Fotat en ny människa :) hon var jätte jätte duktig :) jätte söt ! Det kändes sjukt bra och hon var lätt att jobba med :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

#metoo

Jag blev våldtagen av en utländsk kille för många år sedan.
Det var på vägen till psykologen, en kille hade kikat på mig från sin frisörsalong/rasta salong, flera ggr. Jag tänkte inte så jätte mycket på det, men så en dag när jag skulle gå till min psykolog, så kom han ut till mig och stannade mig. Han greppade tag i min arm och tog upp en pistol bakom min rygg och jag kommer ihåg hans ord "följer du inte med mig så skjuter jag". Jag kommer ihåg att jag skakade jätte mycket och började svettas !
Jag gick med honom in till hans salong, han hade tydligen stängt. Persiennerna var nerdragna kommer jag ihåg. Ingen såg in.. och ingen kunde höra....
Han våldtog mig riktigt hårt.. jag kommer ihåg hur han greppade tag i mig sjukt hårt med armarna medans han våldtog mig. Jag kommer ihåg smärtan och hur jag försökte skrika men han hade satt en tejp för min mun.
Efterråt gick jag därifrån sjukt rädd och hade ont överallt ! Men det var absolut i gen jag kunde prata med då. Inte ens för psykologen, inte för någon. Jag vågade inte. Pga både att han pistol hotade mig och han våldtog mig ! Jag borde ha gått till polisen direkt, men jag vågade inte eftersom jag även hade min social fobi. Jag kunde inte ringa för jag inte hade någon mobil. Jag var så sjukt rädd !
Detta höll jag inne med i några år tills jag berättade det för en kille jag blev tillsammans med för några år sedan (inte han jag är ihop med nu). Och sedan har jag kunnat berättat det för folk , men jag ångrar att jag ej anmälde honom. Jag skulle ha gjort det ! Men så situationen såg ut Då, så var det sjukt svårt :(

Likes

Comments

Modell : Jag
Fotograf : Jag

Likes

Comments

Jag vill berätta att jag är ju klar med min utredning nu hos min psykolog läkare som jag har fått träffat nu några ggr för att ha gjort denna utredning för att se vad jag ska få hjälp med och om man kunde se vad för mera fel det finns hos mig.
Jag har fått ett långt papper på allt vi pratat om och vad Psykolog läkaren tyckt osv. Det känns oerhört bra att allt är klart nu och nu kan man börja kämpa med saker och ting.
Det dom har kommit fram till för diagnoser, två av dom visste jag redan, men dessa tre är det i alla fall :

* Posttraumatiskt stressyndrom
* Social Fobi
* Inlärningsstörning

Det som jag ska göra nu är att vänta på tid hos en Arbetsterapeut för att tillsammans undersöka hur jag på bästa sätt kan få hjälp att försöka hitta en sysselsättning eller praktik som passar jusst mig. Jag måste ha tillgång till någon form utav stöd och uppmuntran i att kunna våga utsätta mig själv för obehagliga situationer i samband med att jag försöker mig på någon form av sysselsättning.
Dom rekommenderar inte i dagsläget någon regelrätt psykoterapeutisk behandling då jag har haft svårt att tillgodogöra mig en sådan och då jag har generella inlärningssvårigheter.
I arbetssammanhang är det mycket viktigt att jag har en tydlig struktur och att jag har nära tillgång till en handledare eller coach som är väl insatt i hur jag fungerar. Dom anser att i dagsläget inte förväntas ta fullt ansvar själv i att klara sig själv, be om hjälp och reda ut besvärliga situationer.
I arbetssammanhang tycker dom det är viktigt att jag får möjlighet att arbeta med praktiska och stimulerade arbetsuppgifter. Det rekommenderas dock främst att jag har arbetsuppgifter som inte innebär mycket kontakt med främmande människor såsom kunder.
Dom tycker att jag bör även ha möjlighet att få arbeta i min egna tempo och få göra klart en uppgift i taget. Vidare är det viktigt med förutsägbarhet i arbetet, tycker dom.

Så det är bara för mig att ta ett steg i taget och hoppas på att framtiden blir väldigt ljus för mig och hoppas på att allt blir bra :)


Tack för att ni läste :) Kram på er !

Likes

Comments