Jag är verkligen inte ensam om att bry mig om hur mitt barns uppväxt och liv kommer att bli! Någonting jag strävar efter är att Nellie ska bli är en stark,självständig och snäll tjej! Hon kommer inte ha några problem att bli detta för hon har fantastiska människor omkring sig som jag känner stort förtroende för! Jag kommer inte styra henne och inte alltid stå där med pekpinnen, hon måste få pröva sina vingar själv också för att förstå vad som funkar för henne och inte!
Hon är redan nu en fantastisk envis och alldeles underbar liten tjej, jag är så stolt över hur duktig och medmänsklig Nellie är redan!
Nellie blir 4 år i Mars, hon är väldigt medveten om vad som händer runt omkring henne även om inte jag säger allt till henne!
Hon märker på mig när jag mår dåligt! Hon märker av när det ska hända något stort för oss! Hon är verkligen medveten!
När Nellie ser att jag mår dåligt så är hon väldigt kärleksfull och så omhändertagande, fast hon inte behöver det för jag visar inte Nellie att jag är ledsen eller mår dåligt!
Det finns väldigt många saker man är rädd för som förälder, att ens barn kanske ska behöva uppleva i sitt liv!
Jag kommer
ALDRIG acceptera att Nellie blir illa behandlad, tro mig jag kommer kriga med näbbar och klor och jag är inte den roligaste att bråka med! Hon ska absolut inte hamna i träsket jag varit i! Aldrig ta att någon/några beter sig så katastrofalt dåligt så man sänker sig själv!
Hon ska aldrig någonsin behöva ha så dåligt självförtroende som jag haft och har! Det ska absolut inte smittas av på henne! Min städmani har smittats av på henne det märker jag
😝! Hon gör som jag haha, städar och torkar och viker och håller på!!
Jag kommer alltid stötta henne igenom livet, kommer alltid vara en stöttepelare för henne oavsett var som händer i hennes liv!
Det är så otroligt stort och vara mamma, jag är så vansinnigt stolt över att jag får vara mamma, speciellt till Nellie! Många är på mig att jag ska skaffa fler barn och att jag är en bra mamma och att jag borde ha minst 3 barn till! Men det handlar inte om att bara skaffa barn, du ska vara mogen för det också! Du har inte bara ansvar för dig längre utan för en annan människa eller flera andra! Man ska kunna ta ansvar och vara mogen och skaffa med rätt person med kan vara rätt bra
😝😂!
Men någon gång i livet så lär jag skaffa fler, det kommer när det kommer
☺️!
Nu ska jag snart bege mig till jobbet och vara där två nätter innan jag går på lite ledighet! Hoppas ni får en fantastisk tisdagskväll ! / Emelie

Likes

Comments

Jag är en väldigt kärleksfull tjej! Jag är den där tjejen som överöser andra med kärlek, jag försöker alltid få mina nära och kära få känna hur viktiga dom är för mig!
Efter att jag gjorde min operation i Maj-16 så har jag nog blivit mer känslig för kärlek och jag kommer verkligen på mig själv vilket bekräftelsebehov jag fått och uppmärksamhetsbehov jag fått!
Är det för att jag kanske får mer skit och hat om mitt utseende än bra respons?
Folk kritisera mitt utseende och det påverkar mig för att jag nu helt plötsligt hatar speglar! Jag vill inte se mig själv i spegeln! Har blivit så kräsen, men endast när det gäller mig själv! Jag lär få jaga uppmärksamhet och bekräftelse i många år för att kompensera det dåliga jag får till mig om mitt utseende!
Jag vet att jag ska skita i alla människor som beter sig illa emot mig men det går inte!!
Jag räcker aldrig till för någon! Jo de enda jag räcker till för är mina föräldrar! Dom ger mig väldigt mycket bekräftelse och jag älskar dom för allt dom gör och gjort för mig!! Jag har världens bästa föräldrar!!!
Just nu ligger jag och kollar på bridget Jones! Ohh vad jag önskar att min värld var som hennes!!!

Dags och krypa ner under filten igen, imorgon ska ja hämta hem min älskade lilla Nellie och åka till tippen!! Ciiiaaao
☺️👍🏻

Likes

Comments

Jag trodde kanske att jag skulle kunna känna att jag dög som person igen om jag bara fick bukt med min vikt! Gick jag bara ner i vikt kanske både tjejer och killar ha respekt för mig igen! Jag var den där tjocka o feta tjejen som pratade om och inte med.?
Jag blev påmind om hur jag såg ut rätt ofta av folk omkring mig som påpekade om jag åt en godisbit eller om jag var på mc Donalds någon gång eller vad jag än drack så var det också tokigt. Jag bestämde mig för snart 2 år sedan att jag ville göra en gbp operation för att de där alla dieter man ska försöka med hjälpte 2 kilo ner och 5 kilo uppåt istället! Men jag är nöjd med att ha förlorat så kopiösa kilon sedan den 18 maj-16! Jag är imponerad av min egna kropp som kämpat och stått emot och verkligen orkat! Nu har jag ju fått former tillbaka, ja ja rund är också en form jag vet😉! Men nu när jag äntligen för första gången i mitt börjar känna att "wow jag passar in, jag blir respekterad, jag blir bekräftad jag får komplimanger och jag får känna mig helt okej äntligen" då kommer de där människorna som inte kan låta bli att trycka till
mig!
Jag har blivit tjejen som vill ha bekräftelse av båda min familj och mina vänner på att jag är okej precis så som jag ser ut! Jag är fin som jag är! Jag söker uppmärksamhet för att få en bekräftelse på att jag duger precis så som jag ser ut nu! Det är en kamp emot mig själv, det är en jäkla kamp emot de där folket som inte kan låta mig få känna att jag är snygg och fin!
Idag fick jag en kommentar"herregud, du var ju riktigt kraftig förr! Fetto då"!?
Jag hatar orden fet och tjock och kraftig! Jag vet att jag fortfarande är fet o tjock o kraftig, jag kan inte bli modellsmal jag kan inte bli en pinne! Jag kan inte ändra hur mitt ansikte ser ut! Men när folk går på mig om hur jag ser ut så börjar jag fundera på vad skönhetsoperationer kostar! Vad kostar det att byta ut mitt fula ansikte? För snygg kommer jag inte bli i ansiktet heller tydligen! Vad kostar de med nya bröst ? Vad kostar de o operera benen och armar o magen och varför inte hjärnan också kanske?
Jag är så trött på att inte få känna att jag är tillräckligt bra och snygg för någon eller några!
Trött på alla dessa påhopp emot mig!
Nu har jag legat vaken igen för jag är så ledsen och blir förbannad 😥! Jag menar inte att ni ska överösa mig med massa bra saker nu o säga massa fina saker, jag lägger korten på bordet och ja jag söker som tusan efter att bli bekräftad o få uppmärksamhet men tydligen så ser folk bara feta jag så kanske dags o sluta o söka efter de där.... Over and out' ✌🏻️

Likes

Comments

Jag tappar fattningen helt!
Jag har vetat i snart 3 veckor att en av mina närmsta vänner har fått cancer! En cancer som startade i livmodern men som sitter i levern och på mjälten nu med! Förra veckan åkte hon in akut med ambulans och hade tuppat av hemma och var inte kontaktbar! Dagen efter att denna händelse inträffade så har hon varit fortsatt okontaktbar!!
Hon blev akut uppskickad till Linköping! Dom har inväntat att hon ska bli piggare men hennes prover blir värre och hon blir bara sämre och sämre! Jag lider som fan med Johan,Sebastian och hennes föräldrar Arne och Marie! Jag kan inte beskriva denna ledsamhet och ilska jag har nu! Jag är så förbannad på mig själv att jag inte var där förra tisdagen!!! Varför åkte jag inte dit på kvällen och umgicks med Johan och henne?? Har haft ett långt och smärtsamt samtal igår kväll med Johan och vi båda grät mest! Jag kan inte förändra något som gör att läget ändras, jag känner mig hjälplös! Dom pratar om att stänga av alla apparater och låta henne somna in!💔 Jag vet fan inte vart jag ska ta vägen!!!? Vart ska jag hämta styrkan och orken! Hur ska jag kunna stötta Johan och de andra!? Igår kväll satt jag upptryckt i soffan och tårarna som rann som floder på kinderna! Snälla allihopa, ta vara på varandra! Älskar ni någon och är rädd om den/dom så gör allt ni kan för att visa detta! Har ni någon som ni bråkar med, snälla lägg er inte som ovänner!! Men höj varandra och peppa varandra! Visa att ni bryr er om varandra, en dag kanske ni vaknar upp men den som står er närmst och som ni älskar kanske inte vaknar den dagen! Jag älskar mina vänner och min familj något extremt mycket! Men nu är jag den som ska vara stark för Camillas anhöriga och finnas för dom! #fuckcancer🎀!!!!!!!!

Likes

Comments

Ibland hinner man fasen inte med i livet som
man själv lever i! Men nu har jag insett att det är min tur att få må bra, det är min tur att få känna att folk ska få vara rädda för att förlora mig för jag är ingen självklarhet som någon någonsin ska ta för givet! Jag är värd det bästa!
Men sedan så har man en ständig kamp om att alla andra ska må bra runt en! Alla andra ska kunna få känna glädje och ett lugn i sina liv! Ibland hinner man inte stanna upp fören de kanske är för sent! Men jag har lärt mig mina signaler nu!
Men har jag blivit en iskall tjej? Jag är ju den där kärleksfulla snälla omtänksamma och bara mjuka Emelie ju? Jag vill aldrig förlora dom egenskaperna hos mig vilket jag inte hoppas att jag har förlorat heller!
Har ni tänkt på hur mycket man kämpar med allt möjligt? Kämpar med att få bli omtyckt, kämpa med att räcka till för allt och alla? Kämpar med att man vill bli älskad för den man är!! Kämpar med att man vill att folk ska uppskatta en och ta vara på ens närhet och omtanke! Ska man sluta kämpa? Ska man bara låta "livet ha sin mening"!? Nej jag är inte sån! Vill jag något så ger jag fan 200% för att det ska gå igenom!! Alltid! Så kämpa på ni andra med! Det krävs alltid att alla gör så gott man kan! En kan inte göra allt men alla kan göra något!
👍🏻✌🏻️!

Likes

Comments

Jag är inte missnöjd med att vara ensamstående mamma varannan vecka! Däremot är jag missnöjd med hur mina veckor ser ut! Den veckan jag inte har Nellie(dottern) så försöker jag att umgås och hitta på saker med folk och göra såna saker som jag inte kan göra när jag har Nellie! Jag kan sakna den där familjestunden på eftermiddagen som "vanliga" familjer har och sitta och prata om
sin dag och hur det var på dagis och jobb och bara få umgås!! Den där mysstunden i soffan då hela familjen samlas och bara myser framför tv:n med lite filtar och ljus och bara få umgås med familjen! Klart att jag gör detta med Nellie nu också den veckan hon är här! Men man känner sig så jävla stressad att hinna med alltihopa man vill göra på en vecka med henne och så jobbar man och så är det alltid något annat som måste göras! Poff så var den veckan borta!
Jag tror att jag egentligen bara saknar att vara en familj som har en vardag ihop och där man verkligen ställer upp för varandra och man finns där! Alla familjer ser olika ut, givetvis! Men jag önskar ibland att andra kan förstå hur mitt liv ser ut egentligen! För att inte tala om min ekonomi, min lön går till räkningar och saker Nellie behöver och det är länge länge sedan jag köpte något till mig! Har sagt varje månad att jag vill åka till Ullared och få shoppa nu efter min op och kunna få skämma bort mig lite, meeeen så var det ju det där med ekonomin! Jag har inte möjligheten att göra samma sak idag som innan, jag har min ekonomi som ska täcka allt varje månad och det är inte billigt med saker och mat och allt när man är ensamstående och jobbar som undersköterska!!!
Jag gör så gott jag kan för att kunna hänga med på saker med mina vänner och gå ut och äta m.m men det kanske händer en gång var 5e månad Max!! Jag försöker verkligen!
Men jag älskar att få ha Nellie. Hade gärna haft henne på heltid om det varit så! Unnar gärna henne något extra om jag kan! Jag älskar att vara mamma!!! Bästa som finns! Nu ska det bli nattning av Nellie och sedan en macka i soffan för mig! Godnatt:)

Likes

Comments

Jag lyssnar så gärna på äldre människor som vill berätta sina livshistorier! Men jag orkar inte lyssna på folk som ska peka me fingret och ska bestämma hur jag ska leva, hur jag ska göra med relationer till folk och vem jag ska älska och inte! Är jag 25 år kan jag nog allt ta mina beslut själv!
När folk gör mig illa och skriver elaka saker till
mig och dom är rent allmänt bara för jävliga emot mig, så trösta mig då istället för att säga vad jag ska göra!! Säg inte " skit i såna människor" för det är inte bara att skita i för
mig! När någon påpekar hur tjock jag är eller hur ful jag är så tar det hårdare än vad ni kan tänka er! Jag blir så ledsen, idag har jag knappt kunnat äta pga alla påhopp igår! Jag vill inte bli kallad för såna glåpord, jag vill någon gång kunna få känna mig snygg,vacker,fin! Men jag kommer aldrig dit för det står folk med sina pekfingrar o pekar på vilka som duger och inte! Börjar man älska sig själv så är det lättare att älska någon annan! Men man stänger sig fullständigt av elaka ord!
Jag vill inte att någon i min närhet säger till mig någonsin igen att jag ska ignorera såna personer som trycker ner mig, för jag tycker på något sätt synd om dom! Samtidigt som jag blir vansinnig för dom trycker ner mig när jag väl är påväg uppåt!
Jag kommer aldrig bli smal eller pinnsmal, det vet jag! Jag kommer aldrig tillhöra den där kategorin SNYGG! Men jag förtjänar att bli älskad för just den jag är! Kunna få känna mig speciell och kunna få känna att jag duger utan att behöva ändra på mitt yttre!
Så in med era pekfingrar och sluta säg till andra hur man ska må och känna och vad man ska göra i livet!! Så länge ni själva är nöjda och känner att ni gör rätt val så vet ni, KÖR PÅ!!
Man lever bara en gång sägs det!

Likes

Comments

Jag kan inte hjälpa att jag hamnar i svackor! Men det blir inte bättre när folk ska påminna mig om hur tjock jag är, hur fet jag är! Hur ful jag är! Vilken dålig människa jag är!
Idag fick jag nog fan droppen!!
När en människa jag inte ens pratat med innan frågar mig på sociala medier hur jag såg ut innan min operation och ber mig att visa en bild hur jag såg ut innan och hur jag ser ut nu! Svarade att jag inte skickar bilder men att det fanns på min sida att se! Får så ett sånt elakt svar ifrån han helt öppet så alla kan se det!
"
Fan vad fet du var innan, vilket fetto" vad är det för kommentar om hur jag såg ut innan!?
"
Hoppas att inte folk i din familj låter dig gå ut så om du inte gått ner tillräckligt nu, så pinsamt för din dotter som jag ser att du har"
Jag kämpar, jag kan knappt äta! Äter jag så mår jag dåligt ibland och får magsmärtor oftast!
Men jag vill inte höra orden"fet" "tjock" "ful" mera!!! ALDRIG MERA!!! Det är inte okej!!
Döm inte mig! Likaså när jag väl fått i mig mat och fått i mig en bra portion, jag vill INTE höra, Ojj du har ätit jätte mycket och Ojj vad du fick i dig mycket nu! Jag äter det ja kan!! Låt mig vara! Vet ni hur stolt jag är att jag får i mig mat som inte alla opererade får efter en magoperation!? Jag kan röra mig, jag orkar
mera, jag har mer energi, jag mår bättre kroppsmässigt! Men ni som
Påpekar vad och hur mycket jag äter
SLUTA! Jag mår dåligt när ni påpekar detta!
Snälla ni, kalla mig inte ful,fet,tjock och allt det där! Jag vet att jag har mycket kvar som ska bort! Men jag vill för en gångs skull kunna få glädja mig med vilken resa jag gjort hittills! Jag ser inte ut som för 3,5-4 månader sedan snart! Men hjälp mig och peppa mig istället för att trycka ner mig, snälla!

Likes

Comments

Som jag lovade igår så skulle jag svara på folks frågor som jag fått av er som läser och lite andra ställen! Så here I Go:)

•Vad anser du är viktigast hos en kille som du träffar eller är tillsammans med Emelie?
Svar: Det viktigaste för mig är att killen jag träffar eller är tillsammans med är helt 100% ärlig emot mig! Att han är trogen till 100%! Att han är kärleksfull och romantisk! Att han älskar mig för den jag är och inte för den han hade velat att jag skulle vara! Finns inte allt det plus mer såklart så är det inte en kille för mig!

•Om du vann 1 miljon kronor vad hade du gjort då?
Svar:
Jag hade planerat för ett husköp och försökt göra något roligt som jag aldrig skulle glömma!

•Hur ser du på otrohet? När går gränsen för det?
Svar:
Jag anser att då är man fullkomligt rubbad i hjärnan om man måste såra en person så jävla hårt och vara otrogen emot någon! Anser inte heller att man är värd någon mer chans! Man lämnar det man har innan man inleder något med någon annan!
Otrohet kan börja redan vid text, skriver man med någon och man skriver såna saker som blir eller hade varit jobbigt att visa för den man är tillsammans med så är man på ett vis "otrogen" tycker jag! Varför behöver man uppmärksamheten och allt från någon annan än sin partner? Jag tillåter inte flirtande bakom min rygg då är personen inte värd mig!!

•Har du någon gång blivit sårad djupt av den du varit tillsammans med?
Svar: Ja, det har hänt flertalet gånger! Vill aldrig behöva utstå en sån smärta och ledsamhet igen!

•Om du fick välja mellan en rik kille eller en snäll kille?
Svar:
Den snälla killen, alla dagar i veckan!!! Pengar spelar ingen roll!! Det måste finnas vänlighet och ärlighet!!

•Skulle du kunna skaffa fler barn? Eller känner du att Nellie börjar bli för gammal nu?
Svar: Jag vill absolut ha fler barn! Nej nej, men skulle kanske inte skaffa barn igen om Nellie hinner bli 6-7 år innan jag fått nästa!

•Vill du förlova dig och gifta dig med drömprinsen?
Svar: Jag tror egentligen att de flesta vill kunna finna den stora kärleken i livet! Självklart vill jag förlova mig och gifta mig någon dag! Men det gör man inte med vem som helst, allting ska klicka och man ska veta vad man vill! Man ska kunna se sin framtid med den personen och man ska inte bara förlova sig och gifta sig för sakens skull! Det är inte någonting som man i mina ögon gör flera gånger!!

Nu orkar inte mina ögon svara mera, jag ska försöka sova nu när ändå är trött:) svarar på flera roliga frågor imorgon:) fortsätt fråga på:) det är så roligt!! Godnatt:)

Likes

Comments

Just nu händer det väldigt mycket i mitt liv! Nellie har en trots period och jag har fullt upp med att försöka få ihop jobb och privatliv!
Det är mycket pluggande nu med som jag ska få färdigt till måndag! Jag kämpar på :) är klar den 26 augusti och sedan hoppas jag verkligen på att jag får det lugnare! Ska försöka ta tag i mitt bloggande och även ta tag i mitt liv i allmänhet med! Jag har känt mig tom ett bra tag nu! Kan inte direkt sätta fingret på vad det är som inte riktigt funkar i livet eller vad det är som gör att jag känner mig tom!
Jag känner iallafall att jag är jävligt nöjd med att min kropp har hamnat på en liten platå nu med viktnedgången, så mina armar och ben och mage hänger med! Har tappat bra med kilon så detta är bara skönt nu med en platå!
Ska försöka att hänga med i huvudet med!
Jag vet att alla mina vänner stöttar mig och finns för mig, det är guld värt verkligen! Jag försöker tänka på det hela tiden!
Men vill tacka alla er som kontaktat mig på sociala medier och gett mig så mycket fina ord och ställer frågor till mig om mitt liv och om min dotter och allt! Att ni ger mig så fina komplimanger som jag fått gör mig generad! Aldrig fått så mycket komplimanger någonsin! Tusen tack!
Nu har jag äntligen hamnat i soffan efter en dag av plockande med kläder och pluggande och en runda på lekplatsen och massa tvättande! Nellie sover och jag ska ta en macka så min mage lugnar ner sig! Jag lovar att svara på alla ers frågor ni ställt till mig imorgon! Godnatt:)

Likes

Comments