Hej hoppas ni mår bra! Jag mår bra men det har gått upp och ner det där asså. Jag har inte orkat göra så mycket och vi har haft mycket i skolan och så, jag har inte tänkt på bloggen hade nästan glömt bort den. Men det har varit jätte varmt i helgen så jag har varit ute mycket och badat. Jag hoppas att er helg har varit bra och att ni fortsätter att kämpa de sista veckorna i skolan.


Puss och kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra. Idag har vi haft öppen dörr i skolan. Det menas med att vi har haft 4 pass hela dagen och vi har fått välja vilka ämnen vi har velat gå på. Det känns som att dagen har gått fort idag. När jag kommer hem ska jag förmodligen inte göra så mycket mest bara ta det lugnt.


Kram

Likes

Comments

Hej! Jag hoppas att ni mår bra. Igår så red jag Romsa i paddocken och sen så red jag lektion. Romsa gick jätte fint när jag arbetade henne. Just nu så ska jag försöka rida henne så ofta jag kan. På fredag så har vi SO-prov så jag måste plugga på det en hel del på det. Jag är rätt så trött efter jag har varit i skolan en hel dag så jag får se om jag lägger ut något mer idag. Just nu så har jag inga planer.

Kram

Likes

Comments

Hej! Jag hoppas ni mår bra. Jag har äntligen köpt häst! Hästen som jag var fodervärd heter Romsa och hennes ägare hade bestämt sig att sälja henne. I smyg så hade mamma och pappa bestämt sig att köpa Romsa. Så Romsa är bara min nu och jag är jätte glad för det för hon betyder jätte mycket för mig. Idag ska jag rida henne en liten runda i skogen eller i paddocken.

Kram

Likes

Comments

Hej hej hoppas att ni har haft det bra! Nu har ju första veckan gått i skolan och det börjar starta igång nu efter lovet! Jag har inte orkat skriva så mycket här för jag har gjort annat på lovet och så. Idag ska jag och mamma köpa hårfärg efter skolan så vi kan färga mitt hår. På kvällen ska vi iväg och sola. I helgen ska jag ta det lugnt tror jag och umgås med kompisar. Jag ska försöka att uppdatera här mer och bli mer aktiv och komma på vad jag ska skriva om. För tillfället vet jag inte vad jag ska skriva om på min blogg. Ni får gärna komma med idéer vad ni vill läsa om och vad jag ska skriva.

Kram

Likes

Comments

Hej! jag har inte orkat skiva men jag och pappa körde och hämtade en ny säng till mig! Jag ska föröka skriva mer men jag har inte orkat för att jag orkar typ inte göra något efter skolan. Hoppas ni har haft det bra puss!

Likes

Comments

Hej! hoppas allt är bra med er! Jo jag har denna rubriken för att jag vet ingenting vad jag ska idag för min pappa har tydligen fixat något som jag ska hänga med på men han säger inte vad. Så jag vet ingenting. Jag är jätte spänd och nyfiken. Jag hoppas att ni får en bra dag så skriver jag senare när jag och pappa har kommit fram! puss

Likes

Comments

hej hej! Hoppas ni har haft det bra! Min morgon har varit lite stressig och just nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Idag så går vi till 15:05 så kommer förmodligen vara jätte trött när jag kommer hem. Detta är en bild ifrån igår puss!!

Likes

Comments

hej hej! Jag tänkte bara skriva att jag har fått lite spännande inspo om vad jag ska skriva och så! Jag kommer lägga ut bilder på bloggen också. Jag hoppas det kommer bli bra och att jag hinner blogga på fritiden. Jag hoppas att ni mår bra och får en underbar kväll! Puss!

Likes

Comments

Hej! Förlåt att jag inte har uppdaterat mycket men jag har haft prov och massor i skolan. Idag är det Tisdag och vi går till halv 3. När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt. Jag ska försöka att skriva lite mer på min blogg men jag har inte vetat vad jag ska skriva om just nu. Jag vill att det ska vara spännande att läsa min blogg. Jag ska se vad jag ska göra ! kram!

Likes

Comments