// Sponset innlegg

Hva gjør oss mer glad enn fint vær og fine klær?

Jeg elsker våren! Endelig kan vi begynne å bruke fargerike topper og tynne jakker. Jeg har vært så heldig å fått en del fine klær fra Zaful. Dette er en fantastisk nettside hvor man får nydelige klær til en grei pris. Shopping trenger ikke alltid være dyrt. Zaful er en nettside hvor man egentlig får tak i det meste, og kundeservicen er helt topp - leveringstiden er heller ikke lang. Sjekk gjerne ut siden HER - Insta: HER


What makes us more happy than nice weather and pretty clothes?

I love spring. We can finally use colorful tops and light jackets. I have been so lucky to receive amazing clothes from Zaful. This is a fantastic website where you can buy pretty clothes at a good price. Shopping has not always to be expensive. Zaful is a website where you actually can get anything, and the costumer service is great - Delivery time is not that long. Take a look HERE .

TOP : Zaful // TROUSERS : Zaful // SUNGLASSES : Zaful // SHOES: Zara

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Er det så vanskelig for værgudene å bestemme seg om det skal være vinter eller vår? Jeg føler jeg har vært gjennom alle årstider nå, bare i løpet av en dag. Offf... Håper de bestemme seg for å gi oss vår snart.

// Is it so hard for the weather-gods to decide if it´s winter or spring? I feel I´ve been trough all seasons in just one day. I hope they decide to give us spring soon!


Instagram lately

Jeg håper alle har hatt en nydelig dag - og at dere ønsker å følge meg på instagram også ❤ LINK HER.

// I hope you all had an amazing day - and that you want to follow me on intsagram as well.

Likes

Comments

"Action change things."

Jeg trodde det skulle være såpass enkelt. Vise seg selv - by på seg selv, men neida. Det begynner å bli en slitsom vane, som stjeler utrolig mye energi fra meg. Dagene blir lengre og lengre. Og det blir tyngre og stå opp hver eneste dag. Man prøver å finne motivasjon i til og med de minste tingene, men likevel er det ikke nok. Its just not enough. Jeg har gjort så utrolig mye - stått på hele tiden, men uten respons så langt. Hvor vanskelig skal det egentlig være? Det er en vane jeg begynner å bli lei av. En vane som må ta slutt. Jeg er ikke interessert lenger i å sitte alene. Uten forpliktelser og oppgaver. Jeg vil ha noe å gjøre på! Det er skummelt å bla gjennom utboksen av min hotmail. Uvisst antall eposter er sendt ut og flere samtaler er gjennomført - men likevel sitter jeg fortsatt her med en dårlig vane. En vane som gjør meg tom og umotivert. Samtidig er jeg stadig mer motivert. Jeg har aldri vært så giret før som nå. Det eneste jeg ønsker er å bli sett. Å kunne sitte igjen med en følelse av mestring. Endelig være flink i noe og å kunne bidra. Hvor vanskelig skal det være?

I thought it would be very easy. Be yourself and show what you´ve got, but no. It´s starting to get a exhausting habit. A habit which steels a lot of energy from me. The days are getting longer. And it gets even harder to wake up every single day. One tries to find motivation in the smallest things, but still it´s just not enough. I have done so much - but without results. How hard is it going to be? It is a habit I´m starting to get sick off. A habit which has to end. I am not interested anymore in being alone. Without obligations and tasks. I want something to do. It is scary to look at my hotmail outbox. An unknown number of emails have been sent out, and several conversations has been completed - But I´m still here with a bad habit. A habit which makes me feel empty and unmotivated. At the same time I have never been as motivated as now. I have never been so excited before. The only thing I want is to be seen. To be able to have the feeling of accomplishment. Finally, being good at something. How difficult should it be?

Contact: Neline.langenberg@hotmail.com 📩

Likes

Comments

God Fredag..

Jeg er tilbake. Fra en nydelig ferie! Hvordan har dere det?

Jeg har virkelig fått slappet av. Og føler meg full av energi igjen. Det er rart hva familiebesøk kan gjøre med humøret. Når vi ankom Amsterdam mandagskveld var det helt kaos. Toget vårt gikk ikke og vi måtte reise mye lenger enn planlagt. Så det var rett i seng for våres del den kvelden. Det første vi gjorde var å besøke fornøyelsesparken, Efteling. Dette er etter min mening verdens fineste og kuleste park. Her er noe til alle. Vi storkoste oss.

Resten av uke har vi shoppet litt, besøkt familie og vært ute på restaurant. John dro tilbake lørdagskveld og jeg ble igjen til torsdag.

Vi treffer hele familien hvert eneste år i påskeferien. Lørdag var det først bursdagsfeiring til min bestemor. Søndag påskebrunch med familien på mamma sin side, og mandag brunch med den andre familien. Jeg synes det er utrolig hyggelig å møte slekten min - Vi ser hverandre sjelden og da er det ekstra deilig å samle og sitte og snakke i flere timer, spise god mat og nyte hverandres selskap. Det er flere av mine søskebarn som har fått unger og de stjeler showet hver gang haha! Det er herlig å se at familien vokser.

Det er deilig å være hjemme igjen - men samtidig kjenner jeg et stort savn allerede. Heldigvis får jeg snart besøk av min gode venninne som skal sove her i helgen. Gleder meg kjempe mye!

Hvordan har din påske vært?

Likes

Comments

// Sponset innlegg

For et par dager siden fikk jeg min første happybox . Dette er et fantastisk abonnement hvor man får fire pakker i løpet av året. Denne esken inneholder 5-8 skjønnhetsprodukter til en verdi av 1500,-

I denne utgaven fikk jeg pleiende shampoo og balsam som gir håret mye fuktighet - fra SkinTechnologies. Det var også en deodorant fra Sanex som gir opptil 48 timer beskyttelse, en super kul lilla neglelakk fra Uslu, en pleiende hårolje fra CHIA, og en fuktighetsstick som brukes til tørr hud og lepper. Denne gangen fikk jeg også en ansiktsmaske og Pukka te som ekstra gave.

Jeg har allerede testet ut det meste og er kjempe fornøyd! Helt nydelige produkter som bidrar til bedre hud og hår. Hva er bedre enn å føle seg vel?

Likes

Comments

God lørdag!

Som dere kanskje har merket har jeg ikke blogget så regelmessig og innleggene er ikke like gjennomført som vanlig. Jeg har dessverre vært mye syk og føler meg litt tom. Null motivasjon. Vi har mye å gjøre denne helgen. Mye pakking, siden vi reiser mandag. Jeg skal til Nederland for å besøke familien min og bare slappe helt av.

I dag har vi hatt en travel dag og tatt en liten pause for å spise på Egon. Jeg kommer til å ta en liten pause fra bloggen nå i ferien. Jeg vil slappe av og bruke tiden sammen med min familie. Håper dere forstår. Jeg kommer sterkere tilbake!

Ønsker alle en fin påske!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Rosa, mønster og sort er noe man ser mye i garderoben min. Dette er mine tre favoritter som jeg går med hele tiden. Den rosa skinnjakken fra Zara er jeg helt forelsket i. Denne fant jeg for et halvt år siden og gleder meg enormt mye til å kunne bruke den litt oftere nå snart. Den sorte kjolen går jeg aldri lei av. Denne er fra Nelly, og har vært en del av garderoben min en stund nå. Dette var en bursdagsgave til meg selv for to år siden - og den har jeg mye glede av enda. Kjolen har blonder på overdelen og et nydelig skjørt. Denne sitter helt perfekt. Toppen er også fra Zara. Denne fant jeg i London og liker den utrolig godt. Den har åpen rygg bak.

Kjolen fra Nelly kan fortsatt kjøpes HER .

Likes

Comments


Det er snart påske og jeg gleder meg noe helt enormt! Hva skal du gjøre i påsken?

Vi har en tradisjon om å reise ned til Nederland for å være sammen med familie og venner. Når jeg var litt yngre hatet jeg familietreff - alltid et mas om hva man driver med og hvordan det går. Men dette er blitt til en ting som jeg går å glede meg til lenge! Det er flere av mine søskenbarn som har fått unger, og det er utrolig koselig å se hvordan familien vokser. Samtidig som familien vokser, og flere blir til, så er det også noen i familien som blir eldre. Jeg har heldigvis fortsatt 3 av mine besteforeldre - men de begynner jo å bli gammel de også. Derfor er det så utrolig viktig for meg å få treffe familien min! Siden vi bor så langt unna er det deilig å kunne bruke en hèl uke sammen.

Family is everything..

// I et samarbeid med Rabble kjører vi i gang en påskekonkurranse. Vi gir bort 10 gavekort på 1000 kroner til 10 personer som forteller oss hvorfor de skal vinne og mailer det til vinst@rabble.se og følger @rabbleofficial på Instagram.

Fortell også i en kommentar i kommentarfeltet hva dine planer er i påsken!

Lykke til.

Likes

Comments

All day...

Denne dagen har ikke gått helt som planlagt. Eller bedre sagt, denne uken. Det er så mye som må og skal gjørest denne uken. Men jeg våknet opp syk i dag. Jeg var på trening i går og skjønte at noe ikke stemte helt. Treningen var tyngre enn vanlig. Og jeg var helt ferdig etterpå. Sovnet sykt tidlig i går.

Selv om jeg har mye å gjøre er det viktig å høre på kroppen. Så denne dagen tilbringes på sofaen, med masse te og godt plantet under dynen. Vi reiser allerede på mandag, så det er viktig å bli frisk veldig fort!

Jeg håper alle får en fin dag!

Likes

Comments

Ny uke - nye muligheter

Jeg er usikker. Hva vil jeg framover? Usikker på hva jeg liker og hva jeg vil jobbe med. Jeg har et press og mas på meg hver eneste dag. Og jeg er så lei.. Nå har jeg vært hjemme uten jobb en stund - og jeg er så klar for å komme meg ut i arbeidslivet igjen. Men det presset på meg, gjør meg sliten. Det er jo ikke sånn at jeg ikke prøver. Jeg prøver hele tiden. Men helt ærlig, så er jobbmarkedet så utrolig tøft for tiden! Jeg har søkt på mange stillinger og er innom bedrifter og snakker med folk, men til nå uten respons. Man begynner å tvile på seg selv. Er det meg det er noe gale med? Hvem vil ikke ansette en så engasjert og positiv person som meg? Er det noe ved meg som skremmer de?

Det som skremmer meg er voksenlivet. Vil jeg virkelig slå meg til ro og jobbe for resten av livet? Jeg føler meg langt ifra ferdig utdannet - og kunne gjerne tenke meg å studere igjen - men på den andre siden, så trenger vi pengene så sykt!

Det er mange tanker i hodet på en gang. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er lei av å sitte hjemme. Jeg vil være kreativ, engasjere meg og ikke minst utfordre meg selv på nye måter. Innerst inne håper jeg at ting ordner seg nå ganske så fort. Jeg er ikke en person som trives å sitte i ro. Jeg er på jakt etter nye utfordringer. Og det betyr alt for meg, om dere vet noe!

Jeg vil gjøre dette alene - og trenger ikke et ekstra press på meg. Jeg vil vise at jeg klarer dette på egenhånd!

Likes

Comments