KĂ€kade burgare till lurre och vintageshoppade idag!
Burgaren sög, pommesen dög och jag hittade ingenting förutom en iofs(!) fett snygg sliten Levis T-shirt till Ludwig.

(Solglasögon - Ray Ban
Skjorta - Mulberry
Jeansjacka - Vintage
Byxor - Stella McCartney
SolbrÀnna - Fejk:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tillbaka! VÄr! Nytt liv! Nytt hus! NÀ men fick en försmak av hur det kommer vara att spana pÄ visning igÄr. Det var faktiskt ovÀntat kul. StÀllet var ett stort kollektiv med gamla hus/komplex/lador/pool/garage/massa mark osv. Det var enormt. Spanade inte Ät mig sjÀlv tack och lov, Àr verkligen inte redo att forma ett HEM liksom har för mycket idéer och för lite pengar för det, i nulÀget, sÄklart. KÀnner mig fortfarande som ett barn i de tankarna? Anser inte att det Àr vÀrt att investera halvdant i nÄgot jag har sÄ mycket högre visioner om. NÀr jag hela tiden vet att jag kommer att sukta efter det ÀndÄ, oavsett. Jamenja shalala.

Idag tillbringade jag halva förmiddagen pĂ„ nĂ„got sĂ„ trĂ„kigt som och torrt som vĂ„rdcentralen, ja men alltsĂ„ jag HATAR JU sjukhus hur bra de Ă€n mĂ„ vara. Till 80% av enbart personliga skĂ€l mĂ„ tillĂ€ggas. Är ju löjlig givetvis men kan inte lĂ„ta bli. Vet inte om jag blev sĂ„ mycket klokare efter mitt besök förutom att jag blev medveten om en existerande magkatarr och nĂ„gra osköna infektioner. Plus annat som sĂ„klart Ă€r jĂ€tteintressant för er att lĂ€sa om men som jag pĂ„ grund av integritetsskĂ€l ej bör dela med mig utav. Hah! NĂ„got jag dĂ€remot kan dela med mig utav Ă€r min panik under de tvĂ„ minutrarna man ofta tvingas avvara till att Lyssna PĂ„ Äldre (eller hĂ€lso-freaks/göra-rĂ€tt-freaks/lĂ€rare/diverse) medan de hĂ€ver ur sig förvĂ„nansvĂ€rt-dĂ„liga-dessutom-nĂ€r-det-Ă€r-jĂ€vligt-uppenbart-argument om hur (trumvirvel) dĂ„ligt det Ă€r att röka, SÅKLART. Jag besparade min lĂ€kare och mig sjĂ€lv de tvĂ„ minutrarna idag genom att sĂ€ga "jag vet att rökning suger" och dĂ€r hade vi konstaterat det. Verkligen skönt ocksĂ„ att inte falla bebis i nĂ„gon inom den offentliga sektorns knĂ€ genom att tvingas lyssna pĂ„ utlĂ€ggningar som idiotförklara bĂ„de utlĂ€ggaren sjĂ€lv och mig, lyssnaren som egentligen alltid bara velat skrika kĂ€ften, jag vet bĂ€ttre. Allvarligt hur mĂ„nga gĂ„nger har man inte kĂ€nt sĂ„ och vetat att det varit sĂ„.
Fick en lĂ€kare idag som lyckades vĂ€cka frustrerade Nellie frĂ„n mellanstadiet, dĂ„ jag lĂ„g i krig med mina lĂ€rare. HalvskĂ€mt Ă„sido. 


Likes

Comments

Hotellchillade och Ät god mat pÄ Pinchos för exakt en vecka sedan. Pinchos ska vi snacka om. Deras koncept Àr sÄ fett, förmodar att alla vid det hÀr laget har koll pÄ grejen men allt sköts iaf via en app. FrÀscha bilder och snyggt upplÀgg. SÄ mycket plus dÄ jag 60% av de gÄnger jag kÀkar ute och testar nytt blir besviken. Har ofta en bild av hur det ska se ut och smaka som inte brukar stÀmma överrens med det som kommer in pÄ tallriken. Tumme ner. Stort tips Àr att gÄ dit och förkröka dÄ bilderna pÄ drinkarna lockar en att bestÀlla minst en av varje. Det Àr godisdrinkar hallÄÄÄ. Tumme upp. Jag fick i mig ett par stycken heh, vanligtvis dricker jag aldrig drinkar till middagen men nu kunde jag inte lÄta bli. Man kan Àta och dricka sig bÄde mÀtt och full till en brÄkdel av vanliga restaurangpriser. Hurra för det och varsÄgod Pinchos, nu har jag hyllat er till skyarna.

Tackar för det dygnet!

Likes

Comments