Hej!
Nu har bloggen kommit igång igen, sen en väldig väntande.

Nu var det länge sen jag bloggade som senast och därför bloggar jag på ett lite annorlunda sätt, fast samma som innan, om mode & skönhet, min dag osv...

Hoppas du fortsätter läsa min blogg så ses vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej igen kära läsare! :)

Tänkte bara ge lite information om var ni kan chatta med mig! 

♥På instagram: nelly.larsson och artish_paint

♥På Stardoll: nellilelli

♥På Minecraft: NellyL

♥På videofyme: NellyRimCovers och _nelly99

Jag lägger ut inlägg lite då och då när det händer något! :)

Likes

Comments

Hej!

Nu tar mitt bloggande slut. Det har inte varit så lyckat så därför ska jag sluta!

För det första jag är aldrig inne på nattstad.

För det andra jag har mycket jobb med skolan nu...

För det tredje jag tar mycket tid till spel. Tex. starstable. Adda mig Alyssa Westlake

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har blivit helt förälskad i rosa Dip Dye! Så äntligen ska jag göra det! Idag ska jag boka tid till frissan så jag inte behöver längta mycket mer haha. Det kommer gå bort efter några månader men då kommer jag nog göra det igen om jag blev nöjd. Som sagt nu har jag ljusblont hår och det är mitt riktiga. Jag ska alltså färga bebisrosa i topparna i mitt hår. Eftersom att jag har medium långt hår, inte mycket mer än till brösten så kommer jag inte färga så jätte mycket men kanske lite mindre än hälften av mitt hår. 

Jag vet detta kommer låta helknäppt och jag kommer inte passa i det!

Men jag har tänkt på att färga hela håret rosa/blå SKITSNYGGT tycker jag! Lite Moa Murderres style. BTW hon är sjukt fin och hon passar i sitt sjukt snygga blåa hår!

Jag kommer inte färga hela håret rosa! Jag har valt att göra Dip Dye istället.

Likes

Comments

Imorgon är det studiedag...yeeees!!! Men nu sitter jag bara och väntar på Tilde. Tilde är ny att skriva om i bloggen så hon går i B och jag går i A i vår skola och vi bor på samma gata. Hela mitt hus är kolsvart. Det ända som lyser är mobilen och tvn... Lite läskigt faktiskt för det ser ut såhär:

Riktigt mörkt...
Men nu ska jag fortsätta vänta.

Likes

Comments

Nu är det syslöjd.


Likes

Comments

Godkväll!

Idag var jag och Hannah på väla. Det var länge sen vi sågs. Så det passade bra idag. Vi gick till många butiker tex. Glitter, New Yorker, Electa, Body shop, Odd Molly. Sen åt vi på SubWay, macka med kycklingbröst och grönsaker till mig + cola och kaka. Vi stannade där i ca 3 timmar sen åkte vi hem till mig. Då spelade vi stardoll, minecraft, kollade på youtube + lyssnade på musik. 

Jag köpte:

•Läppstift från elf i Birthday Suit. Stark rosa färg verkligen pigment!

•Två stycken hand gel från electa i island nectar & Aqua blossom

•En magtröja från New Yorker där det står #HIPSTA

Tyvärr kan jag inte lägga till bilder, min dator fungerar inte så bra just nu. Det kan nog komma en bild imorgon istället!

Det var en trevlig dag idag. Nu sitter jag och kollar på misslisibell. Godnatt!

Likes

Comments

Nu är det fest hos Tilda. Idag vaknade jag kl 11, riktigt trött sen igår. Då jag följde med o hämtade mamma i stan kl 01:00... Nu äter jag godis. Är jätte trött så vill egentligen bara gå en promenad men de får jag inte. Idag har jag spenderat halva dagen till att kolla på Yt och halva till fest hos Tilda. Tilda är 5 år o hon är min kusin.
De var typ allt. Puss!


Likes

Comments

Jaha idag har det varit fullt upp i skolan som vanligt... Jag vaknade på morgonen lika trött som vanligt... Jag åt frukost osv långsamt som en sengångare så jag blev lite sen som jag alltid blir men jag brukar komma i tid ändå. Så jag cyklar till Emma & Tilde som aldrig är där när jag kommer. Jag står alltid vid Emmas hus och väntar 10 minuter innan vi ska sticka till skolan. Men dom är aldrig där lite innan, Emma kommer ofta kl 40 då vi ska va där men Tilde hon kommer oftast 5-10 minuter efter och då kommer vi försent tack vare en person som är sen. Jag vill inte att ni ska ta illa upp om ni läser som ni nog inte gör men ändå. Idag cyklade jag långt före Emma o Tilde, ingen aning om varför kanske lite att jag är orolig att komma försent för det sätts på betyget. Men i skolan har vi Idrott som vi har 2 gånger i veckan och jag glömde handduk och sen  fick jag veta att jag inte ska ha NO på hela 2 veckor och de är hemskt för mig för jag älskar NO. Jag har tryckt in massa SO i huvudet som aldrig fastnar. Vi har haft matte som inte kan fastna. Jag är inget vidare bra på matte men jag kämpar. 

Likes

Comments

Jag vet inte om det är fredag eller lördag men men. Väla med Rim, då vi ska shoppa och äta något å bara gå runt och prata lite. Det kommer bli en lång, härlig dag. Senast var för ca 2 veckor sen då vi + en annan tjej (Tindra) följde med. Vi är säkert där hela dagen eller iaf några timmar! 

Rim och Tindra är två tjejer som går i min klass, 6A på skolan jag inte nämner. Altså vi är 12 år. Jag är bästa vän med Rim fast Tindra är en bra vän (inte bästavän dock). Rim och Tindra har Instagram som jag fast jag vet inte om jag får nämna deras Instagram? Kan fråga sen... 

Men jag heter nelly.larsson där iaf.

Nu tjatar mamma på mig... Jaja.

Likes

Comments