Kappa - Max Mara, Tröja - H&M, Byxor - Zara, Skor - Gucci, Väska - Chanel, Armband - Céline

Detta har jag på mig idag, fick önskemål om att skriva vart allt är ifrån och det kan jag självklart göra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Gårdagen spenderade jag med min syster, vi åt på Toso, säkert kort med mat som aldrig slår fel. Efter det gick vi och kollade på hockey, väldigt trevligt. När jag kom hem hade det kommit ett paket, är så lycklig, kan ni gissa vad det är? Visar er lite senare i vilket fall.

Lite snapchots och detaljer på min outfit, samt min favoritsyssla i livet, att köra bil

Fanatastisk mat och ett lika fantastiskt paket

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tycker det är så snyggt att knyta en liten satin eller silkessjal runt halsen, det livar upp samtidigt som det fortfarande ser stilrent ut. Känns som jag har letat i ett år efter en perfekt, de är antingen för stora, för små eller i fel material, men här har ni några stycken iallafall:

Denna hittar ni HÄR

Denna hittar ni HÄR

Denna hittar ni HÄR (adlink)

Likes

Comments

Måndagen spenderades med Linnea, käkat sushi, hängt på IKEA, fixat lite ärenden och sedan haft spa-kväll hos mig, riktigt mysig dag.

Likes

Comments

Alltså!!!! Vilken fantastiskt vacker kvinna det här är och jag vet inte hur hon gör det men vad hon än tar på sig kan hon pull it off, vill med.

Likes

Comments

Hej på er!!
Måndag idag och jag må var ganska ensam om det men jag älskar måndagar, är oftast ledig då och tycker det är så skönt att vara ensam hemma under dagarna. Har ungefär noll planer idag, vilket även det är skönt.

Vi hörs senare, puss.

Likes

Comments

Gjorde nya naglar häromdagen, har gjort samma färg och samma form i över ett år, men varför bryta ett vinnande koncept känner jag liksom.

Likes

Comments

Hej på er!
Blev aldrig någon gokart igår, istället käkade vi bara lite hamburgare på Butcher's Market. Gick efter det upp en snabb sväng till Vigårda och sedan kallade sängen. Gokart får bli en annan dag.

Idag väntar jobb en liten stund så får vi se vad som händer ikväll, mitt trötta jag är sugen på sängen och serie som vanligt.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw