Header

Koti on alkanut pikkuhiljaa muokkautua omannäköisekseni näiden (jo!!) kuluneiden 2 kuukauden aikana.
Neliöiden määrä voi kuulostaa jonkun korvaan järisyttävän pieneltä, mutta siihen ei tässä asunnossa juurikaan kerkeä kiinnitää huomiota. Yksinasuvalle tämä on ehdottomasti näppärän kokoinen. Pohjaratkaisun voin sanoa olevan ihan ok, ainoana ongelmana ehkä jatkuva laatikoiden ja ostoskassien jumittuminen eteiseen, milloin kulkuväylällä liikkuminen ja kaappien availu on hieman vaivalloista josta tietenkin voi vain syyttää ihan itseään. Neliöt on kuitenkin järjestetty järkevästi ja yhden huoneen tila on avara. Olen pyrkinytkin tilan käytössä siihen että kaikki ylimääräinen saa jäädä asunnon ulkopuolelle. Harkitsen tosissaan mitä tarvitsen ja toteutan tällä tavoin myös hillitympää kulutusta. Huonekaluista löytyvät vain välttämättömimmät ja isommat hankinnat saavat luvan odottaa tulevaisuuteen.

Kaikenkaikkiaan voin sanoa viihtyväni enemmän kuin hyvin, vaikka mitenkään ruhtinaalisesti en voi sanoa viettäväni aikaa kotosalla kun jo lähes kolmasosa viikosta tulee vietettyä kotipaikkakunnalla. Oma tila on kuitenkin yksi tärkeimmistä asioista mitä itse tarvitsen yksin kaupungissa asuessani. Vaalikaa tekin sitä ❤️

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Olen aina ollut to-do -listojen, muistiinpanojen, kalentereiden ja ylipäätään suunnittelun fani, kuluttanut lukemattomien kalentereiden muistiinpano-osuuksia erilaisten asioiden muistamiseen ja järjestyksessä pitämiseen, täyttänyt erilaisia vihkoja ja suttupapereita niin vaatteiden kuin kotiin ostettavien tavaroidenkin ostamista helpottamaan. Elokuun alkupuolella bongasin Career Girl Daily sivustolta tämän söpön päivyrin ennakkotilausmahdollisuuden ja nyt parin kuukauden odottelun jälkeen pääsin sitä vihdoin täyttelemään. Vaikka erillinen kalenteri löytyykin vielä laukusta pyörimästä, välillä on ihan kiva päästä kirjoittamaan ihan kunnolla kun tilaakin sille sattuu olemaan.

Tuleva viikko tulee olemaan omalla kohdallani ensimmäinen tenttiviikko virallisten yliopiston kokeiden kohdalla, mitä jännitän tällä hetkellä erityisen paljon. Vaikka varmasti normaalia aktiivisemmin olenkin kirjaston penkkiä käynyt kuluttamassa, on se kuitenkin ainutkertainen kokemus mennä tekemään jotain mihin ei ole tottunut. Tämän illan ohjelmaan kuuluukin siis vielä hieman kertausta huomista varten ja mahdollisimman aikainen unille meno. Dear Monday, thanks for being nice!

BLOGI NYT MYÖS BLOGLOVINISSA Follow my blog with Bloglovin 

Likes

Comments

Voin juuri ja juuri väittää että viimeisen seitsemän vuoden aikana en ole aloittanut uutta blogia/tai vaihtanut sen osoitetta yli kahden käden sormilla laskettavaa määrää, mutta tässä sitä nyt kuitenkin ollaan, melkein siellä rajoilla. Edellisen kerran vaihdoin osoitetta bloggerista Lilyyn abivuoden päätteeksi, ja parin välivuoden ajan pidin blogia kyseisellä alustalla sanottaen, hävettävän vähäisellä aktiivisuudella.

Nyt Nouw:in rantauduttua Suomenkin puolelle aloin hiljaa pohdiskella mielessäni että olisiko tässä antaa uusi mahdollisuus itseni ilmaisemiselle, mitä nimenomaan blogin pitäminen on aina itselleni merkinnyt. Tässä vuosien kuluessa blogin sisältö on muuttunut hieman eri suuntaan kuin silloin taannoin aloittaessa ja nyt uusi elämäntilannekin antaa pontta sille että voisin oikeasti tehdä tästä puuhasta uudelleen kivan harrastuksen. Enää en kanna järjestelmäkameran möhkälettä selkä väärällä käsilaukussani varaobjektiivin kera, mikä on sinällään harmi sillä nämä laitteet odottelevat nyt käyttöä kaappini perällä, mutta kuvat ovat aina olleet lähellä sydäntäni kaikin puolin joten en aio rajata alkutilanteessa pois sitä etteikö täällä näkyisi muitakin kuvia puhelinkuvien ohella.

Alkuosan venähdettyä melkoiseksi romaaniksi, voisin kuitenkin näin lopputekijöiksi hieman esitellä että kuka täällä ruudun toisella puolella oikein raapustelee.
Olen 21 vuotias opiskelujen perässä tamperelaistunut naisenalku. Hallintotieteiden opintojen ohella puuhailen mielelläni monenlaisten asioiden parissa ja innostun niin viineistä, tulisesta ruoasta kuin pohjoismaisesta designista. Tavoitteeni blogin pitämisessä tulee ensisijaisesti olemaan hyvän fiiliksen ja inspiraation välittäminen teille sinne, keitä sitten olettekin. Puss och kram, seuraavaan postaukseen.

Likes

Comments