Jag kan inte vara gladare för att förra veckan är bakom mig nu! Det känns så otroligt skönt att ha allt ur vägen, så nu kan jag fokusera på mitt engelskaprov imorgon.
Än så länge har veckan varit lugn, inte så mycket på varken lektionerna eller efter. Dansen känns också bättre. Vi började med en ny dans igår, som jag tycker väldigt mycket om. Det är också kul att det är ganska annorlunda mot vad vi vanligtvis gör.
På tal om ingenting, jag såg "Beauty and the Beast" i lördags, och jag måste säga att det var en av de bästa filmer jag sett på länge! Helt ärligt kunde jag inte hitta något dåligt i hela filmen. Efter filmen var jag så otroligt glad och ja, jag ville bara se den igen, haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lördag. JAAAA! Detta har varit den första lördagen på länge då jag inte varit tvungen att plugga på någonting under hela dagen. Det var en så otroligt skön känsla som slog mig i morse och som har följt med mig hela dagen. En bra början helt enkelt. Det andra väldigt positiva med dagen, är att det varit så otroligt härligt väder! Även om det har blåst en del så har solen skinit hela tiden, man blev varm, och himlen har varit blå. Herregud vad mycket det gör med lite sol, haha! Dansen var kul, även om vi har några problem med timing och takter, och det blev betydligt mer skratt än jag trodde. Efteråt gick jag och syrran till Ica, och köpte glass. Det var glassväder, även om det blåste som sjutton. Det var helt klart värt det, magnum har trots allt några av de godaste glassarna, men tyvärr också de dyraste.

Under eftermiddagen har jag mest taggat inför ikväll, då jag ska se "Skönheten och Odjuret" med en kompis. Jag ser fram emot det så otroligt mycket! Det blir bara ännu bättre av att Emma Watson är med då hon är en sån fantastisk person, och en av mina största förebilder. Nu kanske jag borde byta om, eller i alla fall tänka på vad jag ska ha på mig, massa kramar!

Likes

Comments

Pust. Jag kan inte minnas någon gång i mitt liv då jag mått så dåligt som de senaste två veckorna. Stressad över någonting är jag nästan alltid, men den senaste tiden har det varit på en helt annan nivå. Även om jag haft riktiga helvetesveckor i skolan innan så har detta varit en nivå högre. Under bara några få dagar gick jag från att ha en skrivuppgift, till att ha två skrivuppgifter, läxor, ett tal att skriva, en redovisning, Språkolympiaden och två prov. Allt på två veckor. Jag har aldrig känt mig så stressad i hela mitt liv. Jag kunde känna mitt hjärta slå snabbare, min andning öka, och jag kan inte räkna alla tillfällen då jag varit på gränsen till att storgråta. Flera gånger under lektioner, på raster, på bussen, hemma, så har jag känt hur någonting bryts inuti, och tårarna var inte långt borta.

Jag tappade all motivation jag hade, all energi, mitt humör störtade ner i marken, det fanns ingen poäng med att göra någonting, och ju mer jag tänkte desto mer saker fanns det att komma ihåg, fixa eller plugga inför. Jag kunde inte fokusera i skolan alls, och jag ville bara gå hem, lägga mig och inte vakna på tre veckor. Min säng har aldrig varit så bekväm. Samtidigt som sova var det enda jag kände för att göra, så lämnade all ångest mig inte ens då. Riktigt obehagliga drömmar, läskiga på ett annat vis än det typiska mardrömsviset, som jag fortfarande kommer ihåg som om det var igår. Jag ville ändå inte gå upp på morgonen, för ens tanken på att behöva tackla alla uppgifter orkade jag inte med.

Det absolut värsta var att jag inte längre hängde med på dansen. Vanligtvis när allt går åt skogen och inget är strukturerat eller ordnat på ett för mig bra sätt, så har jag i alla fall alltid haft dansen där som min säkra punkt. Så när jag förra tisdagen kom till dansen i vanlig ordning, så fungerade ingenting. Stegen kunde inte sätta sig, jag orkade inte hänga med ordentligt och allt kändes bara så jobbigt. Jag var trött på ett helt annat sätt än jag blir av att dansa och röra på mig. Kroppen gav upp, det gick knappt att tänka. Kroppen kändes så tung, energin låg på minus och jag hade inte ett uttryck i ansiktet. Jag var helt blank. Inte ens mina vänner på dansen, som har känt mig sedan jag var tre, har någonsin sett mig så slutkörd. Det var så otroligt obehagligt.

Likes

Comments

Idag blev det inga lektioner för min del. Istället åkte jag, och ett antal personer till från min skola, till Kungsbacka för att vara med i Språkolympiaden. Resan, med pendeltågen, började bra. Vi hann åka ca 20 meter ut från stationen innan vi behövde stanna. Det kändes lagom stabilt. När vi var framme i Kungsbacka började vi leta oss fram till skolan där tävlingen skulle hållas. Väl framme fick vi fika, och byta klassrum eftersom vi var lite för många. Jag och en tjej från min klass tävlade i franska, och några andra från klassen i spanska, tyska och engelska. Utan att hoppas på för mycket, så kändes det ändå som att det gick ganska bra. Men precis som efter varenda prov eller test så fanns det saker som vi glömde bort eller blandade ihop. Det känns såklart lite tråkigt, men jag är trots det väldigt glad över att jag tog mig så pass långt. När vi var med i kvalet hade jag inte en tanke på att det skulle gå bra. Men plötsligt så satt jag där på väg mot Kungsbacka, och det kändes ändå rätt så bra. Även om jag var nervös.

På vägen tillbaka klämde jag in lite plugg inför mitt svenskaprov, och när tåget stannade igen passade jag på att läsa lite ur "Pride and Predjudice". Man måste ju älska att man stannar två gånger på samma sträcka. Nu är det dags för lite mer plugg inför imorgon, kram!

Likes

Comments

Söndagen spenderades till största delen med plugg, då jag fick skrivet mitt tal och större delar av en uppsats. jag kan inte säga att det var det roligaste att sitta inne större delen av dagen och skriva när det var fint väder... Det var tur att systern tvingade med mig på en promenad senare under eftermiddagen. Den blev riktigt lång, först ner till havet, sedan bort till skolgården vid vår gamla skola. Det var kyligt, men välbehövligt. Dessutom var det jättefint när solen gick ner. Men jag skulle nog ha valt andra byxor, det var inte tillräckligt varmt.

Likes

Comments

När jag vaknade imorse var det strålande sol, om än lite molnigt. Men det var i alla fall tillräckligt soligt och varmt för att mina vans och tunnare jack skulle kunna göra entré. Att behöva gå lite längre till bussen innan dansen gjorde ingenting tack vare det. Man märker verkligen hur mycket man har saknat solen, och framförallt hur skönt det är att ha solstrålarna i ansiktet.
Efter dansen satte jag mig och satte ihop ett tal, men främst tog jag vara på dagen och gjorde det jag kände för. När det var klart tog jag en ordentlig dusch och försökte få ur all hårsprej från igår. Den satt i, så mycket tänker jag säga.
Nu är det snart dags för middag och mello med familjen och några släktingar. Kram kram

Likes

Comments