Godmorgon är väl egentligen lite sent att säga, men ligger fortfarande kvar i sängen och har inte kommit så långt alls, men det är ju ändå söndag... Var ute sent igår med vänner så blev inte så mycket sömn inatt, och även i fredags. Brukar inte gilla att festa två dagar i rad men denna helgen var ett undantag och jag haft väldigt kul!

Nu ska jag snart dra mig upp och åka in till stan, ska på bio ikväll så ingen söndagsångest här inte! Jag klarar verkligen inte av att bara ligga hemma på söndagar och inte göra någonting, vill alltid ha ett bra avslut på vecka haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi bestämde oss för att göra en "hotellfrukost" i morse. När vi har sena morgnar brukar vi nästan alltid steka pannkakor, så det behövdes lite variation och supergott blev det!!

Detaljer från mitt hus

Det är så otroligt fint med all snö ute, titta bara hur fint det är utanför mitt hus. Älskar det.

Likes

Comments

Dagens lunch på beebar, en resturang i Göteborg som ligger vid Kungstorget för er som inte visste!! Jättemysigt ställe med sjukt god mat, jag som nästan alltid väljer caesarsallad måste nog säga att detta var bland dem godaste jag ätit. Nu ska jag försöka få igång min kamera som har legat undangömd ett bra tag, så att bloggen kan få bättre bilder:-) puss!

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag tänkte starta blogg! Hoppas att det finns några där ute som vill följa min vardag. Jag är en tjej på 17 år som bor i Göteborg, går andra året på gymnasiet. Jag älskar kläder och allt som har med det att göra, umgås med vänner/pojkvän, resa och att bara leva livet helt enkelt! 

Likes

Comments