Jag tappar fattningen helt!
Jag har vetat i snart 3 veckor att en av mina närmsta vänner har fått cancer! En cancer som startade i livmodern men som sitter i levern och på mjälten nu med! Förra veckan åkte hon in akut med ambulans och hade tuppat av hemma och var inte kontaktbar! Dagen efter att denna händelse inträffade så har hon varit fortsatt okontaktbar!!
Hon blev akut uppskickad till Linköping! Dom har inväntat att hon ska bli piggare men hennes prover blir värre och hon blir bara sämre och sämre! Jag lider som fan med Johan,Sebastian och hennes föräldrar Arne och Marie! Jag kan inte beskriva denna ledsamhet och ilska jag har nu! Jag är så förbannad på mig själv att jag inte var där förra tisdagen!!! Varför åkte jag inte dit på kvällen och umgicks med Johan och henne?? Har haft ett långt och smärtsamt samtal igår kväll med Johan och vi båda grät mest! Jag kan inte förändra något som gör att läget ändras, jag känner mig hjälplös! Dom pratar om att stänga av alla apparater och låta henne somna in!💔 Jag vet fan inte vart jag ska ta vägen!!!? Vart ska jag hämta styrkan och orken! Hur ska jag kunna stötta Johan och de andra!? Igår kväll satt jag upptryckt i soffan och tårarna som rann som floder på kinderna! Snälla allihopa, ta vara på varandra! Älskar ni någon och är rädd om den/dom så gör allt ni kan för att visa detta! Har ni någon som ni bråkar med, snälla lägg er inte som ovänner!! Men höj varandra och peppa varandra! Visa att ni bryr er om varandra, en dag kanske ni vaknar upp men den som står er närmst och som ni älskar kanske inte vaknar den dagen! Jag älskar mina vänner och min familj något extremt mycket! Men nu är jag den som ska vara stark för Camillas anhöriga och finnas för dom! #fuckcancer🎀!!!!!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ibland hinner man fasen inte med i livet som
man själv lever i! Men nu har jag insett att det är min tur att få må bra, det är min tur att få känna att folk ska få vara rädda för att förlora mig för jag är ingen självklarhet som någon någonsin ska ta för givet! Jag är värd det bästa!
Men sedan så har man en ständig kamp om att alla andra ska må bra runt en! Alla andra ska kunna få känna glädje och ett lugn i sina liv! Ibland hinner man inte stanna upp fören de kanske är för sent! Men jag har lärt mig mina signaler nu!
Men har jag blivit en iskall tjej? Jag är ju den där kärleksfulla snälla omtänksamma och bara mjuka Emelie ju? Jag vill aldrig förlora dom egenskaperna hos mig vilket jag inte hoppas att jag har förlorat heller!
Har ni tänkt på hur mycket man kämpar med allt möjligt? Kämpar med att få bli omtyckt, kämpa med att räcka till för allt och alla? Kämpar med att man vill bli älskad för den man är!! Kämpar med att man vill att folk ska uppskatta en och ta vara på ens närhet och omtanke! Ska man sluta kämpa? Ska man bara låta "livet ha sin mening"!? Nej jag är inte sån! Vill jag något så ger jag fan 200% för att det ska gå igenom!! Alltid! Så kämpa på ni andra med! Det krävs alltid att alla gör så gott man kan! En kan inte göra allt men alla kan göra något!
👍🏻✌🏻️!

Likes

Comments

Jag är inte missnöjd med att vara ensamstående mamma varannan vecka! Däremot är jag missnöjd med hur mina veckor ser ut! Den veckan jag inte har Nellie(dottern) så försöker jag att umgås och hitta på saker med folk och göra såna saker som jag inte kan göra när jag har Nellie! Jag kan sakna den där familjestunden på eftermiddagen som "vanliga" familjer har och sitta och prata om
sin dag och hur det var på dagis och jobb och bara få umgås!! Den där mysstunden i soffan då hela familjen samlas och bara myser framför tv:n med lite filtar och ljus och bara få umgås med familjen! Klart att jag gör detta med Nellie nu också den veckan hon är här! Men man känner sig så jävla stressad att hinna med alltihopa man vill göra på en vecka med henne och så jobbar man och så är det alltid något annat som måste göras! Poff så var den veckan borta!
Jag tror att jag egentligen bara saknar att vara en familj som har en vardag ihop och där man verkligen ställer upp för varandra och man finns där! Alla familjer ser olika ut, givetvis! Men jag önskar ibland att andra kan förstå hur mitt liv ser ut egentligen! För att inte tala om min ekonomi, min lön går till räkningar och saker Nellie behöver och det är länge länge sedan jag köpte något till mig! Har sagt varje månad att jag vill åka till Ullared och få shoppa nu efter min op och kunna få skämma bort mig lite, meeeen så var det ju det där med ekonomin! Jag har inte möjligheten att göra samma sak idag som innan, jag har min ekonomi som ska täcka allt varje månad och det är inte billigt med saker och mat och allt när man är ensamstående och jobbar som undersköterska!!!
Jag gör så gott jag kan för att kunna hänga med på saker med mina vänner och gå ut och äta m.m men det kanske händer en gång var 5e månad Max!! Jag försöker verkligen!
Men jag älskar att få ha Nellie. Hade gärna haft henne på heltid om det varit så! Unnar gärna henne något extra om jag kan! Jag älskar att vara mamma!!! Bästa som finns! Nu ska det bli nattning av Nellie och sedan en macka i soffan för mig! Godnatt:)

Likes

Comments

Jag lyssnar så gärna på äldre människor som vill berätta sina livshistorier! Men jag orkar inte lyssna på folk som ska peka me fingret och ska bestämma hur jag ska leva, hur jag ska göra med relationer till folk och vem jag ska älska och inte! Är jag 25 år kan jag nog allt ta mina beslut själv!
När folk gör mig illa och skriver elaka saker till
mig och dom är rent allmänt bara för jävliga emot mig, så trösta mig då istället för att säga vad jag ska göra!! Säg inte " skit i såna människor" för det är inte bara att skita i för
mig! När någon påpekar hur tjock jag är eller hur ful jag är så tar det hårdare än vad ni kan tänka er! Jag blir så ledsen, idag har jag knappt kunnat äta pga alla påhopp igår! Jag vill inte bli kallad för såna glåpord, jag vill någon gång kunna få känna mig snygg,vacker,fin! Men jag kommer aldrig dit för det står folk med sina pekfingrar o pekar på vilka som duger och inte! Börjar man älska sig själv så är det lättare att älska någon annan! Men man stänger sig fullständigt av elaka ord!
Jag vill inte att någon i min närhet säger till mig någonsin igen att jag ska ignorera såna personer som trycker ner mig, för jag tycker på något sätt synd om dom! Samtidigt som jag blir vansinnig för dom trycker ner mig när jag väl är påväg uppåt!
Jag kommer aldrig bli smal eller pinnsmal, det vet jag! Jag kommer aldrig tillhöra den där kategorin SNYGG! Men jag förtjänar att bli älskad för just den jag är! Kunna få känna mig speciell och kunna få känna att jag duger utan att behöva ändra på mitt yttre!
Så in med era pekfingrar och sluta säg till andra hur man ska må och känna och vad man ska göra i livet!! Så länge ni själva är nöjda och känner att ni gör rätt val så vet ni, KÖR PÅ!!
Man lever bara en gång sägs det!

Likes

Comments

Jag kan inte hjälpa att jag hamnar i svackor! Men det blir inte bättre när folk ska påminna mig om hur tjock jag är, hur fet jag är! Hur ful jag är! Vilken dålig människa jag är!
Idag fick jag nog fan droppen!!
När en människa jag inte ens pratat med innan frågar mig på sociala medier hur jag såg ut innan min operation och ber mig att visa en bild hur jag såg ut innan och hur jag ser ut nu! Svarade att jag inte skickar bilder men att det fanns på min sida att se! Får så ett sånt elakt svar ifrån han helt öppet så alla kan se det!
"
Fan vad fet du var innan, vilket fetto" vad är det för kommentar om hur jag såg ut innan!?
"
Hoppas att inte folk i din familj låter dig gå ut så om du inte gått ner tillräckligt nu, så pinsamt för din dotter som jag ser att du har"
Jag kämpar, jag kan knappt äta! Äter jag så mår jag dåligt ibland och får magsmärtor oftast!
Men jag vill inte höra orden"fet" "tjock" "ful" mera!!! ALDRIG MERA!!! Det är inte okej!!
Döm inte mig! Likaså när jag väl fått i mig mat och fått i mig en bra portion, jag vill INTE höra, Ojj du har ätit jätte mycket och Ojj vad du fick i dig mycket nu! Jag äter det ja kan!! Låt mig vara! Vet ni hur stolt jag är att jag får i mig mat som inte alla opererade får efter en magoperation!? Jag kan röra mig, jag orkar
mera, jag har mer energi, jag mår bättre kroppsmässigt! Men ni som
Påpekar vad och hur mycket jag äter
SLUTA! Jag mår dåligt när ni påpekar detta!
Snälla ni, kalla mig inte ful,fet,tjock och allt det där! Jag vet att jag har mycket kvar som ska bort! Men jag vill för en gångs skull kunna få glädja mig med vilken resa jag gjort hittills! Jag ser inte ut som för 3,5-4 månader sedan snart! Men hjälp mig och peppa mig istället för att trycka ner mig, snälla!

Likes

Comments

Som jag lovade igår så skulle jag svara på folks frågor som jag fått av er som läser och lite andra ställen! Så here I Go:)

•Vad anser du är viktigast hos en kille som du träffar eller är tillsammans med Emelie?
Svar: Det viktigaste för mig är att killen jag träffar eller är tillsammans med är helt 100% ärlig emot mig! Att han är trogen till 100%! Att han är kärleksfull och romantisk! Att han älskar mig för den jag är och inte för den han hade velat att jag skulle vara! Finns inte allt det plus mer såklart så är det inte en kille för mig!

•Om du vann 1 miljon kronor vad hade du gjort då?
Svar:
Jag hade planerat för ett husköp och försökt göra något roligt som jag aldrig skulle glömma!

•Hur ser du på otrohet? När går gränsen för det?
Svar:
Jag anser att då är man fullkomligt rubbad i hjärnan om man måste såra en person så jävla hårt och vara otrogen emot någon! Anser inte heller att man är värd någon mer chans! Man lämnar det man har innan man inleder något med någon annan!
Otrohet kan börja redan vid text, skriver man med någon och man skriver såna saker som blir eller hade varit jobbigt att visa för den man är tillsammans med så är man på ett vis "otrogen" tycker jag! Varför behöver man uppmärksamheten och allt från någon annan än sin partner? Jag tillåter inte flirtande bakom min rygg då är personen inte värd mig!!

•Har du någon gång blivit sårad djupt av den du varit tillsammans med?
Svar: Ja, det har hänt flertalet gånger! Vill aldrig behöva utstå en sån smärta och ledsamhet igen!

•Om du fick välja mellan en rik kille eller en snäll kille?
Svar:
Den snälla killen, alla dagar i veckan!!! Pengar spelar ingen roll!! Det måste finnas vänlighet och ärlighet!!

•Skulle du kunna skaffa fler barn? Eller känner du att Nellie börjar bli för gammal nu?
Svar: Jag vill absolut ha fler barn! Nej nej, men skulle kanske inte skaffa barn igen om Nellie hinner bli 6-7 år innan jag fått nästa!

•Vill du förlova dig och gifta dig med drömprinsen?
Svar: Jag tror egentligen att de flesta vill kunna finna den stora kärleken i livet! Självklart vill jag förlova mig och gifta mig någon dag! Men det gör man inte med vem som helst, allting ska klicka och man ska veta vad man vill! Man ska kunna se sin framtid med den personen och man ska inte bara förlova sig och gifta sig för sakens skull! Det är inte någonting som man i mina ögon gör flera gånger!!

Nu orkar inte mina ögon svara mera, jag ska försöka sova nu när ändå är trött:) svarar på flera roliga frågor imorgon:) fortsätt fråga på:) det är så roligt!! Godnatt:)

Likes

Comments

Just nu händer det väldigt mycket i mitt liv! Nellie har en trots period och jag har fullt upp med att försöka få ihop jobb och privatliv!
Det är mycket pluggande nu med som jag ska få färdigt till måndag! Jag kämpar på :) är klar den 26 augusti och sedan hoppas jag verkligen på att jag får det lugnare! Ska försöka ta tag i mitt bloggande och även ta tag i mitt liv i allmänhet med! Jag har känt mig tom ett bra tag nu! Kan inte direkt sätta fingret på vad det är som inte riktigt funkar i livet eller vad det är som gör att jag känner mig tom!
Jag känner iallafall att jag är jävligt nöjd med att min kropp har hamnat på en liten platå nu med viktnedgången, så mina armar och ben och mage hänger med! Har tappat bra med kilon så detta är bara skönt nu med en platå!
Ska försöka att hänga med i huvudet med!
Jag vet att alla mina vänner stöttar mig och finns för mig, det är guld värt verkligen! Jag försöker tänka på det hela tiden!
Men vill tacka alla er som kontaktat mig på sociala medier och gett mig så mycket fina ord och ställer frågor till mig om mitt liv och om min dotter och allt! Att ni ger mig så fina komplimanger som jag fått gör mig generad! Aldrig fått så mycket komplimanger någonsin! Tusen tack!
Nu har jag äntligen hamnat i soffan efter en dag av plockande med kläder och pluggande och en runda på lekplatsen och massa tvättande! Nellie sover och jag ska ta en macka så min mage lugnar ner sig! Jag lovar att svara på alla ers frågor ni ställt till mig imorgon! Godnatt:)

Likes

Comments

Kärlek i alla former är verkligen underbart! Idag åkte Nellie till sin pappa för att vara där en vecka! När hon hade åkt så inser man efter en timme att mitt liv blir väldigt tomt, min vardag är inte densamma och min hjärna börjar gå på högvarv! Det är inte alls roligt att vara utan min älskade lilla kärlek som över öser en med kärlek och ibland även galenskap!
Fick så mycket skit idag ifrån en person så jag grät och mådde inte alls bra, men Camilla & Kristoffer tog med mig till skjutbanan och mina tankar fick läggas åt sidan! Sköt riktigt bra enligt mig själv för att vara första gången jag sköt på en tavla! Åkte och hälsade på Emelie och hennes små underbara barn, så härlig familj!!!
Sedan hem och skriva examensarbetet! Är på 9 A4 sidor och måste minst skriva 14, mitt mål är att skriva iaf 20 stycken! Jag käppar för fullt här! Men tröttheten börjar komma krypande inpå mig och saknaden efter Nellie gör ont!!! Hon brukar alltid sitta bredvid mig i soffan och kommentera allt jag säger och gör! Hon brukar alltid skratta åt mig för jag är så klantig, men lika väl som man kan bli helt galen på den där lilla ungen så älskar man henne så otroligt mycket och vill egentligen aldrig vara utan henne!!! Nu blir det snart sovdags här och sedan en ny dag imorgon med nya möjligheter :) godnatt:)

Likes

Comments

Nu sitter jag här, söndagsnatten och kan inte sova! Skriver mitt examensarbete och börjar fundera på hur fort allting går nu för tiden! Tänk om vi skulle leva varje dag som om den vore den sista..? Vad hade ni gjort då?
Jag tänker jätte mycket på framtiden, mycket på vad jag vill åstadkomma i mitt liv! Jag är bara 25, men jag vill hinna med så mycket i mitt liv! Alla tankar och alla förhoppningar man har om framtiden, ska man skippa dom kanske? De planerna och förhoppningarna jag hade/har känns inte realistiska längre! Ska man bara vara nöjd med att livet är som det är kanske?
Man ska va nöjd med det lilla säger ju en del?
Ibland känns det som livet står stilla precis hela tiden, det enda som ändras på,det är Nellie, hur hon blivit en liten bestämd och egen individ med en super härlig personlighet!( går även mig på nerverna ibland med trots)!
Ja sedan ändras väl jag med kanske, mycket känslor som pendlar upp och ner! Jag har kommit på mig själv att jag har väldigt svårt att lita på folk, svårt att känna att andra är nöjda med mig som jag är! Jag försöker ändra på mig både utseende mässigt och personlighets mässigt med! Jag lär aldrig bli nöjd med något utav dom men jag kämpar iallafall!
Nu har jag skolan kvar i några veckor till, men den 26/8 så är jag HELT klar och är då äntligen fritidspedagog! Det finns 3 saker då i mitt liv jag kommer var sjukt stolt över att jag klarat av! 1. Förlossningen med Nellie
2. Min operation!
3. Min examen!
Andra verka inte lika stolta över mig, men jag är det och ska vara det den 26/8 också!
Nu behöver nog denna Mamman försöka sova, är tröttare än sengångaren! ☺️ godnatt:)))

Likes

Comments

Ibland undrar jag vart den glada och lyckliga och sprudlande Emelie tagit vägen.?
Allting man hoppas på och önskar kunde slå in i ens liv verka bara bli önskningar och inget mer!
Oavsett hur mycket energi jag lägger ner på att försöka lyckas med att få det liv jag önskar och framtid som jag bara känner att jag vill ha så är det alltid något/någon som drar mig tillbaka!
Är det bara jag som känner mig som om jag bara är en mamma till mitt barn och sedan är jag inte så mycket mer? Känner inte att det är något speciellt med mig över huvud taget, jag försöker att göra så alla andra ska må bra men mer?
Kanske är dags att försöka sätta mig själv först nu och börja prioritera vad jag själv vill i livet.. Jag kanske ska börja prioritera vad jag vill och vad jag känner! Mina känslor måste kännas rätt och inte halvbra!
Ikväll ska jag försöka slappna av och bara kolla på Allsång på Skansen och sova tidigt så jag kan sola hela dagen imorgon! Godnatt på er!

Likes

Comments