Allmänt

Från igår! Jag och Sandra drog till Ikea en sväng efter skolan, hur mysigt som helst. Älskar att gå runt på Ikea! Köpte med mig lite saker så att jag kunde fixa ihop en adventskalender till mamma och pappa, den blev faktiskt bättre än jag trodde. Dom måste väl också få något varje morgon ;-))

Likes

Comments

CUP!! / gick alltså runt i tofflor när de snöa haha

Volleyboll + Naglar = aj / sötaste Zoe!!!!

Likes

Comments

Allmänt , fotboll

TP // Innan skolfotot <3

Hejsanhejsan!! Har precis spelat TP med mamma, pappa och mina brorsor, supermysigt! På träningen i onsdags fick jag en armbåge på ögat/ögonlocket så har vääääärldens blåtira nu, haha. Så jag har bara varit hemma det senaste då jag ser helt galen ut. MEN imorgon har jag cup, det ska dock bli jättekul! - Bortsett från min blåtira ;) Iallafall sitter just nu och pratar med Oscar och ska snart kolla film med mamma och pappa, sedan lägga mig någorlunda tidigt inför cupen imorgon. <3333


Likes

Comments

Allmänt , fotboll

Jag & Johanna i Köpenhamn <3

Med tanke på att det är EU:toppmöte imorgon så kunde jag (knappt) ta mig till skolan idag så vi fick ledigt. Imorgon har alla ledigt på grund av säkerhetsrisken då mötet hålls imorgon, men vi har fått hemuppgifter som man behöver göra - dock är det bättre än skola. Anyways det blir en liten långhelg och det klagar man inte på. På söndag har jag cup vilket ska bli superkul, trodde inte att vi skulle spela någon futsal alls detta året men det slutade med att vi ska vara med i en cup och är även med i en serie där det var seriepremiär i söndags. Vi mötte Lekstorp och hade inte alls någon koll på spelet då vi hade tränat 2 gånger där bland en gång med olika lag då detta lag är ett ihopsatt lag från både damerna och juniorerna, vi hade iallafall haft en träning tillsammans. Men trots det så vann vi! Hur kul som helst!!

Inatt sover Carro här och vi har precis pluggat lite, nu ska vi lägga oss i sängen och ta fram lite gott och kolla film, ska försöka fjäska till mig att se en skräckfilm - haha vi får se hur det går.

Likes

Comments

Äntligen fredag!! Och inte vilken fredag som helst utan de är lov efter idag!! Detta lov är verkligen behövligt, inte alls studiemotiverad just nu så behöver ett litet break från skolan för att komma igång igen på nytt. Idag har vi svenskaprov på litteraturhistoria, Euw. Haha, förstår verkligen ingenting av de jag läst, men aja de får gå hur de går. Efter skola ska jag hem till Alicia och vi ska nog käka något för att sedan åka till Liseberg och möta upp några kompisar och sen hänga där hela kvällen, supermysigt!

Planerna till lovet är lite oklara fortfarande, har pratat om både att åka till Köpenhamn och till Stockholm men får se om något av det blir av! Nu ska jag sätta mig och plugga lite litteraturhistoria på tåget, see ya

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon! Som de står i rubriken så går jag alltså från 8-17, underbart - eller? Nej inte riktigt, 6 lektioner varav 2 prov. Det är riktigt mycket i skolan nu, tex så håller vi på att starta upp ett UF-företag samtidigt som vi läser företagsekonomi 2, ja ni förstår nog. Det är väldigt mycket på en och samma gång. Känner inte riktigt att tiden räcker till då jag tränar 3 gånger i veckan plus match och så ska jag hinna jobba också. Haha. Känns som att skolan väldigt lätt prioriteras i andrahand istället för förstahand vilket inte alls är bra. Men får hopps att de blir lugnare framöver!

Efter skolan ska jag kanske kolla stan lite eller så åker jag hem direkt och pluggar, får se. Har lite saker som jag skulle behöva köpa.. men får se. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Instagram@nellielillskog