Header

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? Ja, det gjorde jag. Bland annat så tatuerade jag mig!

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? 2 juni då jag tog körkort.

Vilka länder besökte du? Thailand och Spanien.

Bästa köpet? Min bil.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner!

Saknar du något under år 2016 som du vill ha år 2017? Ledighet, haha. Kommer antagligen bli så också med tanke på att jag tar studenten.

Vad önskar du att du gjort mer? Tränat, standard haha..

Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt ner tid och uppmärksamhet på människor som inte förtjänar det.

Favoritprogram på TV? Kollar verkligen aldrig på tv.. Enda jag kollat på är svenska Hollywoodfruar!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Måste nog säga gladare.

Vad spenderade du mest pengar på? Smink, mat, kläder, bensin.

Vilken är din största insikt under 2016?

Vad är du peppad för inför nästa år? SÅÅ mycket verkligen!! Jag tar studenten, vi går balen, Magaluf med klassen och andra resor håller på att planeras.


Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Det var längesen sist och mycket har hänt sen dess. Skolan har tagit upp mestadels av tiden såklart som vanligt, tråkigt men jag tar trots allt studenten (!!) väldigt snart. Har så mycket att se fram emot, svårt att ens tro att det är sant. Har bland annat bokat magaluf med klassen vilket ska bli så jäkla roligt, men mer om det när det börjar närma sig. Idag är det iallafall äntligen fredag som ni säkert inte missat, skönt trots att hela min helg ska ägnas åt plugg.

Likes

Comments

Fick hem detta superfina skalet från Idealofsweden för ett par veckor sen. Älskar det! Är ju som många andra helt besatt av marmor, så fint.

Likes

Comments

Allmänt, Resor

Hej!!! Befinner mig just nu i torrevieja i spanien, vi kom fram till lägenheten igår runt två, så vi gick direkt ner till stranden. Så idag är första heldagen och den har självklart spenderats på stranden! Nu kom vi precis upp på rummet och ska duscha av oss innan vi åker in till stan.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!! Det var verkligen inte igår. Har inte ens tänkt tanken på att blogga i sommar. Har jobbat i princip heltid i sommar på willys eksjö, har trivts så himla bra! Ångrar inte alls att jag valde att jobba hela sommaren, så himla värt! Har haft tre veckors semester också. Har inte gjort jättemycket speciellt i sommar, min riktiga semester börjar i helgen då jag åker till Spanien, så efterlängtat och välbehövligt.

Likes

Comments

Allmänt

Hej hjärtan! I lördags fyllde jag äntligen 18, hade en sååå bra dag tillsammans med vänner och familj. Vaknade av att familjen + Kevin kom in på morgonen med champagne och paket och sjöng. Tog det lugnt innan vi fixade i ordning oss innan släkten kom på middag. Vi åt god mat och jag fick så fina presenter! Tacksammast. På kvällen kom mina närmsta vänner till mig, vi åt, drack, dansade och hade riktigt kul, blev sedan utgång på kvällen men det slutade (väldigt) tidigt för mig haha..

Likes

Comments