Modell : Jag
Fotograf : Jag

Likes

Comments

Hejsan allihopa fina underbara människor !

Jag vet inte ens om jag berättat detta för någon men jag har försökt att få hjälp med skiten men bara blivit så negativt bemött eller så hittas det inget.
Jag har i flera flera år haft nån konstig yrsel som kommit och gått varje dag. Jag kan helt plötsligt börja känna mig yr och känna att jag typ åker berg och dalbana och när jag ska ta ett steg framåt så känns det som om jag vaggas framåt . Det är jätte svårt att förklara känslan.
Jag åkte in för detta en gång då jag bodde själv och kände mig jätte yr och konstig. jag åkte till Akuten och när jag skulle gå in och anmäla att jag var där och vad det var för problem, att jag känner mig yr och konstig och jag känner mig rädd helt enkelt för detta och att jag haft det jättelänge till och från. då släppte dom inte in mig, för dom insåg att det inte var så viktigt.
sedan har jag gjort tester hit och dit med inget har hittats. allt detta gjorde jag för några år sedan. sen dess har jag bara accepterat att detta finns nästan varje dag hos mig.
Nej det är inte vattenbrist eller matbrist osv... för det får jag i mig tillräckligt att det ej ska ta skada på kroppen liksom.
Jag skulle för många år sedan göra ett sånt där test att kolla huvudet, att röntga det. men det vågade jag inte, jag avbröt då jag skulle åka in i den där läskiga saken. så då sket jag i det.
Jag är rädd för att det kan vara både det ena och det andra. jag är rädd att det kanske kan vara cancer, helt ärligt. eller något väldigt enkelt som kanske nått med synen eller nått med balans grejen.
Jag kan känna t ex vissa kvällar kan jag känna mig yr när jag går ut med hundarna och sambon.. kan känna mig lätt yr och känns som hela kroppen åker upp och ner. det känns som jorden under mina fötter rör på sig liksom. det är så sjuk känsla. och blir rädd varje gång, inombords.. men jag har inte gått till någon läkare om detta. jag är rädd... jag är rädd för att dom ej kommer göra någon stor grej av det.. eller om dom gör det och hittar värsta felen.
Det är som om jag ska gå till tandläkaren, värdens skräck..  jag är as rädd att dom ska hitta något stort så att dom måste göra något stort ingrepp eller nått.
Detta har jag levt med i många år.. och det går liksom aldrig över. det kommer och går.. kan hålla i sig i en timme typ eller mer eller mindre. och sedan blir kroppen som vanligt igen. min kropp är ett mysterium, det är mycket som är tok tycker jag.

ville berätta detta för er.. så vet ni ännu en grej som jag går igenom nästan varje dag.
tro mig, mitt liv är inte en dans på rosor bara för att jag är hemma om dagarna.

Kram på er !❤❤

Likes

Comments

Fotograf : Jag

Likes

Comments

Modell: Jag
Fotograf : jag

Likes

Comments

Modell : Jag
Fotograf : Jag

Likes

Comments