Bagge hej, Bagge hå! Kolla så fin skalbagge jag har köpt. Den införskaffades för ungefär en månad sedan från Zara Home! Jag vill minnas att det kostade någonstans runt 200-300kr men det var 20% i hela butiken så jag slog till. Jag har blivit lite besatt av inredning sedan jag flyttade ner till Viktor. Lägenheten var väldigt "naken" innan jag fick börja inreda och burra till det med textiler, växter, tavlor och småkraffs. Det är det lilla som gör en så stor skillnad och hjälp vad mycket onödigt jag har handlat till Torsgatan som jag aldrig hade köpt och orkat lägga ner tid på till mitt rum hemma exempelvis.

Idag är jag hemma och pysslar. Resten av veckan kommer jag också att vara ledig, hade samlat på mig semesterdagar som jag behöver ta ut innan årsskiftet. Det tråkiga är att jag inte har en aning om vad jag ska ägna mig åt på dagarna...Funderade på att ta mig hem men i och med att vi får främmande i helgen kommer det bara bli stressigt och jag kommer ju ändå hem snart över jul🎅 Det är väldigt ljust och fint här i sthlm idag så jag ska nog snöra på mig skorna och vandra omkring lite. Hoppas att du får en fin Tisdag!

-Kram Nelli

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kom och dansa med mig

Vasastan är en fin plats. Bilderna är ca 2 veckor gamla och tagna under påverkan av ett par glas vin. Det var en roligt kväll tillsammans med härliga vänner. Jag har aldrig varit den som gärna vill stå i rampljuset men just denna kväll kan man tro att stjärnorna lyste för mig och mitt modellande. Jag är fin som jag är även i tre olika nyanser.

Vi bor i ett väldigt snällt område nära till det mesta men inte alls kring de trafiktätaste delarna av stan. Vi har vasaparken ett stenkast från lägenheten och världens godaste brunch ställe i fastigheten mitt emot. Om du är i Stockholm rekommenderar jag dig att käka på kvarteret. Mysigt, personligt och sjukt gott🙆 Trivs bra här, känns tryggt och vänligt!-Kram Nelli

Likes

Comments

Ett leende säger mer än tusen ord

Jag blir så glad när jag kollar igenom gamla bilder, det är både roligt och värmande att se och tänka tillbaka till dessa fina stunder. Det kan nog ha varit den finaste dagen under hela 2017, både bal och födelsedag samtidigt! Anledningen till denna TB-session är för att jag just i detta nu laddar över alla mina bilder från mobilen till datan. En ny telefjuk är införskaffad och jag behöver greja med den lite. Det blev en PLUS variant denna gång och jag är toppen nöjd!!! Har alltid tänkt att det är otympligt med den så stor mobil men sedan @emmysillstrom köpte sin rackare har jag varit lite avis. Det var dock på tiden.. Min tidigare mobil var otroligt oförutsägbar och dog stup i kvarten utan anledning. Inte jätte roligt när en ibland slutar 23:15 och ska gå från jobbet till tvärbanan i höstmörkret 😖

-Kram Nelli

Likes

Comments

Hej och hallå. Nu är det dags igen, håll i hatten mina vänner för att idag börjar jag blogga på heltid :)

Främst kommer jag tillägna mina kommande blogginlägg till mamma och pappa. Såklart också mina älsklingar till vänner och möjligtvis någon utav mina mer ytliga vänner. Oavsett om du känner dig träffad eller ej är just DU varmt välkommen/välkommen tillbaka hit till mig.

Vad har hänt sedan sist? Jo jag har flyttat till drömmarnas stad, New York. Denna stad sover aldrig, på en fredag kväll kan jag köpa sushi fram till midnatt och på en söndag kan jag göra stan efter kl fyra på eftermiddagen!!!!! Jag trivs i denna nya värld. Jag arbetar heltid och lever tillsammans med en annan människa på endast 37 kvadratmeter! Som ni förstår är det rätt hektiskt här nere men mellan varven hinner jag med att längta hem lite också, fina Östersund. Nog med artighetsfraserna. Jag har varit ledig i helgen vilket har varit guld. Jag har vilat och träffat goda vänner som gett mig ny energi till den kommande veckan och jag har även hunnit med att skratta och kollat på den nya Jigsaw filmen. En trevlig helg i mitt tycke. Idag kom Ebba och hälsade på mig och Viktor! Det var så trevligt och mysigt, hon stannade över på middag och vi hann prata och kramas rejält innan hon återvände hemåt. Lill-nudeln ska alltså resa bort ett tag nu och leva det tyska-lyxlivet....Lycka till med allt @ebbabogfors

För mer godsaker, kom tillbaka imorgon!-Kram Nelli

Likes

Comments

Heej! Jag vet att ni vet att det blir mörkt typ kl 15 på dagarna under denna månad, men hallå????!!!! Jag blir en zombie tack vare det<\3 inte alls kul. Trots en lång sovmorgon känner jag mig mer sliten än någonsin. Tänkte som sagt ta någon fin bild på mitt rum men det går tyvärr inte, antingen är det jag som är otroligt dålig på att ta bilder eller så är mitt rum fortfarande fult. Får prova igen någon annan dag.

Min dag har varit ungefär lika rolig som gårdagen. Två lektioner efter lunch och sedan tisdagsmöte med minerva!!!!<3 Vid 17:45 väntade ett Hiit cardio-pass på gymet. Det var jobbigt men inga tårar idag tack och lov. Sitter i skrivande stund vid köksbordet och äter middag, duscha och film blir mitt tisdags-göra ikväll. Ha det gott så länge!

Mitt mellis idag innan träningen. Bacon, ägg och en avokadomacka! Whinnie och Elli försöker se söta ut, dom lyckas<3

-Kram Nelli

Likes

Comments

Instagram@nellifellander