Måndag igen mina kära vänner.
Och en tomhet/saknad infinner sig trots allt, varför måste jag alltid va så känslig och verkligen känna? Både på gott och på ont.
Men ny vecks som sagt, nya äventyr! I lördags var jag och hopptränade med Gappe igen. Första gången på över en månad, kändes ok. Mycket som kvarstår o behöver jobbas på. På torsdag åker vi på en p&j i Gislaved, blir bra och spännnade. Behövs.
Idag har jag jobbat tills 17.30 vilket innebär att jag precis landat hemma. Jag ska förövrigt börja med en *utmaning* - från walker to runner på 8 v. Så utöver min dagliga pw + rump/mage övningar skall jag så smått börja springa och det ska bli spännande. Jag är riktigt taggad! För om ca 1 månad och 1 v ska vi åka till GREKLAND!! Som jag längtat och längtar, ska bli så jäääkla gött faktiskt.
Förövrigt så deppigt när jag och G börjar komma igång igen, och det finns knappt en enda tävling i närheten de närmaste 3 månaderna.. sååååå tråkigt!
En till random fact är att min förra ponny Harry jnr är numera Kiruna bo, älskade älskade ponny, den nya familjen kommer ha så roligt med dig, för du sviker aldrig. Bästa!

Har vart en relativ lugn helg förövrigt, vart lite hit o dit faktiskt så vart hemma o tänkt en del, sovit mycket och vilat upp mig. Ridit, vart me kusin bla. Och powerwalkat. Helt seriöst har de blivit en vardag som jag är så glad över o ha som rutin, jag tycker det är en release att få komma ut och gå och andas frisk luft, gärna med en av mina favorit poddar i öronen- Mia s och Annas podd eller pillowtalk med systrarna Parnevik. I Love

Men nu ska jag bege mig mot stallet o fundera på o longera Gappe lite eller låta han vila/gå med mig på pw. Vi får se, men ut ska jag!
Vi hörs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagens inlägg får bli ägnat till mina två bästa vänner. De finaste och mest godhjärtade killar jag känner. Vi har alltså växt upp tillsammans , sedan deras dag 1 (de är 1 år yngre än mig) har vi Hållt ihop, vi har vuxit upp tillsammans och gjort allt tillsammans. Jag flyttade till Varberg efter högstadiet o de blev 3 år utan någon större kontakt, sen dess när jag kom tillbaka igen har allt bara blivit så bra, och en vardag utan dem hade känts konstig... finns ingen som kan få mig o skratta som dem, o ingen som skyddar mig som dem gör.
Men nu är det dags för dem att lämna tryggheten, deras tur att flytta till en ny stad och skapa en framtid. Jag är så förbannat stolt över dem, så jäkla stolt.
Nu hoppas o vet jag att de har världens år framför dom, o jag ska komma o hälsa på så ofta jag kan.
Världens bästa killar, ni är mina förebilder ❤️

Affe, världens bästa granne & Markus , min allra bästa vän.

Likes

Comments

Jobb och jobb.
Hej! Idag är det onsdag och det känns som veckan går rätt fort? Jobbet började i måndags och sjuk kollega resulterade i en del övertid- är hemma senare, jobbar från tidig morgon till kväll alltså har jag inte hunnit blogga, rider och pwar när jag kommer hem, för sen måste jag gå och lägga mig för o orka med! Men det vänder ju snart, så kam de va ibland. Kan säga att det känns S å skönt och va tillbaka, till barnen, lokalerna och rutinerna igen.
Gappe känns sådär helt ärligt, han gick ju omkull i hagen för en knapp månad sen och känns inte helt som vanligt igen, klart det sitter i lite, ska ner med han till Niklas på lördag, så får vi se om de sitter i huvud eller inte..
Har precis slutat jobbet, ska ut och gå en sväng med Gappe, sen hoppas jag på och träffa Min  favorit en stund, saknar honom verkligen. Annars är det inget speciellt som händer i veckan, utbildning på fredag i Gislaved bla. Skulle ev till sigges på Markoolio på lördag men tror faktiskt inte jag orkar, jaja time Will tell! Kan va skönt och bah va hemma och ta det lugnt lite med.
Känns lite sjukt att de är 2.5 månad kvar tills jag fyller 20& därför 1,5 månad kvar tills jag och mamma åker till Rhodos, längtar varje dag!!
Bjur på lite Gappe bilder ❤️

Likes

Comments

Har känts segt innan att semestern är slut, men nu längtar jag mest, efter härliga kollegor och barnen! Att få krama om dem, höra om deras sommar och kanske sätta ett leende på någons läppar, tacksam för mitt värdefulla jobb ❤️
Imorgon är det igång igen!

Likes

Comments

i'm so grateful
that you tooked me on this journey
i'm so happy
that i belived in you
when nobody else did

Likes

Comments

Thank you for showing me how it was to stand up for something, to Love someone endlessly

Likes

Comments

Var jobbar du? Klockagårdskolan i broaryd
Singel eller upptagen? Singel
Kär? Njäe
Hur lång är du? 1.67
Har du något smeknamn? Njä typ inte, nenne, Nells osv
Favoritfärg? Grön, blå, vinröd
Bästa Serie? American horror story, riverdale, orphan black, oitnb!
Vad gillar du mest med dig själv? Att jag är genuint snäll och omtänksam

Vem är mest lik dig? Hmm, svårt, pappa typ på ett sätt, o Annika på ett sätt..
Vad åt du senast? Hallon
Senaste filmen du såg? Harry Potter 4
Vad lägger du pengar på? Hästen, hästen, hästen o mat
Vad köpte du senast? Ett bett till hästen
Vad står på önskelistan? Ett nytt träns till Gappe eller en bil, diesel.
Favorit mat? Chili con Carne typ
Vad vill du göra i framtiden? Må bra, ha en familj, man, barn osv..

Favorit låt? Hmm, just nu är det typ låten OK med robin Schulz

Likes

Comments

Jaha, veckan som gått har väl mest gått som en riktig semester vecka, mån tis lugnt och bara umgicks me kattungen och long/pwade med gappe, sen i onsdags åkte jag med E till Gbg och hämta en bil och i torsdags gjorde jag fransarna, sedan gick vi ut och åt i halmstsd, i fredags vart jag me Annika på tävling o sen hade taco kväll me tjejerna, igår vart de utgång och vi hade de super! Vilket idag följs av Soffhäng med katten och ut med Gappe , mys söndag helt enkelt!
Det är en vecka kvar av semestern och nu ska jag bah njuta, imorgon kommer Monica och Lollo hit o fikar och sen i vwckan ska jag åka och hälsa på min gamla ponny Harry, rida honom en sista gång för han har nu sålts uppåt landet, fina fina ponny. Annars bah ta de lugnt, åka till Kungsbacka med Gappe igen, umgås me kompisar osv.
Vi hörs!

Likes

Comments