Header

Om någon timme är det dax att lämna in vår lilla Nellsan, det är lite jobbigt. Vi känner det redan nu att vi mycket hellre tar med henne, inte för att hon inte kommer trivas, för det är vi övertygade om att hon kommer. Mer för att vi alltid vill va med henne, alltid vill veta hur hon har det. Men samtidigt känner vi att det är viktigt att hon kan vara på dagis ibland, det är bra både för oss och henne.

Det bästa med detta dagis är att alla hundar har sitt helt egna rum och även egen utegård och när de går promenader går de alltid bara med en hund åt gången. Som ni förstår finns det alltså inte så många platser och skötaren kan lägga fokus på alla hundar.
Det kommer gå hur bra som helst, det är ju inte så lång tid hon ska vara där.
Ha en fortsatt trevlig söndag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Imon ska vi lämna in lilla Nellie på hunddagiset igen men nu lite längre tid än bara en natt. Vi håller tummarna att hon trivs lika bra denna gången som förra gången.

Vi kommer självklart sakna henne hur mycket som helst, hon är ju vår lilla älskling 😍🐕

Likes

Comments

När vi badat och klippt Nellie ser vi första fästingen för iår... Den satt jättenära ögat och Nellie gillade inte när vi skulle ta bort den, hon blev rädd när vi var så nära ögat. Men det gick bra och vi fick bort den, vår stora fråga även detta året är ska vi ha fästingmedicin till henne. Då tänkte vi i så fall en tuggtablett från veterinär, men förra året hade hon max 5stycken så vi är lite veliga.

Likes

Comments

En myssöndag helt i Nellies smak, först långpromenad på morgonen, sedan vara ute i princip hela dagen och nu mys i soffan 🐕😍

Likes

Comments

Nu äntligen får vi njuta av det fina vädret 😀😀

Likes

Comments

Lillfisen hälsar glad första Maj, hon är nöjd för morgonpromenaden blev extra lång för det är så fint väder 😊

Likes

Comments

När hon kryper upp i famnen och myser in sig och somnar, det är kärlek ❤❤

Likes

Comments

Vi har äntligen hittat ett foder som lilla loppan kan äta utan att kräkas och må dåligt. Även något hon vill äta, hon kommer så fort hon ser att det är matdax. Sedan hon var liten har hon alltid velat ligga i väskor, små som stora. Idag valde hon en lite större mysig väska att ligga och sova på

Likes

Comments

När vi packade för några veckor sedan skulle Nellie självklart vara med, helst i mitten och på allting så hon kan få följa med.
Denna veckan har vi tagit fram klosaxen för att hon ska vänja sig. Vi gjorde det när hon va liten och jag kunde klippa klorna på henne ett par gånger. Men sen började hon vägra så vi valde att gå till en djurbutik som klipper klorna också. MEN denna veckan har vi alltså klippt alla små klor utan minsta lilla problem. Kanske behövde hon bara vänja om dig att det inte är så farligt. Eller hade vi vara tur just denna vecka. Vi ska försöka igen om några veckor och se hur det går. trevlig helg 🐕🐶

Likes

Comments

hon är lika lycklig som vi när det är långhelg och massa tid ihop  ❤❤

Likes

Comments