Header
View tracker

Thilda fyllde år här om dagen, vilket fick mig kolla igenom våra Italien bilder. Kolla hur fint det var.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tja hörrni. Hur mår ni? Jag mår lite konstigt. Känns som att allt som händer är en dröm. Ingeting är längre på riktigt. Därav spelar ingenting någon roll. Allting är viktlöst, vilket är himla skönt, men jävligt obehagligt. Jag har tappat bort mig själv lite. Samtidigt som jag finns i kroppen. Vet inte hur jag ska förklara det? Märkligt är det iallafall.

Har kommit på att jag är en jävel på att skriva. Kommer aldrig någonsin kunna bli matematiker, men skrivningen, där är jag en pärla. Får man säga så om sig själv? Skrattar åt min högstadie lärare som sa att jag inte var ett A i svenska. Löjligt nästan.

I helgen gjorde jag en onödig grej förresten. Men jag är en sådan som försöker att inte ångra saker. Man säger förlåt och sen går man vidare. I mina ögon iallafall. Man bitchblickar inte och suckar fram ett hej när man träffas, eller?

När jag hänger med ett specifikt folk känner jag hur jag ramlar tillbaka i mina gamla rutiner. Jag känner hur jag påverkas av att vara med folk som bryr sig om dyra klädesmärke, tråkiga killar och att ha den högsta statusen. Det var längesen jag ens tänkte på sånna grejer för ens i helgen. Jag bråkade till och med i helgen. Eller jag bråkade inte. Jag blev utskälld gång på gång och fick förklara mig samt be om ursäkt för det jag faktiskt gjorde. Hatar att bli falskt anklagad. Hatar ännu mer folk som försöker slänga en under bussen för att själva inte ramla av trottoarkanten.

Nu babblar jag på. Ja ni märker nog hur mina tankebanor bara rullar och rullar och aldrig tar slut.

Likes

Comments

View tracker

Bilder från Elsas födelsedagsfest som innehöll otrevliga små brudar och testo-pojkar.


Likes

Comments

Längst ner på gatan kommer ett springande barn. En flicka. En liten sådan. Flickans ögon osar av sorg och huden under hennes ögon är märkbart grå. Hennes kropp är brunbränd och hel.. Den fungerar när hon ska springa, hoppa eller dansa. Men inuti är det någonting som är trasigt. Hon har burit hela världen och all dess sorg på hennes axlar. Och hon var redo att dö. Men nu är hon redo att börja leva igen.

Likes

Comments

Jag är nog den mest ångestfulla personen jag vet säger han stolt. Ingen får lika mycket ångest som jag kan få. Jag skrattar till och ler mot honom. Du ska bara veta vad jag känner ångest för. Han kollar medlidande på mig och säger att han inte menade det på det sättet. Jag skrattar och säger att jag förstår vad han menar.

Livet är en inte tävling som vem som gått igenom mest skit. Det finns inget pris till den som har blivit behandlad som en dörrmatta eller skjuten i magen så där så att det känns som att organ ska ramla ut ur hålet. Även om det ibland känns som det. En tävling menar jag. För vad är annars meningen med allt detta eldände. Dagarna då man vill dö, eller skada sig själv och andra. Dagar jag vill svälta monstrerna i magen, men i samma veva riskerar jag att förlora mig själv.

Det är svårt att ha någon annan när man inte har sig själv. Tro mig, jag vet inte.


//December 2014 blandat med maj 2016 //

Likes

Comments

Minns att det var rödvin och glögg överallt. Vi alla dansade tills våra kroppar nästintill droppade av svett. Någon jävel kom på ett sätt att klättra från sovrummet till taket. Där satt vi.

Likes

Comments

Tatuerade mig i tisdags. Det gjorde verkligen inte ont och var över på ca 2 minuter. Kostade dock skjortan så min plånbok blev lite smalare tyvärr. Är overall väldigt nöjd!! Visst blev den fin!!

Likes

Comments

Kommande planer 

- Hänga med min bror som kommer hem i helgen. 

- Möjligtvis sova över med Andre. 

- Gå på Elsas 16 års fest, vilket jag tror kommer bli svin najs. 

- Shoppa och käka middag med pappsen. 

- Fixa mina naglar. 

- Gå till psykologen för att utvärdera hur jag klarar mig utan. 

Likes

Comments