View tracker

Vardag

Grädden på moset var att bli sjuk och ha en muskelbristning/ sträckning i axeln.. Känner verkligen att jag har sån tur i livet hahah. Men det är bara att vila upp sig så man blir frisk och stark på nytt, känner att allt gym jag skippat så fick jag baksidan på det genom att bli sjuk. Så helgen består av vilande så får jag se hur jag känner mig.

Saknar min homie!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Känner att allt mitt skit hamnar här men det känns skönt att bara kunna skriva av sig! Känner att när jag väl börjat må bra och allt går sakta men säkert framåt så händer något skit och man är nere på botten igen. Så nu drömmer jag mig bort och en utlands resa skulle sitta fint för att bara slippa alla ormar till kompisar och äckliga killar som finns runt varje hörn! Känner mig så trött på att alltid må så här och fattar inte varför just jag ska ha så mycket drama kring mig? Bläää för detta, har även tappat gymmet helt för har inte ork till något utan känner att mitt kropp jobbar emot mig! Föredrar nu mera sängen framför allt, jag vill inte ens äta.

Likes

Comments

View tracker

Stallis, Vardag

Fy så mycket som snurrar runt mig nu känner att tiden är knappt. Därför det blivit svårt att hinna med att uppdatera här! Men mycket har hunnit med sen sist och både stressiga saker och roliga. Som ni tidigare läst så driver jag ett UF- företag med mina två kompanjoner Emma och Demi, vi säljer hemmagjorda bodyscrubs osv. Så mycket av en tid går dit att försöka förbättra och jobba framåt hela tiden så nu på onsdag ska vi stå på skolans öppet hus och försöka sälja våran produkt så får se hur det går! På senaste tiden har jag också jobbat mycket för att få ihop julklapps pengar hehe inte lätt när man är en stor familj och man ska göra alla nöjda. Och skolan ska vi inte ens prata om så jobbig tycker jag att den är och det värsta är att jag förstår knappt hälften av det vi gör så man kan beskriva min skolsituation med KAOS! Men bara negativt är det inte då jag är Klubbmästare 2016! Min bästa foderhäst tog hem det han var så duktig och super fin! Självklart finns det alltid så saker att slippa på men han var verkligen uppmärksam på ett helt annat sätt än innan så känns verkligen som jag hittat knapparna på honom. Bästa Kasp!

Likes

Comments

Stallis, Träning, Vardag

God morgon Tisdag, klockan stod på 06:45 i dag för att ta sig upp till gymmet, man måste ju utnyttja alla timmar på dygnet så hinner man inte gymma efter skolan så får det bli innan. På dagens gym schema var det dags för legday med Catrin så uppe med tuppen levererade vi ett grymt benpass och nu inväntar man bara träningsvärken. Gårdagen bestod av skola, gym, jobb och sen stallet så en trött Nelly kom hem runt 21:30. Då var det direkt sängdags för att orka sig upp idag.

Likes

Comments

Helgis, Vardag

Så var det Söndag och veckan har bestått av mycket och tiden har man knappt haft, men helgen har bestått av mässa, stallet och dop av min fina kusin Felix! Mässan var alltså i fredags och där stod jag med mitt UF- företag och sålde hemmagjorda bodyscrubs som är både ekologiska och veganska så allt i ett! Mässa gick super och vi är super nöjda mes våran insats! Följ oss gärna på Instagram elr Facebook Organic Makers UF! Lördagen spenderades i stallet och hade ridlektioner för dessa underbara barn som finns i stallet! Efter der vart det direkt vidare till Felix dop och sen spenderades kvällen med Anna och Millie som var så mysigt! Och söndagen har spenderats i stallet med alla underbara barn!

Likes

Comments

Food, Träning, Vardag

Dagen har sprungit på och äntligen ligger jag i min säng med datorn i knät och har hittat tid att skriva till er! Dagen inleddes med sovmorgon och en mysig promenad till bussen i snön sen bestod dagen av en mysig Sushi dejt med Anna, Amanda, Emma och Isak, så gott älskar verkligen sushi! Efter lurren stod filosofi på schemat och det var segt kan man säga, bläää för det! Sen fick det också bli lite idrott och sen direkt gym för att döda benen lite och kan säga att en viss person kommer inte kunna gå imorgon hahah.

Likes

Comments

Food, Träning, Vardag

Så lider lovet mot sitt slut och skolan väntar runt hörnet. Men mycket har hunnits med och känner mig helt ok med att skolan ska börja igen. Lovet har faktiskt inte innehållit så mycket men har ändå fått mycket gjort så som att träffa kompisar till gymmet till jobbet. Så kan avsluta mitt lov i toppen. Så nu laddar jag om för att kämpa fram till jullovet.


Likes

Comments

Vardag

Då börjar det närma sig vintern och då måste man ju införskaffa sig ett par nya UGGs känner jag! Så då är frågan vilken färg man ska ha? Vet att jag vill ha den låga modellen för har alltid haft vanliga så i år ska jag prova något nytt! Är ju en UGGs älskare så måste bara ha fler hahah!

Likes

Comments

Stallis, Vardag

Fy vad jag känner att livet jobbar emot mig igen.. Så fort jag känner mig glad och att det äntligen går framåt igen så kommer käftsmäll efter käftsmäll och vet inte hur mycket mer jag kan ta innan jag faktiskt ger upp. Är så trött på allt det här. Har alltid varit den starka positiva personen som får andra att kämpa vidare men vem hjälper egentligen mig? Känner just nu att jag lägger ner stallet och går vidare! Det är inte värt det för fem öre.. För er som inte känner mig så bra har jag en väldigt stor press på mig själv, jag hatar att misslyckas och att behöva känna att någon vill att man ska göra det hugger till ordentligt. Att lägga ner så mycket tid som jag gör och så är det inte ens min egna ponny ger en även också en käftsmäll! Jag sitter då alltså på min fritid för att få ihop allt och ändå körs man över och uppskattas inte iallafall som jag känner och ser det. Så stallet väger tungt nu och får se hur jag jobbar vidare med detta!

Likes

Comments