Header

Hej på er! Jag myser omkring hemma i min nyinköpta morgonrock och fixar mig inför dagens jobb som för en gång skull är på hemmaplan vilket gör att vi slipper åka en massa mil, me like! Igår kom vi hem från Kalmar och väl hemma så däckade jag i någon form av vad som var en tänkt powernap. När jag väl vaknade framåt 20 så åt jag lite mat och sedan träffade jag Elsa en snabbis för cathup.

Kvällen ser väldigt lugn ut vilket känns riktigt värdefullt efter denna vecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Längesedan jag skrev något här men bättre sent än aldrig. Just nu ligger jag i sängen och ska precis gå upp då vi måste rulla mot Vreta klockan 7.30 för dagens utprovning. Kommer att bli jätteroligt och jag hoppas att jag är skapligt pigg när jag kommer hem så att ett riktigt gympass kan brännas av ikväll också. Önskar er en härlig dag!

Likes

Comments

Som sagt åkte vi hem från landet igår kväll vilket var ett bra beslut då det är ett ställe som är roligast att vara på när solen skiner. Det vart i alla fall några håriga dagar där med Christoffer och hans mormor och morfar och nu är vi hemma i stan för att träffa vänner, gymma och bara vila tills näst nästa vecka när vi börjar jobba igen. Hoppas att ni också har det bra!

Likes

Comments

Vi är hemma i Norrköping igen då vädret på landet inte var så värst roligt vilket gör att det inte finns jättemycket att göra. Har sovit som en prinsessa i natt och vaknade inte förens 13, så skönt och välbehövligt. När jag väl steg upp så var klockan redan lunchdags och då gjorde jag bland det godaste jag vet, sötpotatissallad. Detta är nog den rätten jag har ätit flest gånger i mitt liv och jag har aldrig i exakt samma saker men dagens sallad bestod av:

Sötpotatis i ugn

Spenat

Avokado

Tomat

Gurka

Fetaost

Lax

AioliLikes

Comments

I lördags vankades det fest med temat Carribean party vilket var ett roligt tema men jag hade verkligen ingeting att ta på mig som blev bra. Hade en trevlig kväll med bland annat dessa två tjejer men drog hem i skaplig tid för att vi skulle kunna komma iväg i någorlunda god tid i söndags.

Likes

Comments

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering men hade först fullt upp hela helgen och sedan åkte vi till landet i söndags kväll och här har jag bara njutit. Nu är vi på väg mot Örebro för att shoppa lite och fixa lite saker med min mobil. Hoppas att ni får en bra dag!

Likes

Comments

Finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag faktiskt tycker om dig, hela dig och alla sidor hos dig. Allt som egentligen gör att du är du. Jag älskar att du gör mig till en bättre version av mig själv, jag älskar när du skriker och härjar över NHL på ditt ps4 och jag älskar att du gör varje dag till en dag som jag är tacksam för att få leva och dela med dig. Efter många månader och års velande så förstod vi att det var vi och inga andra och det är det bästa beslutet som jag har fattat i hela mitt liv som jag nu är så glad över att jag ska få dela med dig. Jag älskar dig C

Likes

Comments

Måste bara tipsa er om det somrigaste och fräschaste man kan dricka nu i sommar!

Det ända du behöver är:

Nocco Carribean

Vodka

Annanasjuice

Is

Lime

Vodkan är såklart frivillig men och ingredienserna blandar man efter eget behag, men om ni blandar ihop de så lovar jag att ni kommer blanda en till. Passa på sista sommarmånaden nu!

Likes

Comments

Såhär spenderades gårkvällen med Christoffer och hans föråldrad på lite smygkräftskiva, så himla gott och trevligt! Vi satt uppe i flera rimmar och hade det jättemysigt, kommer även tips på sommarens godaste drink under dagen som ni inte får missa.

Likes

Comments

Något man kanske inte vet om mig är att jag faktiskt ar två stycken tatueringar, som typ aldrig syns vilket jag tycker är jätteskönt. Det är inga tatueringar som skulle kunna hindra mig från att få olika jobb eller som alltid syns utan jag kan själv välja om jag vill visa dem vilket passar mig väldigt bra!

Den första tatueringen som jag gjorde var extremt spontan i Köpenhamn för 1,5 år sedan ungefär när jag var där på fest och shoppingresa med min kompis Amanda. Jag tyckte att livet var lite segt och kom på på morgonen att jag ville göra något kul när vi ändå var där, så jag tänkte att jag kunde göra en tatuering. Sagt och gjort, sedan var det bara att hitta något att tatuera och välja plats på kroppen. Hittade ett fint ord på franska "Voyage" som fick bli min första tatuering på höger revben. Efter jag hade bestämt det så googlade jag vidare efter tatuerare i Köpenhamn som hade drop in och sen gick vi dit och sedan dess har den suttit där. Etta roligt sidospår är att jag inte ens vista vad Voyage stod för innan det stod på min kropp men i efterhand så har jag förstått att det betyder typ "resa". Alltså står inte den här tatueringen från början för något speciellt men nu i efterhand ser jag den ändå som en fin symbol för alla de år och OTROLIGT många resor som jag har upplevt med Mändie som nu i höst drar och pluggar i Örebro. Allt har sin tid och jag är jätteglad för allting vi har upplevt ihop och hur roliga minnen som ingen annan än vi två delar med varandra, tror nog att hon är den i världen som vet de sjukaste sakerna om mig.

Tatuering nummer var mycket mer genomtakt då det faktiskt är något som jag har velat göra så länge jag minns och det är ett "L" bakom vänster öra. L:et står för mina föräldrar vars namn börjar på den bokstaven - simple as that. Den tatueringen betyder ju mycket mer för mig och det känns fint att bära med sig sina föräldrar varje dag även om man inte längre träffas på en daglig basis.

Likes

Comments