Hej bloggisen! Märkte just att nästan alla mina rubriker innehåller ordet "bra". Antar att det är en bra sak, haha... Jag har just vaknat, igår har jag varit servitör på en lyckad sitz och idag åker jag iväg till Cannes..!

Har ca. 2-3h på mig nu att packa det sista. Jag är nästan aldrig nervös men nu plötsligt så vaknade jag med en klump i magen. Antar att jag är lite spänd när jag ska resa ensam, har ett flygbyte i Helsingfors och när jag kommer fram till Nice så ska jag hitta nån med en skylt och mitt namn som ska ta mej till Cannes... Ni hör, det är lite spännande men det ska nog gå riktigt bra.

Tar med datorn till Cannes men är inte alls såker på att jag kmr orka blogga. Vi hörs!

En bild på gårdagens servitör team.

Likes

Comments

Stackars er som läser bloggis varje dag och märker hur bra jag e på att uppdatera... Förlåt mej men orkar inte skriva så mycket just nu. Så mycket på gång som jag kan berätta om senare. Ha det bra fina ni och så hörs vi!

Likes

Comments

Hejsan bloggisen, inte en ändå bloggvänlig bild i min kamerarulle förutom en tråkig hiss bild från idag.

Fredag blev super lyckat, och såå spontant. Älskar sånt! Lärde bland annat känna världens härligaste Julia. Lördagen blev lite liknande och också lyckad. Taggade till hos Diana tillsammans med Linda och invigde grillsäsongen. Idag har det varit twerk och reggaeton på schemat som är två av mina abslout favorit dansgrenar. Och som avslutning på en bra helg så var jag och Diana ute på en kvälls promenad i stan.

Min blogg suger, jag vet men vi hörs!

Likes

Comments

Hej bloggis var en stund sen jag skrev! Jag har varit sjuk i ungefär en vecka men nu börjar jag äntligen känna mig lite bättre. Om man ska sammanfatta den senaste tiden så har jag festat en hel del, tagit ett dumt beslut och blivit rejält skoltrött.

3 dagar sedan fick jag veta att jag ska åka iväg till Cannes på filmfestival! Jag ser verkligen fram emot det, speciellt eftersom att jag ska träffa ett film team där och vi ska jobba på en musikvideo till You're a Star. (Hoppas jag inte avslöjar alldeles för mycket nu...) Cannes är verkligen ett av mina favorit ställen och på samma gång vi är där ska jag också få träffa mina kusiner som bor i Frankrike. Så nu kämpar jag mig igenom de sista veckorna av skola och den 15 maj åker jag.

Jag fyllde också 17, det glömde jag att blogga om helt. Och nej nu glömmer jag ju nästan det bästa, JAG HAR FÅTT TRÄFFA NORLIE & KKV!!! Det kan ni få höra om i ett annat inlägg för annars blir det här alldeles för långt.

Jag är lite kaos som vanligt och min blogg saknar all struktur men det bjuder jag på.


Likes

Comments

Ett sån där natt inlägg nu igen. Håller ut har nu skrivit 4/6 prov så bara lite kvar. Idag fikade jag med en vän jag inte talat med på väldigt länge, var roligt att få tala lite om allt möjligt. Imorgon fyller min älskade Emma 17 och henne ska vi fira på fredag, längtar! Som ni ser på bilden så har jag i en nosering, och svaret på eran fråga är: Nej den är inte äkta, är helt nöjd med att ha en fake som jag kan ta bort och lägga dit när jag känner för det.

Livet rullar på ganska som vanligt och som ni märker händer det inte så mycket extra i mitt liv just nu. Men en kul sak är att jag är så himla glad nästan varje dag. Har inte känt av en dålig dag på länge så jag njuter verkligen, hoppas ni har det lika bra. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej bloggis! Hur är läget med er? Jag själv har vaknat upp med lördags feelis och känner att det kommer bli en kul kväll. Ska träffas hos Sabbe med Nadja och så ser vi vad som händer. Som vanligt ska ni få en liten update, You're a Star har nu 158 325 lyssningar. Lyssnar siffrorna har börjat minska lite och det är helt förståeligt om ni är trötta på låten, det är iallafall jag. Känner faktist att de borde bli dags för lite nytt material att släppas, för det vore väll kul? Hmm finns det något annat roligt att berätta...
7 april fyller Emma,
14 april är min födelsedag och
24 april ska jag på twerk workshop igen!

Den här bilden fick vara med på bloggen eftersom jag har en liten bild brist.

Och som vanligt sååå
VI HÖRS!

Likes

Comments

Back on track med skolan! Planerna för de inkommande dagarna är att läsa, läsa, läsa och träna lite gran. Provveckan börjar på torsdag och känner mej redan lite nervös men det borde nog gå bra ändå. Skriver: matte, fysik, kemi, geografi, finska och religion. Så nu tänker jag gå tillbaka till skolböckerna, lite kvar att kämpa nu, snart är det bara en period kvar och sen har man plötsligt gått ut första året i gymnasiet... Sjukt.

De här tjejerna förgyller verkligen min vardag, är så glad att jag har er!

Likes

Comments

Good morning bloggis! idag är det måndag och jag är fortfarande ledig. Jag vet klockan e 3 på dagen och ja, jag vaknade faktist nu... Blir väll att ta tag i läxor och provveckan börjar på torsdag. Har inte så mycket planer för de inkommande veckorna men om 17 dagar är det min födelsedag!!! En konstig sak med mej är att jag alltid taggar helt grymt mycket inför mina födelsedagar. Det spelar ingen roll hur mycket jag fyller eller så för det är alltid så himla kul och ska alltid firas.

Okej nu borde jag verkligen stiga upp ur sängen och sluta lata mej. Vi hörs!

Likes

Comments

Kul kväll/natt igår, fylld med kärlek och skratt. Synd att ni inte kan se de bästa bilderna. Är trött idag men det är inte riktigt någon suprise, nu ska jag vila och så ser vi om festen fortsätter ikväll ? Och, vi hörs!

Likes

Comments