​Dehär med helger! 

Asså vissa kan vara hur roliga som helst men denhär är skit tråkig. Inga människor är på humör och vill nt hitta på nått medans jag är så jävla hyper och har så mycket energi och vill bara göra nått. Vad som helst. På tven är de typ bara fotboll vilket är svin tråkigt och finns inget roligt på youtube heller. 

Asså vad ska man göra kl halv 11 på kvällen, finns inte så mycket att göra med är så uttråkad ochan inte heller sova!

Hoppas ni har en bättre Lördag en vad jag har de så får ni ha de så bra så länge. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hejsan, de var väldigt längesen nu. Jag tänkte att jag ska börja blogga igen efter en väldigt lång pause . Jag tror att jag slutade med bloggen i en väldigt lång period för jag hade mycket med skolan. ni vet nationella prov. Mycket med hästarna tävlings perioden var inne mm. 

Just nu rider jag inte längre Blondie som  som jag då gjorde utan just nu hyr jag än stor häst. De går ju sisodär med de men vi får jobba upp de helt enkelt. 

Hur mår ni, mår ni bra? 

Hoppas ni är lika taggade som jag är!

Likes

Comments

Hejsan på er! Idag är det torsdag, och jag börjar jobbet kl 9.00 yeey. När jag vaknade idag kom jag och tänka på snart om ca 1 månad ska jag tävla Blondie. Asså de är helt sjukt.... Först blir det då dressyren sedan hoppningen och där efter fälttävlan. Så nu är jag ASS taggad efter en vinter men stegringar och bokningar så går det framåt. Men nu måste jag skynda på lite så jag hinner till jobbet puss!

Likes

Comments

Hejsan! Länge sedan jag bloggade, men jag är inte som jag bruka vara i en håla utanför Västerås utan jag är i norrland!! Jag är och hälsar på min pappa som bor i Sundsvall. Jag är född i Sundsvall så jag är alltså norländig, de visste ni väll inte. Imorgon åker jag och min kusin ner till våran huvudstad Stockholm, vi kommer åka tåg tidigt i morgon bitti så jag har inte så mycket för mig just nu utan jag bara kollar på tv med pappa och äter lite godis. Jag haft en underbar vecka med min pappa och mina andra släktingar och det kommer bli så himla tråkigt att åka hem i morgon. Jag ska inte hem eftersom jag åker till Stockholm och övernatta på hotel. Men på söndag åker jag hem. De tar ca 1 timme att åka hem från Stockholm till Västerås med tåg. Och på måndag har jag skolan. Ni vet att nästan alla fick sportlov nu på fredagen inkl min kusin fick de, men i alla fall min skola// kommun har någon annan regel att vi ska ha sportlov innan alla andra. Så när jag åker upp till Sundsvall så har alla andra barn skola utom jag, så jag kan typ inte vara med någon. Men de gör inte så mycket eftersom jag hinner umgås lite med pappa då!! Men nu är det vara tagga hemåt och åka till stallet för att rida Blondie så jag har saknat henne! Och då kanske ta med Diva min hund!! Jag lägger in några bilder från denna vecka och på Blondie och Diva också för er som inte sett dom. Men hoppas att ni orkade lösa igenom detta ilägg och nu kommer jag nog fortsätta att blogga men jag liksom glömmer/ tröttnat på de men de kommer i alla fall upp foton och andra saker från Stockholm

Likes

Comments

Hejsan! Nyss kommit in efter jag har gått min måndags promenad. Lite bilder kommer finnas nedan och jag hoppas att ni också hade en skön måndags morgon!

HEJDÅ!
Likes

Comments

Hejsan på er! Nu sitter jag och min kompis och väntar tills dom släpper in oss på bion kl 23,00 och vi blir hämtade kl 1,00 inatt. Men i morgon kommer ett till blogg inlägg för då ska jag ha ridit Blondie så ni får veta hur de gick och sånt.

HEJDÅ


Likes

Comments

Hejsan idag har jag varit inne i stan och kollat på bio med mina små syskon! De var en rolig film anpassad för dom mindre! Outfit idag är ett simpelt linne och ett par jeans från lager 157 med drag kedjor på sidan, och en lång stickad tröja! Hoppas att ni hade en lika bra lördag efter middag som jag hade så hös vi!

HEJDÅ!


  • 58 Readers

Likes

Comments

Nu har jag fixat min nuvarande heder av dom bilderna jag ägde! Hoppas ni blev nöjda.


PUSS & KRAM​

Likes

Comments

Hej nu har jag gjort en snabb heder för tillfället​ tills jag har gjort en ny. Jag kommer göra en ny snart men jag måste bara knäppa massor av kort och sånt först så de kan ta ett tag.

Likes

Comments

Hejsan idag har jag ridit Blondie ute i det kalla vinter vädret! Vi har börjat trava nu efter hon har varit sjuk. Hon vart lite busig och öronen stod rakt fram. De kom en traktor i allt de glada, Blondie vart rädd och stegrade 7 ggr på raken så jag gled ner på Blondies rumpa och sedan hoppade jag ner. Jag hoppade upp ca 2 minuter senare och fortsatte min träning. Inga problem efter de och de gick super bra och jag är såååå nöjd. <3🐎

Likes

Comments