Nellie, Vardag/allmänt

Hej!

Helt misslyckat, då klockan nu slagit över tolv och det inte längre är fredag den 13e men det är fredagen jag kommer skriva om så whatever.

Min dag idag startade verkligen som en av de sämsta dagarna nånsin, jag var bara så negativ, jag mådde illa, var arg på allt och alla och var på the edge att börja gråta hela tiden. Jag dissade folks idéer inför kvällen och längtade bara hem till en varm säng och sömn.

Jag gick hem tidigare från skolan och sov fram till ca 6/7och efter det träffade jag Astrid. Åter igen är jag så tacksam över mina vänner då de verkligen ger mig så sjukt bra energi och får mig att må bra. Vi skulle äta middag ute någonstans men det blev att vi åt på taco bar haha. Jaja middag som middag right? Vi snackade om allt mellan himmel och jord, bl.a Astrids stalker, den sorgliga skillnaden på våra kärleksliv, våran fest vi ska ha, hur sämst människor är, ångest över en viss händelse i veckan, mitt gymnasieval och massa mer. Hur som helst så gjorde hon min kväll och jag ska nu gå och lägga mig med ett leende på läpparna.

Hoppas ni haft en bra dag.

Puss och Kram

/Nellie

Likes

Comments

Foto, Nellie, Vardag/allmänt

Hej!
Idag har varit en lugn dag. Ingen skola för jag har verkligen inte mått bra under dagen, vilket egentligen bara var skönt eftersom att jag redan är skoltrött efter en dag. Host, Host.

Som tur är har jag världens bästa vän som gjorde min dag bättre som vanligt nu på kvällen. Vi var på Fabrique vid Fridhemsplan och fikade och tog en promenad efteråt, tänkte på det nu när jag var på väg hem att fan va jag är lyckligt lottad och så tacksam över att ha så fina vänner som jag har, som kan vända mitt humör från 0 till 100 på några minuter. Så otroligt tacksam.

Nu ska jag nog laga middag och städa lite, kanske gå ut med hunden en stund sen ska jag ba sova.

Så godnatt redan nu och puss och kram

/Nellie

Likes

Comments

Vardag/allmänt, Åsikter & tankar

Hej!
Sen ett år tillbaka, vad jag kan komma ihåg. Kanske mera. Så har nånting i mitt liv verkligen fattats. Egentligen har nog något fattats mkt längre än bara ett år sen. Det är sjukt svårt att sätta fingret på vad det är. Jag som person har verkligen trubbats av. Det känns som om att jag typ långsamt brutits ner. Inte brutits ner på det sättet att jag mår dåligt, för det gör jag nt. Jag är glad i mitt liv och mår bra, men jag känner typ att jag tappat gnistan. Både i min personlighet / hos mig som person men också i allmänhet/livet.


Jag är inte deppig. Och jag förstår om ni inte förstår mig.
Men, jag känner att jag är alldeles för synisk för att se fram emot saker. Jag är glad att jag är väldigt självständig och jag är stolt över min envishet. Men det kan också bli ganska ensamt när dom två kombineras. Och jag känner och har känt på den senaste tiden att jag bara inte vill nånting.


Tyvärr. (Osammanhängande text förlåt, behövde få skriva av mig.)


Puss och Kram / Nellie

Likes

Comments

Nellie, Åsikter & tankar, Foto

Hej!
Idag är det första kvällen på 2017. Ett år jag har stora förhoppningar och mkt krav på. Men idag är ju egentligen bara som vilken annan dag som helst, världen förändras ju knappast över en natt.
Men jag har ändå samlat på mig "löften" jag vill hålla under året. Jag tror dom är ganska klyschiga men åter igen så vrf skulle d vara klyschor om dom nt var bra.

Mina nyårs "löften" 2017

1. Sluta vara begränsad pga andras åsikter eller känslor. Gå på magkänsla och ha kul!

2. Börja träna och bli nöjd med min kropp igen (Host)

3. Skaffa jobb

4. Uppskatta vad jag har mer! Se det positiva i allt.Det var mina såkallade löften. Men mer om året som gått. 2016, hmm asso för mig har det varit ett år av förändringar men samtidigt inte ett jätte händelserikt år. Krångligt kanske men aa. Jag har väl mått sådär under 2016, tillräckligt bra men inte bäst. Allt som allt så har det varit ett bra år iaf. Flera positiva händelser än negativa motgångar, helt klart.

Jag hoppas att ni firat in året på bästa möjliga sätt och att ni får ett jätte bra 2017.

Puss och kram / Nellie

Likes

Comments

Nellie, Åsikter & tankar

Hej!
Jul.. vart ska man börja?

Nu e jag väldigt sent ute men jaja.

Som alla gör nu förtiden tänker jag väl börja med att säga att jag endast skriver utifrån mina erfarenheter till jul och jul firande, och att jag är otroligt tacksam till att få ha en sån koppling till julen som jag har. Då det kan vara en otroligt jobbig och ensam högtid för många.
I all respekt till det så tänker jag ändå berätta hur jag haft det och vad jag tyckt och tänkt osv.

Min jul har i princip alltid sett lika dan ut. Ända sen jag var liten och mina föräldrar bodde ihop. Jag firar med mamma, pappa, syster och faster hemma hos oss (där jag och min syrra bor.) Vi gör alltid samma saker. Pappa och min faster kommer till oss, vi äter jul lunch, kollar på Kalle anka, öppnar och ger julklappar, tar det lugnt och myser (då jag oftast sover) och sen julbord till middagen.

Absolut inget speciellt eller stort, men ändå en jul att se fram emot.

Jag tänkte på det i år, då jag var ute med scottie efter Kalle anka. Att jag är så sjukt lyckligt lottad. Jag gick där med min tröja som det står ÖSTERMALM i stora bokstäver över hela bröstet och passerade bara ett glatt ansikte efter det andra. Jag gick och tittade upp i himlen och var glad,

"God Jul" och varma leenden var och är det ända jag någonsin upplevt av julen.
Och det här skriver jag inte för att på något sätt skryta, om man nu kan göra det. Utan mer för att konstatera hur olika uppfattning man har från människa till människa över något som anses vara en högtid som bör firas på ett visst sätt, och att det tagit mig 15 år att börja ifrågasätta varför jag har det så pass bra och andra inte?

Julen är orättvis och bör göras bättre för så många människor. Julen är om att ge, ge kärlek och ge omtanke. I vilken mängd spelar ingen roll.
Jag hoppas att en felfri, traditionell jul slutar neutraliseras men jag hoppas också att dom som faktiskt har turen att få uppleva den tar vara på det bättre och uppskattar den.

Allt som allt var min jul Bra. Det hoppas jag att din jul också varit. <3

Puss och Kram / Nellie

Likes

Comments

Nellie, Foto

Hej!
Jag har nt skrivit alls mycket på senaste jag har helt enkelt nt haft lust, tid eller kraft till det. Men en del har hänt och jag har en del saker jag tänkt blogga om. Bl.a så har jag färgat håret till en helt ny färg, julen har varit så har tänkt skriva lite om den + julklapparna jag fått som jag tänkt visa, nya viktiga besked från min läkare ang min sjukdom, nyår är påväg osv.

Nu den 29/30e är jag i Bollnäs med släkt och kommer hem lagom till nyår (stress.) Vilket innebär att jag bara har min telefon att blogga ifrån. Jaja.
Klockan är nästan 00.00 och jag är sjukt trött så ska sova nu när som helst.

God Natt

Puss och Kram / Nellie

Likes

Comments

Nellie, Vardag/allmänt

Hej!
Nu ligger jag hemma i min säng och känner mig typ sjuk. :( Jag som precis kommit ur en jätte stor förkylning. Nu när vinterkräksjukan går så hoppas jag verkligen att det jag känner nu går över. Pga att jag varit sjuk och så så har jag inte uppdaterat särskilt mycket här, det blir ju lite enformigt att bara läsa om att jag ligger hemma och mår dåligt. Förlåt för det.

Under min vecka när jag var super förkyld och hela den här veckan så har jag haft världens torka när det gäller filmer,serier, poddar,låtar osv. Då jag har hunnit kolla igenom allting när jag bara legat hemma och varit sjuk. Men jag har fyra låtar som jag lyssnat nonstop på som jag fortgörande inte tröttnat på. Lyssna på dom!

Har inte så mycket mer att dela med mig av, jag ska försöka ta mig ut imorgon och handla lite julklappar osv men annars ska jag bara ligga här och försöka bli frisk. Krya på mig.

Puss och Kram / Nellie

Likes

Comments