Min dator har fått virus och är så himla seg försöker att fixa den så tyvärr kommer inte haulen upp på min kanal men det kommer säkert någon Annan video snart när datorn är fixad

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Om några timmar åker jag här ifrån. Har varit underbara och mysiga dagar i Malmö men mamma. Vi åkte också med tåget över till Köpenhamn. Det har blivit en massa shopping måste nästan rensa ut hela min garderob för att få plats. Om ni är sugna på ett se en haul kommer jag lägga ut den på min youtube. Ni kan söka på nellan Lorentzson. Fast kommer länka när det är ute. Men just nu så sitter vi på fridays och äter.

Likes

Comments

Såna här öronhängen försvinner från mig hela tiden. Så köper nya hela tiden också. Så nu har jag fått fram alla. Aja man kan aldrig få för många. Fast dom ser ju näsan lika dana ut. Aja bättre för många en för några. Dom kan alltid försvinna igen 😂

Likes

Comments

Håller på att städa mitt rum. Just nu så fixar jag min smyckslåda. Är det bara jag som bara hittar ett par av Öronhängerna. För mig försvinner ena öronhänget lika enkelt sol hårnålar.

Likes

Comments

Nu var det länge sen jag la upp ett inlägg. Men har varit osäker på om jag ska fortsätta blogga. Men jag ska fortsätta lite smått nu. Det är ju i alla fall sommarlov nu sååååå skönt. Jag har slutat 9an också det känns jätte skönt. Sen bli det gymnasiet jag är så taggad jag ha valt estet teater.

Likes

Comments

Ja det va jätte länge sen jag skrev. Men nu har jag iallafall påsklov. Och det är jätte kul. Ska försöka att ha saker varje dag. Haha. En så länge har jag träffat lilla Adrian från Stockholm.
Och imon ska jag va med min lilla kompis <3 men="" ha="" det="" så="" bra="">
Bjuder på bildenLikes

Comments

Nu va det länge sen jag skrev. Men jag är iallafall i Göteborg nu. Det är söndag och vi ska åka hem idag. Har varit här sen i fredags. Och igår shoppade vi. Jätte mysigt. Det blev lite kläder. Från tessie, Chelsea, nk, gant, topshop, pinkroom, zara och Grand perfymeti. Det blir lite mer shopping idag.


Likes

Comments

Äter god middag med mamma på Atena


Likes

Comments