Header

Och så blev det måndag igen.. Efter en riktigt bra helg är det nu back to work som gäller.

I lördags blev det utgång med favoritkillarna. Vi skulle egentlige bara "ta nån öl", men nån (nämner inga namn) fick feeling och plötsligt stod vi alla på dansgolvet och skrålade i kör till Främling av Carola..

Igår vaknade vi något sega, käkade långfrukost framför tvn, för att sedan ta en promenad till fotbollsplan för att heja fram ett lika-resultat för Christoffers lag. Trots att man mått bättre, kan man ju absolut inte klaga när man får favoritDiza i knät och Paow vid sidan om!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN FREDAGi!!

Tror jag snittat fyra timmar sömn per natt senaste veckan - vilket inte riktigt är hållbart för Nellie aka Skalman som behöver mat och sömn för att funka. Stor eloge till Christoffer som stått ut, trots att jag till och med brutit ihop över att couscousen var slut, och vi var tvungna att ta bulgur istället... Så jäääääkla jobbigt, tills man ser lite perspektiv på det hela..

Nu väntar iallafall en ledig helg, planerna är än så länge något lösa, vilket just nu känns väldigt skönt!

Likes

Comments

Igår blev det en spontanare ut till Vamlingbo och Elsas födelsedagsfirande. Hon hade gjort det så fint med ljusslingor i träden och vädret var på topp!

Vi satt ute och snackade, skrattade och bara hade det jäkligt gött! Dock blev det rätt tidig avfärd för mig och Lovisa, då vi skulle till stan igen, men kul så länge det varade!

Likes

Comments

Idag efter jobbet fick det bli ett besök vid Hablingbo Crêperie. Andra svängen dit för denna sommar, men det är ju givet när världens bästa Sigrid jobbar där!

Självklart fick det bli ett besök förbi keramikbutiken. Älskar dessa koppar, så fick bli en ny till samlingen. Beslutsångesten var brutal- som vanligt, men är så nöjd!

Sen var det dags för crêpes och kramkalas innan vi drog oss hemåt igen.

Likes

Comments

Åttonde augusti och jag undrar vart sommaren egentligen tog vägen... Det har gått så fort.. Tänker absolut inte klaga, och än är väl sommaren förhoppningsvis inte slut? Trots att fler och fler återvänder till sina kontor, uteställena stänger tidigare på vardagar och vinden blir lite kallare. Jag har alltid längtat efter hösten. Så fort löven börjat gulna minsta lilla har jag direkt börjat kolla på stickade tröjor och längtat efter allt som hör hösten till. - Men inte i år. Vi vet ännu inte hur hösten riktigt ser ut, vart vi ska eller vad vi ska göra - och detta ger mig sån ångest. Jag vet att det är en del i att bli vuxen, ta svåra beslut och sen handla utefter konsekvenserna, men just nu känns det så tungt. Som att knuffa ett 1000kilos stenblock i uppförsbacke

Jag vill bara få allt klart, veta hur mitt liv kommer se ut om två månader. Sommaren har varit en trygghet, så länge man kan gå runt i shorts så behöver vi inte ta några viktiga beslut, vi kan leva i nuet och behöver inte tänka på framtiden..

Men nu kryper verkligheten på, och samtidigt som jag är så rädd för allt, vet jag att allt kommer bli bra. Jag gör det ju inte ensam. <3

Likes

Comments

Har precis landat hemma efter en helg av bara "lugnt och skönt" (om vi bortser från C's fotbollsmatch igår, men det är en annan historia...)

Kräftskivan blev som vanligtvis succé, som det mesta med god mat och kallt rosé blir!

Är ledig idag, så har fixat med allt möjligt hela morgonen. Ni vet den där "checka-av-listan" som legat och skräpat lite för länge... Efter några timmars jobb kände jag mig relativt klar, innan jag insåg att HAH det kunde jag glömma. Gick in i sovrummet och kände en konstig stank, letade överallt, men hittade inte boven. Möglig blomma? Nån glömd tallrik? Tvätt? Men nej. Nej, nej och nej. Sen såg jag den. Väskan jag föraktar mer än det mesta. Christoffers fotbollsväska. Där stod den och liksom hånlog mot mig med ett par svettiga strumpor hängandes ut genom dragkedjan. Jag öppnade ett fönster, stängde dörren, och låtsades bara inte se den. Hej Nellie, helgen är över nu!

Likes

Comments

Godmorgon från strandboden..

När vi vaknat efter en riktigt bra sovmorgon åkte vi och köpte färskt bröd vid Bageri Bosarve, (tips tips!!) för att sedan äta långfrukost i stugan. Man märker verkligen fort hur avkopplande det är att bara va här, och ooj så skönt det är att äntligen få andas havsluft.

Idag blåser det dock lite för mycket här nere, knappt så man kan borsta tänderna utomhus utan att bli full av tandkrämsspott.. så det får bli en runda fotbollsgolf innan det ikväll är dags för kräftskiva med hela sommargänget.

Likes

Comments

Efter dagar av stress, jobb, dagligt bilåkande över halva ön, sena nätter och festande, kan jag nog prata för både mig och Christoffer när jag säger att vi är rätt slut. Hur bra passar det inte då med ett besök hos föräldrarna vid sommarstugan. Det bjöds på grillat, fotbollsspelande och massa mys.

Nu är det dags att ta nya tag och göra sig iordning för några timmars jobb. Snart väntar helg och mer sommarstugemys. Snart snart snart.

Likes

Comments

Måndag, ledig, sol, cava och en rejält saknad vän. Ungefär så har min dag sett ut. Vaknade bredvid min favorit imorse och körde sedan utåt för att träffa Sigrid (som jag inte träffat klokt på jag vet inte hur länge!!) Det blev en tur till Ljugarn där vi tog en promenad och fikade på Smakrike, sen begav vi oss hem till Sigrid.

Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, skrattade så magen värkte, pratade om saker som tynger. Fint när man nästan aldrig ses, men när man väl träffas är det som om man aldrig varit ifrån varandra.

Likes

Comments

Om man hellre hängt här idag än på jobbet? Svar yes och dubbelyes, men nästa helg väntar ledighet med massor av strandbodsmys, så håller ut! Längtar efter sand mellan tårna, kvällspromenader vid strandkanten, nattdopp från bryggan och skitsnack med ett några glas rödpang framför brasan sent in på natten. Snaaaaaart...

Likes

Comments