Katter är nog det mysigaste djuret jag har haft. Nu är Charlie 4 och en halv månad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

LILLEFOT

Idag så skulle vi åka till veterinären med Lillefot. Jag fick honom när jag fyllde 3. Men nu är Lillefot 6 år och väldigt gammal. Felet som gjorde att vi skulle åka till veterinären, Var att han var så mager så att när vi klappade honom så kände man ryggraden. Fast han hade skinn och hår. När jag kom hem från skolan så hade pappa varit hos veterinären. Veterinären hade inte sett några fel på Lillefot. Och sa att vi skulle ge honom massa mat för att han skulle bli stor igen. Nu har han fått flytta tillbaka ut till sin fru igen och vi har satt ut hagen igen. HEJ DÅ BLOGGEN JAG SKRIVER MER SENARE

Likes

Comments

lilla stackars Lillefot

idag så var vi tvungna att ge våran 6 åriga kanin Lillefot medicin. Han är gammal och trött kan knappt gå mamma tänker avliva han på måndag. Han ligger på en filt i badkaret vi har lagt foder och en vatten skål vid hånom.

Likes

Comments

CHARLIE

vi har fått världens mysigaste katt. Nu är han 4 och en halv månad. Han är kelig men också rett busig av sig han blir gärna klappad. Jag vill alltid vara med han. Han är en del av familjen nu.

Likes

Comments

Den 27 juni var vi på Bårås djurpark . Jag tyckte att alla djur var bäst. Stella tyckte att flamingon var roligast och jag har bestämt mig för att åka dit nästa år igen. 

Likes

Comments

Kiwi har växt och blivit tamare. Jag älskar honom jag vill alltid se han. Vi håller på att ta bilder för att låta kiwi vara med på en utställning. Kram från Nellie!  

Likes

Comments