Header

Fick hem detta superfina skalet från Idealofsweden för ett par veckor sen. Älskar det! Är ju som många andra helt besatt av marmor, så fint.

Likes

Comments

Allmänt, Resor

Hej!!! Befinner mig just nu i torrevieja i spanien, vi kom fram till lägenheten igår runt två, så vi gick direkt ner till stranden. Så idag är första heldagen och den har självklart spenderats på stranden! Nu kom vi precis upp på rummet och ska duscha av oss innan vi åker in till stan.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!! Det var verkligen inte igår. Har inte ens tänkt tanken på att blogga i sommar. Har jobbat i princip heltid i sommar på willys eksjö, har trivts så himla bra! Ångrar inte alls att jag valde att jobba hela sommaren, så himla värt! Har haft tre veckors semester också. Har inte gjort jättemycket speciellt i sommar, min riktiga semester börjar i helgen då jag åker till Spanien, så efterlängtat och välbehövligt.

Likes

Comments

Allmänt

Hej hjärtan! I lördags fyllde jag äntligen 18, hade en sååå bra dag tillsammans med vänner och familj. Vaknade av att familjen + Kevin kom in på morgonen med champagne och paket och sjöng. Tog det lugnt innan vi fixade i ordning oss innan släkten kom på middag. Vi åt god mat och jag fick så fina presenter! Tacksammast. På kvällen kom mina närmsta vänner till mig, vi åt, drack, dansade och hade riktigt kul, blev sedan utgång på kvällen men det slutade (väldigt) tidigt för mig haha..

Likes

Comments

Allmänt

Hej godingar <3 hoppas ni mår bra! Jag mår bra men är som vanligt trött, har för andra gången på ett halvår varit hos läkaren pga min trötthet men dom verkar inte hitta något fel.. Ska iallafall på ett till återbesök i veckan så kan uppdatera er då haha. Igår var jag ute med Tea och Emmie, roligt o skönt att lämna huset och plugget lite. Livet går ju nämligen som vanligt i repris varje dag när det är skola, älskade hamsterhjul haha.. ;)

Likes

Comments