Stallis, Vardag

2 dagar kvar till lov, tror jag kan överleva det faktiskt:D Asså ska bli så himla skönt med lov känner att hjärnan går på högvarv och behöver vila lite. Dagen har varit helt ok skönt, började 8:10 med prov då jag missade ett så passade jag på att gör det nu så slipper jag det efter lovet osv. Sen hade vi psykologi inget särskilt hände där allmän chill lektion som man kämpar igenom sig, efter det blev det tomatsoppa med köttfärs:/ i till lunch belv ett ganska wtf moment men bara att äta o va glad haha. Efter lunchen var det matte på schemat och fy så segt det var fattar ingenting men känner att det får jag ta tag i nu på lovet (kanske). Entreprenörskapen vart inställd så nu sitter jag i skolan och väntar på att ta bussen till stallet, orkar inte ta tidigare för har ändå inget att göra då så kan jag lika gärna plugga lite i skolan. Tror jag stod på Nestor ikväll så ska bli kul då jag verkligen gillar den grabben och tror på honom till 100% en riktig liten pingla är han så återstår att se hur hans dag varit idag;)

Morgon dagen står fylla på fransarna först vid 8:30 innan först lektionen sen går jag till 16 dröm;( På kvällen blir det stall och rida Kaspian eller om Nea rider honom istället återstår att se.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Food, Vardag

Igår kväll kom världens bästa mamma hem med en ny blender till smoothie älskaren Nelly och fy så glad jag blev! så efter middagen sprang jag runt i köket och kollade vad som fanns hemma= ingenting så fick bli en sväng till Ica och köpa smoothie ingredienser för att prova köra den nya blendern. Så efter en trip till Ica var jag fast i köket, provade 3 nyttiga olika typer av smoothies. innehöll inga `` onyttiga´´ ingredienser. Först gjorde jag en mango ingefära smoothie som innehöll:

1dl havre mjölk

1dl fryst mango

1-2 cm ingefära

1 halv banan

Smoothie nummer 2 var rödbeta och morots smoothie som innehöll:

1 rödbeta skald och skuren i små bitar

1 morot skald och skuren i små bitar

4-5 cm ingefära

1 apelsin

1 dl vatten

lite gurkmeja

Smoothie nummer 3 innehöll:

1 dl fryst hallon

1 dl havremjölk

1 dl fryst blåbär

1 banan

1 halv apelsin


Likes

Comments

Träning, Vardag

Hejsan hoppsan!
Så starar sista veckan innan lov igång! Och fy så skönt med lov det ska bli! Veckan består av träning, skola och stall och framför allt bara överleva veckan sen blir det bravader i helgen! Så 1 av 5 skoldagar avklarade och en dag närmare lov! Då är det ju även dags för halloween och då är frågan vad man ska klä ut sig till?!

Likes

Comments

Helgis, Stallis

Så var Lördagen avklarad och nu ligger jag i min säng och förbereder mig för morgon dagen, börjar 9:00 så uppe med tuppen för min del. Dagen har spenderats i caféet i stallet där jag satt från 9-15 så mycket har inte hunnits med idag. Men mycket skratt blev det min mina kära medryttare som var uppe och hälsade på. Kvällen har bara spenderats med syskonen.

Likes

Comments

Vardag

Så var det ännu en sån här tuff dag som bara går emot en. Allt känns skit igen men försöker sätta på ett leende och kämpa vidare men dagar som dessa är uppförsbacken tung... Jag vet att jag borde ta tag i problemet med vet precis vilken reaktion jag kommer får så känner att jag måste samla mer kraft och energi för att ta tag i mina problem. Men man känner sig så bort vald och ensam fast man egentligen inte är det. Det ända jag behöver nu är att veta att det är okej att vara ledsen och man kan inte alltid vara den starka som inte bryr sig.. Känns på något sätt en lättnad att skriva av mig här för ingen förstår vad som känns på insidan av mig, jag är inte alltid stenhårt utan har också känslor.

Likes

Comments

Vardag

Namn?: Nelly Forslund

Ålder?: 17 år

Favorit mat?: Sushi

Favorit låt atm?: Say you won´t let go

Favorit färg?: Grå

Favorit film?:She´s the man

Längd?:168cm

Största rädsla?: Trånga utrymmen

Smeknamn?:Nellpan, Pellsi

Hawaii/Thailand?: Thailand

Hur skulle dina vänner beskriva dig?: Jobbig, envis, glad, galen!

Favorit djur?: Häst

Favorit land?: Thailand

Vad gör du om 10 år?: Förhoppingsvis har jag en man, 2 barn och ett stabilt jobb.

Kär?: Nej

Vem känner dig bäst?: Anna

Godis/Chips?: Chips alla dar i veckan.

Hemmakväll/ Party?: Hemmakväll

Singel/Förhållande?: Singel

Intressen?: gym, stall, kompisar.

Närmaste vänner?: Anna, Amanda, Emma, Savannah

Likes

Comments

Så var jag back on track igen. Har äntligen hittat tillbaka och känner mig lite lyckligare, har bara en sak kvar att ta tag i så ska allt nog bli som vanligt. Dem senaste veckorna har rullat på i vanligt tempo med mycket att göra och en jobbig känsla har följt mig så har lagt mycket tid på stallet och gymmet bara för att komma bort från verkligheten med det har väl gått så där skulle jag vilja påstå.

Har hunnit med en hopptävling med min kära Kaspian och han var super duktig lite spänd i första klassen men annars hur go som helst, så nu är det bara ta med sig kunskaperna och erfarenheterna och träna sen blir det ut på tävlingsbanorna igen!

Dem kommande veckorna bestå mycket av träning har bestämt mig för att vilja känna mig nöjd med mig själv så gymmet har flyttat upp på prioriterings listan, så får vi se om man ser någon skillnad. Tänker att stallet får läggas lite på is då jag inte alls har samma sug då det känns inte hel 100 att åka till stallet har en dålig känsla så inte lika mycket tid ska spenderas där.

Annars närmar ju sig höstlov vilket innebär halloween och fy så taggad jag är ska bli super kul och är förväntansfull.

Likes

Comments

Vardag

Fy fan för livet just nu! Känner att allt bara går emot mig och det är inte kul kan jag säga men försöker bara fortsätta trycka framåt och inte kolla bak med det är svårt. Så får se hur uppdateringen blir här denna vecka för känner att jag har så lite energi så jag försöker bara fokuserar bara på det positiva. Allt annat får jag bort prioritera just nu. Vill bara känna mig glad igen!

Likes

Comments

Stallis, Träning, Vardag

Så var det återigen Tisdag och livet leker vidare och allt flyter på som vanligt, gårdagen var väldigt simple, började skolan 8:10 och gick till 14:50 sen var det vidare direkt till jobbet! Roligt som vanligt var det att jobba och timmarna gick fort med skratt. Efter jobbet fick det bli en sväng förbi stallet för att Kaspian skulle motioneras då han inte gick i Söndags då vi var ute med båten. Så fick bli ett dressyr pass och han var super fin, lite stel dock men det är ju försåtligt. Så var väl hemma runt 22 sen var det fort in i duschen för att sen sova. Kan ju säga att jag var lagom svår väckt i morse efter gårdagen så var skönt med en sovmorgon. Uppskattas alltid fån min sida! Dagens planer är inte så märkvärdig, slutar skolan 15:40 sen får det bli gym för att sedan åka hemma och plugga matte (snark) fattar ändå ingenting...

Likes

Comments