts-jakt, några affärer och sedan begav vi oss hem till mig och åt lunch och såg några gamla avsnitt av Gossip Girl.
Under kvällen åkte jag och familjen till en studentmottagning hos några familjevänner. Jag kände i princip ingen, men det var ändå trevligt. Mycket mat, dagens andra tårtbit och gamla semesterbilder, ja vad finns det att klaga på?
Sommaren har tagit sin början, och jag ser mycket fram emot den.

Likes

Comments

Skolan slutar först på fredag, men jag har i princip fått en extra vecka sommarlov, då alla kurser är över och vi fått veta våra betyg. Enda anledningen till att jag åkte in till stan igår var för att först, äta lunch på matkortet, och för att fika i Slottskogen tillsammans med klassen. Det var så mycket varmare än jag trodde det skulle vara, och jag fick med mig två röda axlar hem efteråt... Senare åkte jag till dansen. Åååh vad skönt det kändes att komma tillbaka dit, även om det bara gått lite över en månad. Vi. Jag och några tjejer träffades och övade på några danser inför...
att dansa på torget idag på nationaldagen. Det var jättekul, jättevarmt och jättesvettigt. Jag kan inte säga att det är superkul att dansa i helsvart bär solen ligger på. Men det behövdes lite dans och svett för mitt sinne, och resten av dagen har varit väldigt bra.

Likes

Comments

Detta är första eftermiddagen på länge som jag har spenderat med bara ren avslappning. Den senaste tiden har varit... påfrestande, ja, det är rätt ord. Det har blivit mindre i skolan, men även min förmåga att bry mig har minskat. Det har kommit till den punkten då jag inte längre bryr mig om att bussen är sen, eller att jag inte är nöjd med ett tal, jag bara låter det komma och gå, och det är inte sådan jag är. Det är verkligen inte så jag vill vara, men när jag blivit så trött så orkar jag inte kämpa emot.

Än så länge så försöker jag bara ta det lugnt och landa lite och hinna andas. Idag var det väldigt skönt att bara ha två lugna lektioner och sedan kunna spendera tiden fram till kl. 16 med att leta kläder inför sommaren och ta en fika med Kattis. Det är förvånansvärt svårt att hitta något som jag tycker är fint, inte för smått eller som kan vara för varmt. Men jag lyckades ändå, två toppar fick allt följa med hem, även om det hade varit kul om jag hittat något som hade lite mer färg men ändå.

Klockan 16 hade jag mitt, förhoppningsvis, sista besök hos sjukgymnasten! Åh det kändes skönt att säga! Såklart tänker jag inte sluta göra mina övningar, men det känns ändå väldigt bra. När jag kom hem tog jag en ordentlig dusch och satte mig i sängen med datorn i knät och en stor kopp te vid min sida. Det är allt dags att jag börjar se på Gilmore Girls igen, det är en så mysig serie, och det är precis det jag behöver just nu.

Likes

Comments

Kristi Himmelfärdsdagen, en varm torsdag blev det allt. Därför passade jag och familjen (och väldigt många andra) på att åka till Slottskogen. Vi gick runt i solen, kände doften av azaleor och engångsgrillar och hamnade efter en dryg timme på en indisk restaurant.

Sedan traskade vi vidare, över vägen till Botaniska Trädgården. Jag hade glömt just hur härligt det är att vara ute, och det kändes verkligen som att jag redan fått sommarlov.
Egentligen hade vi tänkt köpa glass där i Botaniska, men eftersom kön var alldeles för lång så bestämde vi oss för att åka till Klippan senare. Klarblå himmel, solen i ansiktet och bron i bakgrunden, jag kan inte klaga på det inte.

Likes

Comments