Header
Nellie Gängenberg

Jag är så nöjd över att jag tog beslutet att samla ihop dem bästa bilderna från studenttiden och beställa En liten bok av dem! Så kul att ha, lite roligare än ett vanligt album! Man får mer frihet över storlek och design, det tycker jag om!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är ny vecka och jag känner just nu bara för att ta en riktig mysdag i sängen med te och någon bra serie. Ibland behöver man sådana dagar! Nu har jag dessutom gått o blivit sjuk så det skulle behövas. Hoppas ni har en bra start på veckan!

Likes

Comments

Börjar bli riktigt sugen på att köpa en Marshallhögtalare, speciellt nu när mitt huvud är fullt uppe i inredning. Älskar nu mera att kolla runt på Pinterest efter idéer tills man kommer flytta. Marshall högtalare är ju sjukt snygga och har samtidigt ett bra ljud! Perfekt!

Likes

Comments

Hoppas ni har en härlig fredagskväll! Har jobbat hela dagen så det blev en lugn kväll för mig. Passade på att möblera om mitt rum för första gången på typ 10 år Hahah, lite förändring är kul!
Sedan blev det tacos och efter Det blev det att va nere vid sjön! Jag älskar den vyn och lugnet som den platsen ger mig!

Likes

Comments

Denna fuskpälsjacka använde jag väldigt mycket i höstas/vintras, är så nöjd med den! Har även sett att Veromoda har kommit in med samma fast i en kortare modell. Det bästa skulle vara att ha båda modellerna, för Ibland passar det inte med en längre jacka till klänning och så.

Jag är dock sugen på att klicka hem den här från Dm retro. Älskar den gråa fina färgen! Den står högt upp på villhalistan i höst kan jag säga!

Likes

Comments

Helt sjukt att det idag är TVÅ månader sen jag tog studenten, det känns verkligen som igår! Vart har den här sommaren tagit vägen?

De senaste dagarna har bestått av mycket jobb och ett hejdå till en fin vän. Det känns så tråkigt och overkligt att vänner börjar flytta härifrån nu!

Likes

Comments

Skjorta - Hilfiger // Jeans - Bikbok // Skor - Nike

Den vita skjortan är ett måste i garderoben, den går att matcha till såå mycket! Nu i sommar är det något som jag har använt en hel del. Älskar det! Kan tänka mig att det skulle funka bra även nu till hösten med ett par snygga skinnbyxor, det är något som jag är på jakt efter, har ni några bra tips på det?

Likes

Comments

Kom på att jag inte hade lagt upp någonting från bröllopet i lördags, nästan en vecka sedan nu! Sjukt vad den här veckan har gått fort, men det blir väll så när det är mycket jobb!

Bröllopet var underbart in i minsta detalj, det var så härligt att se och så kul att få vara en del av det! Så fint! All lycka till brudparet!

Likes

Comments

Min allra bästa vän i nu 16 år! Det är inte mycket som slår att ses o prata av sig allt med dig. En fin vän att behålla livet ut. Jag älskar dig!

Likes

Comments