I Torsdags gjorde jag fransförlängning hos min kusin på Nail Shape (Clawsbys på instargram!!) Jag är supernöjd nu när jag har vant mig, det tog nån dag ändå, jag har inte använt mascara till vardags på typ 3 år så det var väldigt ovant att se mig själv med långa fransar. Sen var Sandra riktigt duktig och gör hur snygga fransar som helst!!! Rekommenderar er att ta er dit om ni bor i Göteborgsområdet, både om ni är sugna på att göra fransar eller naglar - så duktiga!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Föreläsning med grundaren av NA-KD och nelly.com, VD:n till oddwork och (!!) Kissie och Andreas. Superintressant med duktiga entreprenörer, vet inte om jag nämnt det tidigare men i år är det min tur att driva ett UF-företag, är faktiskt riktigt taggad!!

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon! Som de står i rubriken så går jag alltså från 8-17, underbart - eller? Nej inte riktigt, 6 lektioner varav 2 prov. Det är riktigt mycket i skolan nu, tex så håller vi på att starta upp ett UF-företag samtidigt som vi läser företagsekonomi 2, ja ni förstår nog. Det är väldigt mycket på en och samma gång. Känner inte riktigt att tiden räcker till då jag tränar 3 gånger i veckan plus match och så ska jag hinna jobba också. Haha. Känns som att skolan väldigt lätt prioriteras i andrahand istället för förstahand vilket inte alls är bra. Men får hopps att de blir lugnare framöver!

Efter skolan ska jag kanske kolla stan lite eller så åker jag hem direkt och pluggar, får se. Har lite saker som jag skulle behöva köpa.. men får se. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Naglar, Shopping

Nya naglar!!! Denna gången blev de orangea, jag älskar dom - haha. Köpte även en orange blus häromdagen, orange kanske är mer än sommarfärg meeeeen vad gör det ;-))

Likes

Comments

Instagram@nellielillskog