Vad gör jag här? Det undrar jag också. Kanske bara för att alla andra bloggar och visar upp sina anmärkningsvärda liv, är det så? Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte alls vad jag gör här och kommer nog inte få veta det heller. Så vem är den här förvirrade flickan bakom skärmen? Mitt namn känner ni nog till vid det här laget - Nellie, och jag är bosatt i Göteborg (typ). Sedan jag va liten har jag älskat böcker och allt som har med skrivandet att göra, så kanske är det därför jag skriver mitt första inlägg här. Drömmen är att få publicera min egen bok/böcker i framtiden... men först måste man ju skriva något att ge ut. Så detta kan vara en början? En slags möjlighet och en syssla för att utveckla mig själv och mitt skrivande, eller vad tror ni? Kan möjligen vara på helt fel spår, eller inte.

Förutom att försöka skriva några halvkassa romaner så tränar jag sjuuukt mycket, ungefär varje dag. Stod på ett par skridskor för första gången när jag var två år och nu flera år senare är det fortfarande min passion. Synkroniserad konståkning... rätt så säker på att många av er inte känner till det. Men vet ni vad? Det borde ni. En helt otrolig sport med så mycket jobb bakom varje skär, rörelse och uttryck. Tänker inte dra upp vad allt detta innebär och vad som krävs, det får ni själva söka upp eller så får jag berätta det någon annan gång; mer än gärna. Just nu är mina drömmar angående sporten något jag inte vill ta upp här, kanske skiter sig allt eller så lyckas jag. Men kan i alla fall säga att jag vill resa, resa resa... Vi får se vad som händer, jag har mina planer.

Angående att resa, jag älskar det! Något jag har gjort sedan barnsben och kommer fortsätta med så länge jag lever. Ställen jag vill se och upptäcka kan jag rabbla upp i sömnen, dock skulle det ta väldigt lång tid haha. Om jag fick välja ett resmål just nu skulle det nog vara en roadtrip längs USA:s västkust... nån gång ska jag göra det! Börja uppe i San Fransisco och åka ner längs kusten med olika stopp längs vägen, otroligt mysigt!🌴

Förhoppningsvis har ni fått en litet hum om vem jag är, skulle själv skratta om jag såg en sådan här beskrivning... ni får gärna skratta med mig. Det här är bara början och jag hoppas att några av er vill följa min resa, kanske blir den också anmärkningsvärd.

Åh btw, älska mottot! Var tvungen att stanna och ta detta kortet mitt på en av gatorna i Downtown Toronto. Hur coolt? Nästa gång måste jag se en match också!

(Bild av oss tagen i Österrike, Januari: http://Synchrophoto.eu )

Likes

Comments