Idag är det midsommar, fredag den 24 juni. En fantastisk grå dag, ingen sol, bara moln. Jag ska iallafall fira midsommar med en av mina bästa vänner. Vi med hennes familj ska åka till Uskavi camping och grilla, spela spel och dansa runt midsommarstången som jag nyss fick reda på är en stor snopp som befruktar moder jord.

I morse vaknade jag upp och tänkte att dagen nästan var förstörd på grund av det dåliga vädret. Men är den verkligen det? Min mamma försöker alltid ställa in mej på att tänka positivt, att allting handlar om tankar. Om jag tänker att det kommer bli en dålig dag så kommer det bli en dålig dag men om jag tänker tvärtom så är det en stor sannolikhet att dagen kommer att bli bra. För dagen är väl ändå inte förstörd på grund av det dåliga vädret, för det är sakerna man gör som spelar roll. Så ha nu en underbar midsommar allihopa!

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, välkomna till min nystartade blogg. Jag har aldrig riktigt förstått vad man ska skriva i sitt första inlägg men jag tänkte presentera mej själv, och ja, jag skriver mej istället för mig!

  Jag är en tjej på 14 år som fyller 15 i höst och går i 8:an på en skola i Örebro. Mina föräldrar är skilda och jag bor   på heltid hos mamma med vår pudel Laban. Hemma brukar jag oftast titta på serier, vara med kompisar, titta   på mobilen, läsa eller laga mat. Jag älskar att laga mat, jag älskar sushi, jag älskar att rida och att dansa. Jag   älskar mycket, det är bra! Just nu går jag dessutom på möten för min spindelfobi, för den börjar gå på tok för     ångt. Det är en av grejerna i livet som jag hatar, spindlar. Äckliga, håriga spindlar.

  Detta var en väldigt kort presentation av mej och om ni undrar över något är det bara att kommentera så ska   jag se till att svara så snabbt jag kan.

Puss

Likes

Comments