View tracker

Nu är det bara en månad kvar av 2016. Tänkte därför att det vore passande med ett inlägg i både bilder och text av vad som har hänt, nu kör vi.

Januari: I januari hände det inte så mycket som jag kommer ihåg, vinterjackan och mössan var på iallafall.

Februari: Livet fortsatte med träning och skola. I slutet av månaden åkte familjen upp till Romme för att ta vara på skidvädret.

Mars: En helg i mars åkte jag ner med mamma och hennes kille till Stockholm, sov på hotell och gick ut på middag, myys!

April: I början av april så åkte jag till Lidingö för att hälsa på mina kusiner och Anna som var och hälsade på, alltid lika kul att umgås med dem. I slutet av april så åkte jag till Malmö med två kompisar för att kolla på handboll. Vi sov på hotell, gick på middag och som sagt massa handbollstittande. Träffade även våra vänner som man inte träffar ofta alls.

Maj: Den här månaden bestod av både bra och dåliga dagar. Det var mycket handbollsspelande för mig men i slutet av månaden slutade jag med handbollen. Det blev ett känslosamt avslut kan man verkligen säga. Blekte ocså mitt hår under denna månad.

Juni: En dag i början av juni bjöd på paintball, shit vad kul det var alltså!! Sen var det också skolavslutning och studenten för treorna som gick det året. I slutet av juni åkte jag till Lidingö för att umgås med mina kusiner och faster ännu en gång.

Juli: I Juli så åkte jag och familjen på vår Europa trip. För att läsa om allt vi gjorde varje dag och se en massa bilder kan ni gå in på kategorin som husbilsresa 2016. I slutet av Juli så umgicks jag mycket med mamma och mormor, fyllde även år 27 juli.

Augusti: Startade månaden med att åka till Gotland för att vara med hela tjocka släkten. Höjdpunkten på hela året är det verkligen!! Mindre roligt denna månad vara att skolan satte igång igen, dock kunde man inte klaga på vädret för det höll verkligen i sig.

September: Aka en av de bästa månaderna detta året. Skolan fortsatte i vanlig ordning, pappa fyllde 50 så vi firade han. Firade också en kompis som fyllde 18, kulkul. Och det bästa av allt, fick se min älskade JUSTIN!!! Livets kväll var det kan man lugnt säga.

Oktober: Pappa och Renée hade sin 50års fest annars så rullade allt på som vanligt, skola, jobb och träning.

November: Här färgade jag tillbaka mitt hår till min vanliga hårfärg, känner mig mer hemma i den. Träffade även Liam från idol, underbara kille.

Och nu är det bara december kvar, undra vad den månaden har att erbjuda förutom julafton, det får vi se!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

I fredags efter skolan åkte jag, Moa, Ida och Jelle hem till Jelle och tog det lugnt innan vi åkte iväg till en kompis för pyjamasmys. Vi var ett antal tjejer som åt tacos, körde lite lekar och bara hade det allmänt mysigt. När klockan blev rätt mycket åkte vi fyra hem till Jelle igen för att sova. Lördag morgon tog vi det lugnt och åt pommes till frukost (godaste!!), och sen fick jag skjuts hem.

Likes

Comments

Hade bara en lektion idag vilket var väldigt behövligt. Har pluggat lite grann och tagit det lugnt än så länge.

Tog fram mina hörlurar och satte på Zara och Olivias podd, sanningens mammor. Gick runt med den i öronen, diskade, städade o packade och vips så var den slut. Alltså den var så skön att lyssna på, skrattade en del och bara allmänt diggade den. Helt klart en favoritpodd och rekommenderar den om ni inte redan lyssnat.

Likes

Comments

Snart har ännu en vecka i skolan passerat. Har haft en väldigt chill vecka i skolan verkligen. Måndags gick vi som vanligt och sen blev det jobb för mig på kvällen. I tisdags och igår så arbetade vi med ett projekt hela dagen. Alla tvåor på vårt område skulle bygga en stadsdel i olika smågrupper för att sedan ha en "utställning" på öppet hus. Öppet hus var det alltså igår så jag gick i skolan ända till 20.00. Blev faktiskt väldigt nöjd med min grupps stadsdel.

Likes

Comments

Vaknade upp imorse och kände mig lite krasslig så jag gjorde lite ingefära te och en supergod smoothie. Senare på dagen tog jag ett bad och gjorde ansiktsmask och hela köret, så mysigt. Som alla redan vet vid det här laget så är det ju farsdag idag så jag, Julius och daki åkte hem till pappa med presenter och fika. Väldens bästa pappa, i love him sooo!!

Likes

Comments

Har inte gjort så mycket denna veckan därav bara några bilder.

En sjukt rolig sak som hänt är att jag träffade bae aka Liaam!! Så himla go kille verkligen!

Likes

Comments

Bra dag i skolan idag också, hade ett prov och det gick väl sisådär som vanligt. Efter skolan körde jag ett benpass på gymmet och åkte sedan hem och pluggade till provet jag har på torsdag. Idag var det också jag och Jonna som stod för maten och det blev Mac N cheese, första gången vi gjorde det och det blev supergott.

Fick även hem min nya vinterjacka idag, superglad!!

Tycker det är så himla fint med snö, hoppas på en vit julafton också.

Likes

Comments

Testade noccos nya i smaken skumtomte som har fått så sjukt bra omdöme från typ alla och dra mig baklänges vad god den var. Brukar inte tycka om nocco och liknande förutom tropical men den här var himmelsk verkligen. Skojar inte ens, nästan lite farlig för nu kommer jag köpa en ungefär varje dag haha. Om ni inte har testat den bör ni verkligen göra det, helt klart värt det!!

Likes

Comments