View tracker

Hej allihopa! Idag är det måndag och jag har ju studiedag. Imorse skulle vi vinterbada, men vi hoppade över det på grund av att min lillasyster var förkyld och jag är också lite förkyld. Så vi slappade bara och jag gjorde lite matte.

Sen på eftermiddagen "bakade" vi pepparkakshus. Eller vi byggde ihop varsitt pepparkakshus och sen dekorerade vi dem. Nu ska jag inte göra något speciellt. Hoppas ni får en bra dag!! Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa! Idag är det söndag och andra advent. Idag ska jag inte göra något speciellt. Jag mamma,pappa och min lilla syster har varit ute och gått en stund i skogen. Vi kom nästan precis hem. Men annars ska jag inte göra något mer idag.

Imorgon har jag studiedag och då ska jag,mamma och min lillasyster vinterbada😳Det kommer bli super kallt, men man bastar sen badar sen bastar och sen badar tror jag. Jag har aldrig gjort det förr. Sen på eftermiddagen ska vi göra pepparkakshus, eller vi ska pynta dem. Annars ska jag inte göra något mer imorgon. Ni får ha en bra söndag, kram!

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa! Idag hade jag tänkt göra ett litet annorlunda blogginlägg än vad jag brukar. Jag hade tänkt göra en "10 saker du kanske inte visste om mig." Jag vet att det är vissa som jag känner och vissa som jag inte känner som läser min blogg. Så detta inlägget kanske är mer för er som inte känner mig. Denna idén har jag inspererats av från youtube.
Då många youtubers gjorde denna grejen ett tag. Men vi kör!!!

1. Jag är Vegetarian

2. Jag älskar lakrits.

3. Jag vill ha en Grand Danois.

4. Jag älskar kaffe.

5. Jag är mörkrädd.

6. Jag är inte en tidsoptimist, jag är en tidspessimist.

7. Jag gillar inte att ha stökigt, jag är pedantisk. Jag gillar att ha ordning och reda och vara organiserad.

8. När jag blir vuxen vill jag bli veterinär.

9. Jag vill starta en egen veterinärklinik när jag bli vuxen.

10. Sist men inte minst, jag är mer en kvällsmänniska än en morgonmänniska.

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag tänkte bara skriva ett litet inlägg om vad jag köpte i Lübeck.

Jag köpte ett par fake Uggs, jag har egentligen ett par äkta men jag vill helst inte använda älta päls så därför köpte jag ett par i fake istället. Det är grå med en rosätt där bak. Jag har i storlek 39, kostade ca 199 kr.

Sen köpte jag ett par pyjamas/mysbyxor från Hunkemöller. De är i färgen ljusrosa och vit i materialet flis, de är super sköna. Storlek S, kostade ca 179 kr.

Sen köpte jag en jultröja från H&M. Den är grå med en liten söt mops på. Den är lite stickad, storlek XS och kostade ca 299 kr tror jag.

Sen köpte jag julkulor på city. I färgerna brun, vit, glansig guld och lite så. De kostade ca 50 kr.

Sen köpte jag en chokladkalender. Vet tyvärr inte vad den kostade.

Sen köpte jag en liten ängel på en jättefin affär som hade massa julsaker. Den kostade ca 50 kr.

Sist köpte jag en lite julgran. Också på den julaffären. Den kostade ca 50 kr.

Kraaaaaam☆

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag är det första advent, jippi. Igår julpyntade vi huset. Jag pyntade mitt rum med lite juliga prylar, supermysigt. Jag älskar verkligen julen och den känslan. Jag la in lite bilder där uppe hur det blev. Kram!

Likes

Comments

Hej allihopa! Imorse kom vi hem från Lübeck. Det har varit jätteroligt och mysigt. Vi åkte i torsdags kväll kl 21:00 till Trelleborg för att ta en båt till Tyskland. Vi sov på båten och sen när vi vakande på morgonen var vi framme. Vi gick av båten och körde ca 20 min till city, där ligger ett shoppingcenter. Vi åt frukost där och sen gick vi till en "affär" det är en jättestor affär med, skönhet, mat, kläder, inredning, köksgrejer, julpynt, ja allt möjligt. Vi gick där inne några timmar och sen åkte vi till julmarknaden som låg i Lübeck.

När vi kom dit gick vi omkring där, sen gick vi till en resturang och åt lite mat och tog en dricka. Efter det gick vi in i lite affärer. Sen gick vi runt i julmarknaden igen. Efter det gick vi till en annan resturang för att äta kvälls mat. Sen gick vi lite i affärer och kollade igen. Sen var det dags att åka till båten. Båten fick 22:00 på kvällen. Vi gick på båten och sen spelade vi lite kort och efter det gick vi och la oss. Imorse när vi vaknade var vi i Trelleborg och sen tog vi bara bilen hem.

Hoppas ni får en bra dag, kram🎄

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag är det lördag och nu sitter vi i bilen på väg hem från Trelleborg. Vi har ju som sagt varit i Lübeck. Det har varit super mysigt.

Igår var vi på julmarknaden. Det var såå fint med alla fina ljus i mörkret, allt julpynt och godis. Vi var där från kl 13-20 och sen tog vi båten hem. Det är andra gången vi är i Lübeck och jag gillar det lika mycket. Ikväll tänkte jag lägga upp ett annat inlägg om vi har gjort förutom att gå på julmarknad osv.

Nu när vi kommer hem ska vi julpynta huset. Jag köpte lite fint julpynt där och lite annat, som jag tänkte visa imorgon. Hoppas ni får en mysig lördag. Kram❤️

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag är det onsdag. Jag har varit i skolan hela dagen fram till 15:10. Då gick jag direkt till bussen för att ta den till dansen, idag var sista gången. Sen åkte jag hem, duschade och pluggade so och lite spanska. Jag har nämligen so prov imorgon, vilket jag inte är jätte taggad på. Men men.... det handlar om politik och det är väl inte det roligaste jag vet, haha. Men det ska nog gå bra. Nu ligger jag och spelar Hay Day😂

Hoppas ni får en bra kväll❤️

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag är det tisdag och jag har varit i skolan hela dagen. Det är är inte jättemycket prov och läxor, men de prov vi har ligger ganska tätt in på varandra. Så det blir lite svårare när man ska plugga på olika saker samtidigt. Men snart är det slut med prov och läxor och då blir det jullov. Det ska bli jätteskönt att vara ledig några veckor.

På torsdag har jag ett prov, och sen nästa vecka på torsdag har jag ett annat prov. Sen kommer jag även ha ett spanska prov och ett matteprov till.

Om ni undrar varför jag inte uppdaterar lika ofta längre är för att jag dels inte hinner men även för att då skriver jag nästan samma saker i varje blogginlägg. I med att jag går i skolan hela dagarna och sen när jag kommer hem så gör jag inget mer än att plugga typ.

Hoppas ni får en bra eftermiddag/kväll, kram💞

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag hade jag bara tänkt skriva ett litet kort inlägg om hur mitt hår blev. Jag klippte mig igår på Väla, på en salong som heter NIKITA. Jag tycker de är jättebra och jag blir alltid nöjd med mitt hår. Innan jag klippte mig hade jag uppklippt hår, det var därför det såg ojämnt. Men nu ville jag klippa det jämt/rakt.

Hoppas ni får en bra dag❤️kram

Likes

Comments