​Är det inte en sån person man ska hålla fast vid och vara rädd om? en diamant i en hög av stenar. Tydligen inte. Livet är fan rätt bra konstigt ibland och kärlek är inte alltid enkelt även om jag så skulle önska. 
Låt aldrig någon få dig att gråta tills du tappar andan och tron på dig själv. Låt aldrig någon annan hålla dig och dina känslor tillbaka. Det finaste enligt mig som man kan ge till någon är sin bekräftelse på sina känslor och en förklaring på hur man tycker om någon och om den personen inte är beredd på att ta emot det så får man antingen ge det tid eller gå därifrån. Det är bara du själv som bestämmer.  


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Visst har vi alla perioder i livet då man känner sig mer eller mindre lycklig. Ibland kan det vara svårt att hitta en struktur i vardagen. Man måste vara stark och tro på sig själv. Just nu är inte livet rosa moln och lycka hela tiden. Snarare tvärtom. Men det är då man måste ta tag i problemen och göra det bra en gång för alla. Jag ska jobba igenom helgen,försöka sova massor och sedan får vi se vad lösningen blir. Är inte pigg alls på jobb idag efter en turbulent dag, men jag vet att jag blir glad när jag väl är där. Ett väldigt ärligt inlägg om något som vi alla troligtvis kommer gå igenom i livet. Hoppas ni haft en toppen dag. Kram

Likes

Comments

Som jag skrev i tidigare inlägg så jobbar jag på statoil nu, och vissa perioder så jobbar jag nätter som nu fram till måndag morgon. Det känns bra på många sätt, det är skönt med variation att få jobba ensam och göra massor med rutiner som ska göras på nätterna. Det passar mig som handen i handsken. Men ibland blir det lite segt när vänner är lediga och man kanske egentligen skulle behövt umgås med någon. Jag klarade av första natten nu och går på andra ikväll. Ha en fin kväll med er, kram.Likes

Comments

Som rubriken lyder "äta kakan och ha den kvar* är ett favorit ordspråk hos mig. Jag tycker det säger mycket om en relation. Ett ordspråk som kan väcka mycket och starka känslor. Jag har varit både och. Den personen som varit kakan men även den som både velat behålla den men samtidigt äta upp den.
Jag har lärt mig med tiden att detta kan vara något som tär så mycket på människors känslor. När jag var den personen som ville både ha och äta den förstod jag inte riktigt hur illa jag gjorde den personen det handlade om. Jag kom till en punkt då jag förstod att jag var tvungen att bestämma mig både för hans och min egen skull. Ett val som egentligen skulle vara så självklart tog mig alldels för lång tid. När man väl vill ha men ändå inte är man så otroligt egoistisk men oftast ser man det inte då förens efteråt. Vi måste komma ihåg att alla är vi människor och vi alla har känslor.

Sen när jag själv var kakan som han ville ha men ändå inte, det var precis då jag förstod hur det verkligen kändes. En av dem mest hemska känslor jag haft i min kropp. Är jag tillräckligt? varför vill han inte ha mig? vill han vara med någon annan, någon bättre och snyggare? Det gjorde så ont, där och då fick jag smaka på min egen medicin och människor som gör samma sak som jag gjorde borde få smaka på sin egen medicin. För fyfan vad ont det gör. Det tog mig ett tag men sen förstod jag att felet låg inte hos mig, det låg hos honom. Osäkerhet från hans sida. Människor känner olika fort och olika mycket men att vilja vara med någon ska vara självklart, annars vill man inte tillräckligt mycket.

Det tog mig ett tag innan jag förstod att man inte behandlar människor så. Jag ska aldrig mer stanna hos någon som jag vill ha men ändå inte för om jag tvekar är det inte värt det, inte för min egen skull utan för honom. För jag önskar aldrig någon den känslan som jag kände. Då är det jag som får ta smällen sen när jag ångrar mig.

Var rädda om er hjärtan och låt aldrig någon annan få er att må dåligt.


Likes

Comments

Hej på er, det var ett tag sen. En ny start för tionde gången. Ska försöka göra det så bra så möjligt nu.
Livet har förändrats en hel del sen sist. Skolan är inte någon börda längre, jag tog studenten så som många andra. Klarade av skolan trotts dålig närvaro av olika skäl. Jag jobbar på ett jobb som jag älskar, statoil. Har fast anställning där. Jag lämnade min största trygghet och kärlek för cirka två månader sen. Idag är vi bra vänner och håller kontakt näst intill varje dag, eftersom att han fortfarande är en av mina bästa vänner. Jag bor ensam (tillsammans med min kanin) i en två norr om staden. Här trivs jag som fisken i vattnet. Det känns verkligen som mitt hem och det är så skönt att kunna stå på egna ben. Att äntligen känna att man inte är beroende av något annat än sig själv. Jag nådde den tiden i livet då det var dags för förändring och mycket av det berodde på att jag kände att jag var tvungen att bevisa för mig själv att jag kunde bli min egen trygghet och klara av att stå på egna ben. Jag tror det är en stor del av livet, att man har en sån tid i livet. Sen finns det säkert vissa som inte behöver det. Men för mig är det enormt viktigt, då jag aldrig riktigt känt mig trygg med att bara ha mig själv.

Sen finns det dagar jag inte riktigt alls förstår vad jag håller på med, tänker är det såhär det ska vara nu? Det finns dagar då jag känner mig enormt ensam även fast att jag har enormt mycket fina och älskvärda personer runt omkring mig. Det är väl också en del av livet. Eller vad tror ni?

En liten update av vad som hänt på sista tiden.
Ni lär få höra mer av mig, kram.Likes

Comments