Vi lever i et samfunn der vi er veldig opptatt av oss selv - men vi lever også i et samfunn hvor det blir stadig viktigere å engasjere seg. Det er vår generasjon som har muligheten til å bidra og å forandre verden. Vi lever i ett av verdens rikeste land. Så det er ingen grunn å ikke dele med andre.

"If you have a dollar, there is still plenty to share..."

Det er mange forskjellige organisasjoner og formål man kan engasjere seg i. Og jeg fikk spørsmålet denne uken: Hva er du opptatt av? Hva engasjerer deg? Dette fikk meg til å tenke. Er det noe jeg alltid har vært opptatt av så er det dyr og natur. Jeg har gjennom årene støttet mange forskjellige formål og organisasjoner. Men jeg føler det er en viktig del i verden som ofte blir glemt. Noe vi opplever og ser hver eneste dag: naturen. Det er ikke bare vi mennesker som lever i naturen - vi må også ta hensyn til dyrene.

Det er ikke vanskelig å bidra i det hele tatt. Også jeg har valgt å bli fadder . Dette er ikke et sponset innlegg, men et helt ærlig og åpent innlegg om at jeg engasjerer meg! Selv om jeg ikke tjener mye, velger jeg heller å gi et lite bidrag i mnd til de som trenger det. Jeg er opptatt av at vi mennesker skal kunne leve i harmoni med naturen. Også i framtiden. Jeg velger heller å støtte WWF istedenfor å bruke mye tid og penger på meg selv. Jeg bytter heller ut sminke og klær med å sitte igjen med god samvittighet.

"Jorden vår er under et enormt press. Tyvjakt, overfiske, tap av leveområder og klimaendringer har de siste 40 årene ført til en halvering av verdens bestander av pattedyr, fugler, fisk, reptiler og amfibier. Flere tusen arter regnet som truende og sårbare... "

WWF Verdens naturfond arbeider for å stanse dagens naturødeleggelser og skape en framtid der mennesker lever i harmoni med naturen.

♥♥♥

Hold naturen i live 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg har aldri eid en designerveske...

Er det noe jeg aldri har kjøpt så er det designerveske. Jeg elsker vesker i alle mulige fasonger og farger - men er ikke opptatt av at det skal være ekte design. Jeg kan godt kjøpe en veske til en hundrelapp. Er det noe jeg ikke skjønner meg på, så er det å bruke flere tusen kroner på en veske. Jeg er en person som går fort lei, og har derfor ikke behov for å kjøpe noe dyrt. Jeg velger heller billigere versjoner som jeg kan ha flere av. Og en fin veske trenger absolutt ikke å være dyr! Jeg kjøpte denne her i London til bare 199,- AND I LOVE IT!

Likes

Comments

Passion and ambitions...

Jeg har vært mye hjemme de to siste mnd. Blant annet fordi jeg fortsatt ikke har funnet ny jobb, og fordi jeg ikke har så mye å gjøre på. Jeg har laget meg en liste over 5 ting jeg ønsker å gjøre før påsken. Ting jeg elsker og ting som må til:

♥ Det som står høyest på min liste er så klart å få meg jobb. Min siste arbeidsdag var 31. januar og jeg er virkelig klar for nye utfordringer nå! Jeg merker at jobbmarkedet er tøft for tiden, og det er nok derfor jeg fortsatt ikke har fått jobb. Jeg har søkt på uendelig mange stillinger uten respons. Heldigvis fikk jeg god råd fra en venn: om at jeg må endre min CV og søknad. Gjøre den mer kreativ og interessant. Håper dette funker!

♥ Jeg er over gjennomsnittet glad i sminke og ønsker å lære enda mer om dette. Jeg har et ønske om å ta et sminkekurs ganske så snart.

♥ Jeg vil begynne å filme mer. Er det noe jeg liker så er det å inspirere andre. Derfor vil jeg gjerne begynne å vlogge litt mer og kanskje til og med komme med flere tutorials.

♥ Er det noe jeg vil bli flinkere til er det aktivitet og trening. Jeg har vært flink til å trene styrke i det siste - men min kondisjon kan godt forbedre seg litt. Og det starter jeg med I DAG!

♥ Det jeg også vil er å begynne å skrive mer. Jeg har alltid hatt store ambisjoner om å skrive bok. Og den kommer seg ikke av seg selv.

Hva er dine ambisjoner og planer?

Likes

Comments

You are Beautiful.


Jeg har vært vekke noen dager. Hvorfor? Jeg har slitt med meg selv en liten periode. Det er ikke alltid like lett å blogge - når man ser så mange vakre og fine bloggere hver eneste dag. Når jeg leser andre innlegg handler det ofte om sminke, mote og skjønnhet. Og bildene er helt perfekte.

Jeg har selv slitt med hudproblemer i det siste og har ikke følt meg bra. Sminken sitter ikke som den skal og alle bilder blir grusomme. Det gjør det så vanskelig for meg å legge kropp og sjel i mine innlegg. Men er det èn ting jeg har lært de siste dagene så er det at man må være seg selv. Hvorfor skal jeg framstille meg selv som en annen person? Alle er fine. Og jeg må godta meg selv slik jeg er. Jeg er ikke perfekt - og det kommer jeg ikke til å bli heller. De siste dagene har jeg gått uten sminke og jeg begynner å godta at jeg kan gå rundt uten sminke. Vær deg selv!


Likes

Comments

God fredag!

Vi er i full gang av planlegging av badet i vårt nye hus. Og det er ikke bare enighet her hjemme. Vi er veldig uenig om enkelte ting og det gjør ting litt vanskelig inni mellom. Men vi skal nok klare å bli enig til slutt. Deler en inspirasjonscollage. En liten feeling om hvordan jeg ser for meg badet:

Bilder hentet fra Pinterest.

Likes

Comments

Be a role model...

I går ble det feiret kvinnedagen i hele verden. Og jeg er stolt over å se hvor mange sterke, selvstendige og modige kvinner som finnes. Jeg fikk spørsmålet selv om hvem som er mitt forbilde. Er det noen som har inspirert meg i flere år, så er det Rihanna.

// Yesterday we celebrated international woman's day. I am proud to see how many beautiful, strong and independent women we have. But who is my role model? If there is someone who has inspired me for years, it is Rihanna.


" Today I want to challenge each of You... "

Hun er den sterkeste og kuleste damen jeg vet om. Ikke minst et stort Ikon. Denne videoen viser hvorfor hun er så inspirerende. Hun er omsorgsfull og bryr seg om alle her i verden - fin på både innsiden og utsiden. Denne damen har inspirert meg siden jeg var liten. Og hun kommer alltid til å være et stort forbilde for meg. Hvem er ditt forbilde?

// She is the strongest and coolest woman I know. An Icon as well. This video shows why she is so inspiring. She is loving and caring. Good at the inside and outside. This woman has inspired me since I was a little girl. And she will always be my role model. Who is your role model?

Likes

Comments

Feel good 

Tenk at vi allerede er i mars. Tiden flyr jo. De fleste av oss har nok en travel hverdag - alt fra skole til jobb til sosiale aktiviteter. Vi opplever hektiske dager og glemmer fort ut å ta vare på oss selv. Men dette er utrolig viktig. Sette av tid til seg selv og koble av.

// Consider that it already is March. Time flies. Most of us have busy days - everything from school to work to social activities. We experience hectic days and forget to take care of our selves. But this is important. Take some time for yourself and relax.


// Bilder fra Tights.no

For meg er det viktig å ha en fin balanse mellom trening, helse og livsstil. Når jeg har travle dager vil jeg koble av. Min måte å gjøre det på er trening. Men det er ikke alltid like lett å finne motivasjonen til dette. Når jeg virkelig ikke klarer å motivere meg selv, velger jeg å finne noen spreke treningstøy til meg selv som gir motivasjon. Det hjelper virkelig! Det er så klart en fordel å føle seg fresh på trening.

For meg er det viktig å bruke nettsider der jeg kan finne alt. Ikke bare treningsklær, men også mat og gode produkter. Alt dette finner jeg HER. Ved hjelp av Rabble får jeg gode rabatter og kampanjer!

// To me it is important to have a balance between exercise, health and lifestyle. When I have hectic days I want to relax as well. My way is exercising. But it is not always easy to find motivation. When I really don´t feel motivated, I choose to shop some cool sport clothes online to motivate myself. It really works. It is good to feel fresh at the gym.

To me it is important to use websites where I can find everything: sport clothing, food and good products as well. I can find this HERE. Rabble gives me the discounts I need.

Likes

Comments

Like a Diamond !

"I bare tre ord kan jeg oppsummere alt jeg har lært om livet: Det går videre." - R. Frost

For en fantastisk dag og tid. Det har igjen vært en knallfin dag med blå himmel og sol. Snøen smelter stadig mer og mer. Og gresset ser lyset igjen. Jeg faller for naturen - og er helt forelsket. Tenk så heldig vi er i Norge som opplever norsk natur daglig. Tenk at vi har det som en del av vår hverdag. Man trenger ikke å reise langt for å oppleve noe fint. Jeg er ikke vokst opp på et sted som dette. Jeg bodde i rekkehus med murklosser rundt meg. Med ingenting fint rundt meg. Vi måtte reise langt for å få oppleve natur. Jeg føler meg heldig.


Er det noe jeg har lært så er det å nyte hvert eneste sekund. Sette pris på deg selv og alle rundt deg. Livet går videre. Det må vi også.

Enjoy

Likes

Comments

Who run the world?

Jeg var så heldig som fikk jobbe under et arrangement for et par dager siden. Det var DNB som arrangerte en kveld om kvinner og ledelse. Jeg var der for å hjelpe til som fotograf og trivdes godt med det. (Får ikke lov å legge ut bildene helt enda) Det var tre utrolige sterke og blide damer som holdt foredrag - blant de var selveste Eirin Kristiansen. Det var en sterk og inspirerende kveld.

Jeg har lært mye den kvelden. DNB snakket mye om at de ønsker stadig flere kvinner i ledelse og at de jobber mye for å nå dette målet. Men det var noe annet som traff meg mest. Noe som ble sagt flere ganger:

Du kan gjøre akkurat det du vil. Du kan bli hva som helst - så lenge du bare vil. Ting kommer så klart ikke servert på et fat. Man må jobbe hardt for å oppnå noe. Men vi kan alle bli noe. Bare så lenge vi vil og jobber for det. Og vi kan være akkurat den vi vil. Vi er mer enn god nok ved å bare være oss selv.

Det ble også nevnt at mange unge jenter spiller på sex, for å få oppmerksomhet. For å nå målene sine. Og det er ikke nødvendig i det hele tatt. Eirin Kristiansen er en utrolig sterk og modig dame som har kommet langt - ved å være seg selv. Og hun inspirterte meg skikkelig. Hun er et godt forbilde på at man kan bli det man ønsker. Uten å måtte spille så sykt på sex hele tiden. Det handler om å kunne skille seg ut. Det handler om å kunne være deg selv uten å framstille deg selv som et sexobjekt.

Det er et håp og ønske om at det er kvinner som tar ledelsen. La oss starte med å være oss selv!

Be yourself.

Likes

Comments

Vi har tatt en spontantur hjem til meg, Sand. Det har vært en nydelig dag her i dag. Knallblå himmel og sol. Naturen er dekket med et lag snø og det gir skikkelig påskestemning. Vi har vært en liten tur i stallen og ellers bare slappet av. Typen reiser allerede tilbake til Bergen i morgen, men jeg blir litt igjen. Det er godt å være hjemme.

Jeg ønsker alle en fin lørdagskveld videre. Enjoy!

Likes

Comments