Modell: Min sambo
Fotograf: Jag

Likes

Comments

modell : Jag
Fotograf: Jag

Likes

Comments

Modell: Jag
Fotograf: Jag

Likes

Comments

Modell: Jag
Fotograf: Mr. D

Likes

Comments

Jag har ju blivit med om så mycket på internet, Mycket som har fått mig att må riktigt riktigt dåligt. Många har klankat ner på mig och många har fått mig att känna mig riktigt ful och tjock och fet och äcklig typ. Jag har blivit orättvist behandlad av t ex Admin på vissa sidor. Jag har blivit behandlat uselt och när man försöker ändå gå sin väg, så blir man utkastad eller så går man ur själv. Jag har blivit med om det i en grupp där både Admin och medlemmarna är dumma emot mig. Jag försöker förklara för Admin men får så skumma och dumma idiotiska svar tillbaka. Jag tycker det är taskigt och sedan får man syn på att medlemmar och Admin är dumma mot mina vänner som lägger upp bilder på det forumet, som jag fotat på dom. Admin gör absolut inget bra jobb. Alla modell bilder behöver inte se ut som dockor, man behöver inte redigera så pass mycket att det knappt syns att det är en själv som är på det fotot. Jag gillar att ha det naturligt och kan redigera lite granna, men inte så jätte mycket. Jag har alltid tyckt att alla fotar olika, alla har olika stilar, alla ser olika ut. Det komiska i det hela är att dom accepterar när det är en pinnsmal tjej med bröst, och ser as bra ut enligt dom.. När den bilden knappt är redigerad och är tagen direkt från kameran.. Då skiter dom i det. Då är det helt okey, och det får mig bara att bli sjukt förbannad rent ut sagt. Visst alla ser olika ut, och det får man vara.. Men samma regler ska gälla då i sånt fall för ALLA.
Jag har ju startat en egen grupp, en Modell och Fotograf grupp. Där kan alla känna sig välkomna med sina modell bilder och eftersom jag blivit så fruktansvärt mobbad av andra på andra Grupper, så tillåter jag INTE att dom människorna får ha tillträde till min grupp. Alltså är det en stängd grupp ras där bara Medlemmar kan se inläggen. Och jag tycker det blir bättre då för medlemmarna, dom kan känna sig mer säkrare och dom kan känna lite utav en trygghet.
Jag har ju bevis på vad Admin har skrivit till mig, och jag är absolut inte rädd för vad JAG har skrivit till de. Jag är absolut inte rädd för något av det jag sagt, eftersom det är jag som försökt att förklara och fått hjälp utav Admin. Ibland har jag fått det, och då har dom slängt ut vissa troll från den gruppen/grupperna.
Men sedan blev Admin helt sjuk i huvudet, ursäkta ordet.. Och blev helt knäpp. Han har kunnat i början accepterat mina bilder som jag lade upp på deras grupp.. Men det sjukaste var att helt plötsligt vände han åsikt och började spela med de killar och tjejer som började mobba mig och göra personangrepp i gruppen under mina bilder.
Sen nån gång så sade till och med Admin att en viss grej skulle han ej tag bort, kommentarerna som höll på att skrivas under en bild som jag tog upp i den gruppen. Det var verkligen hårda och dumma idiotiska ord. Men Admin sket i det och skrev det till mig på Messenger att han skulle ha kvar de så andra kunde se vad dess idioter höll på med. Sedan blev det bara värre och värre och jag väntade på att Admin skulle göra något. Men det slutade med att det blev så grovt att jag var tvungen att ta bort min egna bild från den gruppen. Jag skiter i om andra skulle se, det var ju att det var FLERA som började GILLA dessa grova kommentarer, dom satt allvarligt och tröck Gilla på de dumma kommentarerna, som om dom ej vågade säga något själv och bara höll med de dumma Trollen liksom.
Jag fattar inte hur folk kan vara så dumma emot en bara för man är en egen Modell och Fotograf. Jag är inte perfekt och det är inte någon annan heller. Jag kör ju mitt race och det gör ju andra med.
Som jag sagt i tidigare inlägg i min blogg så har jag sjukt stor otur när det gäller människor. Jag har aldrig gjort någon nått illa eller sagt något fel, men ändå ska människor vara elaka emot mig och vara idioter och säga en himla massa saker.
Japp, jag har alltid varit den där tjejen som är sjukt känslig, men det är inte så konstigt pga min barndom och min uppväxt. Jag har jätte lätt för att börja gråta, få tårar, både glada och lessna tårar. Jag har lätt för att ta emot massa elakheter, men jag har även lätt för att skita i det sedan. Men jag är så fruktansvärt skör och bara för man är det så är det ju inte så kul att människor håller på i all evighet. Så har det alltid vart, det ska alltid finnas NÅGON eller NÅGRA som hackar på mig eller ser ner på mig eller bara ignorerar mig som om jag vore luft.

här nedanför kommer ni se en konversation mellan mig och en Admin från en grupp som jag lämnat. De gråa bubblorna är Admin och De blåa är mina. Helt sjuk konversation tycker jag. Har suddat ut både namn och foto pga att jag ej vill namnge exakt vilken admin det är eftersom att så gör man inte.

Likes

Comments

Modell: Jag
Fotograf: Jag

Likes

Comments