Utan att gå in på för mycket detaljer slutade den sista kvällen i mer eller mindre kaos. Alla var otroligt fulla, det var alltid en håstråslinje ifrån att det skulle bli bråk och i slutet av kvällen gick en vakt fram till mig och beordrade mig att lämna klubben. Det gjorde mig inte mindre arg. Så jag sket i klubben och gick på gatorna i Köpenhamn i ett försök att hitta en taxi. När vi vakande upp dagen efter kunde vi skratta åt gårdagens bravader, trots att jag var jävligt arg på mitt resesällskap. Vi alla var bakis och tröttat och ville bara hem. Så vi dundrade hem till Stockholm, där jag fick klaustrofobi av hur ensamt det var. Det blir lätt så för mig. Om jag är uppe i allting och saker är lite stökigt med alla dessa människor runt omkring mig, så får jag panik när jag väl ska börja vara med mig själv igen. Jag måste liksom ta det i små doser, så jag och Hanna åkte hem till Magda där vi käkade middag.

Ikväll ska jag gå ut och dricka öl med en kille från mitt jobb. Jag har insett att det är ett karaktärsdrag av mig - att få killar att bjuda ut mig när jag har tråkigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så vi är inne på sista kvällen i Köpenhamn. Känns skönt att komma hem. Det har varit samma lika här i Köpenhamn. Igår gick vi till en pizza resturang och drack cava. Det låter ju jävligt idealistiskt men jag var upprörd och irriterad på mitt resesällskap, vilket gjorde upplevelsen lite sämre. Vi löste det tillslut och drog vidare till Kødbyen, vilket sög. Dåligt väder och äcklig öl. Istället drog vi till vårar stam ställe Barkowski. Killarna bjöd dit lite tjejer och kvällen avslutades på en karaokebar.

Idag åkte vi in till stan för att kolla runt på Strøget. Medan killarna gick på stan och gjorde sitt, satte jag mig på en uteservering och beställde in en öl. Bara för frihetensskull. Lyssnade på Sommar i P1 med Tove Lo - vilket gav mig blandade känslor. Det är läskigt när folk säger exakt vad jag tänker. Grejer är att jag har svårt att se att jag inte är så abnormal som jag tror. Att det finns andra som jag - med samma tankar och känslor. Och jag blev lite irriterad för att jag nu inte kunde säga samma saker i mitt framtida sommarprat haha. Fick med mig lite kläder också. Ingeting speciellt. Ikväll ska på något event som killarna har styrt upp. Vi vet inte riktigt vad vi ska förvänta oss.

Har fått lite fler frågor om utelivet i Köpenhamn och i Stockholm. Håll i er så svarar jag på det när jag kommer hem igen.

Likes

Comments

- Jag tror att te botar sjukdom. Om man dricker rätt mängd(läs ton!) av bra te(läs Coops egna Earl Grey) tror jag kroppen blir lite friskar och hälsosammare. Jag blir helt manisk om jag inte får dricka te. Detta är ett måste minst 2 gånger per dag. Och man skall ALDRIG dricka te när man läser. Så är det bara. Punkt slut.

- Jag tycker att det är extremt ångest-betingat att sova ensam. Det är liksom läskigt att behöva vara med sig själv i flera timmar.

- INGET kan utmana rationella tankar!

Likes

Comments

Postad i: ALLMÄNT

Igår gick vi åt och åt på en resturang. Efter middagen gick vi runt och försökte lära oss lite om Köpenhamn; hitta barer, klubbar och människor. Vi hamnade på en uteserveringen som låg i vattnet, gick vidare till barkowski och sen hamnade vi på den enda öppna nattklubben på en söndag. Idag var vi på stranden och solade. Nu ska vi in till stan för att äta middag.

Fick en fråga angående att gå ut som minderårig i Köpenhamn. Om jag inte har helt fel leggar dom inte på barerna här. Eftersom att man får köpa alkohol som 16 åring på 7eleven så har jag svårt att se varför dom ska lagga på barer. Men på nattklubbarna tror jag att du kommer få det lite svårare. Vi var på nattklubben La Tequila bar igår och där leggade dom ALLA. Oavsett utseende eller hur charmig du är. Dock såg jag två killar hoppa över stängslet i rökrutan och bara vandrade in genom dörren haha.

Viktigast av allt är att du ändå har attityden. Om du går fram och gnisslar tänder så har du ju ingen chans - men om du håller dig lugn och sansad så ska det nog gå bra. Tyvärr har jag inga tips till vart man bör gå. Kanske Barkowski som har öppet till 06 på helger, i bar väg. Och dom har jävligt billig öl. 20 stycken för 400 kr.

Vi får se vart våra trasiga själar hamnar ikväll. Och om det är något att rekommendera skriver jag självklart ut det. Lycka till förresten.

Likes

Comments

"Köpenhamn ikväll. Ska du med?". Så löd smset jag fick av min bror precis när jag kommit hem från stan igår kväll. Jag kastade mig in i duschen och packade min resväska med alla kläder jag kunde hitta. Och nu är vi här. Jag, Ludwig, Rasmus, Axel och Elias. Jag och grabbarna. Testostronets testosteron. Det första Rasmus gör när vi kommer in på hotellrummet är att slänga sig i sängen och skrika "nu ska vi tindra för i helvete!!!". Så han la sig i sängen och har sen dess suttit fast klistrad vid sin telefon i hopp om att hitta den ultimata danska-tjejen. Men vafan. Vi är här. Hur fantastiskt är inte det? Vi hade inte ens boende för några timmar sen. Tillslut hittade vi ett som levde upp till allas krav. Copenhagen Island, om jag inte misstar mig. Vi har ingeting planerat för dom kommande 5 dagarna. Vädret är sämst och ikväll ska vi förmodligen bara ut och festa. Sist jag var här lärde jag mig att alla barrer stänger 5. Så man behöver inte alls känna samma stress som i stockholm, där det är tack och godnatt vid 01. Imorgon funderar jag på att gå på Strøget och leta vintage butiker. Men vi får se.

Likes

Comments

Jag heter Nelly Kronstrand och jag är en jävel på att skriva. Kan jag börja så? Låta det vara lite öppet och enkelt. Jag heter Nelly och jag är snart 17 år, låter meningslöst. Liksom vad spelar det för roll?

I vilket fall som helst; jag heter Nelly. Och du är inne på min plattform. Jag ska tillåta mig att ge en tydligare bild av vem jag är. Till hösten ska jag börja tvåan på Södra latins gymnasium. Jag extraknäcker på fotografiska museet och som en frilansmodell. Jag är ganska stökig av mig. Och känner ganska mycket. Och behöver på nåt sätt forcera ur mig min kreativitet. Så här är ni nu.

Likes

Comments