Grow through what you Go through


Åh jag är så sugen på o tatuera mig igen, men vet inte riktigt vart eller hur och samt att jag måste spara undan lite pengar om det skall va genomförbart.. men snart så
HEJ allihopa, sommar värmen har kommit och jag börjar få färg!! Äntligen.
Har vart hemma och sjuk tis-Tors och idag vart jag tillbaka på jobbet, som jag har saknat det och barnen. Har precis kommit hem och ska försöka äta något, har extremt svårt och äta och bara dricker o dricker istället, så får kämpa på.
Vad har hänt sen sist? Jo jag har bla. Fått en ny transport, eller fått och fått, vi sålde vår gamla och snälla som mamma o pappa är lät dem köpa en ny, som jag själv kan köra. Så idag mina vänner blir det PREMIÄR tur, jag ska ta med mig Gappe och Annika som support och ev, ryckainnare och styra ner mot Halmstad för hoppträning för Niklas, åh va de ska bli kul! Att komma igång igen och snart börja tävla förhoppningsvis. Stressar inget med Gappe, utan börjar tävla när jag känner att vi kommer leverera. Bästa ❤️
Annars har väl inget speciellt hänt, förra helgen vart det sigges och det var roligt, jag har förmodligen världens bästa vänner. Och jag har börjat rensa lite i mitt liv känner jag, göra mig av med personer och saker som bara tar tid och inte får mig o må helt hundra, känns som det kan behövas innan sommaren.
Men nu blickar vi framåt, och om två veckor är det dags för summerburst, men först helg och grille, häng med vänner, 25 års kalas m.m och därefter en kort jobbvecka med lång helg, utflykt med klassen osv. Kul!
Det var allt jag hade och skriva idag, ska försöka fjäska för Annika så hon filmar träningen, så slänger jag upp lite bilder/filmer här ikväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Och inget speciellt har hänt- bjuder på bilder denna gång

Likes

Comments

Hej och hå ny vecka!
Föregående vecka gick i världens fart, och i fredags tog vi det bara lugnt, lagade mat och umgicks jag och Annika. När jag vaknade i lördags stor städade jag hela huset och gjorde pannkakor, red ut en långtur med Annika och sedan blev det stan o shopping följt av Tylösand och grillning. Älskar och hänga där nere, good feeling lixom. Sedan hem med Annika o makkis o därefter vidare till fest, jag fick köra 240 och livet var på topp, som alltid med fina vänner.
I söndags red skrittade jag ut en längre runda på en pigg Gappe, följt av lite fix, matlagning osv. Sedan var de dags o hälla upp rosé i vin glasen och föra innan vi drog vidare till sigges på kvällen, hade en super bra kväll/natt trots att den gick åt olika håll osv.
Igår (måndag) sov jag länge, hämtade Annika och sedan låg jag i soffan o åt typ 30 min innan E ringde så då åkte jag dit en sväng, pratade lite och vi bestämde oss för o åka ut mer båten en sväng. Sagt och gjort, båt häng och grille en kväll som igår var det perfekta. Solen lyste o de va alldeles lagom kallt, och vi hade de bara allmänt bra, älskar sånt.
Kom hem runt 20 och då tog jag bara och kollade en film innan jag gick o lade mig tidigt. Livsfarligt och va * lång* ledig för jag sov så dåligt natten till idag, antar det är för man e van o lägga sig sent på natten o nu gick o la sig kl 22.
Idag har jag jobbat till 17.30 tiden och kom precis hem,ska åka vidare till stallet och trimma eller longeras Gappe, inte bestämt mig än. Sen skickade mamma faktiskt en snap att hon har köpt en present till mig helt random, vilket gjorde min dag, bästa mammsi.
Så efter stallet o ett besök hemma, ska ev en pw hinnas med och åka o handla kanske/laga mat.
Det har blivit en jobbig del sen vi flyttade hit helt, att jag behöver ju oftast ha med mig matlådor till jobbet, men är aldrig hungrig på kvällen och känns segt o stå o göra mat när man inte ska äta det direkt, eller? ;) i-landsproblem osv... eller inte
En elev och jag pratade om smörgåstårta idag och jag blev sååååå sugen, var så längesen jag åt de och har tänkt på de hela dagen.
I veckan händer inget speciellt faktiskt, blir nog en lugnare vecka o helg , vilket kan behövas. En månad till summerburst, laddningen är på topp!! Gappe rids på som vanligt och tävling om tre veckor ev!
Vi får se hur de blir helt enkelt, mer än så har jag ej och säga idag.
Vi hörs

Likes

Comments

En inspirationskälla , en praktikvärd och en nära vän- allt i ett

2014 skrev jag min första förfrågan till denna tjej, som jag följt bloggen sedan den hette xelaa. En yngre tjej med en stor portion jävlar anamma var så jag uppfattade henne, och jag kände att där ville jag göra min praktik när det var dags på gymnasiet. Skrev till Alex, och givetvis fick jag komma dit, sagt och gjort så åkte jag ner där på våren 2014, och förväntade mig en lärorik och spännande praktik. Jag var där i några veckor, Gappe hängde med och på kvarnstena hade jag livets liv. Vi red,mockade,tvättade,städade osv osv. Allt från att högtryckstvätten hela stallarna till mysiga barbacka turer i regnet, trim i ridhuset, tävlingar m.m och framförallt alla roliga och givande diskussioner vi hade hela tiden. Alex är en sån människa som jag litar på till 200% , både med hästarna och allt runt om. Hon kunde jag bolla idéer med, och jag tror vi faktiskt båda har hjälpt varann en hel del. Detta är en riktig dröm praktik, enligt mitt tycke. Inte i det skedet att jag chillade runt o bara red , inte alls. Men på det sättet att jag fick se ALLT, jag fick va med och ta del av allt. Bra och dåligt, fram och motgång. Det var inget hysch och Alex lärde mig så många livsläxor genom detta. Jag fick ta ansvar, jag fick vara med och jag fick känna mig viktig. Alex och Bosse + barn välkomnade mig med öppna armar, och det är just därför jag återvänt, inte bara 2 gånger utan sååå många gånger. Har firat midsommar där bla, och åkt dit även när jag inte hade praktik, för det var där jag mådde som bäst och kring dessa människor känns allting bra.
Alex är en sån riktigt hästmänniska på djupet, som sätter hästarnas bästa i första hand, och skulle någon någonsin påstå något annat så blir jag ledsen på riktigt.
För om det var någonting som var så där extra viktigt, då var de hästarnas välmående i grunden. Lagom anpassad foderstat, varierad ridning och friska hästar, det kan man räkna med hos Alex. Det är inte för inte jag förlitar mig på Alex om det är något, hon som fått rida min häst, och det komiska är att våra hästar är halvbröder.
De har varit uppe hos mig i Varberg o landeryd och jag nere hos dem i Skåne, vi har setts på tävlingar och liknande, och dessa människor vill jag alltid ha vid min sida. Och kommer jag alltid att backa upp.
Jag hade kunnat skriva hur mycket mer som helst, för det var lite Alex och Bosse som lärde mig världen hade man kunnat säga. De öppnade upp och visade, hjälpte och lät mig försöka. Dem har lärt mig så enormt mycket så jag kan inte ens få ner det i ord, och det är jag enormt tacksam för. Alex är en sån inspirationskälla för mig, och hon är så jäkla grym rent ut sagt.
Tack för att ni är ni, och för att jag fick *bli en del av er familj*
Här kommer lite bilder från mina olika veckor på kvarnstena


Jag och Amanda blev proffs på o packa enorma mängder ha på liten skottkärra när höstarna skulle ha mat ❤️❤️

Likes

Comments

Mos i hjärnan och varierande väder
Hej! Helgen var spontan o så bra! I fredags blev de spontan fest hemma och jag hade så sjukt kul med världens bästa vänner, älskar. I lördags städade jag huset i 4 h och red Gappe osv. I söndags var jag o Annika funktionärer i världens sjukaste blåst på styringes fälttävlan, höll på o frysa ihjäl. Kom hem runt 18 & då åkte jag till E en stund och typ fixade lite osv. Igår jobbade jag till 16.30 , sedan hem och fixade lite o sen kom G och E , så åkte vi till stallet och E fick rida på Gappe osv, gick faktiskt jätte bra! Sen satt vi mest o prata o kolla film tills runt 21 när jag gjorde lite ärenden på datan och de åkte hem. Igår kväll när jag skulle sova fick jag reda på att Emilia gått bort, och idag känns det verkligen. Knappt sovit något inatt o jobbat till 17.30, ska åka till Gappe o rida på min favorit och sedan ska jag nog ut o gå o därefter bara ta de lugnt, alternativt va med någon kompis, får se..
Annars blir veckan lugn, och förtillfället fylld av eftertanke. Alltså livet kan få en sån enorm vändning, känns ofattbart.
I helgen är de Valborg och de blir säkert massa festligheter då. Längtar 👍🏻
Det var allt för idag,
Vi hörs

Likes

Comments

Fastän våra dagar nere i Skåne tillsammans gick fort, var du en människa som verkligen satte spår i hjärtat. Underbara, Goa och glada Emilia. Kan inte förstå att du är borta, det är så jäkla orättvist.
Vila i fred, finaste ängel ❤️

Likes

Comments

Helg och påsklov oså.
Hinner/ orkar inte förklara och berätta allt som hänt. Elmia med fina vänner,kullaberg och fest, fotboll osv osv, fina livet och fantastiska vänner. Förstört min käre bil och massa annat, kul har vart. Här kommer bilder

Likes

Comments