Header

Trevlig helg önskar jag och Nellsan

Likes

Comments

Självklart sitter vårt lilla hjärta med oss i soffan och tittar på Mello!
Har ni sett att hon sitter på rumpan, hon ligger inte ner utan hon ska sitta bredvid husse på rumpan 😄

Hoppas ni har en lika bra helg som vi 🐶

Likes

Comments

vi har massa snö och Nellsan gillar det, hon bryr sig inte om hon halkar omkring hon tycker det är lika kul ändå.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nyår för oss är inte oro eller frustration över att det skjuts raketer. Nellie har inte haft några problem med detta och inte heller detta år. Vi är väldigt glada över att vi tog med henne till friidrottshallen när hon var mindre och fortsatte med detta, startskottet skjuts med en pistol som gör ifrån sig ett liknande ljud. Detta nyår tyckte hon det va mysigt att titta på fyrverkerierna och var inte rädd en sekund. Självklart går vi inte ut runt tolvslaget på grund av att det dånar nått otrolig där vi bor, men även fall vi är inne och hade dörren öppen ut så var hon inte berörd.
Nellie är superduktig och vi är så otroligt lättade att fyrverkerier inte är ett problem för henne.

Hoppas ni hade ett bra avslut på året som var och en bra början på det nya.

Likes

Comments

Idag började Nellsans andra löp. Hon är inne i en mysfas, så hela natten har hon velat ligga så nära som möjligt. Har jag eller Marcus vänt på oss har hon glömt med så hon kan ligga på armen, hon är för söt. Eller nu när jag pluggar ska hon sitta i knät och mysa. Detta är bästa fasen! ❤

Hon var även hos frisören idag för att bli julfin, hon fick en liten julrosett av frisören så hon blev extra fin.

Likes

Comments

Idag har vi fixat och donat så det är julfint i lägenheten. Nellies insatts va att ligga i soffan och övervaka sedan inspektera allting när vi hade fixat färdigt allt.

Vi pratade även med en av grannarna och hon berättade att hon brukar prata med Nellie genom dörren när vi inte är hemma. Nellie brukar ge ifrån sig ett eller ett par skall när någon går förbi vår ytterdörr och ut genom trapphuset.
Vi har härliga grannar som står ut med att hon skäller ibland.

Likes

Comments

Förra veckan var Nellie hos veterinären på grund av massa svarta prickar på magen. Det var "bara" pormaskar som inte ska göra nån skada, vilket va jätteskönt att veta. Nellie är en så pigg och glad hund, så att se henne trött och sjuk är otänkbart. Hon har också gått upp till sin idealvikt igen vilket också är positivt. Nu väntar vi på andra löpet, som många av hennes kullkompisar redan har fått.

Ha en bra onsdag 🐶🐕

Likes

Comments

Herregud va tiden går..  Bara om någon dag är det November. Men Nellie gillar höste  för då får man springa supersnabbt i löven. Hon fick testa hos åka cykelkorg idag, det var inte speciellt roligt. Det går mycket roligare att leka i hundgården 🐕

Likes

Comments

När vi har på Ullared köpte vi en ny stor filt till Nellie som hon gillar jättemycket. I veckan var vi och klippte Nellies klor, vi har alltid gått till samma men denna gången hade de en annan som Nellie inte alls gillade... Hon som skulle klippa ville sätta munkorg på Nellie, där går min gräns lite. Nellie har aldrig haft problem med den förra och klippa klorna har aldrig varit jobbigt förrän nu. Hon tog av munkorgen med en gång delvis  för att hon såg att vi blev obekvämma och även för att den var alldels för stor för Nellie. Nästa gång får vi helt enkelt be om den andra som fungerar bättre för oss.

trevlig helg 😊🐶🐕

Likes

Comments