Hello!!

Kom hem från Juvass (glaciär i Norge) i söndagskväll efter att ha varit på det tredje lägret på snö denna höst. Det var vårt (Tärnbay Skidakademis) sista läger i Juvass för denna säsong, härnäst väntar österrikiska alper i form av Stubai om ca 2 veckor. Jag tycker att lägren varit bra, vi har kunnat åka mycket skidor och haft relativt fina förhållanden. Fokuset har väl mest legat på storslalom (som för tillfället är min favorit-disciplin) men vi har också åkt en del slalom och till och med superG-laggen har fått varit ute och rastats lite. Är ju egentligen ingen farttjej men har varit kul att få åka lite större och framförallt snabbare  svängar. Någon fartsatsning blir det dock inte, men all skidåkning är ju bra skidåkning som man brukar säga. Tycker också det är bra för mig då jag får chans att förbättra mitt mod lite och tuffa till åkningen. Blir också lite lättare att gå tillbaka till storslalomen efteråt, då det helt plötsligt är lättare att få runt skidorna och kortare avstånd. Åkningen känns generellt rätt bra och det känns som att jag har en bra grund att stå på och utvecklas från fortsatt i säsongen. Är så kul att få åka skidor och längtar tills vintern kommer till byn så att man kan åka skidor varenda dag!! 

 Denna vecka blir det vanlig hederlig fys-träning i Tärnaby vilket jag ser framemot. Har dragits med lite förkylning här senaste tiden så hoppas att kroppen svarar bra och att jag får vara frisk!! Fingers crossed.

Ha det gött!

/Nellie🐳

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

What's up!!

Har tydligen gått och skaffat blogg!! Trodde inte att denna dag skulle komma faktiskt då jag tidigare inte känt att bloggande kanske varit min grej riktigt, men här är jag i alla fall.

Smygstartar lite med detta inlägg, tänker att jag framöver kanske ska presentera mig själv lite mer och skriva vad jag har tänkt med mitt bloggande. Håller på och grejar lite med layout samt försöker förstå hur man publicerar inlägg osv, det var mycket man skulle hålla koll på visade det sig. Är nöjd att jag fått iväg detta första inägg i alla fall (om det nu hamnar rätt hehe), mer kommer förhoppningsvis snart!

Bifogar bilden jag har som header, den är från när jag var med min f.d. gymnasieskola (Tärnaby Alpina Gymnasium) i Stubai förra hösten. Den föreställer mig och två av mina bästa vänner när vi försökte oss på en klassisk så kallad "hopp-bild". Det är Amanda längst till vänster som går tillsammans med mig på Akademin och Linnea i mitten som nu efter studenten flyttat hem till Skellefteå där hon jobbar och lever life. Sen är det då jag till höger ifall det är någon av er som läser som inte har koll på hur jag ser ut.

Kul att ni hittade hit, välkommen till mitt äventyr med bloggen!!

/Nellie 🐻

Likes

Comments