Stallet, Hästar och Ridsport, Tävling

Hej! Nu har jag kommit hem från mitt ridläger som gick super! Jag hade Larry och Mandy hela veckan! Sedan idag avslutades allt med en dressyrtävling och en hopptävling! Det gick verkligen över förväntan. I dressyren hade jag Mandy men hon var väldig stark så jag fick inte riktigt tillbaka henne:((. Jag fick dock 61,5 procent:)). Sedan hopptävlingen på Larry gick jättebra! Jag vann faktist både i omhoppningen och i inverkan ( stil )!!!! Han var så himla duktig!

Nu har jag dessutom bestämt att jag endast kommer att ladda upp inlägg som handlar om hästar! Kraaaamis!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hästar och Ridsport, Ridläger, Vardag och Helg

Hej! Nu ska jag snart gå ut och ränsa ogräs igen💪Gjorde det förut också då jag får betalt;)).

Sedan i helgen så ska vi åka till våra kompisars sommarstuga och vara där över helgen med dom! Jag och dottern i familjen ska rida på deras hästar och det ska bli suupermysigt!

Sen nästa vecka ska jag på ridläger måndag till fredag! Tagggaa! Ska vara där med min kompis och e sjukt taggad! Kraaaamis!

Likes

Comments

Inte hemma, Hästar och Ridsport, Vardag och Helg, Spanien

Hej! Nu sitter jag och äter efterrätt. Vi ska åka hem härifrån ( Spanien ) på tisdag så jag längtar verkligen! När vi har kommit hem så ska vi sedan ner till några kompisars sommarstuga på fredag och rida deras hästar!

Sedan ska jag på ridläger och sen till Västervik och sen börjar skolan! Guuud vad tiden går fort!

Sen så börjar ju ridlektionerna och det längtar jag verkligen till! Kom ihåg att då kommer jag att blogga massor! ( hoppas jag;)) Kraaaaamis!

Likes

Comments

Inte hemma, Vardag och Helg, utomlands

Hej! Just nu har jag precis ätit upp min efterrätt på resturangen. Det har varit en supermysig kväll! Först så shoppade vi lite saker. Sen så gick vi och köpte godis och sen så gick vi hit.

Förresten, Molly och jag ska åka till Gekås Ullared! Jag vet inte när, men antagligen i augusti/september! Det ska bli såå kul och är såå taggad! Kraaaamis!

Likes

Comments

Inte hemma, Hästar och Ridsport, Stallet, Vardag och Helg

Hej! Igår så var jag ute på en ö som heter Tabarca! Först så badade vi och sedan åt vi mat och glass innan vi badade mer och därefter åkte hem.

Nu så ligger vi nere vid poolen och bara tar det lugnt. Vi ska inte göra så mycket idag.

Men bara så ni vet så kommer jag att blogga mycket mer när ridterminen börjar igen! Nu har jag även börjat i en hoppspecialgrupp då det kommer att komma filmer och bilder från både den och mina vanliga lektioner:)). + att jag sköter också! Kraaaaamis!

Likes

Comments

familj, Spanien, utomlands

Hej! Just nu sitter jag på en resturang inte långt från våran lägenhet i Spanien! Våra kompisar är här och ska bo med oss tills fredag. Vi kom ner hit typ kl. 7 och gjorde oss direkt iordning för middag. Nu ska vi snart gå hem och sova;)). Imorgon ska vi nog mest vara på stranden och njuta av att vara här:)).

Vi ska vara här i tre veckor och det ska bli såå kul! Vi hörs! Kraaaaamis!

Likes

Comments

Inte hemma, Djur

Hej! Hoppas att ni mår bra! Just nu sitter jag i ett stort växthus och äter godis;)). Idag åkte nämligen jag, mamma och Hampus ner till min mormor och morfars hus i Västervik. Vi ska antagligen stanna här tills på måndag.

Vi kom precis in från en mysig promenad där jag och mamma matade några hästar i en hage och några getter i en annan hage. Nu ska jag väl bara ha lite lördagsfrid då hörs vi i morgon. Kraaaamis!

Sååååå söta😍

Likes

Comments

Hej! Har inte så mycket att göra just nu. Idag tänkte jag dock bara ta en mysdag och inte göra så mycket. Har verkligen ingenting att skriva om. Ja, det var min roliga blogg det;)). Hahahhaha nej, men vi hörs sen iaf, byyyeeeeee!!

Saknar henne, det var länge sen jag red henne. Men ska få göra det nästa vecka innan betet😍

Likes

Comments