Hotellchillade och Ät god mat pÄ Pinchos för exakt en vecka sedan. Pinchos ska vi snacka om. Deras koncept Àr sÄ fett, förmodar att alla vid det hÀr laget har koll pÄ grejen men allt sköts iaf via en app. FrÀscha bilder och snyggt upplÀgg. SÄ mycket plus dÄ jag 60% av de gÄnger jag kÀkar ute och testar nytt blir besviken. Har ofta en bild av hur det ska se ut och smaka som inte brukar stÀmma överrens med det som kommer in pÄ tallriken. Tumme ner. Stort tips Àr att gÄ dit och förkröka dÄ bilderna pÄ drinkarna lockar en att bestÀlla minst en av varje. Det Àr godisdrinkar hallÄÄÄ. Tumme upp. Jag fick i mig ett par stycken heh, vanligtvis dricker jag aldrig drinkar till middagen men nu kunde jag inte lÄta bli. Man kan Àta och dricka sig bÄde mÀtt och full till en brÄkdel av vanliga restaurangpriser. Hurra för det och varsÄgod Pinchos, nu har jag hyllat er till skyarna.

Tackar för det dygnet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi blev sÄ jÀvla sugna pÄ hummer och skagenröra ikvÀll. Jag slÀngde ihop en sÄs med massa smör, grÀdde, hummerfond, vitlök, dijonsenap, cayennepeppar och persilja. Den blev magisk! Och en hemgjord skagen med rÀkor sÄklart. Hummern och potatisen grillade vi. Mat alltsÄ! SÄ jÀvla schysst ere

Likes

Comments

Idag steg vi upp med solen som aldrig steg upp och bestĂ€mde oss för att dra till Trondheim. Kanske övernatta en natt eller tvĂ„. NĂ€r vi kommit en bit in i Norge möts vi av en vĂ€gspĂ€rr pĂ„ E14 och det var bara att vĂ€nda. SĂ„ vi gjorde det bĂ€sta av skiten och bestĂ€mde oss för att gĂ„ lös inne pĂ„ en matbutik vid grĂ€nsen som skyltar om superpriser. Superpriser my ass! Jag blev arg och gav upp storhandlingen men köpte tvĂ„ kg lösgodis som tröst. DĂ€refter Ă„kte vi pĂ„ en liten sightseeing i de jĂ€mtlĂ€ndska fjĂ€llen och slutade upp hemma i Åre med en italiensk take away. 

Imorgon ska jag fan till Trondheim om vi sĂ„ ska behöva köra igenom vĂ€gspĂ€rren. Har spanat in restauranger som jag inte tĂ€nker vĂ€nta pĂ„ att besöka.

Likes

Comments

Idag har jag stÀdat igen men har inga sura miner att utstrÄla för det. Lunchade med Ludwig och hittade massa fynd i lÀgenheterna sÄ tiden dammsögs ivÀg. NÀr jag kom hem frÄn jobbet möttes jag av revbensspjÀll pÄ kok. Ludwig lagade mat! Hundra kors i taket verkligen och tusen till för att han till det slÀngt ihop en svingod avokadosallad med linser. Nu har vi satt oss sjÀlva i koma efter nÄgra liter marÀngsviss!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat. StÀdat. Jag fick en anstÀllning i oktober och skulle jobba till och med sÀsongens slut som det var tÀnkt. Men icke, Nellie blev totalblÄst. SÄnt hÀnder, sÄnt suger! Jag har alltsÄ inte jobbat sedan i somras och det hÄller sÄklart inte. Jag behöver jobba oavsett om jag vill eller inte, behöver eller inte. Annars fungerar ingenting som det ska för mig. SÄ dÀrför bestÀmde jag mig för att börja stÀda lÀgenheter för att ha nÄgonting att göra sÀsongen ut. Jag fÄr bestÀmma sjÀlv nÀr jag vill jobba och det Àr guld vÀrt. SÀrskilt nÀr man kan vÀlja de dagar dÄ solen inte vaknar pÄ rÀtt sida. DESSUTOM lÀmnar turister de mest roliga grejer i lÀgenheterna. Mat och sprit fÄr vi ta, tacka för det! Motivationen till att stÀda existerar dock inte men pengar kommer in och energi kommer ut. Att man stÄtt och slitit arslet av sig i bar och sprungit mellan stationer som bara en servitris kan för samma lön Àr ju tokigt. Aldrig mer restaurangbranschen. Aldrig mer stÀda heller för den delen. Det Àr ju ingenting jag vill! Idag insÄg jag att jag mÄste fÄ nyttja det som finns innanför pannbenet pÄ mig inklusive min kreativitet annars blir jag smÄtt galen. SÄ nu Àr det nog dags att börja förverkliga det jag EGENTLIGEN vill göra.
Men först en dusch, inte lukta usch. Och jag som luktar som en sopa.

Bilderna Àr frÄn igÄr. IgÄr hade gÀrna fÄtt vara idag.

Likes

Comments

AlltsĂ„ vilket lördagsmys<3 Vi grillade burgare pĂ„ Ă„resjön nedanför oss och lapade sol i timmar. Sedan vi drog hem, tinade upp oss och drack alkoholiserat pĂ„ altanen. Altanen<3 AlltsĂ„ det Ă€r min absoluta favoritplats i Åre, kanske? HĂ€r ska jag spendera 87% av min vĂ„r. Efter det tog vi en kaffe pĂ„ Åre torg, spanade in alla turister och letade grill. Det tog en jĂ€vla massa timmar men nu Ă€r vi med grill och jeg elsker det. Grillat! Vad slĂ„r ens grillat? Ludwig grillar as we speak. Jag förberedde nĂ„gra knyten med kyckling, egengjord marinad, sparris, paprika och masssssa vitlök. Till det blev det en mango chutney crĂ©me freich med chili. Tror det kan bli jeeevli gott!

Likes

Comments

Det fick bli en till runda till Östersund heh. Allt för sushin som sagt heh. SĂ„hĂ€r jĂ€vla ultramysigt har vi det ikvĂ€ll!

Likes

Comments

VÅREN Ă€r fanimej Ă€ntligen hĂ€r. Och som jag skrev pĂ„ instagram sĂ„ fĂ€ller jag nog en tĂ„r om den inte bestĂ„r. För fan vad fin den Ă€r och fasen vilka bra tvĂ„ dagar vi har haft. Jag har slöat satan och lapat sol konstant. I Åre kommer solen och gĂ„r vilket inte Ă€r svinskoj men jag tackar och bockar för de stunder den vill visa sig. Ludwig och Kuske har dĂ€remot varit lĂ„ngt ifrĂ„n slöa. IgĂ„r byggde de ihop ett sjukt najs spot ute i skogen och idag har de filmat. Resultatet blev fett och kommer vara en del av Methods film som slĂ€pps senare i Ă„r. Jag har Ă€gnat mig Ă„t korvgrillning och min bok. SvĂ„rt att sitta still nĂ€r Ludwig Ă„ker hej vilt, blir sjĂ€lv sugen. Har dessvĂ€rre mycket trĂ€ning i backe framför mig innan jag kan börja funta pĂ„ den typen av Ă„kning men snart sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„!

Likes

Comments

Vi har hĂ€mtat ut en bil idag sĂ„ jeeela najs! DĂ„ Ludwig reser halva mĂ„naderna kĂ€nns det jĂ€vligt onödigt med bil hĂ€r uppe i byn. Nu har vi har dock bil efter tvĂ„ veckor utan och jag kĂ€nner mycket starkt att jag aldrig kommer lĂ€mna ivĂ€g volvobaben. Ludwig filmar hĂ€r uppe atm och idag hade jag inget vettigt för mig sĂ„ det fick bli en tripp till Östersund. Egentligen ba för att jag Ă€ntligen sĂ„g min chans att kĂ€ka sushi igen. Allt för sushi.

Likes

Comments