Ingen är stoltare än mig. Jag vet hur mycket Ludwig och killarna har slitit och prioriterat musiken och det är så jävla najs att se hur det lönar sig.

Och till er som försöker förneka hur duktiga dom är eller hur bra deras låtar är: sitt ner för det är ingen som bryr sig om vad ni tycker. Kommer aldrig tillåta att någon av mina vänner snackar skit som min bror.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

//Hedda, Emelie och Fanny idag på repet inför vernissagen// Min finaste mormor på middag//

Kom nyss hem från en Middag på La linguini och ett vernissage i skolan.

Hela den här veckan har jag som sagt bara haft estetiska lektioner och jobbat mycket med kontakt improvisation. Det har varit så himla lärorikt och jag tillsammans med hela min klass har utvecklas så otroligt mycket. Ikväll hade vi vernissage där vi visade upp vad vi skapat och lärt oss.

Nu är jag redo för att sängen ska ta emot mig. Är verkligen trött i varenda liten muskel efter att ha dansat 41 timmar dom senaste 5 dagarna.

Likes

Comments

Idag fyller min finaste storebror 21 år. Jag älskar honom och resten av mina syskon så mycket att det gör ont i hjärtat ibland. Ingeting är starkare blod. Verkligen ingenting.

Likes

Comments

​Den här veckan har vi produktionsvecka, vilket innebär att vi har 100% danslektioner. Det enda vi gör på dagarna är att träna på kontakt improvisation, olika lyft, partnering osv. Det är verkligen så himla kul OCH SVÅRT. 

På fredag har vi en typ av vernissage där vi visar upp vad vi har lärt oss och skapat. Är lite nervös eftersom att jag inte riktigt har tagit upp rörelsemönstret, men det blir säkert svinbra ändå. 

Återigen: om det är någon som tvekar på Södra Latin precis som jag gjorde - välj det ändå. Är så himla nöjd och hade aldrig velat gå på någon annan skola. 

Likes

Comments

Någon person var förvånansvärt uppmärksam och märkte att jag kontinuerligt skrev om så kallade möten jag går på och frågade varför jag går på dessa.

Möten är egentligen en synonym för terapi och eftersom att ordet terapi skrämmer mig lite då det är ett väldigt stort och läskigt ord så kallar jag det istället för möte.

Och varför jag går på dessa är för att jag är väldigt rörig i huvudet. Mina mörka stunder är nog ovanligt mörka jämför med andras samt att jag är känslomässigt instabil( så som min psykolog skulle kalla det), vilket gör det svårt för mig att hanter saker.

Jag går också på möten för att jag har varit med om en massa skit som är väldigt svårhanterligt. Har kanske lite självdestruktiva mönster som jag jobbar med också.

Skulle kunna skriva 4 A4 papper långa med anledningar till att jag behöver och går på terapi. Det är skönt att bara 1 gång i veckan sitta och laborera med någon annan om tankebanorna som rör sig i huvudet. Oavsett hur för jävliga dom är eller läskiga.

Till er som funderar på att gå till en psykolog: Gör det!! Så jävla viktigt att försöka ta hand om sig själv.

Likes

Comments

Vi har fått förmånen av vår skola att regelbundet få gå på olika dansföreställningar och för det är jag fan evigt tacksam. Speciellt för dom skoltrötta eleverna är det skönt att få byta miljö kontinuerligt. 

I fredags spenderade min klass en heldag på Kungliga Svenska Operan. Vi kollade på det först klädgenrepet av Ponte Molle, vilket är en ballett som uppstått genom gamla skrifter som man sedan tolkat. Tyckte att handlingen var väldigt tråka, men dansarna var väldigt tekniskt duktiga. Rekommenderar er starkt att köpa biljetter, om det finns några kvar. 


Likes

Comments

Det här är jag för 1 år sen. Gjorde något modell jobb för Make upstore. Min hy blev super irriterad efter den här plåtningen för att vi fotade 10 olika makeups. 

Önskar verkligen att jag skulle kunna få bli lite längre så att jag verkligen skulle kunna jobba med det här på riktigt. Väldigt enkla pengar. 

Likes

Comments

​Sitter på ett litet fik i Huddinge. Detta är andra dagen i rad som jag hamnar på ett fik med otrolig otrevligt personal. Det finns fan inget värre. 

Sitter och sippar på min Fanta medan jag väntar på att mamma ska hämta upp mig för att åka till doktor. Hoppas verkligen att jag blir friskförklarad så att jag får börja dansa. 

Likes

Comments

Lovisa, Agnes, Sinead, Hedda, Emelie och jag på Coffice. Ett fik som inte är att rekommendera.

Likes

Comments