Förlåt för jätte dålig uppdatering, men det har varit super mycket i skolan. Vi har so-prov imorgon och nästa vecka har vi nationella i matte och sen vecka 17 har vi musik och vecka 19 har vi no-prov (tror det var vecka 19).. Så det är därför de har varit så dålig uppdatering, för jag har ju pluggat och sen slutar jag så sent och då kommer jag hem ganska sent. Men ska försöka blir bättre nu! Ha det bäst!!

Likes

Comments

De började med att jag gick upp 06,25 och sen åkte jag till skolan och i skolan hade vi teknik, so, musik och sen jobbade jag och min kompis Elsa med svenska, idag hade vi en dag när vi bara skulle jobba no, so, musik och slöjd. Men idag hade inte jag slöjd. Sen efter skolan åkte jag tåg en med mina kompisar. Sen gick jag in på Ica och köpte naturgodis, men inte så mycket då det är slut. Hihi... när jag kom hem så gick jag bara o la mig i sängen och kommer bara göra det tills jag går o lägger mig för jag är så himla trött!!

Men hoppas att ni hade en bra måndag
💕

Likes

Comments

Heej! Jag heter Nellie och är född 2004. Jag bor i Kumla, Örebro.
Jag gillar att simma och att spela innebandy. Jag går i skolan på kunskapsskolan i Örebro.

Ni kan ju ta att kolla in min Instagram (Nellienygreen)
Vet inte vad det mer finns att säga om mig. Kommer uppdatera på Måndag, onsdagar , fredagar och sen om jag gör nåt viktigt på helgerna.
Men hoppas ni kommer tycka om de jag gör.
Hejdå!

Likes

Comments