Header

Börjar denna söndags morgonen på facetime med min bästa vän, gud vad jag saknar henne och är otroligt glad att ha en sån fantastisk vän i mitt liv.

Fortsatte morgonen med en god frukost och Sofias änglar på datorn och sen ska jag ge mig ut på en lång promenad.

Hoppas ni får en fin dag ♡

Likes

Comments

Här kommer bilder från vår första vecka i Tromsø. Mycket att ta in och försöka bli känt med denna staden, sen hamnade vi på ett fantastiskt jobb och omgivningen här är verkligen något jag är glad över att jag får uppleva.

Likes

Comments

Äntligen har jag tagit helg efter 6 dagars jobb och ikväll ska jag bara vara hemma för att ta det lugnt. Är helt slut efter dessa dagarna så behöver vila upp kroppen inför nästa veckas jobb.

Äntligen har snön kommit tillbaka till oss  och det är så fint, så imorgon tänkte jag ta en lång promenad och hoppas solen tittar fram imorgon.

Nu ska jag sätta igång en serie och sen blir det nog sängen tidigt 💤

Likes

Comments

Tänker skriva ett inlägg om något jag tänkt på väldigt länge nu. När jag 2013 flyttade till Oslo och var borta i 7 månader kändes det som att ens vänner lite glömde bort en. Att när man inte bodde nära behövde dom inte höra av sig eller bry sig hur det var att bo i Oslo. Känner lite samma sak nu när jag bor i Tromsø, man känner sig lite bortglömd.

Bara för att jag bor 220 mil bort kan man fortfarande höra hur jag mår, hur jag har det eller vad som händer här uppe.

Att flytta hem i maj känns inget jag kommer göra just nu, vi får se när tiden är kommen men det lockar mer att stanna ett tag till
🇸🇪 🇳🇴

Sommaren i skåne och min fina lilla hund ❤

Likes

Comments

Idag har vi bott i Tromsø i 5 månader redan och jag undrar vart tiden tog vägen? Känns verkligen inte som vi varit här så länge men jag är glad att vi flyttade hit och hamnade på ett jobb där vi båda trivs super bra.

Vissa dagar är såklart lite kämpigt när man saknar sina nära och kära där hemma.

Idag slutade jag tidigt och lite senare ska jag hämta syster på jobbet, vi jobbar på olika avdelningar så det händer ibland att vi inte slutar samtidigt.

🇳🇴

Likes

Comments

Denna veckan är det bara jobb, måndag till lördag. Så denna veckan kommer jag inte ha så mycket roligt att skriva om eller några roliga bilder att lägga upp. På lördag ska vi på inflyttningsfest hos en kompis från jobbet, så något kul händer till helgen iallafall 🙂

Hoppas ni har en fantastisk vecka!

Likes

Comments

Har precis ätit en god söndags frukost och nu ska jag bädda ner mig i soffan till en film.
Vädret idag är ingen höjdare direkt både regn och en del blåst, så håller mig nog inne idag och gör lite hushålls sysslor.

Imorgon kommer även syster tillbaka från sin lilla semester hemma i Skåne 🌸

Likes

Comments

Blev en lång frukost imorse och sedan tog jag bilen för att köra en sväng. Körde över till Håkøya och sen körde jag till Kaldfjord, det är så härligt att bara köra runt här med musik i bilen och bara ta in den fina omgivningen.

Just nu kollar jag på hockey Sverige - Ryssland och sen ska jag nog bara sätta igång en film. Passar på att vila upp mig då jag ska jobba 6 dagar nästa vecka.

Trevlig helg på er alla 🌸

Likes

Comments

Då var det äntligen helg och kvällen spenderas hemma i soffan med en film på datorn.
Imorgon eftermiddag tänkte jag ta bilen för att se på solnedgången på en någon fin plats, hoppas bara vädret är fint. Ska ju bli regn och + grader på söndag vilket är så himla tråkigt ....

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll ❣

Likes

Comments