Header

Sitter just nu och skriver på en historiauppsats som handlar om amerikanska och franska revolutionen. Väldigt stor uppgift med många olika frågor och följdfrågor men jag är ganska historieintresserad så tycker att det går bra.

Uppsatsen ska va inlämnad senast tisdag men är man färdig innan så får man ledigt från den lektionen. Hoppas att jag ska bli färdig på lektionen imorgon för då slutar jag 12.20 på tisdag😍 Skulle va skönt att kunna åka och träna redan vid typ 14 så håller tummarna att jag blir färdig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Crossfit

Nu på min programmering så har vi nyss gått över från styrkeperioden till mer fokus på de olympiska lyften. Förutom lyft så gör vi ju en hel del annat också även om det kanske känns som att jag bara skriver om lyft.

Under hela hösten har vi haft roddintervaller som började på 10 sekunder och nu är vi uppe på 60=döden.

Tisdagar, alltså idag är enbart gymnastik och rodd vilket passar mig som är gammal gymnast. Muscleups, strikta handstandpushups och fritt handstående. Löser fortfarande inte muscleups i ringarna så fokuserar just nu på att göra större set av bar muscleup. Detta verkar få en bra start för idag lyckades jag med 6st irad vilket jag aldrig gjort förut😄

Godnatt på er och hoppas att eran dag har varit bra❤

Likes

Comments

Hej på er eller snarare typ god natt. Ligger i sängen och ska snart sova men tänkte att jag skulle göra ett snabbt inlägg med lite update om dagen.

Klockan ringde 6.30 imorse då det var klubbtävling i gymnastiken. Jag hade några av tjejerna som jag tränar som skulle tävla så var tvungen att vara i hallen 7.45.
Hade även en syster som väldigt gärna ville att jag skulle fixa hennes hår😊

Hur gick det då? jo det gick faktiskt väldigt bra. 3 pallplatser bland mina tjejer och en utmärkelse för finaste övning på hoppet.

Nu på kvällen så har en tjej i min klass varit här och vi käka tacos, försökte göra chokladdoppade granatäpplekärnor och dansade just dance på wii.

Hoppas eran dag har varit bra och imorgon väntar mer tid i gymnastikhallen och egen träning.

Likes

Comments

Vardag

Förutom att träna 5 dagar i veckan själv så är jag även gymnastiktränare 2gg/vecka. Jag är huvudledare vilket innebär att jag har ansvaret för gruppen. Min grupp består utav 10 helt fantastiska tjejer och jag har sån otrolig tur som kan kalla detta ett extrajobb. Efter deras träning i söndags så fick jag och de två andra tränarna en julklapp och vid sådana stunder så känns allt så overkligt. Ska lilla jag få julklapp av er? Även fått mail från föräldrar om hur mycket jag betyder för dem och deras döttrar❤

Så igår köpte jag julmust och pepparkakor så att vi kunde fika lite sista träningen för denna terminen. Allra sista gången är på lördag för vissa som ska tävla.

Idag är det vilodag men jag ska förmodligen till gymnastiken idag också för att hjälpa en tjej som har tagit över mitt gamla fristående😊

Så idag ska jag

Likes

Comments

Hej på er och hoppas att allt är bra med er. Igår var jag på dansuppvisning med några i klassen för att jag känner väldigt många som dansar. För er som inte vet så har jag dansat street i flera år och förra året var jag med i en grupp med mixade stilar men valde att sluta i dansen för att crossfiten tog upp så mycket tid. Kändes lite konstigt att sitta i publiken och ska jag va ärlig så saknade jag det lite.

Idag hände något väldigt spännande för Crossfit Borgen. Vi har flyttat till en lokal som är dubbelt så stor och håller numera till i 770m2. Var i den nya lokalen vid 11 och var kvar till 16.30. Har gjort allt möjligt från att rengöra roddmaskiner, flytta möbler och sätta ihop rigg. Hade verkligen jätteroligt men nu är jag sååå trött och har inte hunnit plugga heller😁

Likes

Comments

Träningen i måndags och igår gick verkligen jättebra. I måndags klarade jag äntligen tresiffrigt I böj. Försökte på 100kg under testveckorna men det gick verkligen inte. Att då få upp 100kg relativt lätt i måndags va så skönt. Och i tisdags blev det pb i push press på 62kg vilket bara är 3kg under mitt jerk max.

Likes

Comments

Crossfit, Vardag

Förlåt för frånvaron den senaste veckan men har verkligen haft fullt upp både i och utanför skolan. Tänkte därför köra lite snabbsammanfattning av den senaste veckan.

Lördags
Förra lördagen hade vi klubbdag på Crossfit Borgen. Vi har detta varje år och delas in i lag och tävlar mot varandra. Detta är verkligen jättekul och det blir ganska mycket trashtalk veckan innan😂. Det här året togs allt ett steg längre så 09.00 var hundra crossfit atleter på beachvolleyboll centret i Kviberg. Hade verkligen en jättebra dag som avslutades med lite fest på kvällen.

Söndag
Dagen efter klubbdagen blev det ingen sovmorgon inte. Jag hade två gymnaster som skulle tävla och var i gymnastikens hus kl 8. Tur att tävlingen var i Alingsås iallafall. Tjejerna var jätteduktiga och en kom 1:a I sitt steg och båda flyttades upp till nästa nivå. Så stolt tränare😄

Har även klickat hem Barebells hazelnut cream som jag nämnde i tidigare inlägg. Kan bara säga att jag fullkomligt älskar den. Håller definitivt med om att den är väldigt lik nutella i smaken. Perfekt om man  vill lyx till det men fortfarande vara nyttig😍

Likes

Comments

Hade tyvärr ingen bild på när jag bänkar så det fick bli en jättegammal bild från när jag gör strikta pullups

Gårdagens träning gick extremt dåligt och kände inte att jag hade någon ork alls. Förmodligen från passet i måndags som innehöll 15 reps x4 på böj med amrap sista setet.

Men från ingenstans så lyckades jag ta ett relativt lätt pb i bänkpress med 2kg. Så förhoppningsvis kan jag öka det ytterligare när vi väl ska maxa😊

Likes

Comments

Vissa dagar så går inte tiden ihop och idag var en sån dag. Åkte upp till boxen vid 17 och misstänkte att passet skulle ta ganska lång tid då det avslutades med 40 sek rodd x8 med 6min vila mellan varje.

Mina föräldrar skulle träna vid 19 och blev färdig först 19.20 så bestämde att jag skulle åka hem med dom. För att fördriva tiden lite så har jag faktiskt pluggat. Ja ni läste rätt. Jag tog med min franska bok upp ifall att och har faktiskt fått gjort en hel del😊Vem vet detta kanske ska bli en vana😂

Aja nu ska jag åka hem efter 3 timmar på bästa stället

Likes

Comments

Något jag vill ha

Du kan bland annat köpa hazelnut creamen här.

Något jag har velat köpa enda sen den släpptes är Barebells Hazelnut Cream. Tack vare min lillasyster så älskar jag Nutella men det har inte funnits något nyttigt alternativ. Det var fri frakt på gymgrossisten den här veckan får se om jag köper den😊

Likes

Comments