Heisann!

Macen min er dessverre ødelagt, så det blir litt mer mobilblogging framover.

I går hadde vi en fantastisk koselig kveld. Vi har investert i noe som heter Raclette. En slags innendørs grill med mini stekepanner. Vi inviterte en vennegjeng og kjøpte inn masse god mat. Raclette fungerer slik at du sitter og lage maten selv. Vi satt å spiste i nesten 3 timer. Det er veldig sosialt. Vennene våre hadde aldri prøvd det før, men var super giret og fornøyd. Det ble en vellykket kveld!

Noen andre som har prøvd?

Blir dessverre litt dårlige bilder også. Skikkelig kjipt når macen ikke fungerer. Beklager!!!

Likes

Comments

Hellu.

Det forrige innlegget mitt ble litt tungt. Men jeg måtte bare få ut det jeg hadde på hjerte. Les gjerne innlegget hvis du ikke har lest det før.

I dag vil jeg gå helt motsatt vei. Jeg reiser til London om bare 3 dager og gleder meg vanvittig mye. Vi reiser for å feire bursdagen min. Jeg har store planer om å filme mye og lage en vlog etter turen. Det blir så klart også en del shopping. Og jeg har lyst å dele med dere hva som står på min ønskeliste:


// Jeg ønsker meg en kul skinnjakke i rød // Svart bukse med sløyfe // Skinnbukse i svart // Sexy undertøy fra Victorias Secret // Bluser fra Zara.

Likes

Comments

Jeg har mange flotte mennesker i mitt liv, men likevel kjenner jeg på ensomheten. Jeg kan ikke huske sist jeg var lykkelig. Det er gjennom tøffe tider man finner ut hvem som er dine ekte venner. Og jeg føler jeg har mistet mange. Jeg gjemmer meg bak en fasade og maske - later som jeg har det ok, men jeg har det ikke bra. Jeg smiler og later som jeg er lykkelig, men kan ikke huske sist jeg fikk kjenne glede.

Jeg ofrer ting for alle og vil alltid gjøre alle tilfreds. Men jeg har ikke fått noe igjen for det på veldig lenge. Jeg arrangerer ting om og om igjen uten å lykkes. Ingen som møter opp. Ingen som har tid. Jeg bor i en stor by med nesten 300 000 mennesker rundt meg, men likevel kjenner jeg på ensomheten. Jeg holder kjeft - men innerst inne skriker jeg etter oppmerksomhet. Jeg våkner hver eneste morgen med en tom følelse. Vet ikke hva jeg skal stå opp til. Ingen mål eller ambisjoner med dagen. Ingenting som skal gjennomføres - ingenting annet enn husarbeidet og å holde meg selv opptatt, slik at jeg kommer meg gjennom dagen. Det går ikke en dag uten at jeg føler meg tom og forlatt. Klokken går men det føles ut som den står stille. Det er merkelig hvor mye liv det er rundt meg. Biler som kjører i ett. Folk som løper fra det ene til det andre. Men likevel føler jeg at jeg lever i en verden uten aktivitet.Det eneste målet jeg har for dagen er å komme meg gjennom det. Helt alene. Det eneste jeg gleder meg til er å kunne ligge inntil min kjære og endelig ha noen å snakke med. Men til og med han har ikke tid. Akkurat som alle andre. Alle er opptatt med sitt og ser ikke at det er noen som trenger litt oppmerksomhet. Bare et smil, en kort melding eller et vennlig nikk er alt jeg trenger. Å være blant de som er hverdagsensomme er forferdelig. Det er en følelse som ikke kan beskrives. Det er en tom følelse jeg våkner til og tar med meg når jeg legger meg. En følelse som gjentar seg hvert eneste sekund, minutt, og dag.

Alle mennesker har et behov for å bli sett, være sosiale og ha noen rundt seg. Det samme gjør jeg !

We sometimes think we want to disappear, but all we really want is to be found.

Likes

Comments

SIMPLICITY IS KEY.

// Bilde fra VILA.

Denne uken vil jeg kickstarte med inspirasjon for en fantastisk outfit av høy kvalitet. Nøkkelordet er: Enkelhet. Man trenger ikke alltid ta helt av med fargerike klær eller unike plagg. Det kan være så enkelt å se bra ut! Jeg elsker denne looken. Enkelt, lekkert og moderne. Og denne collagen beskriver min stil veldig bra!


Likes

Comments

Da er det ny start på en ny uke igjen. Også denne uken står det en del på planen. Så derfor deler jeg min ukentlige mål og planer med dere:

♥ Det er kun 5 dager til vi skal til London. Og det er så klart fortsatt mye som må ordnes. Så denne uken er det fokus på pakking, rydding og en del klesvask. I tillegg må jeg lage en liten liste over hva som skal pakkes i kofferten. Det er bare en langhelg vi skal være der, men jeg ønsker så klart å ha en fin outfit hver eneste dag. Og ekstra fin på bursdagen min hihi.

♥ Bilen vår begynner å bli litt gammel og begynner å takke for seg, dessverre. Så vi skal ta oss en tur rundt i Bergen for å se på ny bil.

♥ Et mål jeg har denne uken er å bli litt flinkere på å ta bilder. Ikke bare bilder av meg selv, men også inspo bilder!

♥ Mitt andre mål er å trene enda mer denne uken.

Hva skal dere denne uken?

Likes

Comments

For en lat start på dagen. Vi har akkurat kommet oss ut av sengen og fått i oss litt frokost. Og jeg tror nok vi kommer til å tilbringe mye tid på sofaen i dag. Heldigvis er formen veldig bra i dag!

Vi har hatt en utrolig hyggelig kveld i går. Først av alt var jeg veldig redd for at det kom til å bli en kjip kveld - siden jeg sliter en del med hodepine i det siste. Og det er jo så klart ingen god idè å blande smertestillende og alkohol. Men jeg tok et varmt bad og slappet skikkelig av før vennene våre kom. Og det hjalp skikkelig! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en så gøy kveld med så mye latter. Vi dro også en tur på byen der det ble veldig mye dansing. Kjenner det godt i kroppen i dag hehe!

Jeg synes det er viktig å "dokumentere" sånne kvelder. Som oftest sitter alle på telefonen og legger ut bilder på my story. Men det er jo nesten aldri at folk tar skikkelige bilder. Derfor eg jeg veldig glad for at jeg har et polaroid kamera. Denne ble brukt mye i går! Så nå skal jeg lime inn bildene i mitt fotoalbum. Det var en uforglemmelig kveld!

Hva gjorde dere i går?


Likes

Comments


Det er endelig helg - og vi har allerede vært oppe i 2 timer. Nå gjør vi oss klar til boligmessen som skal være ute på Sotra hele denne helgen. Jeg elsker å dra på messe for å få inspirasjon, spesielt med tanke på at vi holder på å bygge hus. Men et eget innlegg om dette kommer i morgen.


Vi har bestilt oss tur til Nederland - og skal være der i en uke. Dette er andre gangen vi reiser ned sammen og vi gleder oss mye. Nederland er et vakkert land. Vi har ikke planlagt så mye enda, men tar det litt på sparken. Jeg kan vertfall anbefale å besøke Amsterdam (holder med dagstur), og verdens beste fornøyelsespark: Efteling. Denne parken besøkte vi også i fjor men jeg blir bare aldri lei! Det er en magisk opplevelse. Ellers blir det mye avslapning og bare nyte fridagene. Satser på det blir fint vær!

Noen som har vært i Nederland?

Likes

Comments

God Freeeeedag!

Yes! Helgen banker på døren. Og jeg gleder meg kjempe mye. Vi har mye planer denne helgen - blant annet: Boligmessen, og vors med en hyggelig gjeng. (Litt for å feire bursdagen min)

Jeg har begynt å trene igjen for fult og det er utrolig deilig. Det var en periode der jeg var skikkelig demotivert til å trene og orket ingenting. Nå siden jeg har en del fritid må man rett og slett tvinge seg selv på trening. Og jeg er glad for at jeg klarer det. Det er fantastisk å kunne se at kroppen min forandrer seg allerede. Jeg driver for det meste bare med styrketrening, men ønsker å starte med kondisjonstrening også. I Mars skal jeg starte å trene på Barrys Bootcamp igjen. Det finnes ikke noe bedre!

Jeg synes det er viktig å ha en fin balanse mellom trening, aktivitet og kosthold. Det er ikke slik at jeg spiser sunt hele tiden - men jeg synes det er viktig å spise riktig etter trening. Jeg er ikke så fan av å bruke masse proteinpulver eller lignende produkter. Jeg velger heller å få i meg nok protein gjennom god mat. Akkurat sånn som jeg gjorde i dag: En god proteinrik smoothie og en skive med egg. Nammmm!

Hva pleier dere å trene og hva spiser dere etter treningen?

Likes

Comments


I dag har jeg endelig fått ryddet soverommet. Men har ikke orket å ta en gjennomgang av klesskapet. Skal til London neste uke, og regner med det blir en del shopping der, så då får jeg heller rydde klesskapet etter det.

Nå sitter jeg og nyter en god kopp kaffe mens friends står på i bakgrunnen. I dag er sengen mitt hjemmekontor. Det er så deilig å være egen sjef. Jeg tilpasser dagene slik jeg vil, og jobber der jeg vil. Har på meg en oversized-skjorte, håret er messy og går med comfy bukse. Må vel være lov med noen sånne dager inni mellom. Senere i dag står det trening på planen - så jeg velger å slappe av fram til det. Ha en fin dag alle sammen!

Likes

Comments

Halloen!

Har dere hatt en fin valentinsdag? Jeg er ikke egentlig ikke så fan av valentin. Synes det er litt tåpelig å feire at man er glad i noen kun èn dag i året - når man kan vise det hver eneste dag! Kjæresten min er jo ikke kun der for meg på valentinsdagen, han er her hele året rundt og det setter jeg stor pris på. Derfor synes jeg det er viktig å vise hver eneste dag at man er glad i hverandre. Vi pleier å gjøre koselige ting ofte sammen, for å vise at vi elsker hverandre. Valentins handler jo om å vise at du er glad i noen. Og det trenger ikke bare å være kjæresten. Det er også viktig å vise familie og venner at du bryr deg!

MEN.... selv om jeg synes det er litt tåpelig... så endte også jeg opp med å kjøpe et hyggelig kort til min kjære. Jeg skulle fort innom en butikk og skynde meg hjem. Men når jeg så kortet ble jeg helt forelsket og ville overraske min bedre halvdel. Vi hadde en hyggelig middag sammen og så på film. Egentlig en vanlig tirsdag. Men det var en utrolig koselig kveld. Og jeg må innrømme at det er koselig med kort og roser på bordet.

Hva gjorde dere i går?

Likes

Comments