Hejsan och välkommen till hösten får jag säg till mig själv. Jag är hemma från en vecka i Grekland, det var super och välbehövligt, jag orkar faktiskt inte skriva mer ön så då huvudvärken har slagit tag igen, ovanligt osv.. jag är så jäkla trött på detta, jag har haft daglig extrem huvudvärk i veckor nu, och ingenting hjälper, jag orkar inte med detta mer, jag hoppas verkligen proverna visar något faktiskt. Nu är det full rulle med livet igen iaf. Jobbade tills nyss och ska nu bege mig mot hästen. Imorgon blir en tuff dag med dubbel jobb från sju till tio på kvällen, ska hoppa in extra på ridskolan med nämligen. Och på onsdag är det jobb som vanligt sedan föreläsning med Viktor frisk på kvällen, spännande! På torsdag skall jag och Gappe träna för Niklas efter jobbet, för på lördag är det sista utomhus tävlingen för iår. Följt av tävling även nästa helg, det rullar på med Gappe och har mycket inplanerat nu fram till jul.
För övrigt ska jag bara få livet och gå runt, försöka stressa ner och bara njuta lite. Är så enormt tacksam för mina fina fina vänner ska jag säg, alltså vad är livet utan dem. Folk som ställer upp, det är guld.
Det var allt för idag, hoppas ni får en bra vecka

Likes

Comments

Och tillbaka med mitt hjärta, han jag älskar allra mest . Tävling på söndag men först full späckad jobb vecka! Berättar mer ikväll

Likes

Comments

Efter jobb 7.45-13.15 på skolan och 16-19.10 på ridskolan begav jag mig mot ridhuset med Gappe där han klippte 150 hinder som ingeting, han är för bra han

Likes

Comments

Att kämpa på fastän livet känns rätt tufft
Känns som att allting pretty much går emot, men jag försöker le mig igenom dagen, ta lite tabletter mot huvudvärk o feber och kämpa på. För jag vet ändå, någonstans, att inte ens de dåliga dagarna kan vara föralltid, så är det med allt. Gappe tävlade ju somsagt förra helgen och har tagit det lite lugnare denna veckan, mest ut i skogen och i onsdags var vi hos Stefan på Hälsahelhet för lite koll, Gappe va superfin och allting va topp! Idag är det fredag och jag har precis kommit hem från jobbet (jobb nr 1 aka skolan), ska stoppa i mig något och bege mig mot jobb nr 2(ridskolan), ska prata lite med en ansvarig där, göra upp tider och vara med på en lektion för och lära mig mer, innan det drar igång på riktigt! Kul!
Får inte glömma antecknings boken denna gången- note to myself!
Annars blir det en lugn helg tror jag, vart tal om att gå på norlie och kkv imorgon men är inte så jätte sugen faktiskt, får se. Ska hälsa på mormor, rida och städa huset, börja packa lite smått kanske och ut på långa powerwalks.
Får se om jag även åker en sväng till ridskolan på söndag och är med på lite lektioner!
Det är i vilket fall imorgon 2 veckor kvar tills jag och mamma sätter oss på flyget mot Grekland, ska bli så skönt och välbehövligt.
Är så glad för folket jag har runt omkring mig, världens starkaste människor som jag beundrar och verkligen önskar allt bra i världen. Bäst!
Känns som det är påväg och bli höst, och jag känner mig lite nere för tillfället somsagt, men det vänder.
När jag kommer hem från resan är det oktober, min földelsedags månad och även 2 tävlingar med min vita prins inplanerade.
Det var allt för idag, vi hörs

Likes

Comments

Likes

Comments

Min älskade Gaprido, igår vann vi 105 & idag vart vi 7e placerade i 110
Så jävla stolt , tacksam o nöjd. Men framförallt överlycklig att denna häst o livsglädje är min

Likes

Comments