Header

Idag gosade Nellie ner sig under filten i mitt knä. Det är riktigt höstväder hos oss med massa låg på marken som Nellie älskar att springa i!
😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår, lördag, blev vi hämtade med husbil av min mamma, pappa och lillasyster för att åka vidare till Gekås Ullared för massa shopping. Nellie har superduktig hela helgen och tyckte det var jättemysigt att få sova i husbil och självklart få massa mys och uppmärksamhet hela tiden!
En toppen helg för alla, det gillar vi, mer sånt!

/Amanda

Likes

Comments

regnet det bara öser ner idag, så vi har bara myst i soffan och självklart väljer Nellie att ligga o gosa i knät 😍🐶

Likes

Comments

Likes

Comments

Nellie är äntligen nyklippt, dock så kom chocken.. Nellie har varit lurvig länge nu för vi tycker hon är så söt när hon är långhårig och lurvig, men när vi hämtade henne hos frisören så var hon lite för smal. Vi åkte till djuraffären (tycker de hjälper bättre än djursjukhuset) så hon tipsade om ett foder med mer kalorier i som ska göra henne lite tjockare. Hon mår inte dåligt och väger ungefär lika mycket med vi tycker hon ser lite för liten ut. Nellie har inte gått över till vuxenfoder än just på grund av att hon är väldigt liten så hon behöver mer kalorier och liknande i fodret. Vi hoppas att hon snart får lite mer hull :)
trevlig söndag

Likes

Comments

I söndags var vi ute och lekte i hundgården, Nellie älskar att vara där i springa efter bollar. Idag är det verkligen inte så bra väder tyvärr, det går regnat i princip hela natten och hela morgonen också... Men  är gör det när man kan va inne i mysa :)

Likes

Comments

idag blev morgonpromenaden lång och i skogen, det är en av de bästa platserna tycker Nellsan för där slipper man träffa massa andra hundar och får springa med matte :)
trevlig helg

Likes

Comments

Vi har aldrig behövt lämna bort Nellie nån gång på grund av att hon alltid kunnat följa  med. Men nu har vi bokat en resa och ska för första gången lämna henne på ett hunddagis, detta är dock i april så det är ett tag kvar. Men jag kommer nog hinna oroa mig hundra gånger om innan vi är där. Jag älskar att Nellie kan följa med överallt och vill verkligen att hon ska följa med överallt, men det är lika bra att veta att hon trivs att vara på hunddagis också om någonting skulle hända eller om man faktiskt inte kan ta med henne.
Hur gör ni? Har ni dra hundar ofta på dagis?
Ha en trevlig kväll 🐶🐕

Likes

Comments

Nellsan har fått mycket beröm från grannarna att hon är väldigt tyst och snäll när vi inte är hemma. Hon skäller inte så mycket överlag utan det händer om det är för mycket spring genom trapphusdörren. Vi bor på bottenplan och ser alla som går in, så blir det för mycket spring säger Nellie till :)
trevlig helg

Likes

Comments

I morse somnade Nellie mitt i tuggandet. Hon fick en baconpinne efter morgon långpromenad och när jag tittade ner hade hon stensomnat med halva tuggpinnen i munnen. Så söt hon är!

Ikväll när vi hade ätit färdigt kröp hon upp i min famn och tog en tupplur. Hon är för söt, man blir så glad att hon så ofta kryper upp i famnen för att gosa en stund.

Likes

Comments