Jeg vil vekk. Jeg vil reise!

Har du noen gang hatt en følelse av at du vil reise og oppleve verden? Men det er ting som holder deg igjen. I det siste har jeg vært skikkelig rastløs. Jeg bruker mye tid på å tenke. Det er så vanlig for meg å inkludere kjæresten min i alle mine planer. Men han jobber i ukedagene, og jeg jobber som oftest i helgene. Jeg har virkelig kjent på en følelse lenge nå av at jeg vil ut og reise. Men vi får det ikke til å gå opp. Jeg angrer kanskje litt for at jeg ikke dro til utlandet for å studere - men samtidig er jeg veldig glad for at jeg er blitt igjen og har ofret forholdet. Jeg vil virkelig ikke miste han.

Jeg har en bra jobb der jeg trives og har kjøpt hus. Etter vi kom ut med at vi har kjøpt hus sammen, føler jeg vi har et press på oss. Mange forventer at vi skal kjøpe oss en familiebil og starte en familie nå om ikke alt for lenge. Og helt ærlig, så får jeg litt panikk. Jeg er langt ifra klar til å starte en familie. Det er så mye jeg vil gjøre og oppleve før det skal skje. Men jeg føler meg litt fanget. Jeg skal jobbe, jeg skal ha god utdanning, spare til hus og bare være hjemme. Dette er det siste jeg vil akkurat nå. Jeg er så giret på å dra ut i verden og oppleve ting.

En kollega av meg fortalte at hun pleier å reise alene. Og det virker egentlig helt fantastisk. Det er bare til å bestille tur når det passer meg - og ingen jeg må ta hensyns til. Men jeg sitter i dag med et studielån og føler meg fortsatt ikke ferdig utdannet. Det er mye som holder meg litt igjen. Penger, jobb, forhold.. Men egentlig må jeg bare drite i det og bare gå. For jeg kjenner jeg trenger å være alene og oppleve ting. Ikke på den måten at jeg vil være singel - men bare ta seg tid til seg selv. Finne meg selv og oppleve ting. Og jeg kan si ærlig at det nok ikke er lenge til jeg reiser på min første tur. Jeg jobber 3 lørdager i mnd - og den nest første jeg har fri setter jeg meg på neste fly til London! Og håper at det skal bli mange flere turer framover:

On my bucket list: London, New York, Santorini, Amsterdam

Likes

Comments

Halloen!

Jeg har hatt en veldig hektisk men hyggelig helg. Det har vært designdagen på lørdag - så vi hadde mange kjekke aktiviteter på jobben og mange kunder. Veldig kjekt når det er sånne dager. Tiden går fort. Etter jobb hadde vi en koselig middag og vors sammen med jobben. Vi var ikke så veldig mange, men det var veldig kjekt for det om. Alltid kjekt å bli bedre kjent.

I dag blir det bare studie og trening. Kanskje også ut å spise lunsj med en vennine. Har laget en moodboard for å inspirere: Ha en nydelig dag alle sammen!

Likes

Comments

Halloen!

Det er endelig fredag. Jeg forbereder meg til kurs og typen pakker baggen. Om en time skal han avgårde til Danmark med jobben og jeg skal mot byen. Vi har vært så opptatt begge to for tiden, at det har gått litt utover husarbeidet. Som du kanskje ser på bildet under... Så er det sinnsykt rotete hos oss for tiden. Kjøkkenet er det eneste stedet der det er litt ryddig. Ellers er alt helt bombet. Soverommet, badet, kontoret, gangen.. Off jeg er nesten litt flau over hvor gale det er. Hadde noen kommet på døren her nå.. Hadde jeg faktisk ikke åpnet. Jeg er alene hele helgen og har planer om å få ryddet skikkelig. Trenger bare litt motivasjon først hehe. I dag skal jeg først jobbe til kl 7 og i morgen er jeg vekke hele dagen. Så det må nesten bli ikveld eller søndag at jeg skal få tid til å rydde. Satser på at jeg ikke er så sliten når jeg kommer hjem i kveld og får gjort litt.

I dag har jeg valgt å gå litt casual. Har på meg en dressbukse fra Vero Moda og en enkel svart genser. Sminken går i beige og bronse. Litt vanskelig å se på bildet kanskje. Har litt dårlig lys her hjemme haha.

Nå må jeg fort lese litt videre til kurs, og så skal jeg på en liten shoppingrunde før jobb. Skal innom Kicks og kjøpe meg litt gode produkter. Kan vise dere senere hva jeg har kjøpt meg. Ha en nydelig dag alle sammen!

Likes

Comments

Halloen!

Jeg har hatt en veldig fin dag. Tiden gikk heldigvis ganske fort på jobb og ridetimen i dag var faktisk utrolig gøy. Ulempen med ridning er jo at man knytter seg fort til hestene. Jeg fant min favoritt siden dag èn. Han er en fantastisk hest og er alltid like glad for å se meg. Men uheldigvis skal han flytte.. Det er utrolig trist. Jeg kommer til å savne han kjempe mye (og jeg er ikke eieren en gang... hehe)

Jeg er en person som fort blir rastløs og alltid trenger noe å gjøre. Etter jeg flyttet sammen med kjæresten har jeg pusset opp mye her hjemme. Det er han som eier leiligheten og brydde seg aldri noe særlig om å pusse opp. Men jeg har alltid nye idèer. Jeg har rett og slett tatt over hele huset haha. Heldigvis pleier han å være enig med meg. Det første jeg pusset opp var soverommet, og det er nå snart et år siden. Deretter pusset jeg opp hele kontoret og terrassen skulle også få seg et strøk med maling. Planen var at vi egentlig skulle bygge ut terrassen vår, men siden vi flytter om et år er jo ikke det vits. Men.... Jeg er rastløs. Og jeg er klar for en liten forandring på soverommet. Heldigvis blir det lite arbeid denne gangen - bare noe få enkle forandringer.

Jeg har bestilt meg plakater som skal rammes inn. Og jeg vurderer å male veggen bak sengen om igjen. Vi har en ganske mørkeblå farge der nå - og den er helt nydelig. Men nå som det begynner å bli mørkt ute, merker jeg at det er for mørkt på soverommet vårt. Jeg trenger at det skal bli litt lysere igjen. Derfor vurdere jeg å male veggen et hak lysere, i en farge som heter Linblå fra Jotun. Hva synes dere? YAY or NAY?

Jeg gleder meg masse til plakatene kommer i posten. Skal bli kjempe kult å få de opp på veggen! Hva synes dere om de?

Likes

Comments

Halloen!

Jeg har alltid vært veldig opptatt av utseende. Bruker gjerne lang tid på badet for å sminke meg og stelle håret - ikke minst bruker jeg lang tid på å finne perfekt antrekk. Men jeg tror alle har opplevd en dårlig hårdag. I dag er det helt forferdelig haha. Jeg vasket og kuret håret mitt i går før jeg la meg og glemte å sette det opp i hestehale. Altså.. det er helt krise nå. Jeg liker ikke å vise meg fram usminket og med en bad hairday. Men dette er jo egentlig noe alle opplever inni mellom. Det er egentlig helt naturlig. Selv om jeg er opptatt av sminke og klær, synes jeg det er viktig å kunne være seg selv. Jeg er ikke redd for å vise meg foran kjæresten min uten sminke. Det er alltid litt vanskelig i starten når man akkurat har blitt sammen. Hva om han ikke liker meg uten sminke? Hva om han synes mitt naturlige hår er stygt? Jeg pleier som regel å glatte håret mitt, for jeg har veldig krøllete hår naturlig. Og jeg synes ikke jeg passer det. I dag har jeg valgt å stå fram som meg selv, på en naturlig måte. Usminket og med en forferdelig bad hairday...


Håper ikke jeg har skremt folk haha. Lover et mer fashionable bilde neste gang haha.

Hva er dine planer i dag?

Likes

Comments

God morgen!

Håper dere har hatt en fin helg. Det har jeg. Jeg hadde fri på lørdag - og det er så utrolig deilig. Først var jeg en liten tur i byen og på kvelden var jeg og min samboer på date. Det er faktisk lenge siden sist vi har vært på skikkelig date. Og jeg mener det er viktig å gjøre inni mellom. Vi var på en ganske så ny restaurant i Bergen, Soya. Og kan virkelig anbefale de. Kjempe god mat, god stemning og en herlig atmosfære. Vi storkoste oss. I går slappet vi egentlig av for det meste, men var også på brann kamp. Jeg er blitt skikkelig fan haha!

Som jeg har nevnt tidligere har jeg vært på 3 shoppingrunder i løpet av en uke. Jeg sliter skikkelig for tiden med å finne klær jeg liker. Litt lei av butikkene vi har her i Norge. Jeg føler ikke bikbok eller Vero Moda er meg lenger. Zara, mango og selected er en av mine favoritter. Men uheldigvis er det kun selected her i Byen. Jeg bruker lite penger på klær i det siste. Det er jo så klart en fordel haha - sparer en del penger. Men jeg trenger virkelig nye klær, hater at jeg ikke klarer å finne ting i byen. #luksusproblem

Det er nesten for dumt å klage på å ikke finne klær. Jeg har mye og har så å si alt jeg ønsker meg. Men jeg håper det er flere som kjenner seg igjen i dette "problemet"... Det er jo så klart slitsomt når man ikke finner ting. Jeg har laget meg en liten liste over ting jeg VIRKELIG ønsker meg. De koster kanskje litt. Men det er absolutt verdt det å spare til disse tingene:

Jeg har ønsket meg pelsjakke lenge nå og bare digger jakkene til Meotine. En nettside jeg liker veldig godt er Loavies. Jeg ønsker meg blazer og dongerijakken derfra. 

Er det noen andre bra nettsider som jeg bør vite om?

Likes

Comments

Hva slags verden er det vi egentlig lever i? Hva har skjedd med vårt samfunn? Jeg blir helt provosert. Skuffet, lei og sur over folk som alltid skal ødelegge for andre - Lage noe negativt ut av noe positivt. Aviser med overskrifter om klovner som skremmer, og en billionair som stiller som president. Altså, for real? Hva skjer?

Klovnene er noe jeg har reagert på i det siste. Jeg blir kjempe forbanna. Vi kjenner klovner som komiske artister som sprer glede og latter. Klovner har alltid vært noe positivt. Spesielt for unger. De stiller opp i sirkus, barneselskap og ikke minst sykehus. Jeg har alltid vært glad over sykehusklovner. Det er en fantastisk god gjerning å stille opp for syke barn - å gjøre hverdagen litt bedre til de små. For det er faktisk lite som skal til for å gjøre noen andre glad. Et smil, en klem, noe komisk. Rett og slett for at de skal få glemme den grusomme sykdommen i et lite sekund. Jeg skjønner virkelig ikke at det faktisk er folk der ute som driver å gjøre dette til noe negativt. Unger blir skremt og får kanskje angst og trauma for resten av livet. Den gleden de hadde blir tatt fra de. Er dette virkelig blitt underholdning for andre? Å skremme andre. Hva hvis jeg kommer på døren din med blodkniv i hånden og springer etter deg? Blir du like glad da?

Det er ufattelig trist at folk blir glad av å provosere og skremme folk på denne måten. Jeg har fått høre at de springer etter unger på 4-8 år med blodkniv i hånden. Skam deg! Virkelig! Hva er det som feiler deg? Helt greit at man skremmer unger litt på Halloween - men det finnes grenser! Skjerp dere. Det jeg er mest redd for er at Halloween kommer til å bli ødelagt for mange. Unger går å glede seg i et helt år til halloween. Halloween er skummel, men samtidig veldig koselig for mange av de. Det er sosialt og gøy. Men jeg er redd mange kommer til å bli skremt.. Og til slutt ikke tørr å gå ut døren mer. Unger skal kunne leve et liv uten bekymringer - være glad og lykkelig. Hvorfor skal noe positivt alltid bli noe negativt? Hvorfor skal alltid noen komme å ødelegge for andre? Det er mange unger som kommer til å ende opp med angst for resten av livet, takket være deg!

I vårt samfunn er det lite kjærlighet og glede fra før av. Folk er gjerne innestengt og holder seg gjerne for seg selv. Men faktisk et smil, en klem eller bare et hyggelig "hei" kan gjøre mye. Det kan skape mye glede hos noen andre. Det er nesten sånn at jeg vurderer å sminke meg selv som en utrolig hyggelig klovn. Rett og slett for å bevise at det fortsatt finnes gode mennesker. Jeg vurderer å gå rundt i byen - spre glede, kjærlighet og mye latter. Det er så lite som skal til for å gjøre noen andre glad. Lite som skal til for at noen andre skal få en bedre dag. Det finnes gode mennesker. Og jeg oppfordrer alle til å gjøre gode gjerninger. Karma..

Vi lever i en kaotisk og merkelig verden. Jeg føler jeg er blitt en del av en film. En film der klovner terroriserer samfunnet og en billionair som stiller som president. Denne verden vi lever i, i dag.. Vi kunne virkelig trengt noen personer som Batman og Superman. For å kjempe mot de slemme.

La oss stå sammen. La oss spre glede og kjærlighet. La oss kjempe mot de slemme sammen. We can be our own batman.

Gjerne del innlegget :-)

Likes

Comments

Heisann!

Først av alt vil jeg bare si at kvelden min ble ganske ok likevel i går. Top Model reddet kvelden haha. Jeg er blitt så hektet på denne serien. Jeg er veldig fornøyd med konseptet i år. Blir så stolt over jentene som er med å forandre motebransjen. Jeg meldte meg faktisk på selv, men kom dessverre ikke langt nok - forventet egentlig ikke noe annet. Og nå synes jeg det er helt greit at jeg ikke kom videre. For det er virkelig noen fantastiske jenter som står der og kjemper om tittelen. Mine favoritter er Benedicte og Ronja. To utrolig fine og flotte jenter! You can do it Girls.

Tenk at det snart er helg! Det er ikke ofte jeg kan si det på en fredag. Jeg er så vant med å jobbe på lørdager. Og nå er det andre lørdagen på rad jeg har fri. Så deilig. Jeg hadde egentlig fri i dag også, men takket ja til og jobbe. Angrer litt på det nå haha, siden jeg ligger litt etter med studiet. Har fortsatt 3 timer til jeg skal på jobb - Så nå gjelder det bare å stå på!

Dagens antrekk og sminke går i lilla. Veldig morsomt det som skjedde: Jeg har alltid på radio når jeg er hjemme. Som oftest er det Radio Norge, siden jeg elsker 70s-80s musikk. I det jeg ble ferdig med looken min, kom Purple Rain på radioen. Dette er en sang jeg er vokst opp med. En sang jeg lærte meg når jeg var liten. Veldig tilfeldig den kom på radioen akkurat da hihi.

Hva er dine planer i helgen? Ønsker deg en fin dag! Klem.


Likes

Comments

Det er rart hvor fort humøret kan forandre seg. Alt var så bra og godt i dag tidlig. Jeg gledet meg til jobben og kvalitetstid med typen. Det er så vondt å bli skuffet. En liten ting kan ødelegge resten av dagen din. Jeg er lei meg, skuffet og føler meg sviktet. Jeg er så lei av dette. Det verste er at en stiller opp for andre 24/7, men ikke får det samme tilbake. Så klart forventer man det samme tilbake. Er det så rart? Er det så mye å be om? At en skal stille opp for deg også - litt interesse og oppmerksomhet tilbake. Jeg er lei. Jeg gledet meg til å komme hjem, men nå er kvelden ødelagt. Eneste jeg gleder meg til er pizza og top model. Satser på dagen blir bedre i morgen..

Likes

Comments

Jeg er i så godt humør. Her sitter jeg og nyter en god kopp kaffe, spiser en bolle og nyter den fine utsikten frå personalrommet. Smiler fra øre til øre. Hvorfor er jeg så glad? Denne dagen er ikke mer spesiell enn noen andre. Jeg bare virkelig liker livet. Elsker jobben og setter pris på alt og alle rundt meg. Har alt jeg trenger. Ønsker meg ikke noe mer. Jeg har det godt. Ønsker dere alle en fantastisk fin dag! Nyt dagen.

Likes

Comments