View tracker

Endelig tid for lunsj. Og endelig bare 3 timer igjen på jobb. Og endelig kan jeg få gleden av å fortelle dere at jeg er blitt en blogger hos femelle. Jeg er ny Femelle spaltist. Jeg gleder meg kjempe mye til tiden framover. Håper dere følger meg på den nye bloggen min framover. ❤️

Likes

Comments

Om høsten når det blåser surt og kulden lager rim i gresset,

håper jeg du begynner å fryse litt for
da har jeg en grunn
til å holde
deg inntil meg.

Helt forferdelig hvor kaldt det er for tiden. Skjørt og kjoler kan bare legges på hyllen, og strømpebukser kan bare glemmes! Til og med inne sitter jeg med ullgenser og ullsokker. Og jeg fryser fortsatt. Heldigvis kan jeg fyre i peisen og drikke en god kopp kakao for å skape en herlig vinterstemning. Ønsker dere alle en nydelig dag. Ikke glem å sjekke ut det forrige innlegget mitt. HER.

Likes

Comments

// Sponset innlegg i samarbeid med Desenio.

Endelig dagen jeg har ventet på. Soverommet er ferdig - og jeg får gleden av å vise dere det fantastiske resultatet! Veggen er malt i fargen kveldshimmel fra Jotun. Denne fargen er helt nydelig! Jeg har oppgradert soverommet med to nydelige plakater fra Desenio. Et sitat fra coco-chanel og den kjente plakaten fra prada. Love it!

Desenio har et fantastisk utvalg av mange plakater. Alt fra fotokunst, til fashion og natur. Her finner alle noe som passer til ditt hjem! Og nå er jeg så heldig som får lov til å dele en rabattkode med mine flotte lesere. Dette tilbudet varer fra 8-10 november. Bruk rabattkode: NELINE25 - og få 25% på alle plakater HER.

Likes

Comments


Mangler huset ditt farge? Mønster, blomster eller grønt? Da er det faktisk ikke så mye som skal til. Det er ganske lett å beholde en moderne stil, men samtidig å få inn litt farge inn i interiøret. Bohemian har vært en trend både innenfor interiør, design og mote. En trend fra 70 tallet som vi lar oss inspirere av. Bohem står for enkeltpersoner som går sin egen vei. Det er alt interiør handler om. Å kunne gå din egen vei og å gi interiøret din egen vri. Her er det ikke snakk om å pusse opp til flere 1000 kr. Puter, planter og evt. andre tekstil kan endre mye! Tørr å gå din egen vei. Go bohem.

Likes

Comments

Ukens opptur: Denne helgen fikk jeg besøk av min familie. Jeg har ikke sett min storesøster på lenge. Min bestemor kom også på besøk - utrolig hyggelig! Vi har vært en liten tur i fotostudioet i dag for å ta familiebilder.

Ukens nedtur: Denne uken har jeg fortsatt ikke vært 100% i form. Slitt veldig mye med magesmerter. Det er så typisk at min fastlege ikke hadde tid til meg. Heldigvis har det gått bedre i dag, og jeg satser på at det ikke var noe alvorlig.

Ukens bilde: Jeg har tatt mange forskjellige bilder denne uken. Alt fra outfit bilder til enkle selfies. Jeg liker egentlig ikke close-up bilder så godt. Men denne er blitt en favoritt:

Ukens person: Min fantastiske kjæreste. Han har gjort så utrolig mye for meg denne uken. Og jeg setter veldig stor pris på det. Ikke minst feiret vi 2-års jubileum denne uken. Ufattelig stolt over å være en del av livet hans.

Ukens tv-serie: Hihi, jeg har fått litt dillet på Gossip Girl igjen.

Ukens mat: Vi hadde skikkelig kosekveld på fredag, med hjemmelaget italiensk pizza. Nammmmmm!!

Ukens flause: De som jobber i butikk, har kanskje opplevd dette før. Når det er veldig travle dager på jobb går ting litt i surr. Det er mange kunder på en gang og da er det ikke lett å huske ansikt. Denne uken klarte jeg tydeligvis å si hei til samme person 2 ganger. Og det er faktisk litt kleint. "Hei, nei jeg trenger fortsatt ikke hjelp" Off, sånn kan det gå.

Ukens glede: Jeg har endelig blitt ferdig med oppussing av soverommet og gleder meg kjempe mye til å vise fram resultatet. Følg godt med på tirsdag! Da kommer bilder av resultatet og en liten overraskelse. :-)

Likes

Comments

Halloen!

Det har vært litt stille fra min side de siste dagene. Jeg har dessverre ikke helt vært i form. Har hatt skikkelig mageknip og smerter de siste dagene. Og min fastlege har så klart ingen ledig time til meg.. Jeg håper det går over snart. Litt kjipt å føle seg uvel hele tiden. MEN, hallo! Det er jo fredag i dag. Er ikke det deilig!? Jeg har endelig fått malt soverommet og er super fornøyd med fargen. Gleder meg kjempe mye til å vise dere resultatet. Så gjerne følg med!

Det er meldt snø sier de. Og jeg... som hater snø og kulde kan si ærlig at jeg ikke akkurat går og gleder meg til det. Men èn fordel med kalde vinterdager er jo gode fine vinterjakker. Jeg fikk en nydelig jakke i posten nå nylig. Og elsker den! Den er fin og ikke minst kjempe varm. Denne jakken er fra Loavies og kan kjøper HER.

Hva er dine planer denne helgen?

Likes

Comments

Dear John,

To uker sammen, det er alt det tok. To uker for meg til å bli forelsket i deg.

Ett år sammen, det er alt det tok. Ett år for meg til å se at jeg elsker deg.

Du er den første jeg ser når jeg våkner - og den siste personen jeg ser når jeg legger meg. Du får meg til å smile. Du får meg til å le. Jeg er lykkelig. Du er den jeg vil ha. To uker sammen, det er alt det tok. To uker for meg til å bli forelsket i deg. De første ukene gikk fort. Jeg ble veldig fort kjent med deg og brydde meg virkelig om deg. Du er så fantastisk. Nå har vi vært sammen i nøyaktig to år. Men hva er to år? Det tok bare ett år for meg til å innse at du er den jeg vil ha. Ett år for å se at jeg elsker deg. Det tok kun to uker for meg for å falle for deg. Men hva er to år sammen, etter to sånne uker. Tiden har gått fort. Jeg har åpnet meg for deg. Jeg har sluppet deg inn i mitt liv. Mye har skjedd på kort tid. Vi har opplevd mye. Både vonde og gode ting. Jeg trodde aldri man kunne bli så glad i en person på så kort tid.

Du har alltid kommet på første plass - du er mitt alt. Og jeg stiller opp for deg, og støtter deg i alt. Jeg vil at du skal være lykkelig - føler meg kjempe heldig som er en del av livet ditt. Jeg er super stolt over deg! Super stolt over at jeg er kjæresten din. Vi har tøffe tider, diskuterer og krangler, men samtidig utfyller vi hverandre på så mange måter. Tenk, at det allerede har gått to år. Tiden går så fort. Jeg gleder meg til tiden og årene framover. Du er den jeg vil ha. Det er du som gjør meg lykkelig.

// Og her sitter jeg i dag og smiler fra øre til øre. På akkurat denne dagen føler jeg meg kjempe heldig for at jeg har fått lov å være en del av livet hans i to år. Denne dagen er helt fantastisk! Jeg ønsker dere alle en helt nydelig dag! Kos dere og nyt hvert eneste sekund. Klem.


Likes

Comments

JAAA! Det er nøyaktig ett år til vi skal flytte. Gleder vi oss? JA! Veldig mye!

Vi har en spennende tid i vente. Endelig har vi fått beskjed om at byggeprosessen har startet. De skal begynne på grunnmuren i løpet av denne uken. Det blir så utrolig spennende og se hvordan huset tar form. Vi skal flytte til et nytt prosjekt som består av 12 rekkehus - og er innflytningsklar november 2017. I dag bor vi i en 60 kvm leilighet. Det nye huset vårt er dobbelt så stort. Dette krever så klart mye planlegging og en del sparing. Vi er nødt til å kjøpe en del nye møbler. Jeg er utdannet interiørkonsulent, og det er jo en drøm å få lov å innrede og planlegge mitt hus. Det er ikke før etter nyttår vi begynner å planlegge. Først av alt skal vi bestemme oss for kjøkken og bad. Men kanskje dere begynner å kjenne meg litt allerede... tror du virkelig jeg klarer å vente til etter nyttår? Hehe nope!

Jeg driver å planlegge for fult. Har allerede sett for meg hvordan jeg ønsker å ha det. Nå høres det ut som jeg er den som bestemmer alt her, men jeg er så heldig som har en kjæreste som nesten alltid er enig med mine planer. Vi har veldig lik smak og stil.

Huset består av to etasjer. Underetasjen består av 3 soverom, et walk-in-closet, bad, vaskerom og bod. Det største soverommet har eget walk-in-closet og det er jo en drøm! Det ene rommet kommer til å bli kontor og det andre blir gjesterom/tv-stue. Jeg har laget moodboard for å vise inspo til underetasjen. Hva synes dere?


Likes

Comments

Halloen!

Er det ikke rart hvor bra man føler seg med en gang man har fått sminket og stelt seg skikkelig? Jeg dusjet rett før jeg la meg i går med våt nyvasket hår. Glemte så klart å sette det opp i hestehale - så ja... du kan tenke deg, at håret mitt ikke så ut i dag! Jeg føler meg alltid så drit når jeg står opp, ser meg selv i speilet og ser at jeg har en forferdelig dårlig hårdag. Ingen sminke og trøtt i trynet. Jeg lager meg alltid en god frokost først og ser gjerne litt TV, før jeg går å steller meg. I dag har jeg sovet litt ut. Så det er ikke før nå jeg er blitt ferdig med å stelle meg. Men det er så deilig å føle seg fresh og fin igjen. Jeg elsker å bruke tid på utseende og er ufattelig glad i sminke haha.

I dag har jeg egentlig ikke så mye planer. Går som oftest i det samme når jeg har fri. Studie.. Jeg har endelig fått tilgang igjen til mine leksjoner. Så nå er det bare å stå på! Hva er dine planer i dag??

Likes

Comments

God morgen!

Jeg har allerede vært oppe i mange timer. Våknet sykt tidlig av meg selv i dag. Og det er ganske digg inni mellom. Sånn at man får gjort en del. Jeg har ikke hatt tilgang til studiet mitt i 4 dager, siden skolen klarer å tulle det til hele tiden. Så jeg ligger litt etter pga. det. Er nødt til å hente meg inn igjen! Egentlig skulle jeg også male soverommet i dag, men jeg får utsette det litt. Man må nesten prioritere skole.

Senere i dag skal jeg spise lunsj med en vennine og på et møte ikveld. Heldigvis har jeg også fri i morgen - og håper jeg får malt soverommet da. Gleder meg veldig mye til å vise dere resultatet. Så her er det bare til å følge med!

Black is everything. Dagens outfit er black & black. Har sagt mange ganger til meg selv at jeg må begynne å gå med litt mer fargerike klær. Men altså... Svart er mitt alt. Det passer til alt, kler alle og kan være veldig elegant!

Foto// Tore Alvheim

Likes

Comments