Header
View tracker

Idag började Nellsans andra löp. Hon är inne i en mysfas, så hela natten har hon velat ligga så nära som möjligt. Har jag eller Marcus vänt på oss har hon glömt med så hon kan ligga på armen, hon är för söt. Eller nu när jag pluggar ska hon sitta i knät och mysa. Detta är bästa fasen! ❤

Hon var även hos frisören idag för att bli julfin, hon fick en liten julrosett av frisören så hon blev extra fin.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har vi fixat och donat så det är julfint i lägenheten. Nellies insatts va att ligga i soffan och övervaka sedan inspektera allting när vi hade fixat färdigt allt.

Vi pratade även med en av grannarna och hon berättade att hon brukar prata med Nellie genom dörren när vi inte är hemma. Nellie brukar ge ifrån sig ett eller ett par skall när någon går förbi vår ytterdörr och ut genom trapphuset.
Vi har härliga grannar som står ut med att hon skäller ibland.

Likes

Comments

View tracker

Förra veckan var Nellie hos veterinären på grund av massa svarta prickar på magen. Det var "bara" pormaskar som inte ska göra nån skada, vilket va jätteskönt att veta. Nellie är en så pigg och glad hund, så att se henne trött och sjuk är otänkbart. Hon har också gått upp till sin idealvikt igen vilket också är positivt. Nu väntar vi på andra löpet, som många av hennes kullkompisar redan har fått.

Ha en bra onsdag 🐶🐕

Likes

Comments

Herregud va tiden går..  Bara om någon dag är det November. Men Nellie gillar höste  för då får man springa supersnabbt i löven. Hon fick testa hos åka cykelkorg idag, det var inte speciellt roligt. Det går mycket roligare att leka i hundgården 🐕

Likes

Comments

När vi har på Ullared köpte vi en ny stor filt till Nellie som hon gillar jättemycket. I veckan var vi och klippte Nellies klor, vi har alltid gått till samma men denna gången hade de en annan som Nellie inte alls gillade... Hon som skulle klippa ville sätta munkorg på Nellie, där går min gräns lite. Nellie har aldrig haft problem med den förra och klippa klorna har aldrig varit jobbigt förrän nu. Hon tog av munkorgen med en gång delvis  för att hon såg att vi blev obekvämma och även för att den var alldels för stor för Nellie. Nästa gång får vi helt enkelt be om den andra som fungerar bättre för oss.

trevlig helg 😊🐶🐕

Likes

Comments

Idag gosade Nellie ner sig under filten i mitt knä. Det är riktigt höstväder hos oss med massa låg på marken som Nellie älskar att springa i!
😊

Likes

Comments

Igår, lördag, blev vi hämtade med husbil av min mamma, pappa och lillasyster för att åka vidare till Gekås Ullared för massa shopping. Nellie har superduktig hela helgen och tyckte det var jättemysigt att få sova i husbil och självklart få massa mys och uppmärksamhet hela tiden!
En toppen helg för alla, det gillar vi, mer sånt!

/Amanda

Likes

Comments

regnet det bara öser ner idag, så vi har bara myst i soffan och självklart väljer Nellie att ligga o gosa i knät 😍🐶

Likes

Comments

Likes

Comments

Nellie är äntligen nyklippt, dock så kom chocken.. Nellie har varit lurvig länge nu för vi tycker hon är så söt när hon är långhårig och lurvig, men när vi hämtade henne hos frisören så var hon lite för smal. Vi åkte till djuraffären (tycker de hjälper bättre än djursjukhuset) så hon tipsade om ett foder med mer kalorier i som ska göra henne lite tjockare. Hon mår inte dåligt och väger ungefär lika mycket med vi tycker hon ser lite för liten ut. Nellie har inte gått över till vuxenfoder än just på grund av att hon är väldigt liten så hon behöver mer kalorier och liknande i fodret. Vi hoppas att hon snart får lite mer hull :)
trevlig söndag

Likes

Comments