​Hörrni gullisar. Ni som frågat mig varför jag bytte portal, vad som är skillnaden och om jag kan byta tillbaka.. Jag ser att ni är en del som faktiskt är här inne varje dag och kikar.. Allt hände så hastigt, att jag bytte! Det kom lite ifrån ingenstans men det gjorde mig jätteglad verkligen. Varför jag bytte, det är för att redaktionen hörde av sig och tyckte om min blogg. De tyckte att den var egen och unik, och det är exakt det jag alltid själv velat med min bloggis. Så det är anledningen till varför jag bytte, därför att de visade uppskattning för mig och min blogg. De är även villiga att hjälpa mig att växa som bloggerska, vilket jag saknade här på Nouw! Jag kände mig bara som en i mängden bland andra bloggar. Men nu känner jag att det finns några som tror på mig och det jag skriver om, vilket bland annat som ni vet är psykisk ohälsa - och det gör mig jätteglad att de vill lyfta upp ämnet ännu mer. 

Så det är varför jag bytte! Jag är jätteglad över min flytt och jag hoppas att ni kan glädjas med mig. Är det något speciellt på bloggen jag har nu på Finest som ni tycker är dåligt eller så får ni jättegärna komma med synpunkter. Att jag är nöjd är för mig jätteviktigt, men minst lika viktigt är det att ni är nöjda! För utan er kanske jag hade slutat blogga, vem vet? 

Så jag hoppas verkligen att ni vill fortsätta läsa bloggisen fast på min nya portal. Och som sagt får ni jättegärna kommentera eller höra av er på annat sätt om ni har några synpunkter.. Och för er som missat det så har jag ju köpt en ny kamera som kommer innebära Vloggar.. Vill ni missa det!? De tror jag inte 😉

​PUSS OCH KRAM! 

www.nellielindgren.se 

www.finest.se/nellielindgren  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ja nu hittar ni mig på Finest.se! ​Jag är jätteglad att de hörde av sig om detta och vill ge mig chansen till att växa som bloggare med hjälp av ett grymt team! Flytten tog nästan en vecka, men vad gör det? Den som väntar på något gott!! 

Designen är nästan komplett, jag ska be om lite hjälp ifrån redaktionen för att färdigställa allt. Jag hoppas verkligen att ni som följer mig genom Nouw hänger på till Finest ändå och börjar följa mig genom Bloglovin' eller liknande app. Annars kan ni med iPhones lägga till sidan som bokmärke, vilket ni faktiskt kan göra på datorerna med haha. Så missar ni inte min nya blogg bara för att jag bytt portal! Hoppas vi ses där! Tack för allt ni gjort för mig här, alla fina fina läsare! Ni äger. 

KRAM! 

www.nellielindgren.se - www.finest.se/nellielindgren 

Likes

Comments

Hej på er. Efter många om och men så har bloggen ännu inte kommit igång, vilket känns jättetråkigt. Men det blev något krångel mellan min domän och Finest.se egna hemsida, vilket alltså är den nya bloggportalen som jag kommer att blogga på sedan. Hade jag vetat att det skulle bli såhär så hade jag fortsatt blogga här på Nouw tills samma sekund som Finest var färdigt. Men nu är det som det är, och för att jag inte ska få abstinens för att blogga (vilket jag redan har haha) så fortsätter jag här tills det är färdigt! Dels för att jag har samarbeten på gång som jag inte vill ska rinna ut i sanden heller.. Men nu är jag här iallafall och jag hoppas att ni stannar här tills Finest är färdig och hänger med på min flytt över dit sedan när det är färdigt med! Det kan gå allt ifrån ikväll till om en vecka! Det beror på hur snabba teknikerna är med detta..

Jag kommer försöka pumpa lite inlägg idag eftersom om vad som har hänt fram till nu, med lite bilder och så. Men det jag kan berätta här och nu, är att jag äntligen har köpt mig min Vlogg-kamera. Jag har sparpengar och lön så att det räcker nu för att faktiskt kunna lägga på den, jag känner att det är en bra investering då det kan utveckla min blogg bra och verkligen göra så att läsarsiffran stiger då jag har finare bilder och faktiskt också videor!! Jag håller på att ladda kameran nu för att ta med då jag och Emma ska röra oss mot Hbg och hämta lite saker. Vill ni se godingen???

​HÄÄÄR är den!! ​Alltså damn är så glad haha. No more shitty iPhonepics. Det känns så jävla skönt också att jag kommer ha en bra kamera då vi är i London!! Jag älskar att spara minnen i bildform. 

Vi hörs sen! Kram, och förlåt för allt skit runt bloggflytten!! 

Likes

Comments

Jag läste idag en artikel som berörde mig väldigt mycket. Familjen som blev av med sin syster och dotter insåg att de hade gått in i en sorts tystnad och försökte gömma det, undermedvetet i princip pga normerna. Det är så hemskt att samhället inte tar detta med självmordsförsök m.m på allvar. Ibland räcker det inte till dock. När en person lider så mycket så att det inte finns en annan utväg än självmord så är det på riktigt. Lidandet är outhärdligt då, och många kallar det själviskt. Men jag vet inte vad jag ska kalla det. Jag har själv känt den känslan att ''nej jag orkar inte mer''. Men på något sätt så har jag alltid lyckats hitta ljus i tunneln, tack var det min familj, mina vänner och Erik. Jag har haft stöttande människor omkring mig och bra resurser till att vilja fortsätta mitt liv trots att jag legat nere i ett hål av mörker. Men så händer detta ibland, att trots resurser, en bra familj osv, så går det inte. Och det är lite det som denna artikel handlar om, de väljer att gå ut och berätta till slut för att om vi börjar prata om psykisk ohälsa. Så kan vi börja hjälpa varandra. Men fortsätter vi att gömma det, så kommer de människor som lider av det också fortsätta gömmas.

Direktlänk till artikeln: www.expressen.se/omtalat/livet/johans-syster-tog-sitt-liv--nu-publicerar-han-hennes-avskedsbrev 

​Avskedsbrevet ifrån Johanna som finns i artikeln.

Likes

Comments

Ja det här med kärlek. Kärlek kan vara det bästa som finns. Kärlek kan vara det värsta som finns. Kärlek kan vara det som lyfter dig, räddar dig. Men även det som förstör dig. Men vad är kärlek? Har jag känt kärlek förr?

Ja för stunden så har jag trott att jag varit kär, jag var ju sådär glad, pirrig. Men en dag förstörde det mig ifrån ingenstans. För det är exakt den makten som kärlek har över oss människor. Men nu då? Nu då jag är sådär överlycklig, jättekär, jag känner den känslan jag inte känt förr att jag skulle kunna göra allt för personen. Jag skulle offra mitt liv för personen. Är det inte exakt det här som är kärlek? Men var jag verkligen kär förr då? Jag tror faktiskt inte det. Jag tror att det var i processen där jag skulle hitta mig själv, hitta vem jag var. I början på gymnasiet är exakt den åldern där de flesta människorna börjar fundera över livet lite djupare. Fundera lite mer över sig själv, över sin framtid. För det är många drömmar som skapas, förverkligas, krossas just i gymnasiet. Samma med kärleken. Många hjärtan krossas, många lappas ihop. Många inser att, fan. Jag har ALDRIG känt såhär förr. Det är exakt den känslan jag känner nu. Jag har aldrig känt den känslan att jag skulle kunna göra allt för en person, förutom min familj. Men det är så mycket mer, det är känslan att känna att det har tillkommit en ny familj i mitt liv, eller en till familj ska jag nog säga. Det är den känslan att trots vad som än händer, så är inga motgångar för stora. För jag vill uppleva allt med denna människan. Det är väl exakt det som kärlek handlar om?

Vad mer handlar kärlek om? Det är ju inte bara kärlek och lite motgångar. Det är allt mellan livets toppar och dalar. Det är att vara stolt, att vilja personens bästa och att fortfarande komma ihåg att ta hand om sig själv med. Det handlar om att hitta en person som får bort din destruktiva sida om en sådan funnits i ett annat förhållande tidigare. Att kunna ta hand om sig själv, och vilja ta hand om den andra personen lika mycket. Det är kärlek för mig. För det är exakt det vi har lyckats med. Att hitta en balans mellan oss själva och varandra. Vi tar hand om varandra, pushar, peppar, inser en massa saker tillsammans. Vem är ens riktiga vän? Vem ska man inte hålla hårt vid längre? Vad är bra för mig? Vad är dåligt för mig?

En annan sak som jag tänkt på om kärlek, är det här som går runt på sociala medier - ''jag orkar inte sånna människor som är sådär kära öppet''. Vad är det egentligen? Är det avundsjuka människor bara? Jag har aldrig förstått det. Aldrig. Trots att jag fick mitt hjärta krossat av den jag trodde att jag var sådär jättekär i så har jag aldrig missunnat någon annan kärlek. För när det fungerar, så är det de bästa som finns. Trots motgångar, för det är vad livet kommer bestå av. 

Att flytta ihop med Erik är det bästa beslutet jag tagit. Och det har fungerat bra sedan dag 1. Motgångar, tjafs, bråk kommer alltid finnas. Men är det menat så löser det sig tillslut. ​Varje kväll innan jag går och lägger mig så får jag höra de tre orden som kan ta makten över en människa. ''​Jag älskar dig'', och jag kan inte vara mer tacksam än jag är att jag får höra det. Och att jag får höra de av just Erik. Han har gjort så mycket mer för mig än vad jag någonsin kunde tro då jag såg honom i Göteborg då jag var 13 år och benen gav vika under mig. Han har räddat mig ifrån mig själv i mina mörkaste tider, och skrattat med mig under mina bästa. ​Men vad som än har hunnit hända under dessa år som bästa vänner och detta år som ett par, så har vi tagit oss igenom det och kommit ut starkare på andra sidan. 

Jag har många gånger och länge funderat på vad kärlek verkligen är. Men nu vet jag. Erik är kärlek för mig. Jag har förstått det nu.

Likes

Comments

Haaaj på er. Ja nu är en jättehärlig helg över! Dock är inte kvällen över än, så jag tar vara på de sista timmarna! Emma kom hit tidigare idag efter att jag och Erik hade städat lite i vår klädkammare och nere i förrådet. Skönt att vi fick något vettigt gjort! Sedan var det iväg för att köpa lunch inför en degig dag framför fotboll. Vilket det absolut blev också haha. Först en massa fotboll på TV varvat med en massa snack avslutade vi i Trelleborg med lite live-fotboll! Vi fick även sällskap av Antons flickvän innan och till matchen, och sedan hamnade vi här med varsin pizza efter matchen.

Nu har de gått hem och jag Erik och Emma sitter och kollar på en serie. Den verkar grymt bra! Skönt för mig och Erik att hitta en ny efter att vi blev klara med Vampire Diaries. Jag har verkligen jättesvårt att fastna helt för en serie i början om det inte händer mycket direkt.

Imorgon är det upp tidigt igen för ännu en dag på skolan! Tur att jag trivs. Det blir en och en halv dags jobb innan vi ska iväg till Stockholm för begravning.. Ska bli skönt att träffa familj och släkt iallafall. Synd att det inte är under trevligare omständigheter, men sånt är livet tyvärr.

Hoppas alla haft en jättebra helg, tusen kramar!

​Jag och min älskade kusin Lily ❤ hon har dock blivit mycket större nu. Lilltjejen!

Likes

Comments

Godmorgon på er!!!
Jag hade verkligen en jättetrevlig kväll igår. Först hos Eriks farmor och farfar med Eriks familj. Alltid lika trevligt att åka dit! Trivs SÅ bra och är så tacksam över det. Hade nog dött utan en så bra extrafamilj eftersom jag saknar min egna så himla mycket. Men tack och lov får jag träffa mamma, Magnus och Kevin på onsdag och släkten på tisdag redan!

Men efter all god mat och god dricka i Häljarp så åkte vi till Landskrona för en avskeds/födelsedagsfest hemma hos Terese! Donnan flyttar till London den 30e och fyller även snart år, så det blev en perfekt kombo. Det bjöds på god dricka, tilltugg och väldigt bra sällskap. Träffade massa nya människor som jag verkligen uppskattade! Trevliga och enkla att prata med.

Jag tog tyvärr inte mycket bilder.. Men här är några iallafall!! Tusen tack allihopa för en perfekt kväll! Det får göras om.

Nu ligger vi nyvakna och försöker samla krafter för att ta oss upp ur sängen haha. Mitt huvud är lite tungt idag, men Erik som var chaufför mår prima haha. Emma ska även komma hit innan vi ska på TFF ikväll, så det blir nog en rätt så perfekt söndag med.
Kram!

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw