Idag ringde min väckarklocka 04.30 och förvånansvärt så steg jag upp på en gång fast en jag inte somnade förns runt 23 igår, kanske vare för att jag såg framemot att gå lucia tåg idag! Tre föreställningar hade vi, för niorna, åttorna och sjuorna. Mellanstadiet/lågstadiet kolla också nån av gångerna. Men alla var så duktiga är så stolta över alla som var med idag och gick, vi sjön på som bara den!

Och här är nåra, men få bilder tyvärr!
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

07.00

jag ska sätta in p-stav idag, jag vill inte säga att jag är rädd mer nervös. har inte så högsmärttröskel så är väldigt nervös över hur ont det kan göra att sätta in den. en p-stav är ett preventivmedel som skyddar mot graviditet i tre år, skälva staven är lika tunn som en tändsticka och den sätts in i under armen.

09.00

i torsdags var jag hos ungdomsmottagningen och blev informerad om olika preventivmedel och valde då att en boka ny tid för insättning av p-stav som blev idag. fick också med mig ett par bedövningsplåster hem som skulle sättas på underarmen cirka 4 timmar innan besöket och de har jag då gjort nu.

13.00

då sitter jag här i väntrummet på ungdomsmottagningen och är så sjukt nervös. Har med mig en kompis som moraliskt stöd haha.

efter besöket

jag var så himla nervös men det gick så bra! en barnmorska kom och möte upp mig och jag fick komma in på ett rum. det första jag fick göra var ett graviditets test som dom gör på alla som ska sätta in p-stav och såklart var jag inte gravid! Sedan fick jag följa med till ett annat rum och där fick jag lägga mig på en säng. sedan gjorde jag något dumt, efter att hon tagit bort bedövningsplåstren så klämde hon lite där dom hade suttit och sa att ifall det fortfarande gjorde lite ont så kunde man få lite mer bedövning. hon klämde och nöp och jag kände ingenting alls men jag sa att det gjorde jätteont.. just för att jag var så himla nervös, de är dumt att ljuga jag vet men det var för mitt eget bästa haha. såklart hade jag oroat mig i onödan det gjorde inte alls ont och barnmorskan var super trevlig, hon satt tålmodigt och vänta på att lilla fega jag skulle våga sätta igång, super gullig tjej.

jag tänkte uppdatera om cirka en månad och berätta hur det gått med p-staven. puss och kram


Likes

Comments

att våga är någonting jag stöter på varje dag. jag är inte världens modigaste person jag är också osäker ibland men just idag tog jag modet till att göra något jag länge tänkt på, jag har startat en blogg.

vad vare jag var rädd för då? att folk skulle döma mig? ja det var nog det.

men även fast jag vet att jag inte är det så känner jag mig som världens modigaste, mitt motivations tänkande till att starta denna blogg kanske inte var den bästa. jag bara vakna och kände ingen kommer ändå hitta min blogg så vem ska döma mig, för den ända som kommer läsa är nog min mamma för att jag ber henne.

men om det är någon som läser så välkommen och jag hoppas att du kanske vill fortsätta läsa om mitt lite annorlunda men ändå vanliga liv.

Likes

Comments