Header

Myskläder, soffläge och lunch. Det är inte många gånger jag åkt hem från jobb bara för att jag känt mig kass, men idag gick det verkligen inte att vara kvar. Ligger i skrivande stund med datorn på magen och strökollar nån ny serie på Netflix. Förhoppningsvis är jag lite piggare ikväll och kan gå ut på en promenad, det är ju så himla fint väder...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett svettigt dansgolv, osäker, en kille flåsandes i nacken och två kalla händer på höfterna. 6 år, i rutschkanan, fasthållen, han skojar bara. Ensam, påväg hem, busvisslingar och "kom hit"-rop. Ensam. Jag vill inte, nej, sluta - ingenting.

Så mycket vi får vara med om. Så mycket som inte är okej, men ändå så mycket som bara tystats ner. Jag vill inte prata om det, det är inget. Mardrömmar och ångest som kommer smygandes gång på gång, rädsla för att känna sig sådär svag.

Me too. Fyfan vad viktigt. Stötta varandra, peppa varandra och låt aldrig någon tysta ner.

T i l l s a m m a n s.

Likes

Comments

Vaknade i torsdags av skönsång och frukost på sängen. Som han hade fixat, min underbara pojkvän. Blir alldeles tårögd bara av tanken på ett långt brev han skrivit som jag fick tillsammans med världens finaste halsband. I slutet av brevet berättade han att vi ska till Krakow i december. Ett ställe vi länge pratat om att besöka - men skjutit upp.. Nu är det iallafall dags, och ni som vet hur blödig jag är kan ju bara tänka er vilka elefanttårar som föll ner för mina kinder. Tänk att han är min. Resten av dagen bestod av promenader, restaurangbesök och bara massa mys.

I fredags åkte jag och Christoffer ut till min mamma och pappa på landet. Släkt och familjevänner kom dit och vi åt mat och drack vin hela kvällen lång.

På lördagen visste jag att det under kvällen skulle hända något. Nyfiken som jag är hade jag klämt ur Christoffer att det skulle komma över några vänner. Vid halv 9 hörde jag ett bekant fnitter och rejäla knackningar utanför, när jag slängde upp dörren såg jag två stora leenden som jag mycket väl kände igen, Mira och Rebecka. Vi drack champagne och pratade i mun på varandra - ni vet sådär som bästa vänner som inte setts på sååå länge bara gör. Efter ett tag ramlade allt fler vänner in - nya som gamla, och lägenheten fylldes av skratt och drinkar. Fina Elsa hade tagit sig ifrån plugget för att komma ner och jag bubblade av lycka hela natten lång.

Stort T A C K till alla inblandande för en helt fantastisk helg! ♡

Likes

Comments

Efter en promenad på stan där nya jeans och te från Kränku inhandlades, är vi nu hemma igen. Idag är det verkligen inget alls planerat, vilket egentligen ger mig fullständig panik - men när man kan "bara slappa" tillsammans med någon är det ju faktiskt drömmen. Pyssla lite i lägenheten, mysa och bara va. Ikväll kommer min lillebror på besök och ska sova över, så dagen fortsätter i äkta mys-anda.

Likes

Comments

Vaknade vid 06 imorse och kunde verkligen inte somna om. La mig istället och skrollade genom instagram och tog sedan en promenad till affären för att köpa färska frallor till frukost. Efter några koppar kaffe var dagen igång och jag klev ut genom dörren till ett höstigt Visby. Har varit ledig idag, så har bara tagit det lugnt. Fixat lite med kommande jobb, ätit lunch med Christoffer och Lovisa samt tagit en sväng på stan. Konstigt ändå hur lite nytt till garderoben kan få en att känna lite höstpepp, trots att man redan nu fått dra på sig vinterjackan...

Likes

Comments

Vi har landat. Efter några dagar med flyttkaos och uppackade kartonger kan jag äntligen säga att vi har landat. Allt gick så snabbt, vi fick erbjudande om en lägenhet och blev därmed tvungna att tänka om. Under två dagar satt vi och pratade fördelar och nackdelar långt in på nätterna, ringde familj och vänner för att få tips och råd. Sen bestämde vi oss, vad gör det om vi inte drar nu egentligen? Varför har vi så bråttom när vi egentligen inte har en bra anledning att dra just nu, förutom att just "flytta". Så kort sagt, vi har blivit med lägenhet!

Likes

Comments

Dagarna består mest av jobb just nu, och dagens kontor fick bli underbara Ka:feit. Har ett grymt kul projekt på G, som efter ett möte förra veckan, fick en deadline kortare än tänkt - men det grejar jag!

Efter en stunds produktivitet kom Lovisa förbi på en lunch och lite catch-up. Huuuur gott...

Nu ska jag dra i mig sista koppen kaffe och jobba det sista för idag, sen är det dags för myskväll hemma!

Likes

Comments

Och så blev det måndag igen.. Efter en riktigt bra helg är det nu back to work som gäller.

I lördags blev det utgång med favoritkillarna. Vi skulle egentlige bara "ta nån öl", men nån (nämner inga namn) fick feeling och plötsligt stod vi alla på dansgolvet och skrålade i kör till Främling av Carola..

Igår vaknade vi något sega, käkade långfrukost framför tvn, för att sedan ta en promenad till fotbollsplan för att heja fram ett lika-resultat för Christoffers lag. Trots att man mått bättre, kan man ju absolut inte klaga när man får favoritDiza i knät och Paow vid sidan om!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN FREDAGi!!

Tror jag snittat fyra timmar sömn per natt senaste veckan - vilket inte riktigt är hållbart för Nellie aka Skalman som behöver mat och sömn för att funka. Stor eloge till Christoffer som stått ut, trots att jag till och med brutit ihop över att couscousen var slut, och vi var tvungna att ta bulgur istället... Så jäääääkla jobbigt, tills man ser lite perspektiv på det hela..

Nu väntar iallafall en ledig helg, planerna är än så länge något lösa, vilket just nu känns väldigt skönt!

Likes

Comments

Igår blev det en spontanare ut till Vamlingbo och Elsas födelsedagsfirande. Hon hade gjort det så fint med ljusslingor i träden och vädret var på topp!

Vi satt ute och snackade, skrattade och bara hade det jäkligt gött! Dock blev det rätt tidig avfärd för mig och Lovisa, då vi skulle till stan igen, men kul så länge det varade!

Likes

Comments