Åh vad jag tycker om denna söndag! På något vis så har söndagsångesten inte varit närvarande, vilket inte känns helt fel. Jag fick in lite plugg i förmiddags, för att få in pluggvanan lite (även om det inte är det roligaste som finns under ett lov) och fick gjort klart lite andra saker.
Efter en skön dusch och en promenad har jag nu satt mig i sängen med en kopp te, lite yoghurt, ipaden och en podcast. Väldigt mysigt måste jag säga. Det känns bra att avsluta lovet såhär; på topp och utan en negativ känsla inför måndagen! Kram!

Likes

Comments

Onsdag: En lugn och skön förmiddag, och fram mot kvällen åkte jag och lillasystern in till stan för att möta en kusin vid Stora Teatern, och se William Spetz föreställning "Mormor, jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?". Jag hade inte några särskilda förväntningar, men om jag hade haft några så hade föreställningen överstigit dem. Den var verkligen jättebra, och jag skrattade och var på gränsen till tårar om vartannat.

Torsdag: Dagen började med ett besök hos en sjukgymnast, då mina höfter har gjort ont ett tag nu. Det är inget stort problem, men det stör mig och hindrar mig, i dansen framför allt. Det kändes väldigt bra att få det kollat, så att det kan bli bättre igen. Efter det åkte jag till Frölunda Torg med Elvira. Vi fick tag i lite saker, både sådant jag behövde och mer spontana saker, och åt lite frozen yoghurt. Lite mysigt ändå. 

Likes

Comments

Åter igen Alla Hjärtans Dag, och min valentin är jag själv. Idag har jag bara spenderat tid åt mig själv, tränat lite, men såklart också gett mig själv lite choklad. Alla hjärtans Dag känns inte som en mer speciell dag än någon annan egentligen, vad skiljer denna tisdag från alla andra tisdagar egentligen? Det är en fin dag, men det känns som att det görs till en lite för stor sak. Man kan väl visa kärlek till andra ändå?

Likes

Comments

Båtmässan hade jag inte varit på på flera år nu, vilket är lite synd, då jag verkligen tycker om den. Så när pappa tänkte åka dit igår så hängde jag och systern med. Det ångrar jag inte, det var ännu bättre än jag minns den som från när jag var liten. Jag vet inte vad jag gillar så mycket med den, är det dofterna, att kunna gå in i alla riktigt stora båtar, eller något helt annat? Troligen en salig blandning av allt, haha!

Likes

Comments

Jösses, denna vecka har varit allt mellan himmel och jord. Allt från stressig och påfrestande till skrattretande och lättande. Jag hade två prov, ett flertal läxor (oerhört mycket glosor) och en debatt. Naturligtvis var det mycket plugg, i alla fall ett mindre sammanbrott och orostankar under dagarna, men de proven och uppgifterna är klara (eller uppskjutna), och nu ligger en vecka av ledighet framför mig.
Den ledigheten inleddes i fredags, efter det sista provet, med en kväll spenderad med underbara vänner, socker, och något som jag aldrig trodde jag skulle göra innan gymnasiet: färgade håret. Nu är jag inte så pass modig att jag färgade hela håret blått, men topparna blev det i alla fall. Helt enkelt var det inte, och kanske inte det färgresultat vi tänkte på, men jag blev ändå nöjd. Kvällen som var kvar flöt på med godis och skratt, men blev ändå inte så sen som man hade kunnat förvänta sig. Vi somnade väldigt enkelt, det är allt jag säger ;)
Lördagen spenderades med dans, och försök att hålla mig vaken, då jag var väldigt trött. Sedan avslutades dagen med mello tillsammans med familjen. Ett bra avslut helt enkelt.

Likes

Comments

Denna helg kommer inte bli så avslappnad som jag vill att den ska vara, då jag har två prov att plugga till. Som tur är så är det första ur vägen, och förhoppningsvis så stämmer min magkänsla överens med hur det gick.

De senaste dagarna har varit sega och jobbiga, med allt mer stress hängande över mig. Att fokusera, eller egentligen att orka, och ta tag i saker, har minst sagt varit jobbigt. Att tänka på vissa saker skapade en liten ångestklump i magen varje gång det dök upp i huvudet. Det är tur att det är fredag idag, så att man i alla fall kan släppa plugget ett litet tag.

Igår, innan skolan, passade jag på att sticka in på både Monki och Glitter, och ta vara på att de hade rea. Jag fick tag i dessa smycken, och en jättemysig kofta. Helt perfekt när man bara vill vira in sig själv i något varmt och göra ingenting.

Likes

Comments