Det er ikke godt nok.

Dette sa jeg til meg selv om og om igjen. I perioder følte jeg meg som en svikter. Jeg spurte meg selv hver dag hvorfor visse ting skjedde. Hvorfor alltid meg?
Helt til jeg en dag innså at mine smerter var et valg.
Nye sjanser handler om tilgivelse, fornyelse, frihet, gjenfødelse og nye muligheter.
Når du innser at din reise handler om nye sjanser, kan du sette pris på dem og være takknemlig.
Med en gang jeg åpnet øynene mine til ideen at livet mitt handlet om nye sjanser og tilgivelse, ble alt mye enklere.

// Bilde fra 17 mai

Tillit er noe ubeskrivelig. Det kan være både godt og vondt; rettferdighet, oppfylle forpliktelser, åpen og ærlighet og ingen utnytting av sårbarhet til egen fordel. For hvem er interessert i å bruke tid og krefter på en som kun tenker på seg selv? Tillit handler om å kunne stole på hverandre. Man velger å ta et risiko ved å stole på en. Man velger å ta denne risikoen fordi det ligger en forventing bak det, en gevinst. Det kan høres veldig merkelig ut. Gevinst og risiko er ikke det første man tenker på når man tenker på tillit. Men dette er et begrep jeg har tenkt mye på. Tillit som begrep. Tillit som verdi.

Tillit er et viktig begrep som skal være gjensidig. Men det kan være vanskelig å stole på andre. Det motsatte av tillit kan vises på mange måter; egoistisk, kontroll og manglende åpenhet. Konsekvensene av dette kan være utrygghet og sårbarhet.

Misbruk av tillit er ikke noe uvanlig, dessverre. Man opplever at livet faller i grus. Det er lett for å gi opp når en har misbrukt din tillit. Hvorfor bruke mer tid på en som kun tenker på seg selv? Det er urettferdig at noen utnytter din sårbarhet til egen fordel. Og det er lett for å ikke kunne se en utvei. Jeg har mer enn noen gang opplevd at min nærmeste har misbrukt min tillit. Og mitt hjerte ble knust. Jeg så ingen annen utvei enn å gi opp. Hva var vitsen med åpenhet og ærlighet når han bare tenkte på seg selv? Men det er nettopp denne situasjonen som har fått meg til å tenke på tillit som begrep. Vi kan lære av alle situasjoner. Er det noe jeg har lært fra dette så er det; tilgivelse. Selv om jeg hadde det så forferdelig vondt, så handler det om å tilgi. Alle fortjener nye sjanser som handler om tilgivelse, fornyelse, frihet, gjenfødelse og nye muligheter. Når du innser at din reise handler om nye sjanser, kan du sette pris på dem og være takknemlig.

Det er tillit og tilgivelse som fører oss nærmere - og det er viktig å huske på at alle fortjener nye sjanser. Jeg er takknemlig for hva jeg har lært av denne situasjonen. Og jeg er stolt over at jeg har klart å tilgi. Jeg har det bedre enn noensinne!

"Tillit skapes ved at den tas i bruk"

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Always by my side..

Jeg har hatt to helt nydelige dager! Bergen er på sitt vakreste nå med solen - og jeg har hatt besøk av to gode venninner. Utrolig hyggelig!

Som dere kan se på bildet har jeg en tatovering på skulderen min. Denne betyr utrolig mye for meg - og tok den for 2 år siden. Jeg har egentlig lyst å ta enda en. På ribbeina rett under brystet og har tenkt på en tekst som: "You are beautiful" Hva synes dere? Er det noen som har erfaring fra å ta på ribbeina?

-

// I have had two amazing days. Bergen is so beautiful right now, with the sun. Two of my friends has been visiting me. So lovely!

As you can see on the picture, I have a tattoo on my shoulder. This one means so much to me - I took it two years ago. I really want to take a new one. On the ribs right under my breast, a text something like: "You are beautiful" What do you think? Someone with experience from taking on the ribs?

Likes

Comments

// Sponset innlegg

Hva gjør oss mer glad enn fint vær og fine klær?

Jeg elsker våren! Endelig kan vi begynne å bruke fargerike topper og tynne jakker. Jeg har vært så heldig å fått en del fine klær fra Zaful. Dette er en fantastisk nettside hvor man får nydelige klær til en grei pris. Shopping trenger ikke alltid være dyrt. Zaful er en nettside hvor man egentlig får tak i det meste, og kundeservicen er helt topp - leveringstiden er heller ikke lang. Sjekk gjerne ut siden HER - Insta: HER


What makes us more happy than nice weather and pretty clothes?

I love spring. We can finally use colorful tops and light jackets. I have been so lucky to receive amazing clothes from Zaful. This is a fantastic website where you can buy pretty clothes at a good price. Shopping has not always to be expensive. Zaful is a website where you actually can get anything, and the costumer service is great - Delivery time is not that long. Take a look HERE .

TOP : Zaful // TROUSERS : Zaful // SUNGLASSES : Zaful // SHOES: Zara

Likes

Comments

Er det så vanskelig for værgudene å bestemme seg om det skal være vinter eller vår? Jeg føler jeg har vært gjennom alle årstider nå, bare i løpet av en dag. Offf... Håper de bestemme seg for å gi oss vår snart.

// Is it so hard for the weather-gods to decide if it´s winter or spring? I feel I´ve been trough all seasons in just one day. I hope they decide to give us spring soon!


Instagram lately

Jeg håper alle har hatt en nydelig dag - og at dere ønsker å følge meg på instagram også ❤ LINK HER.

// I hope you all had an amazing day - and that you want to follow me on intsagram as well.

Likes

Comments

"Action change things."

Jeg trodde det skulle være såpass enkelt. Vise seg selv - by på seg selv, men neida. Det begynner å bli en slitsom vane, som stjeler utrolig mye energi fra meg. Dagene blir lengre og lengre. Og det blir tyngre og stå opp hver eneste dag. Man prøver å finne motivasjon i til og med de minste tingene, men likevel er det ikke nok. Its just not enough. Jeg har gjort så utrolig mye - stått på hele tiden, men uten respons så langt. Hvor vanskelig skal det egentlig være? Det er en vane jeg begynner å bli lei av. En vane som må ta slutt. Jeg er ikke interessert lenger i å sitte alene. Uten forpliktelser og oppgaver. Jeg vil ha noe å gjøre på! Det er skummelt å bla gjennom utboksen av min hotmail. Uvisst antall eposter er sendt ut og flere samtaler er gjennomført - men likevel sitter jeg fortsatt her med en dårlig vane. En vane som gjør meg tom og umotivert. Samtidig er jeg stadig mer motivert. Jeg har aldri vært så giret før som nå. Det eneste jeg ønsker er å bli sett. Å kunne sitte igjen med en følelse av mestring. Endelig være flink i noe og å kunne bidra. Hvor vanskelig skal det være?

I thought it would be very easy. Be yourself and show what you´ve got, but no. It´s starting to get a exhausting habit. A habit which steels a lot of energy from me. The days are getting longer. And it gets even harder to wake up every single day. One tries to find motivation in the smallest things, but still it´s just not enough. I have done so much - but without results. How hard is it going to be? It is a habit I´m starting to get sick off. A habit which has to end. I am not interested anymore in being alone. Without obligations and tasks. I want something to do. It is scary to look at my hotmail outbox. An unknown number of emails have been sent out, and several conversations has been completed - But I´m still here with a bad habit. A habit which makes me feel empty and unmotivated. At the same time I have never been as motivated as now. I have never been so excited before. The only thing I want is to be seen. To be able to have the feeling of accomplishment. Finally, being good at something. How difficult should it be?

Contact: Neline.langenberg@hotmail.com 📩

Likes

Comments

God Fredag..

Jeg er tilbake. Fra en nydelig ferie! Hvordan har dere det?

Jeg har virkelig fått slappet av. Og føler meg full av energi igjen. Det er rart hva familiebesøk kan gjøre med humøret. Når vi ankom Amsterdam mandagskveld var det helt kaos. Toget vårt gikk ikke og vi måtte reise mye lenger enn planlagt. Så det var rett i seng for våres del den kvelden. Det første vi gjorde var å besøke fornøyelsesparken, Efteling. Dette er etter min mening verdens fineste og kuleste park. Her er noe til alle. Vi storkoste oss.

Resten av uke har vi shoppet litt, besøkt familie og vært ute på restaurant. John dro tilbake lørdagskveld og jeg ble igjen til torsdag.

Vi treffer hele familien hvert eneste år i påskeferien. Lørdag var det først bursdagsfeiring til min bestemor. Søndag påskebrunch med familien på mamma sin side, og mandag brunch med den andre familien. Jeg synes det er utrolig hyggelig å møte slekten min - Vi ser hverandre sjelden og da er det ekstra deilig å samle og sitte og snakke i flere timer, spise god mat og nyte hverandres selskap. Det er flere av mine søskebarn som har fått unger og de stjeler showet hver gang haha! Det er herlig å se at familien vokser.

Det er deilig å være hjemme igjen - men samtidig kjenner jeg et stort savn allerede. Heldigvis får jeg snart besøk av min gode venninne som skal sove her i helgen. Gleder meg kjempe mye!

Hvordan har din påske vært?

Likes

Comments

// Sponset innlegg

For et par dager siden fikk jeg min første happybox . Dette er et fantastisk abonnement hvor man får fire pakker i løpet av året. Denne esken inneholder 5-8 skjønnhetsprodukter til en verdi av 1500,-

I denne utgaven fikk jeg pleiende shampoo og balsam som gir håret mye fuktighet - fra SkinTechnologies. Det var også en deodorant fra Sanex som gir opptil 48 timer beskyttelse, en super kul lilla neglelakk fra Uslu, en pleiende hårolje fra CHIA, og en fuktighetsstick som brukes til tørr hud og lepper. Denne gangen fikk jeg også en ansiktsmaske og Pukka te som ekstra gave.

Jeg har allerede testet ut det meste og er kjempe fornøyd! Helt nydelige produkter som bidrar til bedre hud og hår. Hva er bedre enn å føle seg vel?

Likes

Comments

God lørdag!

Som dere kanskje har merket har jeg ikke blogget så regelmessig og innleggene er ikke like gjennomført som vanlig. Jeg har dessverre vært mye syk og føler meg litt tom. Null motivasjon. Vi har mye å gjøre denne helgen. Mye pakking, siden vi reiser mandag. Jeg skal til Nederland for å besøke familien min og bare slappe helt av.

I dag har vi hatt en travel dag og tatt en liten pause for å spise på Egon. Jeg kommer til å ta en liten pause fra bloggen nå i ferien. Jeg vil slappe av og bruke tiden sammen med min familie. Håper dere forstår. Jeg kommer sterkere tilbake!

Ønsker alle en fin påske!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Rosa, mønster og sort er noe man ser mye i garderoben min. Dette er mine tre favoritter som jeg går med hele tiden. Den rosa skinnjakken fra Zara er jeg helt forelsket i. Denne fant jeg for et halvt år siden og gleder meg enormt mye til å kunne bruke den litt oftere nå snart. Den sorte kjolen går jeg aldri lei av. Denne er fra Nelly, og har vært en del av garderoben min en stund nå. Dette var en bursdagsgave til meg selv for to år siden - og den har jeg mye glede av enda. Kjolen har blonder på overdelen og et nydelig skjørt. Denne sitter helt perfekt. Toppen er også fra Zara. Denne fant jeg i London og liker den utrolig godt. Den har åpen rygg bak.

Kjolen fra Nelly kan fortsatt kjøpes HER .

Likes

Comments


Det er snart påske og jeg gleder meg noe helt enormt! Hva skal du gjøre i påsken?

Vi har en tradisjon om å reise ned til Nederland for å være sammen med familie og venner. Når jeg var litt yngre hatet jeg familietreff - alltid et mas om hva man driver med og hvordan det går. Men dette er blitt til en ting som jeg går å glede meg til lenge! Det er flere av mine søskenbarn som har fått unger, og det er utrolig koselig å se hvordan familien vokser. Samtidig som familien vokser, og flere blir til, så er det også noen i familien som blir eldre. Jeg har heldigvis fortsatt 3 av mine besteforeldre - men de begynner jo å bli gammel de også. Derfor er det så utrolig viktig for meg å få treffe familien min! Siden vi bor så langt unna er det deilig å kunne bruke en hèl uke sammen.

Family is everything..

// I et samarbeid med Rabble kjører vi i gang en påskekonkurranse. Vi gir bort 10 gavekort på 1000 kroner til 10 personer som forteller oss hvorfor de skal vinne og mailer det til vinst@rabble.se og følger @rabbleofficial på Instagram.

Fortell også i en kommentar i kommentarfeltet hva dine planer er i påsken!

Lykke til.

Likes

Comments