Den sjunde juli, tio dagar efter BF, vaknade jag ungefär vid sju på morgonen av att jag hade värkar. Hade trott några gånger innan att det var på G men den här gången VISSTE jag att det var det. Var som inget annat jag tidigare känt. Jag går till vardagsrummet och startar TV:n medan jag klockar värkarna. Redan från början hade jag etablerat värkarbete med värkar som varade 1-2 minuter med 3-4 minuters mellanrum ungefär. Efter en timme med värkar väcker jag Simon för att berätta att det är dags.

8.30 - Vi åker in mot stan för att vänta hos min mamma. Det kändes bättre för oss att vara i stan då vi har 10 mil in och hade ingen aning om hur lång tid det skulle ta.

10.00 - Ungefär vid tio kommer vi fram till min mamma. Vi har på vägen in ringt och rådfrågat förlossningen som tyckte vi skulle vänta hemma så länge som möjligt. Väl hos min mamma passar vi på att äta lite och jag passar även på att bada då jag tyckte det hjälpte otroligt bra mot värkarna.

14.30 - Vi bestämmer oss för att åka in till sjukhuset då jag känner att värkarna blir starkare och mer ohanterliga. Vi kommer fram strax vid tre och vi blir inskrivna och dom leder oss in på ett rum där jag blir kopplad till en CTG-maskin. Dom kollar även hur pass öppen jag var och jag var då öppen 3 cm. Där var vi i nästan två timmar då lillen inte rörde sig så mycket som dom hade hoppats..

17.30 - Jag ber om att få bada och vi blir även tilldelade ett rum på förlossningen. Simon sitter med mig i badrummet medan jag badar och vi lyssnar på Emil i Lönneberga som ljudbok medan, haha. Jag tror även att vi båda slumrade till där en sväng. Att bada var verkligen den bästa smärtlindringen just då!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hej! Kom precis tillbaka till hotellrummet och ligger just nu i sängen och vilar. Vi åkte ju till Stockholm igår som ni kanske vet och hela dagen idag har spenderats på Mall of Scandinavia. Har verkligen tagit på krafterna att avverka de två våningarna med butiker överallt. Men är mycket nöjd med mina inköp och känner mig nöjd med dagen. Kommer visa allt jag köpt senare. Är dock lite besviken att jag inte lyckades hitta något speciellt till den lilla i magen. Hade velat hitta något som man inte kan köpa hemma menmen..

Nu tror jag att jag ska passa på att sova en stund innan vi ska iväg för att äta middag.

Likes

Comments

Manne äter lite mat. ❤️

Efter en heldag i Hara har vi hunnit landa här hemma med lite Gossip Girl och banoffie paj som blev över sen igår. Är helt seg i både kropp och knopp, som jag varit större delen av dagen, och ligger redan i sängen för natten. Så med det här inlägget säger jag godnatt och sov gott!

Likes

Comments

Hej på er! Har ni haft en bra söndag hittills? Min söndag började med att Simon väckte mig, enligt min mening alldeles för tidigt, och sa att jag skulle göra mig klar för vi skulle till Hara. Simons bror bor i Hara och ville ha hjälp med att ta ner några träd på gården. Motvilligt klev jag upp och så for vi iväg. Stannade på OKQ8 och handlade varsin fylld baguette och te respektive kaffe eftersom vi dumt nog inte hade någon frukost hemma..

Sitter just nu i soffan här i Hara efter lite lunch och fika. Funderar på om man ska sova en liten sväng innan det är dags att åka hem igen. Tar på krafterna att vara gravid alltså!

Min vy från soffan. Dom har så himla fint hem!

Likes

Comments

Ja, man kan ju inte säga att jag varit så himla aktiv här inne. Så himla tråkigt då jag nästan varje dag tänker att jag ska in här och uppdatera. Men men...

Aja, vi gör ett nytt försök nu då! Kan ju börja med att skriva att vi nu är i vecka 28. Veckorna går så galet fort! Fast ändå sakta, haha. Är väl så när man längtar så mycket. På måndag så ska vi till barnmorskan igen och se så att allt är bra. Och sen på onsdag så ska vi på möte med banken men det kan jag inte riktigt prata om än. Sen på torsdag eftermiddag så drar vi iväg till Stockholm så vi har mycket att se fram emot! Och jag hoppas att min inspiration till att skriva fortsätter nu.

​Magen i vecka 26

Likes

Comments

Min frukost idag blev bananpannkakor med sirap på. Till det en mandarin och ett glas juice! Receptet hittade jag på Gabriella Joss blogg. Sök bananpannkakor gabriella joss på google så hittar ni en snabblänk där!

Likes

Comments

Dagen idag har varit otroligt lång. Började med att jag vaknade 2.30 av en skärande smärta som gick som ett bälte under bysten. Andra gången jag får så fast den här gången var det mycket mer intensivt. Gråtfärdig av smärtan väcker jag Simon, får i mig Alvedon och sen åker vi den tio mil långa resan till akuten. Kommer fram strax efter fyra tror jag och får komma in på akuten direkt. Efter det väntar en morgon av väntan, väntan och ännu mer väntan. Dom tror att jag har problem med gallan så vi får vänta på att röntgenavdelningen ska öppna. Men eftersom jag är gravid så får jag inte röntgas som vanligt utan måste göra ett ultraljud. Där blir vi väldigt länge och det visar sig att jag har en gallsten.. Efter det får vi träffa läkaren som är lite osäker på vilken medicin hon kan skriva ut, eftersom jag är gravid, så efter lite konsultation med gynmottagningen får jag medicin utskriven och vi kan äntligen åka hemåt.

Som plåster på såren så åkte vi faktiskt och beställde vagn men ska berätta om vilken vi valde i ett eget inlägg nån gång framöver!

Likes

Comments

Hejsan alla! Idag vaknade vi ganska sent hemma hos pappa och då blev vi serverade grötfrukost. Efter det gjorde vi oss klara för att åka på en liten roadtrip. For till Vemdalen och kollade lite i Sportshopen och Skalets Inredning. Sedan vidare till Björnrike och kollade lite i Sportshopen som finns där. Sedan avslutade vi med middag på Pizzeria Kalas innan vi slutligen for hem. Nu sitter jag, Simon och Buzz i soffan hemma och inväntar Farmen. En lugn söndagkväll med andra ord. Hoppas ni andra har en mysig söndagkväll!

Får dessutom krypa ner i nybäddat ikväll. Dock är detta en gammal bild.

Likes

Comments

Vårt fina babynest som vi fick i julklapp av min otroligt duktiga faster som sytt allting själv. 💕

Likes

Comments