Idag mår jag inte så bra. Känslor och tankar strömmar in i ena örat och ut genom det andra. Förstår inte. Varför? Vem? Vad har jag gjort? Vad har jag gjort. Kan vara den absolut värsta tankeställaren. Senast jag var på möte så förbjöds jag att i princip ställa mig den fråga. Vad har jag gjort. Vad hade jag kunnat gjort annorlunda. Känner även att jag håller på att sväva iväg. Försvinna lite. 

Anledningen till att jag inte mår så bra är att för att det är lov. Klarar mig inte bra utan ett strikt schema på vart jag ska vara när. Och sen sker den mesta kommunikationen via telefon eller skärm. Det innebär att man får tolka vad den andra personen menar, vilket leder till möjligheten att analysera svar.

Nu ska jag sätta mig och läsa en bok och hoppas på att mina hjärna ska svalna av.

Likes

Comments

I helgen hade Molly födelsedagsfest för en tjej i min skola. Det var kärlekstema vilket var riktigt passande. Stellas hus var fanimej det coolaste jag varit inne i. Näej hatten av till hur fint dom styrt upp.

Fick hänga med mina bästisar och träffa människor jag inte träffat på väldigt länge. Sov hos Magda tillsammans med Tilda vilket var jättemysigt. På morgonen gick vi hem till Noah och käkade frukost. Såg en bild på honom när han var en liten plutt. Fick miljarder flashbacks till grundskolan. Vill inte vara detta mellanstadie som man befinner sig i nu. Jag vill antingen vara liten eller stor - inget mitt emellan.

Likes

Comments

- När jag är 25 vill jag ha upplevt tillräckligt mycket för att skriva min första bok.

- Jag hatar nepotism, ibland mer än något annat. Tycker att det är så jävla larvigt med hur släkt påverkar.

- Jag lever med en grundkänsla, av olika anledningar, att folk inte tycker om mig. När jag var yngre försökte jag alltid bevisa hur skön och trevlig jag var. Nu har jag börjat skita i alla och försöka hitta lite lugn inom mig. Inte för att det går så jävla bra, men jag är på bättringsvägen.

Likes

Comments

Just nu ställer fotografiska ut en fotograf som heter Ren Hang. Rättning* Hette Ren Hang. Han tog för jävligt coola bilder, bland annat dom som ni ser här ovan. Han dog igår.. Märkligt det där. Ena sekunden har man en utställning på Fotografiska. Andra är man död.

Likes

Comments

Den senaste veckan har jag varit stressad och sjuk - vilket är djävulens kombination. Det har gjort att min hy har blivit ledsen. Så den senaste veckan har jag öst på med produkter(bra produkter som inte är skadliga för hyn). Har försökt hålla min hy i check men börjar inse att jag ska börja gå hos en hudterapeut igen. 

Nu sitter jag och dricker te samtidigt som jag har på mig en ansiktsmask från Glamglow

Jag har skrivit en text föresten. Den kommer nog publiceras här. Snart. Om jag vågar haha. Ibland är mina texter så personliga att jag blir osäker på om ni ska få veta så mycket om mig. 


Likes

Comments

Tröja från Russel Atletics och polo från Monki. S

Jag har fortfarande ont i huvudet. Tror att jag har haft det 3 dagar i streck. Börjar tro att huvudvärken är en konsekvens av att jag tänker så mycket - För det har jag verkligen gjort. Jag har hunnit analysera en hel livstid under dom senaste dagarna. Det värsta är att jag inte kommer fram till mycket. Kommer faktiskt inte fram till något alls. När jag berättade om alla min tankar för min psykolog frågade hon varför jag inte delade med mig av mina tankar till vänner. Och idag insåg jag att det är för att jag inte orkar. Jag förstår inte mina egna tankar, så varför ens försöka förklara dom för någon annan? Jag vet inte ens hur jag ska börja, "Igår tänkte jag på att stjärnorna ligger parallellt med..", " Jag är rädd för att allt är hopplöst och ingen...", "Ibland tror jag att jag ska dö, men det är bara för att jag ska leva, men då brukar jag tro att.." Det tar liksom inte stopp.


Anyways, ikväll ska jag vara hundvakt till Arne eftersom att mamma ska på bio. Skulle egentligen följt med, men behöver verkligen plugga vilket är tråkigt. Igår skutsate Ludwig mig till stan. Då pratade han om hur mycket han saknade skolan och hur enkelt det var när man alltid behövde befinna sig på ett och samma ställe på dagarna. Då blev han nostalgisk och sentimental - och jag tror att vi båda blev lite nedstämda. Sen hörde vi hans låt på radio för första gången och då blev vi glada igen. Små saker stora, eller vad säger man?

Likes

Comments

Jag och Hedda för någon vecka sen när vi var på prommis.

Tja. Sitter på ett café och äter yoghurt. Skriver lite i min anteckningsbok och pluggar lite. Är så himla trött idag. Min hjärna går i slowmotion. Har inte kunnat hålla höger ifrån vänster. Men så är det väll vissa dagar.

Om 20minuter ska jag springa upp till min psykolog och gå på mitt förmodligen nästsista möte med henne. Märkligt. Konstigt att något som varit en rutin i snart ett år helt plötsligt ska försvinna.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mina bästa böcker inom kategorin Young adult, eftersom att mina kära vänner bör läsa inom den kategorin och att resterande läsare är nog i den åldern.

1. Palo Alto - James Franco.

Den här handlar egentligen bara om att vara ungdom. Om hur det är att vara jävligt vilsen och liten och ledsen. Den beskriver den råa jargongen som vi ungdomar besitter. Dom gånger vi glömmer att vi alla är någons dotter eller son. Rent konkret så är det massa short-stortes som handlar om ungdomar som lever ett privilegierat liv i Palo Alto.


2. The perks of being a wallflower - Stephen Chbosky.

Min absoluta favorit. Jag älskar den här boken som att den vore min bästavän. Anledning? Varje ord är på riktigt.


We were liars - E.Lockhart

Det är väldigt tydligt att den här boken är bara en utav mina favorit historier. Den var book of the month i alla bokhandlar när den släpptes. Den handlar om Cadance. En priviligerad tjej som försöker pussla ihop sommar 15. Vart ska jag börja? Jag älskar den här boken för att författaren hanterar metaforer tusen gånger bättre än John Green. Helt ärligt. Jag grät i slutet. Jag var så förtvivlad att jag trodde att jag skulle dö.How to build a girl - Caitlin Moran

Har bara hunnit igenom halva boken, men satan vad den är bra. Illustrerar hur det är att vara tonåring och inte lika förmåner som resterade av oss stadsbor. Och sex. Den handlar om sex. Galet många komplexa ord som man kan behöva söka upp - men är egentligen bara positivt eftersom att vårt ordförråd endast kommer expandera.The catcher in the rye - J.D Salinger

Det här är en riktigt romanklassiker. Lite som Den eldröda bokstaven och To kill a mocking bird. Trots att den kan kategorireas under en sömntutte-klassisker så är den historien jävligt bra.

Boken handlar om att bli sviken av vuxenvärlden och hur man överlever att behöva ta hand om sig själv. Det är en ganska deprimerande historia, fast med humoristiska inslag. Läste den redan i åttan och jag gillade den redan då trots att jag inte förstod vissa delar.

Likes

Comments

Godmorgon. Vaknade upp med halsbränna och ett dunkande huvud. Det kändes bokstavligen som att någon stod och bankade in stora spikar i tinningarna på mig. Så nu ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv. Skulle egentligen har jobbat, men nöden har ingen lag.

Hamnade i en ohämmad diskussion med min bror igår kväll. Han påstod att en kunde vara jämställdist/humanist istället för feminist. Och för er som inte kan begripa det självklara - Humanism är en filosofisk tanke från den antika Grekland som är baserad på tankar kring människans lika värde och en tolkning av den värld vi lever i. Feminism är en politiskt aktiv rörelse. Punkt.

Juste, tänkte publicera en novell om någon dag. Den är inte klar och är inte ett av mina bästa verk. Men jag tycker att det hjälper att lägga ut mina texter offentligt. Det ger mig en känsla av obehag vilket jag behöver ibland.


Likes

Comments