Blev alltså 18 år idag, hur sjukt?? Har blivit firad på bästa sätt av släkten, så himla tacksam verkligen!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har umgåtts mycket med vänner den här helgen och träffade äntligen jelle, det va så himla längesen så det behövdes. Har även vart i Västerås med mamsi för att kolla presenter till mig, wiii längtar! Idag vet jag inte vad som händer, ska träna men inte mycket mer än så.

Likes

Comments

Har haft ett par sköna dagar sen sist, har bland annat slutat på jobbet så har lov nu. Började gårdagen med en god frukost och gym sen hem o sola. Badade spabad med Jonna på kvällen och myste. Idag har jag inte gjort mycket alls, tränat och ätit, som det ska vara.

Likes

Comments

Avslutade helgen på bästa sätt, plockmat och kortspel tills det var läggdags, mer såna kvällar tack!!

Likes

Comments

Den här helgen bestod av ett 18års firande som de flesta helger på sistone, superkul! Har legat och pressat i solen en del också med tanke på att jag jobbade hela solveckan. Nu är det jobb som gäller, en vecka kvar bara vilket är hur skönt som helst!

Likes

Comments

Jobbveckan är snart över för min del, skönt verkligen, har missat alla soldagar :( Hoppas det blir bra väder på fredag så man kanske kan få lite färg. Just nu ligger jag i sängen nyduschad med ansiktsmask, chips och en kopp te. Ska nog sova om ett tag, är så himla trött haha.

Likes

Comments

Söndag vilket betyder jobb imorgon, blir en tidig kväll för mig idag. Har haft en väldigt skön helg, tränat, ätit gott i solen och firat en vän som fyllt 18 år, haft superkul!!

Likes

Comments

Hängde på Lidingö hemma hos faster i en vecka ungefär, hur skönt som helst, älskar verkligen att vara där!

Råkade ramla lite i en trappa vilket resulterade till gips :)))

Firade midsommar med både släkt och vänner.

Jonna och jag åkte till England en vecka och var med Anna med familj, hade det så sjukt underbart!

Har umgåtts mycket med familjen, ätit gott, tränat och jobbat.

Likes

Comments

Det har hänt väldigt mycket kul sen sist men orkar inte skriva allt så det får bli en massa bilder istället!

Likes

Comments

Hej på er!
Dagarna rullar på och jag har två prov kvar i skolan innan jag får lov, skönt!! Gick upp tidigt imorse för att gå till gymmet med mamsi. Båda höll på att nästa svimma (??), vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken på ett hårt pass. Gick sen hem och åt en supergod frukost, mums.

Likes

Comments