Hej! Nu börjar jul förberedelserna komma i en hiskilig fart, och det känns som det finns saker och göra natt och dag.
2 v kvar i skolan sedan är det jullov, jag som jobbar på fritids har dock ledigt de röds dagarna, resten jobbar vi. Ridskolan däremot har avslutning om 2v sen har vi någon veckas uppehåll innan vi kör igång igen, men de är lite tävlingar, shower och lite annat som ska fixas med. Så jag kör på, Gappe har börjat sin vila nu i 2v ungefär, så börjar jag rida igen innan jul. Han förtjänar 2v helt ledigt efter en tuffare, intensivare period i höst. Jag älskar ju mina jobb enormt mycket, så de känns som jag börjar komma i plats med livet igen.
LÄNGTAR sååå tills nästa säsong och kunna sätta upp nya mål med Gappe, bästa bästa häst.
Idag har jag jobbat över lite på skolan och när ni läser detta är jag påväg till ridskolan, har kvällsjobb idag följt av banbygge inför imorgon!
Imorgon är det tävling på ridskolan för våra elever, så där spenderar jag större delen av dagen, följt av jobb halva dagen på söndag med, en riktig hästhelg så, bättre kan de inte va!
Nästa v är de jobb som vanligt, vi har lucia på kvällen för skolan och till helgen är det julshow på ridskolan.
Snart dags och börja tänka nyår med, vad ska man göra? Vad ska man ha på sig? Oklart än så länge, men de kommer väl med tiden..
Det var allt för idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Såna här regniga dagar.
Hej allihopa! Vad har hänt sen sist? Hoppade två klasser i Båstad med 4 fel i vardera, rev sista respektive första hindret.., typiskt... i helgen var jag hos bästis i Göteborg, utgång och återförening med alla mina smålänningar gällde, sjukt kul och förmodligen en av de bästa helgerna någonsin.
Nu är det ny vecka, eller ja det är redan onsdag.. och jag är laddad med fullt fokus på söndagens tävling, 110&120!!! I Ängelholm. Var något år sedan vi hoppa 120 & nu är det dags igen för att checka av hur vi befinner oss. Hoppas på en bra känsla, även om jag börjar känna att tröttheten börjar komma i kroppen nu efter en intensiv period. Efter denna tävlingen är säsongen slut, och det innebär dels hoppvila men även vila helt för Gappe. Vi kör först hoppvila fram tills jul/nyår och varav 1-2 v helt vila.
Denna veckan är annars relativt lugn, jobb på skolan och inget extra på ridskolan faktiskt, kanske får hoppa in imorgon om jag får ihop det, inte mig emot då jag älskar mina kvällar där.
Igår kväll lagade jag chiliconcarne och bjöd över pappsen på mat följt av att vi kollade det stora hoppet. Så himla roligt och välbehövligt att prata lite med pappsen och käka mat, kul!
Idag tänkte jag utöver ridningen hinna med en pw och förhoppningsvis träffa Linda med. På söndag är det ju som sagt tävling, vilket innebär uppstigning redan kl 5... segt värre, men de är ju oxå självvalt och skitkul ;)
Nästa helg åker jag iväg med mina ridlärarkollegor till Nässjö på konvent, ska bli så trevligt och roligt!
Det var allt för idag, nu ska jag skynda mig hem och trimma Gappe över bommar!
Vi hörs

Likes

Comments

Är att jag får vara lycklig med dig, älskade gaprido❤️ gjorde två starter idag med 4 fel i vardera klass, får ta på mig det själv och lära mig av mina misstag. För om 2 v är det planerad 120 debut (igen). Ska bli kul och spännnde att stämma av och se hur det är denna gången. Vi har vandrar en hel del upp o ner i klasserna men har aldrig vart så stabilt och fint som nu i 110-115(120???), älskade häst!
Nu ligger jag faktiskt i soffan och bara är, samtidigt som VC går på tvn. En bättre söndags kväll helt enkelt, välbehövligt att bara va o slappna av for once. Och med lina träningsvärk i magen efter 4 hästar blivit ridna igår så känner man sig nöjd. Känns som det går framåt nu, och livet det rullar på, skönt.
Nu ska jag ligga här och planera lite för veckan, nästa helg åker jag äntligen till Gbg och hänger med bästis!
Vi hörs

Likes

Comments

Hej! Dålig bloggning för min del, har haft en hel del och göra och inte tänkt på bloggen helt enkelt. Framförallt jobb varvat med häst,fest och tävlingar, och idag tänker jag inte heller göra värsta inlägget. Ville bara säga hej och berätta att jag lever, typ. I söndags fyllde jag 20 och det känns rätt sjukt, börjar bli äldre alltsååå. Veckan består av jobb, som vanligt på skolan och utöver det ridskolan Tors, fre och sön kväll. Sedan kalas på lördag och annars bara ta det lugnt. Näst nästa helg är det tävling, och 120 debuten börjar närma sig med storm steg...
Vi hörs

(Tidsinställt)

Likes

Comments

Hejsan och välkommen till hösten får jag säg till mig själv. Jag är hemma från en vecka i Grekland, det var super och välbehövligt, jag orkar faktiskt inte skriva mer ön så då huvudvärken har slagit tag igen, ovanligt osv.. jag är så jäkla trött på detta, jag har haft daglig extrem huvudvärk i veckor nu, och ingenting hjälper, jag orkar inte med detta mer, jag hoppas verkligen proverna visar något faktiskt. Nu är det full rulle med livet igen iaf. Jobbade tills nyss och ska nu bege mig mot hästen. Imorgon blir en tuff dag med dubbel jobb från sju till tio på kvällen, ska hoppa in extra på ridskolan med nämligen. Och på onsdag är det jobb som vanligt sedan föreläsning med Viktor frisk på kvällen, spännande! På torsdag skall jag och Gappe träna för Niklas efter jobbet, för på lördag är det sista utomhus tävlingen för iår. Följt av tävling även nästa helg, det rullar på med Gappe och har mycket inplanerat nu fram till jul.
För övrigt ska jag bara få livet och gå runt, försöka stressa ner och bara njuta lite. Är så enormt tacksam för mina fina fina vänner ska jag säg, alltså vad är livet utan dem. Folk som ställer upp, det är guld.
Det var allt för idag, hoppas ni får en bra vecka

Likes

Comments

Och tillbaka med mitt hjärta, han jag älskar allra mest . Tävling på söndag men först full späckad jobb vecka! Berättar mer ikväll

Likes

Comments